نقویان: برخی فکر می کنند، خدا، هوای ما را دارد و هوای آمریکایی‌ها را ندارد

انتخاب : استاد حوزه و دانشگاه گفت: نباید حقیقت فدای تملق و مصلحت سنجی شود چرا که این کار به سرانجام نمی رسد.


به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان یکشنبه شب بمناسبت میلاد حضرت جواد الائمه «ع» در یزد حضور یافت و در مسجد جواد الائمه «ع» این شهر به بیان مطالبی در خصوص وضعیت امروز جامعه پرداخت.

این روحانی شهیر در سخنان خود با ضرورت پرداختن به چرایی همراهی نکردن مردم در انصراف از یارانه با وجود توصیه های مراجع تقلید گفت: چرا 93 درصد ثبت نام کردند؟ با این دعوت و عدم همراهی مردم باید در کشور عزای عمومی اعلام می‌شد!

حجت الاسلام نقویان با بیان اینکه چرا سخنان برخی مانند من اثر نمی‌کند، گفت: چون نفس حاج شیخ غلامرضا در من نیست! قصد جسارت ندارم ولی باید بازنگری کرد که چرا سخنان ما در جوانان اثر ندارد؟! همچنانکه زمانی مرجعی حرفی می زد تا کاخ شاه هم اثر می‌گذاشت.

نقویان در بخش دیگری خطاب به برخی از حرف و حدیث‌ها پیرامون سخنان اخیرش گفت: سر و ته سخنان بنده را حذف کردند و فیلم را مونتاژ منتشر کردند و حرف‌هایم را تغییر دادند.

به نوشته ی ایلنا، وی با بیان اینکه نظام و انقلاب و رهبری بر سر ما جا دارند، گفت: جالب است گاهی افرادی می‌آیند با من بحث و مجادله می‌کنند و باعث می‌شوند از کوره به در بروم. به آنان گفتم "وقتی به سیب زمینی، دیب دمینی می‌گفتید، من در جبهه می‌جنگیدم"!

حجت الاسلام نقویان گفت: من دینم را برای هیچ کس و هیچ کس ندارم، اگر قرار باشد دینی باشد برای خدا و پیامبر است.

این روحانی شهیر به بیان حدیثی از حضرت علی پرداخت و گفت: حضرت می فرماید از "سخت گیری بیش از حد" و "ظلم" بپرهیزید... ظلم، ظلم است، چه در مالیات گرفتن، چه در اداره، چه در دادگاه و...

حجت الاسلم ناصر نقویان گفت: خداوند در سوره یونس می فرماید می دانید چرا قبلی ها را از بین بردیم؟ نه اینکه فکر کنید نماز نمی خواندند یا حجاب نداشتند، بلکه ظلم می کردند و حال نظاره گر عملکرد شما هستیم!

حجت الاسلام و المسلمین نقویان تصریح کرد: انقلاب ما باید اسلامی بماند و امام در سخنی فرمودند برای حفظ حکومت اسلامی هم اگر لازم شد، امام هم فدا شود، چنانکه امام حسین هم برای نظام اسلامی و دین خداوند فدا شد! این به معنای این است دین مهمتر از امام حسین است.

وی افزود: نباید فکر کنیم خدا، هوای ما را دارد و هوای آمریکایی‌ها را ندارد! اساسا اینگونه نیست ولی برخی اینگونه فکر می‌کنند!

نقویان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: متاسفانه در کشور ما باب تملق باز است و از پیش از انقلاب تا امروز دیده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این روش جواب نمی‌دهد، گفت: نباید حقیقت فدای تملق و مصلحت سنجی شود چرا که این کار به سرانجام نمی‌رسد.

+116
رأی دهید
-7

hojati 47 - استکهلم‌-سوئد - استکهلم‌-سوئد
ممدو گفت که اون ممه رو لولو برد...اون زمانی‌ که حرف امسال تو مردم رو قول میزد که تا کاخ شاح برن ؛؛نفت ارزون و پول زیاد و کشوره گلو بلبل بود حالا بد از ۳۵ سال که از صبح&های اون مکار دجال می‌گذره ببینین مردم کجا قرار دارن..فقر بی‌کاری اعتیاد دزدی اختلاص پشت اختلاص
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 15:05
Leopard Lover - لندن - انگلستان
طبق گزارش پزشکی قانونی در دهه 80 حدود 241000 نفر از مردم جان خود را در تصادفات رانندگی از دست داده‌اند !!! خدا هوای شما را دارد !!! ایران بعد از چین دومین رتبه اعدام در دنیا را دارد درنظر داشته باشید که جمعیت چین چندین برابر جمعیت ایران است !!! خدا بدجوری هوای شما را دارد!!! در پی آخرین گزارش سازمان ملل، ایران رتبه اول در مصرف مواد مخدر را دارد ناگفته نماند که تهیه و ساخت مواد روان گردان خطرناک در ایران چون نقل و نبات گسترش یافته !!! بمب خشونت و عصبانی بودن مردم هم نیازی به گفتگو ندارد !!! لطف کن به اون خدایت بگو کمتر هوای شما را داشته باشد تا شاید خوشی و سعادت به ایران برگردد!!!! نکبتِ مزخرف گو!!!!
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 15:34
کبالت3 - کرج - ایران
شکر خدا بخت با ما یار بوده که خدا هوا مونو داشته و تحت توجه و الطاف خفیه انبیا و اولیا و معصومین هم بودیم با اینهمه تدارکات و پشتیبانی و سالی 700 روز عبادت و زیارت حال و روزمون اینه یعنی هفت دست آفتابه لگن و سفره خالی وای بحال امثال ژاپن و کره که از این الطاف محرومن میگن بدبختا جلبک از دریا میگیرن و نون میکنن و میخورن کبلائی.
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 16:21
علی چپ دس - رشت - ایران
شیر ننت حلال باشه . دقیقا زدی تو خال . ما ایرانیا چون شیعه ایم میریم بهشت و دیگر ادیان میرن جهنم . نباید فکر کنیم خدا، هوای ما را دارد و هوای آمریکایی‌ها را ندارد! اساسا اینگونه نیست ولی برخی اینگونه فکر می‌کنند!.
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 16:38
روستایی ساده دل - تهران - ایران
هر دم از این باغ بری میرسد!!!! جناب نقویان امروز از دنده انتقاد از خواب برخاسته اند. این جماعت مثل تاس میمونن. هر بار پرتشون کنی بالا با یک وجه میشینند روی زمین. بستگی به مخاطب شون یه روز میگن برای حفظ نظام میشه از نماز و روزه و حج هم گذشت. امروز میگن برای حفظ دین باید از امام گذشت!! فردا یک چیز دیگری خواهند گفت. راستش اینها در حوزه کار مفیدشون همین سرهم بافتن کلماته. هنرشون سرهم کردن کلمات و جملات برای گرفتن نتیجه دلخواهه. برای رسیدن به این هدف هر روز یک نظریه ای ابداع میکنن. یقیننا فردا جناب نقویان چیز دیگری خواهند گفت.
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 16:54
Hojati 47 - استکهلم‌-سوئد - استکهلم‌-سوئد
اگه خدا هواتون رو داره پس چرا کشور بی‌ این فلاکت و بی‌ آبی و خشک سالی‌ افتاده ..همش هم به خاطره این عهین که فقط تو کشوره اسلامی دروغ ؛حقه بازی ؛؛کلک ؛وجود داره ؛؛چرا کشورهای اسلامی این قدر بد بختان ؛اینها همش از وجود و برکت اسلامه ،،یا نفهمین یه خودتون رو به نفهمی می‌زنین
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 17:18
agha-javad - تهران - ایران
آخه، یه انسان چه قدر میتونه احمق و نادان باشه، که تمام روزشون با چرندیات می‌گذره و یه عده‌ هم پای حرف‌های احمقانه ش بنشینند و گوش بدند؟؟؟ چه شانسی ملت داره که این احمق‌ها پست و مقام گرفتند!!!!
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 17:38
بت شکن - مونترال - کانادا
این شربت شهادت جبهه تلخ بود که به کام شما ننشست یا لیاقت شهادت را نداشتید!!!
دوشنبه 22 ارديبهشت 1393 - 20:56
اسب آتش - سیدنی - استرالیا
این همون آخوندیه که دل انگیز میخواد پشت سرش نماز بخونه. دم این عزیز دل برادر گرم.
‌سه شنبه 23 ارديبهشت 1393 - 16:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.