رهبر حزب استقلال بریتانیا: پیروز شویم، زلزله سیاسی رخ می‌دهد

نیک رابینسون

سردبیر سیاسی بی‌بی‌سی

نایجل فاراژ، رهبر حزب استقلال بریتانیا (یوکیپ)، گفته است که اگر حزب او در انتخابات اروپایی ماه آینده به پیروزی برسد، "زلزله‌ای" سیاسی رخ خواهد داد.

او در هنگام شروع کارزار تبلیغاتی حزبش ادعا کرد که سیاست‌هایش در زمینه مهاجرت و اتحادیه اروپا "صادقانه" و "ساده" هستند. او با اشاره به پوسترهای تبلیغاتی حزبش که در آنها ادعا شده میلیون‌ها کارگر اروپایی به‌دنبال فرصت‌های شغلی بریتانیایی هستند، گفت که این پوسترها "انعکاس دردناکی از واقعیت" هستند.

آقای فاراژ گفت که دلیل اینکه همسر آلمانی‌اش را به‌عنوان منشی استخدام کرده این است که "هیچ فرد دیگری" نمی‌تواند آن شغل را با ساعات کاری طولانی‌اش انجام دهد.

انتخابات پارلمان اروپا روز پنجشنبه ۲۲ مه (اول خرداد ماه ۱۳۹۳) برگزار می‌شود و انتظار می‌رود حزب استقلال بریتانیا در آن نسبت به انتخابات سال ۲۰۰۹ نتایج بهتری کسب کند. این حزب خواهان جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا و سفت و سخت‌تر شدن قوانین مهاجرت است، و می‌گوید قدرت تصمیم‌گیری اصلی در این زمینه باید از بروکسل (مقر اتحادیه اروپا) به وست‌مینستر (محل پارلمان و دستگاه‌های حکومتی بریتانیا) بازگردد.


'پس گرفتن کنترل'

آقای فاراژ در موقع انتشار مانیفست حزبش در شهر شفیلد گفت: "ما می‌خواهیم بعد از خروج از اتحادیه اروپا سیاست مهاجرتی باز و معقولی داشته باشیم و براساس آن پذیرای مهاجران باشیم، اما در عین حال بر تعداد و کیفیت کسانی که به بریتانیا می‌آیند هم کنترل داشته باشیم. در حال حاضر ما به افراد با استعداد اهل هند و نیوزیلند پشت کرده ایم، چرا که درهای کشورمان را به‌روی مهاجران اهل رومانی و بلغارستان باز کرده ایم. این کار اصلا منطقی نیست."

او به بی‌بی‌سی گفت که او در عوض طرفدار سیاستی است که بر اساس آن "سالانه ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر" به بریتانیا راه داده شوند تا کسانی که مفید ترین مهارت‌ها را دارند بتوانند به اقتصاد کشور نفع برسانند.

او گفت: "ما قصد داریم در این کارزار انتخاباتی با برنامه‌ای صادقانه و ساده مبارزه کنیم. پیام ما برای مردم بریتانیا این است که انتخابات اروپایی آتی مهم‌ترین انتخاباتی هستند که تابحال در این کشور برگزار شده است. ما از الان چهار و نیم هفته فرصت داریم که چنان تکانی در نظام سیاسی بریتانیا ایجاد کنیم که دست‌کمی از یک زلزله نداشته باشد. اگر یوکیپ در این انتخابات پیروز شود، این پیروزی حکم یک همه‌پرسی را خواهد داشت و فرصت خواهیم یافت که کنترل کشورمان را بازپس بگیریم، و یک گام بزرگ به هدفمان نزدیک‌تر خواهیم شد."

در یکی از پوسترهای یوکیپ یک کارگر در حال تکدی دیده می‌شود و زیر تصویر آن نوشته شده: "نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا – کارگران بریتانیایی از نیروی کار ارزان لایتناهی لطمه می‌خورند."

یک پوستر دیگر هشدار می‌دهد که پول مالیات دهندگان بریتانیایی خرج "زندگی پرتجمل" یوروکرات‌ها (بوروکرات‌ها اتحادیه اروپا) می‌شود، و روی یک پوستر دیگر هم نوشته: "در اروپا ۲۶ میلیون نفر جویای کار هستند. آنها دنبال شغل چه کسی هستند؟" آقای فاراژ می‌گوید که این پوسترها "انعکاس دردناکی از واقعیت‌هایی هستند که میلیون‌ها بریتانیایی با آنها روبرو هستند؛ بریتانیایی‌هایی که خارج از حباب وست‌مینستر زندگی می‌کنند و برای تأمین معیشت خود دچار مشکل هستند". او در ادامه می‌گوید: "آیا از حرف‌های ما به تریج قبای بعضی از مفسران و صاحب‌نظران برخواهد خورد؟ بله. آیا این مسأله برایمان مهم است؟ حتی به اندازه سر سوزن هم نه."

نیک رابینسون، دبیر سیاسی بی‌بی‌سی از آقای فاراژ پرسید که چرا همسر آلمانی‌اش کرستن را به‌عنوان منشی انتخاب کرده، و بجای او یک بریتانیایی را استخدام نکرده است. او جواب داد: "فکر نمی‌کنم هیچ فرد دیگری بخواهد نیمه‌شب‌ها در خانه من باشد، به ای‌میل‌هایم برسد و مرا برای روز بعد آماده کند." وقتی از او پرسیده شد که آیا همسر او نمونه‌ای از کسانی است که شغل یک بریتانیای را از او گرفته اند، آقای فاراژ جواب داد: "هیچ فرد دیگری نمی‌توانست این شغل را برعهده بگیرد؛ مگر اینکه با من ازدواج می‌کرد."

آقای فاراژ گفت که همسرش "در ازای شغلی با ساعات کاری بسیار غیرمعمول و در دسترس بودن در تمام روزهای هفته دستمزد کمی دریافت می‌کند. وضع او با صدها هزار نفری که به این کشور سرازیر می‌شوند و بخش‌های تحتانی بازار کار بریتانیا را اشباع می‌کنند، فرق دارد."

شماری از منتقدان نگرانی خود از کارزار تبلیغاتی آقای فاراژ را در شبکه‌های اجتماعی ابراز کرده اند. لرد دبن، عضو محافظه‌کار مجلس اعیان، در توییتر نوشت: "یوکیپ از بدترین جنبه‌های ذات انسان دفاع می‌کند: تعصب، خودخواهی و ترس."

کیث واز، عضو حزب کارگر و رئیس کمیته امور داخلی مجلس عوام، گفت که یوکیپ "لحن خود درباره مسائل اروپایی" را تغییر داده، و مواضعش "مزورانه" است، چرا که قبلا از وانت‌های وزرات کشور به‌خاطر حمل پوستری انتقاد کرده بود که در آن از مهاجران غیرقانونی خواسته شده بود به کشور خود برگردند.



دیوید کامرون گفت که دولت ائتلافی او برای کارگران بریتانیایی شغل ایجاد کرده است



دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، گفت که احزاب باید "از کارزار تبلیغاتی خود دفاع کنند"، و اضافه کرد که تنها حزب محافظه‌کار می‌تواند تغییری در اوضاع ایجاد کند.

این حزب قول داده درباره ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا همه‌پرسی برگزار کند. آقای کامرون اضافه کرد که "مانیفست حزب ما به همین مسأله می‌پردازد، و اگر ما پوستر چاپ کنیم، روی آنها همین مطالب را خواهیم نوشت".

پل سایکس که در گذشته به حزب محافظه‌کار کمک مالی می‌کرد، حالا به کارزار تبلیغاتی یک و نیم میلیون پوندی (حدود دو و نیم میلیون دلار) یوکیپ در مخالفت با اتحادیه اروپا کمک مالی می‌کند. او به روزنامه دیلی تلگراف گفت که این کارزار "یک کارزار ضروری برای افزایش آگاهی عمومی" درباره اثرات اتحادیه اروپا بر زندگی آنهاست. آقای سایکس بجای اینکه به یوکیپ پول نقد بدهد، مستقیما هزینه تبلیغات آن را پرداخت می‌کند، و به این ترتیب تا حدی جنبه‌های محتوایی و مالی این تبلیغات را تحت کنترل خود دارد.

+26
رأی دهید
-18

Jalal50 - بیرمینگهام - انگلستان
پندهندگان مفتخور ایرانی هم که به بریتانیا می آیند پر از استعداد و مهارت هستند .استعداد در مفت چرخیدن ، پول و مزایای بیکاری و بیماری گرفتن ، خلافکاری ، چاقو کشی و ارتکاب جرم بسیار دارند.
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 11:31
Danilprimmer - لندن - انگلستان
مثل أین که شما خیلی حرفه ای هستید استاد؟ لندن از أین خبرها نیست و هر چی که گفتی صفات خودت نه دیگه ان
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 16:37
Fresh Start - لندن - انگلستان
پناهندگان به ظاهر سیاسی ایرانی‌ یا خودشونو به ناتوانی جسمی‌ میزنند که disability allowance بگیرند یا خودشونو بیکار جا میزنند تا هم بیمه بیکاری بگیرند و هم در پیتزا شاپ‌ها کار سیاه میکنندتا هفته ایی ۲۵۰ پوند بفرستند ایران ملک و املاک بخرند. زندگی‌ شون هم سگی‌، حاضرند تو زمستون از سرما خودشون و بچه‌هاشون سینه پهلو کنند اما شوفاژ رو روشن نکنند، اونوقت به پاکستانی‌ و هندی میگن خسیس.
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 17:50
vahid_ - گلاسگو - انگلستان
Fresh Start - لندن - انگلستان ....حقیقت بیشتر ایرانیاست . حتی افرادی که سیاسی هم بودن و میدونن .
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 20:08
ali.reza.london - لندن - انگلستان
Jalal50 - بیرمینگهام - انگلستان: من باور می کنم چون بعد از دوازده سال بدون کوچکترین رفت و امد با ایرانیا از روزهای اول امدن به انگلیس, دیدم هستند ده سال اینجاست نه لباسی تنش هست و نه پولی برا خرجی روزانه و هنوز هم دنبال به هم زدن زندگی دور و بر یاشون هست , چیزی که منو کلافه کرده همه شدن قوم فارس (پرسیان) چون فارسی حرف می زنند و ایرانی نیستند دیگه از تهران بگیر تا برسه به اذربایجان اینور می یانند می شند فارس و ابرو همه ما را می برند.
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 22:06
paksan - آمریکا - آمریکا
انگلیس مکان مهاجرانی است که ده سال با بدبختی اقامت گرفتن و بقیه عمرشون هم مثل یک مریض یا تنها می مونند یا اگر هم تنها نباشند هر دقیقه یک رفتاری از خودشون بروز میدن . کلاً آدمهای سالمی در اروپا زندگی نمیکنند و همشون دچار مشکلات روحی روانی هستند حتی کسانی که پولدار شدن و کافه و پیتزافروشی یا درس خوندن و از پناهندگی به دندانپزشکی و سایر شغلها رسیدن مثل مریضهایی هستند که دچار کمبود هستند مثل آدمهایی که تلاش میکنند حقارت هایی که کشیدن رو سر دیگران تلافی کنند . حقیقت سخته ولی واقعیت داره . مربوط به ایرانی ها نیست همه مهاجرای اروپا و بخصوص انگلیس این مشخصات رو دارند حتی صیمیمی ترین دوستت تو یک دقیقه رنگ عوض میکنه و...
‌پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393 - 23:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.