روسیه قطعنامه محکومیت رفراندوم کریمه را وتو کرد

امروز صدها نفر در دونتسک، در شرق اوکراین، به هواداری از روسیه تظاهرات کردند



روسیه قطعنامه محکومیت رفراندوم کریمه را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

پیش‌نویس این قطعنامه توسط آمریکا و با پشتیبانی کشورهای غربی در شورای امنیت مطرح شد و رفراندوم پیوستن کریمه به روسیه را محکوم می‌کرد.

چین به این قطعنامه رای ممتنع داد، اما ۱۳ کشور دیگر عضو شورای امنیت آن را تایید کردند.

بنا است فردا در شبه جزیره خودمختار کریمه که اکثریت جمعیت آن روس تبار هستند برای جدایی این منطقه از اوکراین و پیوستنش به روسیه رفراندومی انجام شود. دولت موقت اوکراین و قدرت‌های غربی اعلام کرده‌اند که نتیجه این رفراندوم را نخواهند پذیرفت.

به دنبال برکناری ویکتور یانوکوویچ از قدرت، نیروهایی نظامی در کریمه حضور پیدا کرده‌اند که اگرچه حضورشان رسما تحت پرچم روسیه نیست، باور عمومی این است که آنها نیروهای ارتش روسیه هستند.


پرچم روسیه در دونتسک، پرچم اوکراین در مسکو



تظاهرات امروز مخالفان دولت روسیه در مسکو در دو سال گذشته بی سابقه بود



امروز همچنین مخالفان و موافقان سیاست کنونی کرملین در قبال بحران اوکراین در مسکو و دونتسک تظاهرات کردند. در مسکو ده‌ها هزار نفر با مداخلات کنونی روسیه در اوکراین مخالفت کردند. در عین حال صدها نفر در دونتسک، در شرق اوکراین، به هواداری از رورسیه راهپیمایی کردند.

تظاهرکنندگان در دونتسک شیشه‌های یک مقر نیروهای امنیتی اوکراینی را شکستند و با پایین کشیدن پرچم اوکراین، پرچم روسیه را بر فراز این ساختمان به اهتزاز در آوردند.

در مقابل مخالفان سیاست کنونی روسیه در اوکراین، در حالی که پرچم‌های روسیه و اوکراین را در دست داشتند، "اشغال کریمه" را اقدامی شرم‌آور خواندند.

در عین حال تظاهراتی هم به هواداری از سیاست کرملین در مسکو برگزار شد.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده است که "درخواست‌های کمک شهروندان مسالمت‌جو" در مناطق بحرانی اوکراین را مورد بررسی قرار می‌دهد.

گزارش‌هایی هم منتشر شده است که بانک‌ها و موسسات مالی عمده روسیه به جابه‌جایی دارایی‌هایشان در بانک‌های غربی پرداخته‌اند. قدرت‌های غربی روسیه را تهدید کرده‌اند که اگر کریمه را به خاک خود منضم کند، مورد تحریم قرار خواهد گرفت.

+30
رأی دهید
-14

nimaaa - نیویورک - امریکا
جدایی کریمه محتمل به نظر میرسه در جنگ سرد دولتهای شرقی موفق تر بنظر میرسند
شنبه 24 اسفند 1392 - 21:05
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
شکل گرفتن تدریجی اتحاد شوروی؟
شنبه 24 اسفند 1392 - 23:31
Boogie Nights - لندن - انگلیس
فقط میتونم بگم لعنت بو روسیه فاشیست و طرفداراش.حتی او عکسها و مصاحبه ها هم دقت کنید هر چی عقب مونده و داغون و (مثل این عکس بی دندون و الکلی بدبخت) هست شده طرفدار رویه خونخوار و هرچی آدم حسابی و آزادی خواهه مخالف زور گویی و تجاوز روسیه کثیف هست.به امید آزادی و استقلال اوکراین از چنگال روسیه داغون و مستند و عقب مونده.
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 00:16
batistuta - رم - ایتالیا
ما هواداران پوتین کبیر(ارواحنا فداه)خواستار الحاق کریمه به قلمرو روسیه و تبعید تاتارهای کریمه به جزیره ی آدمخواران هستیم.مرگ بر آمریکای جهانخوار
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 02:29
batistuta - رم - ایتالیا
تمام اینها جنگ قدرته.نه شرق دلش به حال غرب سوخته و نه غرب دلش به حال شرق.ای کاش اون زمانی که سازمان ملل با قلدری دولت فخیمه ی انگلیس و ارتش سلطنتی علیاحضرت ملکه الیزابت دوم (ارواحنا فداه!) رفراندوم استقلال بحرین رو برگزار کرد هم دول غربی اینچنین از ایران پشتیبانی می کردند و اون رفراندوم کذایی رو غیر قانونی می شمردند!در حالی که آمریکا در آن زمان متحد استراتژیک ایران هم بود! دوستان عزیز فریب آمریکا و انگلیس رو نخورید.اینها فقط به فکر منافع خودشونن.این وسط مردم بیچاره ی اوکراین گوشت قربونی شدند.
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 02:48
goosfand - نیویورک - آمریکا
وقتی ما به باورهای روشنفکرانه (سوسولانه) سوسول-فرنگیهای ایرانی حمله میکنیم، برچسب میخوریم! یکی از این باورهای پوچ سوسولانه اینه که به رای مردم باید احترام گذاشت، اما هیچ وقت این سوال مطرح نشده که آیا هر چیزی رو باید به رای-گیری گذاشت؟؛ چطور حالا این غربیها که دم از دموکراسی و جفنگیاتش میزنند، این رای-گیری برای جدایی این بخش روس-نشین رو نمی-پذیرند؟! ها؟! چطور به آذربایجان ایران که میرسه، اون آمریکای خونخوار پیشنهاد رای-گیری برای جدایی! میده؟! کاش این روشنفکرا بفهمند که: 1) حقوق بشر غربی یک ابزار برای شکستن دولتهاست، 2) رای-گیری هم حدی داره!، 3) آزادی هم حدی داره!، و 4) بعضی جاها زور لازمه
دوشنبه 26 اسفند 1392 - 02:00
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.