حمله خانوادگی به پزشک بیمارستان

یکی از پزشکان کشیک اورژانس بیمارستان فاطمه الزهرا (س) رباط کریم روز گذشته مورد حمله بیش از 10 تن از نزدیکان و بستگان یکی از بیماران بستری در این بیمارستان قرار گرفت.


این پزشک که "مجید سرلک" نام دارد در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به تشریح جزئیات این حادثه پرداخت و گفت: پزشک کشیک اورژانس بیمارستان فاطمه‌الزهرا (س) رباط کریم هستم و حوالی ظهر روز یکشنبه جوانی حدودا 26 ساله با درد شدید در ناحیه شکم به اورژانس مراجعه کرد و با تشخیص عفونت و غیره این فرد در بخش اورژانس بیمارستان بستری شد تا آزمایش‌ها روی وی انجام و نتایج اعلام شود.

این پزشک ادامه داد: حدودا یک ساعت پس از بستری شدن این فرد در بخش حوالی ساعت 13 این جوان به دلیل درد شدید به کما رفت و در بررسی‌ها مشخص شد که وی از روز قبل به همراه یک تن دیگر دچار درد شدید در ناحیه شکم بوده اما به این موضوعی توجهی نکرده تا اینکه امکان تحمل درد برایش مقدور نبوده و به بیمارستان آمده بود.

وی با بیان اینکه غده پانکراس این جوان 26 ساله عفونت کرده بود، گفت: در ایامی که جوان در کما بود خانواده‌اش مدام به سراغ من آمده و ادعا می‌کردند که من برادرشان را کشته‌ام و قاتل برادرشان هستم، در حالی که من پزشک کشیک اورژانس بودم و تمام تلاشم را برای بهبود حال وی انجام می‌دادم.

این پزشک با بیان اینکه پس از گذشت حدود دو روز از این ماجرا و تایید مرگ مغزی این جوان تعدادی از کارمندان بیمارستان مسیح دانشوری برای رایزنی برای اهدای عضو این جوان به نزد خانواده‌اش رفتند، گفت: پس از این صحبت‌ها حوالی ساعت سه بامداد روز چهارشنبه بود و من در بخش اورژانس مشغول معاینه بیماری تصادفی بودم که ناگهان فردی از پشت استیشن پرستاری وارد شد و از پشت گردن ما را گرفت.

وی با بیان اینکه پس از آن حدود 10 الی 20 تن از بستگان این جوان به سمت من حمله ور شدند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند، گفت: این افراد حین کتک زدن من فریاد می‌زدند که «برادرم را تو کشتی»!

این پزشک ادامه داد: متاسفانه در آن لحظه حراست بیمارستان حضور نداشت و پلیس مستقر در اورژانس نیز با توجه به حمله ور شدن این تعداد به سمت من کاری از دستش برنیامد، اما با پلیس 110 تماس گرفتیم ولی مهاجمان قبل از رسیدن پلیس از بیمارستان فرار کرده بودند.

دکتر سرلک گفت: پس از ثبت شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی مشغول بررسی پرونده‌ام هستم و در حال حاضر نیز از ناحیه چشم، گردن، گوش و ... دچار آسیب دیدگی شده‌ام که این موضوع به تایید پزشکی قانونی نیز رسیده است.

این پزشک مضروب با بیان اینکه متاسفانه چنین حوادثی برای پزشکان به ویژه پزشکان این منطقه رخ داده است، گفت: امکان استفاده از وسیله دفاع شخصی نیز برایم مقدور نبود چرا که نمی‌توانستم در محیط اورژانس از اسپری یا چیز دیگری استفاده کنم بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا از چنین اتفاقاتی در بیمارستان‌ها جلوگیری شود.

وی با انتقاد از اینکه چطور می‌شود در یک بیمارستان این تعداد آدم به یک پزشک حمله ور شده و پس از آن نیز متواری شوند خاطر نشان کرد: متاسفانه هیچکدام از این افراد تا کنون دستگیر نشده‌اند و امیدوارم با پیگیری‌های انجام شده بتوان این ماجرا را به انتها رساند و کاری کرد تا دیگر پزشکان در معرض چنین حوادثی نباشند.

دکتر سرلک درباره پیگیری‌های انجام شده از سوی وزارت بهداشت نیز گفت: تا کنون از جانب وزارت بهداشت تماسی با من گرفته نشده و فکر می‌کنم ایسنا زودتر از وزارت بهداشت از این ماجرا مطلع شده بود اما باز هم تاکید می‌کنم که رسانه‌ها باید کاری کنند تا از چنین سوء قصدهایی به پزشکان جلوگیری شود.

گفت‌وگوی ایسنا با مسئولان این شهرستان (فرماندار، فرمانده انتظامی ) حکایت از پیگیری پرونده حادثه دارد.

در عین حال دکتر فرزانه رییس بیمارستان نیز ارایه توضیحات بیشتر درباره حادثه ضرب و شتم یکی از پزشکان بیمارستانش را منوط به هماهنگی با سایر مسئولان شهرستان خواند!.

به گزارش ایسنا بیمارستان فاطمه الزهرا(س) در شهرستان رباط کریم واقع است.

+76
رأی دهید
-11

datis - سن دیگو - امریکا
تا حالا بیشتره دکترا ایران که بسیار پولپرستو بی‌ مسئولیت شدند، آدما رو می‌کشتند حالا هم یکی‌ اومده تورو زده، از این به بعد بیشتر دقت کن با جان کسی‌ بازی‌ نکنی‌.
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 20:04
ildai - یوترخت - هلند
حقت بود می کشتنت چرا مسولیت می پذیری وقتی کاربلد نیستی و جوان مردم و به کشتن میدی تاره رو هم داری در چنین شرایطی دنبال شکایت هستی! یه کم درک و شعور هم بد نیست داشته باشی!
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 20:57
منگوله مشهدی - مشهد - ایران
لیاقت اکثر پزشکانی که در ایران دیدم، از این بیشتر نیست. من از نفس کاری که با این پزشک کردند دفاع نمی کنم، ممکنه کاملا بی گناه بوده باشه و حتی در صورت مقصر بودن، راهش این نیست اما بعد از سال های سال در راهروی بیمارستان ها رفتن و آمدن شخصا و صد در صد به یک نتیجه رسیدم: کمتر کسی در ایران از نظر بی خیالی، بی تعهدی، بی مسئولیتی، بی اخلاقی، بی فرهنگی، بی سوادی، بی ناظری، بی پاسخی، حرص در ثروت اندوزی، و فساد به پای اکثر پزشکان ایران میرسه. پزشکان این کشور اکثرشون مایه های ننگ نه این کشور بلکه کل انسانیتند. یک مشت جانی بی مسئولیت باد به شکم که رویای اُرد آمدن آکادمیک الفبای آدم بودن رو از خاطرشون برده.
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 21:37
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین ..... این روزها که پزشکها با سهل انگاریهاشون به قاتلهای متمدن تبدیل شدن
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 23:45
nasl sokhta - لندن - انگلیس
مشتی پزشک بی‌سواد دانشگاه آزاد و سهمیه‌ای فقط به فکر دزدی و پول زیرمیزی هستند و جان انسانها براشون ارزشی ندارد نمونه‌اش این دکتر است بیماری از درد شدید به اژنس آمد و به علت عفونت ‌یک ساعت بعد مرد ، از کی تا حالا عفونت در یکم ساعت کسی‌ را کشته ؟ خدا میدونه چه اتفاقی‌ افتاده ،مملکتی که یکم آدم دزد مریض الحال میشود رهبرش و ادعا نماینده خدا را می‌کند دکترش باید آشغالی مانند این آقا باشد
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 23:45
mahshahr - ونکوور - کانادا
آخه چطور با حرفت یه دکی اورژانسو کم اهمیت جلوه میدی, با سوادترین پزشکا که قدرت تصمیم گیری و تشخیص بالا دارن برای اورژانس, بیهوشی یا تروما انتخاب میشن, تمام تشخیصا و اقداما با تو بوده, بعد با چه روش افتراقی علایم پانکراتیتیس حادو نادیده گرفتی, درخواست بررسی تصویری دادی, پانکراتیتیس باعث کاهش شدید اکسیژن خون میشه, اگه مایعات بدن جایزین نشه و ونتیلاتور استفاده نشه, مرگ حتمیه,
جمعه 2 اسفند 1392 - 03:42
apocryphal - اورلاندو - ایالات متحده
باید از سو قصد به امثال تو جلوگیری بشه ولی سو تشخیص و عمل شما که جون یه نفرو میگیره, مشکلی نداره؟ اگه طرف میخواست بمیره که دیگه پیش شما نمی اومد
جمعه 2 اسفند 1392 - 06:11
parjavan - تهران - ایران
آخه از موجودات ساکن رباطکریم بیش از این هم انتظاری نیست. یکیشون رو میشناسم که گاوداریشو فروخت زد تو کار بساز بندازی و دست زن و بچه رو گرفت اومدند تو برج پارسا تو فرشته ساکن شدند هنوز با زیر شلواری آبی راه راهش تو پاسیو ها تردد میکنه. البته که در حاشیه تهران مثل تهرانسر اسلامشهر شهر قدس و.. آدم هاش شریفی هم پیدا میشند که از سر صدقه جمهوری اسـ... مجبورند تو این خراب شده ها سکونت کنند ولی اکثرا آدم های مزخرفی هستند تو این مناطق
جمعه 2 اسفند 1392 - 01:00
kasra persia - لندن - انگلیس
پرجون - تهران - ایران عزیز جون می‌شه بگی‌ شما از کدوم سیار آمدی تهران
جمعه 2 اسفند 1392 - 21:07
farid turkeh - ايران - ايران
دکتر که معجزه نمیکنه، این جوون اگه زودتر اومده بود الان شاید زنده بود، یک ساعت بد از بستری شدن رفته تو کما یعنی‌ خیلی‌ وقت بوده عفونت داشته، فقط ما یاد گرفتیم الکی‌ همه چیز رو بندازیم گردن دکترها بدونه کمترین اطلاعات پزشکی‌. ما تا دمه مرگ نریم نمیریم دکتر نتیجه ‌اش هم همین میشه که دیدید. همه دکترها که بد قالتاق پولپرست که نیستن. یک وقت فکر نکنین من دکترم دارم این حرفهارو میزنم، من خیلی‌ شنیدم که مردم تا یکی‌ از بستگانشون در بیمارستان فوت میکنه میگن، دکتر یا پرستاره آمپول اشتباه بهش زدن کشتنش.ظاهراً هیچکس از مرگ طبیعی تو ایران نمی‌میره همشو رو دکترها میکشن، خوب اسمشون رو بذارین عزرائیل و دفعه دیگه مریض شودین نرین دکتر.
شنبه 3 اسفند 1392 - 10:40
tehrannn21 - تهران - ایران
farid turkeh - ایران - ایران,همیشه همین بساط هست، پزشک همه میشن قاتل! سرمایه دار می‌شه دزد‌! و و و.. مردمی که معنی‌ درج رای مثبت و منفی‌( با اینکه زیر هر مطلب توضیح داده شده)را نمی‌فهمند بیشتر از این نمی‌شه! بیشترشون هم ۲۴ ساعته اینجا کامنت میذارند!
شنبه 3 اسفند 1392 - 18:14
zebbel - بوستون - آمریکا
منگوله مشهدی: شاید حرفت درست باشه. اما همه چیز دو طرفس. لیاقت مردم ما هم بیشتر از همین حکومتو همین آخوندا نیست. چرا فکر می‌کنید که دکتر یه موجودی هست که از مریخ اومده. اونم یکی‌ از همین مردم هست. وقتی‌ کامنت‌ها رو می‌خونم همش سراسر عقده هست و کمبود. خوب اون دکتر هم یه عقده‌ای هست مثل تو. فرقی‌ که نمی‌کنه.
یکشنبه 4 اسفند 1392 - 09:13
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.