اظهار نظر فیسبوکی مهدی هاشمی درباره سربازان ایرانی

مهدی هاشمی، فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی در آخرین استاتوس فیس بوکی خود نسبت به گروگان گیری سربازان ایرانی اسیر در دست گروهک تروریستی جیش العدل ابراز نظر کرد.


به گزارش پیام نو، مهدی هاشمی خطاب به دستگاه های مسئول در این موضوع نوشت:

«آنهایی که طعم اسارت و زندان و انفرادی را کشیده اند می دانند ثانیه های انتظار چه نفس گیر و کند می میرند تا به نسیم آزادی برسی اما دریغ و افسوس برای آنهایی که اسیر زندان بیگانه و در خاکی دیگرند. با این همه گرفتاری و مشغله های شخصی چند روزی است مداوم به پنج سرباز مرزی فکر می کنم که با چه امیدها به خدمت رفتند و اکنون در چه حالند. همین پنج سرباز اسیر جدی ترین محک دیپلماسی منطقه ای هستند. یا سالم و سربلند می آیند یا …»

+56
رأی دهید
-7

amonbede - تهران - ایران
مگه تو زندان اینا( مهدی هاشمی)دسترسی به اینترنت دارن؟؟؟؟؟؟؟
جمعه 25 بهمن 1392 - 07:47
asemanabi1 - اتن - یونان
همین که سربازی میشی تازه میفهمی که مرده ای بیش نیستی وا به روزی که مرگ در مرگ هم برای سرباز اتفاق افتد....بدا به حالشون حالا ما با کلی پارتی بازی و جای خوب سلام و صلوات و حلوا حلوا کردن توی این لباس سربازی چه روزها و شب هایی گذشت بدا به حال این برادران سرزمین من
جمعه 25 بهمن 1392 - 11:19
داماهی - بندرعباس - ایران
توبه فکرپولهایی که خودت واون پدرکوسه ات ازاین ملت دزدیدی باش قتلهایی که در زمان پدر نامردت اتفاق افتاد وشما ها هم مشغول زدوبند ودزدی بودید مردم فراموش نمیکنند حالا شدی دایه مهربان تر از مادر؟
جمعه 25 بهمن 1392 - 11:39
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
بر پدر و مادر آدم دروغگو لعنت که خودش آدم ربائی کرده . میتی خودت شریک کاریت رو حبس نکردی ؟؟؟ بابا شما‌ها چه رویی دارید بخدا .
جمعه 25 بهمن 1392 - 11:39
vahid.sharifi - ونكوور - كانادا
مرتیکه دزد‌ بی‌ شرف...
شنبه 26 بهمن 1392 - 09:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.