بازداشت دو نفر به دنبال حادثه مرگبار آتش‌سوزی جمهوری

صحنه پرت شدن یکی از قربانیان

تعدادی از خبرگزاری‌های ایران اظهارات «یک منبع آگاه» را منتشر کرده‌اند که از بازداشت دو نفر در ارتباط با حادثه آتش‌سوزی اخیر در یک تولیدی لباس در خیابان جمهوری تهران خبر داده است.

 
خبرگزاری تسنیم روز پنج‌شنبه، سوم بهمن، به نقل از این منبع آگاه گفت که افراد دستگیر شده «مسئول یکی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی به همراه اپراتور نردبام نجات» بوده‌اند که به دستور بازپرس پرونده بازداشت شده‌اند.
 
خبرگزاری فارس هم از بازدید عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، از محل حادثه و صدور دستور «رسیدگی فوری» به این موضوع در شامگاه چهارشنبه، دوم بهمن، خبر داده است.
 
در حادثه آتش‌سوزی یک تولیدی لباس در خیابان جمهوری تهران که روز یک‌شنبه، ۲۹ دی، رخ داد، دو زن کارگر به نام‌های نسرین فروتنی ۴۴ ساله و آذر حق‌نظری ۶۰ ساله برای رهایی از شعله‌های آتش از پنجره‌های ساختمان آویزان شدند، اما پس از چند دقیقه مقاومت و تقلا و در حالی‌ که نیروهای آتش‌نشانی در محل حضور داشتند، به پایین پرتاب شده و جان خود را از دست دادند.
 
این حادثه به واکنش‌های گسترده‌ای هم در شبکه‌های اجتماعی و هم در میان مسئولان حکومتی ایران دامن زد.

حسن روحانی، رئیس جمهور، با صدور دستوری به وزیر کشور خواستار رسیدگی به این حادثه شد و محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، هم وعده داد که ظرف ۱۵ روز گزارش کاملی از آن ارائه کند.
 
این در حالی‌ است که تعدادی از اعضای شورﺍی شهر تهران، در تذکری کتبی به آقای قالیباف، خوﺍستار روشن شدن ﺍبعاد حادثه مرگبار برای دو کارگر شدند. محسن سرخو، یک عضو شورای شهر، نیز از شهردار تهران خواست تا برای التیام ناراحتی مردم، از سمت خود استعفا کند.
 
سازمان آتش‌نشانی از زیرمجموعه‌های شهرداری به شمار می‌آید. سخنگوی این سازمان، پس از وقوع حادثه، «ناتوانی در استقرار مستحکم خود» را عامل سقوط زنان کارگر عنوان کرد و معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز قربانیان حادثه را در وقوع آن «مقصر» دانست.
 
در همین حال محسن اکبرزاده، فرزند آذر حق‌نظری، به روزنامه شرق گفته است که به دنبال اطلاع از آتش‌سوزی با تماس مادرش، خود را به ساختمان محل حادثه رسانده و دیده است که «یکی از آتش‌نشان‌ها شروع کرد به آب‌پاشی، به‌ جای آن که شیلنگ آب را به سمت شعله‌های آتش بگیرد آن را به طرف مادرم گرفته بود و او را خیس می‌کرد، در صورتی‌ که آتش در سمت دیگر ساختمان بود. در ‌‌نهایت مادرم نتوانست بیشتر از این خودش را نگه دارد و او هم سقوط کرد».

+50
رأی دهید
-1

siavash2a - تهران - ایران
دو روز دیگه ازادشون میکنن میخان مردم ساکت کنند
شنبه 5 بهمن 1392 - 06:41
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
فاجعه انسانی، این نمونه ها بأید زنگ بیدار باش برای ما باشد تا بیشتر بدانیم چه کسانی امنیت شهری یک شهروند را در کلان شهری چون تهران بدست گرفته اند، ابعاد تبعات این حادثه وحشتناک را اگر بخواهیم سمبلی بنگریم که خدای ناکرده در صورت رخ دادن زلزله بزرگ در تهران چه بر سر مردم خواهد امد و نحوه کمک رسانی به چه شکل خواهد بود، مامور اتشنشانی که ابتدایی ترین وظیفه خود را نداند و به ان محاط نباشد مشخص است إز چه میزان اموزش بهره مند بوده، در هوای سرد زمستانی خود اب ریختن بر روی کسی که در ان شوک حادثه به پنجره المنیومی اویزان است اول باعث إز دست رفتن مقاومت بدن خصوصا کرخ شدن دست میشود دوم باعث خیس شدن پنجره که دست قادر به حفظ ان نیست و سر میخورد که چنین فاجعه وحشتناکی را در پی دارد انهم برای زنی ٦٠ ساله که باید دوران بازنشستگی خود را بگذراند، همانگونه که شاهدیم زن جوانتر هم نتوانست به خاطر رفتار غیر تخصصی أتش نشانها تاب تحمل بیاورد و شوربختانه به فجیع ترین وضع در برابر چشم دیگر همکارانشان به قتل رسیدند، امثال کسانی مانند قالیباف که تنها عشق و تعهدی که دارند نسبت به موقعیت و مقام خود است ....
شنبه 5 بهمن 1392 - 11:16
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
... ، لیاقت ماندن در مسئولیت خطیری مانند شهردار تهران بودن را ندارد خصوصا بعد انتخابات اخیر که دیگر شانس خود را برای همیشه جهت کسب ریاست جمهوری إز دست داد، او دیگر انگیزه ای برای خدمت به مردم ندارد، هر کار هم که پیش إز این کرده با هدف درست کردن پلی برای رسیدن به ریاست جمهور شدن بوده، با خصومتی که إز مردم برای انتخاب نکران او پیدا کرده یقینا نمیتوان روی خدمتگزاری او حساب کرد، دغدغه اصلی او جاه طلبی هایش است که امیدش را انتخابات اخیر به یاس مبدل کرد
شنبه 5 بهمن 1392 - 11:17
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.