تحسین برای آموزگار ایرانی که سرش را برای روحیه‌دادن به دانش‌آموزش تراشید

پدر این دانش‌آموز گفته هرگز به فکر خودش نرسیده بود برای روحیه‌دادن به پسرش چنین کند



آموزگار یک دبستان در غرب ایران برای دلگرمی‌دادن به یکی از دانش‌آموزان خود که 'به خاطر مصرف داروهای شیمیایی' موهایش ریخته، سر خود را تراشیده است.

این اقدام، تحسین کاربران ایرانی را در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی برانگیخته و استاندار کردستان نیز از او تقدیر کرده است.

طبق گزارش منابع خبری داخل ایران، محمد علی محمدیان زمانی که متوجه شد موهای سر دانش‌آموزش در پایه دوم دبستان "به خاطر عوارض ناشی از مصرف داروهای شیمیایی" ریخته است، موهای سر خود را تراشید تا به او روحیه بدهد.

در روزهای گذشته و با انتشار خبر این اقدام، کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی، این آموزگار را تحسین کرده‌اند.


تحسین این آموزگار به اینترنت محدود نمانده. از این عکس که در فیس‌بوک منتشر شده، به نظر می‌رسد این پیام تشکر از او در شهر نصب شده است.



آقای محمدیان گفته است وقتی دیده که این دانش‌آموز به‌مرور کم‌توان و خجالتی شده و بعضی از همشاگردی‌هایش او را به خاطر سر بی‌مو مسخره می‌کنند، تصمیم گرفته است موهای خودش را هم بتراشد.

درباره این که چه شد ناگهان موهای سرش رفت، به بچه‌ها گفته است: "موهای سر من و ماهان در زمستان می‌رود و در بهار، هنگام رویش گل‌ها و شکوفه درختان، از نو رشد می‌کند."

می‌گوید پس از این کار، ۲۳ دانش‌آموز دیگر کلاس هم خواسته‌اند سر خود را به خاطر همشاگردی‌شان بتراشند اما آقای معلم از آنها خواسته است به خاطر این که زمستان است و هوا سرد، این کار را نکنند.

به بچه‌های کلاس گفته است: "من و ماهان بدنمان گرم‌تر از شماست و سرما در ما اثری ندارد."

این دبستان در همسایگی دریاچه زیبای زریوار در مریوان کردستان قرار دارد.

پدر ماهان که در مریوان مکانیک است، به این آموزگار گفته هرگز به فکر خودش نرسیده بود که برای روحیه‌دادن به پسرش، موهای سر خود را بزند.

با این کار، روحیه ماهان هشت‌ساله بازگشته است. آموزگارش که این‌طور می‌‎گوید.

با این حال طبق گزارش‌ها هنوز وضعیت سلامتی این دانش‌آموز تغییری نکرده است و جثه کوچکش روزبه‌روز نحیف‌تر می‌شود.

علت ریزش موی این کودک هشت ساله که ماهان رحیمی نام دارد، در گزارش‌ها مبهم است.

در گزارش خبرگزاری رسمی ایرنا گفته شده این دانش‌آموز مدرسه شیخ شلتوت، یک بیماری سرطانی دارد و در عین حال از قول خانواده او نوشته شده که آنان در این باره مطمئن نیستند.

خبرگزاری دولت نوشته است که عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان، با محمد علی محمدیان، این آموزگار، تماس گرفته و از طرف حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، از او تقدیر کرده است.

آقای زاهدی گفته که به دستور آقای روحانی قرار است به وضعیت این دانش‌آموز، ماهان رحیمی، در تهران رسیدگی شود.

این‌طور که ایرنا گزارش داده، این آموزگار همراه با دانش‌آموزش به تهران سفر کرده تا با آزمایش‌های پزشکی معلوم شود سلامتی ماهان چه مشکلی دارد.

حالا منتظر نتیجه آزمایش‌ها هستند که به آلمان فرستاده شده‌اند.

محمد علی محمدیان، آموزگار این کودک، ۴۵ سالش است و ۲۳ سال سابقه کار دارد.

+450
رأی دهید
-3

tt_hesam - تهران - ایران
درود بر تو آموزگار فداکار که درس بزرگی و اخلاق را به همه ی ایرانیان آموختی!!
یکشنبه 29 دي 1392 - 11:45
Mazani Tiger - کوالالامپور - مالزی
خیلی‌ مردی
یکشنبه 29 دي 1392 - 12:29
feminism - لندن - انگلستان
اشک امانم نمیدهد از اینهمه بزرگی ، مهربانی ، انسانیت و محبت. هزاران درود بر تو ای مرد بزرگوار و نیکو سرشت که با کاری که انجام دادی نه تنها با این کودک همدردی و همدلی کردی بلکه سبب ساز درمان و معالجۀ او هم شدی و زندگانی او و خانواده اش را نیز رنگ و حالی تازه بخشیدی.
یکشنبه 29 دي 1392 - 12:39
MIRZADEH I ESHGHI - دوسلدورف - آلمان
به این میگن معلم به یک سری معلم‌های معلم‌های گری گوری من هم میگن معلم.یکیشون سال سوم راهنمایی‌ چنان سیلی‌ زدّ به گوشم اونهم بئ‌‌خود و بی‌دلیل.هنوز جاش میسوزه.
یکشنبه 29 دي 1392 - 14:18
biparva-jan - تهران - ایران
پزشک های پول پرست ایرانی که ادم جلوشون پر پر بشه تا کلی پول نگیرند اقدام به معالجه نمیکنند از این اموزگار با شرف کمی اخلاق یاد بگیرند.
یکشنبه 29 دي 1392 - 15:18
khan.khan - تهران - ایران
درود ای انسان ای معلم واقعی توبزرگی تو از قبیله ی عشقی..... خوشحالم محبت هنوز هم در وجود این ملت می جوشد... باور کن واژه ای در تقدیرت پیدا نمیکیم دستت را می بوسم.
یکشنبه 29 دي 1392 - 15:34
koorosh2500 - تهران - ايران
درود به شرفت
یکشنبه 29 دي 1392 - 17:47
پهلوون مفرد - كلن - المان
با جاری شدن سیل مصیبت‌های ۳۵ سال حکومت خون و جنون اسلامی؛ از غم غیر خوردن، مُرداری بیش در کشور باقی نمانده. همدلی این دریادل حکایت از مَنش والا و کرامت طبع او دارد که امید به هنوز بودن نیکوصفتان را احیا می‌کند. با آرزوی سلامتی کامل برای ماهان عزیز و درود بی‌پایان به انسان‌های شریف....
یکشنبه 29 دي 1392 - 17:26
کریم خان - ایلام - ایران
زنده باشی معلم عزیز ابتدایی .
یکشنبه 29 دي 1392 - 19:49
GHAFAS - مشهد - ایران
قربونت بشم
یکشنبه 29 دي 1392 - 22:45
halk_35 - لیوواردن - هلند
ﺩﻟﺖ ﺷﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﺮﺩ, ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺭ اﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻫﻨﻮﺯ اﻧﺴﺎﻧﻬﺎﻱ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﻣﺜﻞ اﻳﻦ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﺮاﻣﻲ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩ. ﺩﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺷﺮﻑ ﺗﻮ
دوشنبه 30 دي 1392 - 00:53
کبالت3 - کرج - ایران
عجب کار قشنگی هم از لحاظ معنوی وهم مادی برای اون کودک مفید بوده یعنی صد ها نامه و عریضه و پی ماشین این مسؤل و اون ریئس دویدن یکهزارم این اقدام فایده نداشت اینه استفاده درست از قدرت عظیم ارتباطات و دنیای مجازی و نعمات دست ساز کفار کبلائی.
دوشنبه 30 دي 1392 - 18:12
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
یک معلم واقعی‌ مرا به یادِ شاد روان صمدِ بهرنگی انداخت ،درود بر این مردِ بزرگ و آرزوی سلامتی‌ برای آن مرد کوچک که در اوانِ کودگی با هیولای بیماری مبارزه می‌کند.
‌سه شنبه 1 بهمن 1392 - 22:34
faridfaridramsar - رامسر - ایران
دمش گرم . یه معلم داشتیم تو پنجم ابتدایی چون بلد نبودم نماز رو کامل بخونم چنان مسخره ام کرد که بعد 30 سال هنوز لذت نماز خوندن رو نچشیدم
‌پنجشنبه 3 بهمن 1392 - 07:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.