یک دیپلمات ایرانی در یمن کشته شد

دیپلمات ایرانی که در صنعا، پایتخت یمن هدف گلوله افراد مسلح ناشناس قرار گرفته بود، کشته شده است. پیشتر گفته شده بود که این دیپلمات به شدت مجروح شده بود.


وزارت امور خارجه ایران این خبر را تایید کرده است.

مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: "ابوالقاسم اسدی، دیپلمات ایرانی که در صنعا بر اثر حمله تروریستی مجروح شده بود، به شهادت رسید."

سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: "تروریست ها با حمله به این دیپلمات قصد ربودن او را داشتند که به دنبال مقاومت وی، تروریست ها به سوی او تیراندازی کردند."

در پی این اقدام وزارت خارجه ایران کاردار یمن در تهران را احضار و مراتب اعتراض خود را ابلاغ کرده است.

هنوز مشخص نیست که چه گروهی دست به این اقدام زده است.

این دومین بار است که دیپلمات‌های ایرانی در یمن هدف افراد مسلح قرار می گیرند.

در ژوئیه سال گذشته میلادی (تیرماه سال جاری)، وزارت خارجه ایران از ربوده شدن یکی از کارمندان بخش اداری سفارت ایران در یمن خبر داد.

گفته شده بود که این کارمند سفارت ایران در منطقه دیپلماتیک جنوب صنعا در حرکت بود که مردان مسلح با بستن جاده، او را به زور از خودرو پیاده کردند و به نقطه نامعلومی بردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، هنوز از سرنوشت این دیپلمات ایرانی اطلاعی در دست نیست.

پیکارجویان قبیله‌ای در یمن اغلب برای تحت فشار قرار دادن دولت دست به این گونه اقدامات می زنند.

+43
رأی دهید
-11

shahab46 - هانوفر - المان
دستشون درد نکند. دیپلمات ایرانی‌ یعنی‌ دزد پول مردم
شنبه 28 دي 1392 - 23:42
feminism - لندن - انگلستان
به احتمال بسیار از جانب گروه عبدالله عزام در لبنان که قبلا هم مسئولیت حمله به سفارت ایران در لبنان را بر عهده گرفته بود، میباشد !!!!
یکشنبه 29 دي 1392 - 00:26
dara20 - تهران - ايران
دستشون درد نکنه چرا نزدند همه مزدوران لانه جاسوسی رژیم آخوندی را در یمن یکجا نفله کنند؟
یکشنبه 29 دي 1392 - 12:06
GHAFAS - مشهد - ایران
عربستان و لاغیر
یکشنبه 29 دي 1392 - 22:45
امید ایرانی - شیراز - ایران
واقعا خجالت داره به شما وطن فروشان. آدم از کشته شدن هم وطنش خوشحال نمیشه. مرگ دیپلمات عزیزمون را به خانواده محترمش تسلیت میگویم.
‌سه شنبه 1 بهمن 1392 - 01:34
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
shahab46 - هانوفر - المان / dara20 - تهران - ایران احتمالا شما هم از همون تروریستهای یمنی هستید !! از اینکه یک هموطنت کشته شده خوشحالی !؟ بهرحال در هر حکومتی در ایران ممکن است یکی از ما از حکومت کشورمان خوشمان نیآید ولی این دلیل نمیشه که از مرگ هموطن خودمان توسط تروریستها خوشحال بشویم و از آنها تشکر هم بکنیم ، مگر اینکه ما هم تعلقاتی به آنها داشته باشیم!! برای شما متاسفم !! در بین مخالفین جمهوری اسلامی تنها طرفداران سازمان تروریستی مجاهدین خلق می توانند اینجوری نظر بدهند !!
‌چهارشنبه 2 بهمن 1392 - 04:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.