پلیس آلمان ۲۲ تابلوی ارزشمند دیگر پیدا کرد

تخمین زده می شود که نقاشی ها کشف شده در مونیخ بیش از یک میلیارد یورو ارزش دارد



پلیس آلمان با همکاری کارشناسان هنری در حال بررسی ۲۲ تابلوی نقاشی کشف شده در جنوب غربی آلمان و احتمال ارتباط آنها با گنجینه کشف شده در مونیخ است.

شبکه تلویزیونی محلی اس و آر گزارش کرده که عمده این تابلوها از آثار ارزشمند هنری هستند و احتمالا تعدادی از آنها توسط نازی‌ها مصادره شده بود.

دو هفته پیش اعلام شد که در خانه مرد هشتاد ساله‌ای در مونیخ حدود ۱۴۰۰ تابلوی نقاشی یافت شده که گمان می رود توسط نازی‌ها مصادره شده بود.

به گفته‌‎ مقام‌های آلمانی در میان آثار هنری که اخیرا در مونیخ پیدا شده، تابلوهای ناشناخته ای از نقاشان مطرح اواخر قرن نوزدهم و بیستم به چشم می خورد.

تاکنون تصویر ۲۵ اثر از این مجموعه گرانبها بر روی وبسایتی منتشر شده است.

راینهارد نِمِتس، رئیس دفتر دادستانی شهر آوسبورگ گفته بود که ۱۲۱ نقاشی با قاب و ۱۲۵۸ نقاشی دیگر بدون قاب در مارس ۲۰۱۲ در آپارتمان شخصی به نام کورلنیوس گورلیت در مونیخ کشف شد.

روز شنبه مجله فرانسوی پاری ماچ عکسی منتشر کرد که به گفته این مجله متعلق به آقای گورلیت است.

روز شنبه، ۹ نوامبر پلیس ایالت بادن وورتمبرگ ۲۲ تابلو نقاشی از آپارتمانی در نزدیکی شهر اشتوتگارت به دست آورد. این آپارتمان متعلق به همسر خواهر کورلنیوس گورلیتاست که مانند او دلال آثار هنری بوده است.

به گفته شبکه اس و آر چهار تابلو نقاشی پیشتر در اختیار آقای گورلیت بوده است.



بسیاری از آثار نقاشان مدرن قرن بیستم از سوی هیتلر "هنر انحرافی" نام گرفته بود



گفته می شود که ماموران اداره دارایی از اوایل سال ۲۰۱۲ به این مجموعه گرانبها دست یافته اند، اما از درز خبر آن به رسانه‌ها جلوگیری کرده بودند، زیرا امکان دارد بر سر مالکیت تابلوها مشکلات مالیاتی و سیاسی بروز کند.

دادستانان گفته اند که روند احراز هویت مالکان همچنان ادامه دارد.

تصاویری از این تابلوها امروز سه شنبه ۵ نوامبر (۱۴ آبان) در یک کنفرانس خبری در مونیخ پخش شد. به گفته کارشناسان این آثار توسط نازی ها از مجموعه داران خصوصی و موسسه های هنری مصادره شده بود.

در میان این تابلوها آثاری از رنوار، پیکاسو، ماتیس، شاگال و تولوز لوترک وجود دارد.



از این گنجینه آخرین بار در یک حراجی تابلویی از ماکس بکمان، نقاش اکسپرسیونیست، به بهای حدود یک میلیون و دویست هزار دلار به فروش رفته است



بر اساس گزارش مجله آلمانی فوکوس، آقای گورلیت فرزند یک دلال هنری در زمان جنگ جهانی دوم در مونیخ است و در طول سال ها هر گاه به پول احتیاج داشته یکی از تابلوها را می فروخته است.

از این گنجینه آخرین بار در یک حراجی تابلویی از ماکس بکمان، نقاش اکسپرسیونیست، به بهای حدود یک میلیون و دویست هزار دلار به فروش رفت.

تخمین زده می شود که این نقاشی ها بیش از یک میلیارد یورو ارزش دارد.

مایک هافمن، کارشناس هنری می گوید که برخی از نقاشی ها کثیف شده اند، اما آسیبی ندیده اند.

رسانه‌های جمعی از قول کارشناسان می‌گویند که این آثار از دو منبع گردآوری شده‌اند: بخشی از آنها آثاری هستند که رژیم نازی میان سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ از املاک یهودیان ثروتمند ضبط کرده است. بخش دیگر را حکومت نازی از موزه‌ها و مجموعه‌های هنر گردآوری کرد و پس از یک بار نمایش در "نمایشگاه هنر انحرافی" برای همیشه از انظار عمومی پنهان کرد.

هیلده‌برند گورلیت مامور بود که آثار هنری اوایل قرن بیستم را که سوی نازی ها غیر آلمانی و "هنر انحرافی" محسوب می شد از موزه های آلمان جمع آوری کند.

او از سوی حزب نازی مامور بود که این آثار را در خارج از آلمان بفروشد که بخشی از آن را نگه داشت.

به گزارش رسانه های آلمانی، هیلده‌برند گورلیت احتمالا بخشی از تابلوها را در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ به بهای کم از یهودیانی که قصد فرار از آلمان را داشتند، خریده بود.


 
آثاری چون گرنیکا، اثر پیکاسو از جمله آثار هنری منفور نازی ها بود 



پس از پایان جنگ جهانی دوم او به کارآگاهان گفت که مجموعه اش در جریان بمباران نیروهای متفقین در سال ۱۹۴۵ از بین رفته است. او حتی گفت که خودش به دلیل اینکه مادربزرگش یهودی بوده تحت تعقیب بوده است.

اما او نقاشی ها را در انباری مخفی کرده بود که پس از مرگ او به دست پسرش رسید. پسر که اینک مردی ۸۰ ساله است، آثار را سالهای طولانی در اتاق‌های تاریک و کثیف آپارتمان خود نگه‌ داشته بود.

بنا به گزارش ماموران، آنها هزاران طرح و نقاشی را در میان قوطی‌های خالی کنسرو و مواد گندیده و کپک‌زده یافته‌اند.

هیلده‌برند گورلیت در سال ۱۹۵۶ در جریان یک سانحه رانندگی درگذشت.

گفته می‌شود که کارشناسان از وجود برخی از آثار معروف این مجموعه مانند کارهای پیکاسو یا ماتیس باخبر بودند، اما گمان می‌بردند که آنها برای همیشه نابود شده‌اند. انتظار می‌رود که صاحبان پیشین آثار، بازگرداندن آنها را از مقامات آلمانی طلب کنند.

+11
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.