میلیاردها دلار در خطر؛ بازندگان و برندگان اقتصادی آب شدن یخ های روابط ایران و غرب

رویترز طی گزارشی با عنوان "میلیاردها دلار در خطر؛ بازندگان و برندگان اقتصادی آب شدن یخ های روابط ایران و غرب" نوشت: تجار ایرانی در دوبی امیدوار شده اند که نشانه های آب شدن یخ های دیپلماتیک  موجب لغو تحریم های اقتصادی شود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این خوشبینی محتاطانه در دوبی که به طور سنتی مرکز بزرگ تجارت ایران است، منعکس کننده ی چشم انداز وسوسه انگیزی برای تاجران سراسر جهان است. پیشرفتی به سوی توافقی در خصوص مسئله هسته ای که به ایران اجازه ورود مجدد به تجارت جهانی و سیستم اقتصادی را می دهد.

حسین اسرار حقیقی موسس شورای تجارت ایران در دبی گفت: ما به اعضایمان پیشنهاد می کنیم که خود را آماده ی لغو احتمالی برخی از موانع تجاری بین امارات و ایران کنند.

برخی از تجار برنامه و طرح دومی برای افزایش انتقال محموله به ایران در صورت کاهش بیشتر تنش ها دارند.

اسرار حقیقی اضافه کرد: برای مثال تاجری که محموله ی برنج می خرد، باید اماده باشد که میزان آن را تا 20 درصد افزایش دهد و البته این افزایش باید بر اساس شرایط صورت بگیرد.

با جمعیتی بالغ بر 75 میلیون، ایران بزرگترین اقتصادی است که از اوایل دهه 1990 به نظام جهانی بازمی گردد.

عماد مشتاق تحلیلگر امور ایران در شرکت «نواه پیتال» لندن می گوید: ایران، یک جمعیت جوان تحصیلکرد با نیازهای زیاد از پالایشگاه گرفته تا کارخانه های شیمیایی و مسکن است. این فرصت اقتصادی بزرگی محسوب می شود.

میزان فرصت های اقتصادی بدان معنی  است که فشارهای سیاسی برای لغو تحریم ها می تواند در پایتخت کشورهای غربی به شدت افزایش پیدا کند.

به نوشته ی رویترز، اما  بازگشت مجدد ایران بازندگانی هم خواهد داشت.

برخی از تجار در طول دروه ی تحریم های چندین سال گذشته به پول و سود خوبی رسیده اند که شامل برای از افراد داخل و خارج ایران هم می شود. آنها ممکن است علیه بازگشت مجدد کشور لابی کنند.

+59
رأی دهید
-5

paksan - آمریکا - آمریکا
بخصوص سپاه و الان سپاه و شریعتمداری موندن ریال نگه دارن یا دلار همه سعی می کنند پولشون رو ریال کنند تا اگر ارزانی شد پول بیشتری داشته باشند و از طرفی دولت باید به جساب این افراد برسه و مالیات سنگین برای این گروه بهترین راه حل باشه ولی اصولاْ دولت چیزی رو ارزان نخواهد کرد به بنظرم بهترین زمان برای پیوستن به تجارت جهانی الان هستش که قیمتهای کالاها بسیار نزدیک به قیمتهای جهانی شده و دولت باید قبل از هرگونه تغییری اقدام به آزاد سازی بازار تجارت ایران بکنه و البته وقتی پول ملی ارزش پیدا کنه اتوماتیک حقوق کارگر و دستمزدها با ارزش میشه و نیازی زیادی به بالابردن دستمزدها نیست .
‌سه شنبه 16 مهر 1392 - 22:47
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.