افشای حیف و میل میلیاردها تومان پول در تامین اجتماعی در زمان مدیرعامل سابق

روزنامه تهران امروز نوشت:

سه عضو کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی گوشه‌هایی از تخلفات رخ داده در این سازمان بزرگ را تشریح کرده اند که به گفته یکی از این اعضا، به حیف و میل میلیاردها تومان منجر شده است.

علیرضا محجوب، نادر قاضی‌پور و سیدحسین دهدشتی روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی حضور پیدا کردند که در این کنفرانس از برخی اسناد تخلف در سازمان تامین اجتماعی رونمایی کردند.

از جمله نادر قاضی‌پور در این نشست خبری توضیح داد: طبق اسناد مورد بررسی قرار گرفته می‌توان گفت که کلاهبرداری بزرگی در سازمان اتفاق افتاده و با بررسی هر پرونده‌ای پی به معضل بزرگی می‌بریم. میلیارد‌ها تومان پول در صندوق تامین اجتماعی توسط مدیرعامل (سابق) حیف و میل شده است و این در حالی است که در یک اداره یک کارمند را به خاطر یک جعبه خودکار اخراج می‌کنند و لذا ما حق سکوت نداریم.

وی با بیان اینکه تحقیق و تفحص به دنبال محاکمه افراد نیست، افزود: برای دفاع از اموال بیت‌المال باید تحقیق و تفحص را جدی بگیریم و اجازه ندهیم برخی اموال بیت‌المال را حیف و میل کنند؛ برای مثال بنده یک پرونده‌ای را مثال می‌زنم که رقم بالایی در آن داد و ستد شده است، در این پرونده سند صوری برای فرد دیگری زده‌‌اند که ما وقتی این دو نفر را با یکدیگر روبه‌رو کردیم حتی همدیگر را هم نمی‌شناختند.

قاضی‌پور در پایان گفت: قوه قضائیه باید پس از انتشار گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی دادسرای مستقلی را با ۱۰۰ قاضی به بررسی پرونده‌های این سازمان اختصاص دهد.

20 هزار برگ سند در زیر زمین تامین اجتماعی

همچنین رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در این نشست گفت: با همکاری کارگران سازمان تأمین اجتماعی 20 هزار سند مفقوده در زیرزمین این سازمان پیدا شد.

علیرضا محجوب، در نشست رسانه هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: با برگزاری نشست رسانه‌ای قبلی کسانی که اسناد مجلس را پنهان کرده بودند جرأت جابه‌جایی و از بین بردن آن را پیدا نکردند و سرانجام روز دوشنبه با همکاری حراست و کارگران داخل سازمان اسناد در یکی از زیرزمین‌های سازمان پیدا شد.

وی توضیح داد: 20 هزار برگ مفقوده حاوی گزارشات حسابرسی صورتجلسات مدیریت، گزارشات بازرسان و بسیاری دیگر از گزارشات بود که با پیدا شدن آن با اطمینان بیشتری می‌گوییم که گزارشات را 15آبان تحویل مجلس می‌دهیم.

بررسی 3000 برگ شکایت

رئیس هیات تحقیق و تفحص گفت: کار در تامین اجتماعی تمام شده و بخش عمده‌ای از 3000 برگ شکایت را بررسی کردیم که بعد از تعیین تکلیف و چاپ در رابطه با آن مصاحبه خواهیم کرد، البته این گزارش دارای چندین هزار برگ ضمیمه است که تنها باید به مدت نیم ساعت در مجلس ارائه شود.

وی با اعلام هشدار به کسانی که در پنهان کردن اسناد و انجام تخلفات نقش داشته‌اند، گفت: کسانی که بنابه هر دلیل به سازمان بدهکارند یا دریافتی‌هایی داشته‌اند که قانونی نبوده پیش از رسیدگی قضایی برای جبران اقدام کنند تا بار مسئولیت‌شان کاسته شود.

ابهام حضور مدیران سیاسی در تامین اجتماعی

سیدحسین دهدشتی، دیگر عضو هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر گستره سازمان تامین اجتماعی، توضیح داد: تامین اجتماعی 30 میلیون جمعیت ایران را شامل می‌شود و مخاطبان آن اقشار آسیب‌پذیرند .که با این گستره باید یک ساماندهی درست داشته باشد، اما در چند سال اخیر گزارشات شکایت زیادی از مردم به دست ما رسید که ما را مجاب به انجام تحقیق و تفحص کرد.

نماینده مردم آبادان در مجلس نهم، افزود: این تخلفات در حالی به دست ما می‌رسید که مدیران بعضا سیاسی در این سازمان منصوب می‌شدند که این موضوع ابهامات را بیشتر می‌کرد که در نهایت انجام تحقیق و تفحص را دو ماه پیش آغاز کردیم.

رشد سرمایه 2 میلیاردی به 39 هزار میلیاردی شستا

دهدشتی تصریح کرد: اولین مشکل در سازمان عزل و نصب‌های بی‌برنامه و تعجب‌آور بود و بعد از آن فعالیت‌های شرکت شستا در مظان اتهام قرار گرفت چراکه سرمایه آن از 2 میلیارد به 39 هزار میلیارد تومان رسیده بود. شستا 30 شرکت زیر مجموعه داشت و هفت شرکت هلدینگ که نظارت درستی بر هیچ کدام وجود نداشت، اما به صورت گسترده فعالیت‌های کشور را تحت تأثیر قرار داده است، این فعالیت‌ها شامل 40درصد کار توزیع دارو، سرمایه‌گذاری 40درصدی در بازار سیمان، در اختیارگرفتن 30درصد از بازار قیر کشور، 17درصد بازار تایر، 70درصد جابه‌جایی‌های ریلی و برخی فعالیت‌های اقتصادی دیگر است.

این طراح تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی، توضیح داد: به خاطر این موضوع کار تحقیق شستا کمی طولانی شد زیرا کار را به سه گروه تقسیم کرده بودیم. یک گروه در سازمان تامین اجتماعی، یک گروه در شستا و یک گروه در کارگروه درمان مستقر شدند تا بررسی‌ها را انجام دهند.

وی افزود: انتصابات غیرقانونی و خرید و فروش‌های بی‌پایه و اساس به افراد انحصاری و واگذاری برخی امور به اشخاص وابسته، مهم‌ترین تخلفات شستا بوده ‌است که برای بررسی اینگونه موارد دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کمک‌های بسیاری را انجام دادند.

+86
رأی دهید
-2

سردار سپهبد - آمستردام - هلند
حالا یک تعدادی از گاگول های کور و کر مینویسند که این دله دزدیها در حکومت آخوندی که از برگ گل لطیف تره وجود نداره!!! این همه فساد تو دم و دستگاهشون وجود داره بعد به چهار تا دختر بچه و پسر بچه تو خیابون گیر میدن.
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 13:51
Omidjaber - سایتاماکن - ژاپن
هر گسی که در خدمت به مردم خیانت کند حقش اعدام است چرا که او امانت دار ملت است و همه به او اطمینان کرده اند واقعاً که خیلی پس فترت و بی نا،،،،،،،،بایستی باشد که حق انسانهای ضعیف را به راحتی پایمال میکند.
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 14:45
behzad50 - مونیخ - المان
کی‌ ملت در مورد اینهمه دزدی و چپاول حرکتی‌ از خود نشان میدهد زمانی‌ ناپیداست..صد رحمت به وقت گًل نی‌‌..
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 17:21
فريادزيره آب - اهواز - ایران
برادران بسیجی نظری ندارید؛ مگه مامسئول این دزدی ها هستیم؛آقای احمدی نژادو اون قاضی مرتضوی بیادجواب بده همون هایی که میگفتندماسرباز ولایت هستیم و4تابسیجی احمق میومدن توی سایت به به وچه چه میگفتند؛مرگ بررهبرکجایی؛ دانیال نبی؛مسیح؛بیداری؛اگزام؛ جنگجو کجایین مردباشیدیه نظری بدید
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 17:22
Azadi-Namur-Belgique - نمور - بلژیک
یعنی اگر این اختلاس ها , البته اختلاس نه دزدی ها را به کامپیوتر بدهیم که محاسبه کند فکر میکنم که کامپیوتر از زور فشار و ناراحتی منفجر شود ولی ما آدما نه , انگار نه انگار , نمی دونم که این ملت چی خوردند که اینطور بی خیال شدند ..........
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 17:43
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
ا یرانی وطن پرست کسی است که با هر حرکتی وهر کلامی که باعث طولانی شدن عمر حکومت فاسد اسلامی در ایران باشد مخالفت کند - دوام جمهوری اسلامی یعنی غارت سرمایه ها و ثروت ملی و از بین بردن هویت ملی و آثار ملی ایرانیان , اختلاس و اعدام و زندان , فحشا, و اعتیاد , گرانی و فقر , تولید بابکهای زنجانی و گوسفندصفت شدن یک ملت .
جمعه 12 مهر 1392 - 18:56
sama128 - شیراز - ایران
وقتی در بالا قاضی پور میگه : ((وی با بیان اینکه تحقیق و تفحص به دنبال محاکمه افراد نیست، ))) یعنی چی ؟!؟!؟!؟!؟! یعنی دزدی ها من بعد هم ادامه خواهد داشت . اساسا اگر تحقیق و تفحص منجر به محاکمه و برخورد و جزای نقدی و زندانی کردن افراد دزد نشه که همین آش و همین کاسه ادامه خواهد داشت پس لزومی به تحقیق و تفحص نبود که خودت و بقیه را تو زحمت بندازی آقای قاضی پور؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟! مدیر می آورید دزدی میکنه اختلاس میکنه فامیل بازی می کنه باند بازی می کنه و هزاران کثافت کاری دیگه بعد میخواهید بی خیال بشید اون مدیر عوضی هم به جایی پاسخگو نباشی . باید از حلقومش دربیارید تا درس عبرتی بشه برای بقیه نه اینکه بی خیال بشید.
شنبه 13 مهر 1392 - 06:43
sama128 - شیراز - ایران
وقتی مدیری را می گذارید بعد به سواد - دانش و تجربه و تخصص او کاری ندارید بعد می گویید هر کاری دلت می خواهد بکن هر کاری دوست کاری بکن هر طوری که دوست داری رفتار کن عاقبت همین می شود فقط بدبخت کارکنان و بیچاره حیف و میل بیمه شدگان تامین اجتماعی مدیر باید در تمامی موارد پاسخگو باشد آنقدر زیر ذره بین گرفته شود که نتواند کاری خارج از چارچوب و برنامه بکند ولی وقتی دستش باز شد این مسائل هم هست و کسی هم نه جواب می خواهد و او هم جواب نمی دهد و این آش و این کاسه همینطور ادامه خواهد داشت تا بی نهایت .........................................
شنبه 13 مهر 1392 - 07:31
sama128 - شیراز - ایران
جالب این است که از این تشکیلات عظیم هر چند سال یکبار تحقیق و تفحص صورت می گیرد ولی نتیجه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟!؟!؟! سرکاری و بیخود است ؟!؟!؟؟! یگی نیست بپرسد آیا تحقیق و تفحص های قبلی مگر نتیجه داد که حالا دوباره تحقیق و تفحص می کنید . مسخره ها
شنبه 13 مهر 1392 - 11:04
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.