زندگی خصوصی قوی ترین زن دنیا

آلمانی‌ها به پای صندوق‌های رأی رفته‌اند تا در یکی از مهمترین انتخابات اروپا شرکت کنند. آنگلا مرکل که دو دوره متوالی نخست وزیر بوده قصد دارد برای سومین بار هم این مقام را حفظ کند تا به یکی از چهره‌های استثنایی این کشور تبدیل شود.  نظر سنجی ها از برتری حزب دمکرات مسیحی به رهبری آنجلا مرکل، صدر اعظم کنونی، حکایت دارند. نخستین زنی که توانسته در تاریخ آلمان صدراعظم شود اما چطور به اینجا رسیده است ؟
مجله مهر: زندگی شخصی و خصوصی آنگلا مرکل همیشه در پشت پرده بوده است. او بر خلاف برخی دیگر از همکارانش عادت ندارد که خانواده‌اش را در محافل عمومی بیاورد و حتی زیاد با همسرش هم دیده نمی‌شود. به او در ۱۲ سالی که به عنوان اولین صدراعظم زن آلمان فعالیت کرده است لقب‌های مختلفی داده‌اند؛از بانوی آهنین تا قدرتمندترین زن جهان.
آنگلا مرکل که زمانی هیچ چیز از سیاست سر در نمی‌آورد و در دانشگاه فیزیک و شیمی می‌خواند در این سالها سه بار ( سالهای ۲۰۱۱، ۲۰۱۲، ۲۰۱۳) از سوی مجلهٔ فوربس به عنوان قدرتمندترین زن جهان انتخاب شده است. چیزهای زیادی درباره مرکل وجود دارد که شاید کمتر کسی شنیده باشد.


 
وقتی فامیلی عوض شد


آنگلا در سال ۱۹۵۴ به عنوان اولین فرزند یک خانواده مذهبی در هامبورگ متولد شد. پدر او کشیش مسیحی پروتستان  و  مادرش دبیر رشته های لاتین و زبان انگلیسی بود. مدت کوتاهی پس از تولد آنجلا پدر و مادرش آلمان غربی را ترک کردند و برای زندگی به آلمان شرقی رفتند. نام کامل او در آن زمان و تا پیش از ازدواج آنگلا دوروتئا کزنر بود. در کودکی مرکل از بالا رفتن از پله ها وحشت داشت و در زمان تحصیل در دبیرستان همیشه شاگرد اول بوده او در جوانی آرزو داشت روزی معلم شود ولی این آرزو توسط دولت کمونیست آلمان شرقی بر باد رفت. زمانی که وارد دانشگاه شد با همسر اول خود اولریش مرکل دانشجوی فیزیک آشنا شد. این ازدواج در سال ۱۹۸۲ اما به جدایی کشید اما آنجلا نام خانوادگی همسر اولش را برای خود حفظ کرد و تبدیل به «آنگلا مرکل» کنونی شد.



کار در رستوران


 گفته می‌شود او زمان زندگی در آلمان شرقی برای تامین مخارج تحصیل خود در یک رستوران به عنوان کارگر مشغول به کار بوده و پس از جدایی از همسر اولش به آپارتمان کوچک خود در برلین باز می‌گردد.   مرکل ، همه مراحل تحصیلی خود را در شرایط نظام سوسیالیستی به پایان رساند و دارای دکترا در رشته‌های فیزیک و شیمی است.در سال ۱۹۸۱ آنگلا با یوآخیم زاور، استاد شیمی آشنا شد که در سال ۱۹۹۸ با او به صورت محرمانه ازدواج کرد.
آنگلا فرزندی از دو ازدواج‌های خود ندارد اما همسر فعلی او دو پسر بزرگ از ازدواج قبلی خود دارد. رابطه با او یوآخیم زاور همیشه مورد بحث بوده است. خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته است که پلیس امنیتی آلمان شرقی زمانی به دیدارهای این دو نفر و ناهار خوردن آنها باهم مشکوک شده بود چون هر دو آنها متاهل بودند. بعد از طلاق آنها سالها با هم زندگی می‌کردند تا با فشار هم حزبی‌های مرکل در حزب دمکرات مسیحی ازدواج آنها صورت گرفت.


 
همسری که دیده نمی‌شود


زندگی مرکل و همسرش همیشه از دید رسانه‌های مخفی بوده است. یوآخیم زاور کمتر در محافل عمومی در کنار مرکل دیده می‌شود و به هیچ وجه با رسانه‌های مصاحبه نمی‌کند. او حتی در سال ۲۰۰۵ از شرکت در مراسم تحلیف آنگلا مرکل خودداری کرد و ترجیج داد مراسم را از تلویزیون دانشگاه برلین،محل کارش ببیند. در زمان‌های ویژه‌ و معدودی که آنها با هم دیده می‌شوند آنگلا مرکل خیلی وقتها فراموش می‌کند همسرش همراهش است. در سال ۲۰۱۱ وقتی آنها به مراسم اعطای مدال در کاخ سفید رفتند مرکل از لیموزین پیاده شد و به سرعت از پله‌ها بالا رفت. مدتی طول کشید تا او یادش بیاید که  یوآخیم زاور را به سختی تلاش می‌کرد به او برسد را فراموش کرده است. گفته می‌شود  یوآخیم زاور به هیچ عنوان دلش نمی‌خواهد درگیر کارهای همسرش شود و از محافظ و کارهای غیر عادی فرار می‌کند. به همین خاطر دوستانش می‌گویند به هیچ عنوان او را «آقای مرکل» صدا نکنید!
 


کیک زردآلو خانم صدراعظم


می‌گویند آنگلا مرکل دوست دارد از از او به خاطر پخت نان‌هایش خاصش تعریف کنند. او در پخت نان و غذاهای خاصی تبحر دارد اما  دوستانش از سوپ سیب‌زمینی، رولت گوشت و کیک زردآلوی او تعریف خاصی می‌کنند و می‌گویند او خیلی پختن آنها را دوست دارد. پختن این غذاها به همین خاطر به معیاری در وقتی که او و همسرش می‌توانند با هم بگذرانند تبدیل شده است.
 


دختر کوچک هلموت کهل


مرکل، در سال ۱۹۸۹ فعالیت سیاسی خود  را در حزب تازه تاسیس «حرکت دمکراتیک» که تظاهراتی را در جهت خواسته های مردم راه اندازی می کرد گسترش داد و در فوریه سال ۱۹۹۰سخنگوی این جنبش شد. این جنبش در همین سال با  رایزنی‌های  مرکل به حزب دمکرات مسیحی آلمان شرقی پیوست. در سال ۱۹۹۰ مرکل عضو حزب مسیحی دمکرات شد و در پایان همین سال به عنوان نماینده این حزب وارد مجلس آلمان شد. آنگلا مرکل اما پیشرفت سیاسی خود را بیشتر از همه مدیون هلموت کهل است. در ژانویه ۱۹۹۱ هلموت کهل (صدراعظم وقت آلمان) او را به عنوان وزیر بانوان و جوانان انتخاب کرد. آنگلا مرکل با توجه هلموت کهل به سرعت پله های ترقی را طی کرد و گفته می‌شود کهل همیشه او را با عنوان «دختر کوچک» من صدا می‌کرد. آنگلا مرکل پس از دوبار وزارت، به مقام دبیر کلی حزب دمکرات مسیحی به رهبری کهل رسید. در این مقام به پیچ و خم های ساختار حزبی و سیاسی در آلمان غربی آشنا شد و پس از کناره گیری کهل، در حزب جانشین او شد. در سال ۲۰۰۵ که گرهارد شرودر انتخابات زودرس را باخت و ائتلاف سوسیال دمکرات و سبزها به رهبری گرهارد شرودر و از جانب حزب سبز، یوشکا فیشر ناگزیر به رها کردن دولت شد . آنگلا مرکل که نامزد صدر اعظمی احزاب خواهر دمکرات مسیحی و سوسیال مسیحی مبارزات انتخاباتی را بنفع حزب خود پیش برد دولت ائتلاف بزرگ را میان دو حزب بزرگ آلمان سوسیال دمکرات و دمکرات مسیحی و این بار بدون حضور شرودر تشکیل داد.
 

+191
رأی دهید
-16

kambizian - تهران - ایران
البته ما هم زنان سیاستمدار قدرتمند کم نداریم از جمله فاطمه رجبی و نجمه آر پی جی
دوشنبه 1 مهر 1392 - 12:46
Hojati 47 - استکهلم‌-سوئد - استکهلم‌-سوئد
دردو بلاش بخوره تو سره رهبرهای ایران از همه مهمیتر مموتی؛؛ببینین تو ۸ سال آلمان کجا ‌ست و کشور ما کجا
دوشنبه 1 مهر 1392 - 12:48
ItsMeWT - کلن - آلمان
در آلمان نخست وزیر نداریم. منظور نویسنده صدر اعظم بوده.
دوشنبه 1 مهر 1392 - 13:19
yashainiran - ایران - ایران
عجب سرگذشتی داشتی کلعلی!
دوشنبه 1 مهر 1392 - 13:54
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
بانوی سیاستمدار توانمند بمعنی واقعی.ورئیس دولت بودن در یک کشور واقعا متمدن. کشوری که خواندن روزنامه در اول وقت بر هر کار دیگری ارجعیت دارد. کشوری که مردم ان کمتر تابع احساسات میشوندو تفکرات انها بر اساس عقل و تدبیر است. کشوری که مردم ان وطن خود را همانند مادر شان دوست میدارند. کشوری که مردم ان کمتر غر میزنند و بیشتر کار میکنند.کشوری که مردم ان کار را ناموس خود میدانند.کشوری که همه چیز ان بر اساس اعتقاد صخیخ و منطقی استوار است و زن خانواده نمیداند شوهر ان به چه کسی رای داده.زیرا افکار هر کس قابل احترام است .کشوری که مردم ان برای سر پا ماندن و ننگ جنگ را پوشاندن از صمیم قلب برای کشورشان جانفشانی کردند.صدر اعظم چنین کشوری بودن واقعا لیاقت بالا ئی را طلب میکند
دوشنبه 1 مهر 1392 - 15:29
Ghomsheh - فیرفکس ویرجینیا - امریکا
اگر بابا طاهر عریان امروز زنده بود دوبیتی زیر را در باره نکبتی که بر کشور ما عارض شده چنین می سرود:. به صحرا بنگرم اخوند ببینم به در یا بنگرم اخوند ببینم. به هر سو بنگرم کوه و در و دشت نشون از نکبت اخوند ببینم. بالاخره این نسل زنان ما با داشتن زنانی مانند نسرین ستوده این اخوندها را دوباره روانه مساجد خواهند کرد. مساجدی که اخوند هم پیش نماز است و هم پس نماز. این اخوندها کاری کرده اند که افراد فقظ برای استفاده از دست شویی به مساجد می روند.
دوشنبه 1 مهر 1392 - 16:18
Shahin.Orel - تهران - ایران
تواناییهای که تونست خاطرات آلمان نازی رو از ذهن همه اروپا پاک کنه و احترام و محبوبیت رو جایگزین خشم کنه .
دوشنبه 1 مهر 1392 - 16:55
siavash2111 - ویسبادن - آلمان
yashainiran- ایران - ایران کلعلی منظورت صدر اعظم آلمان خانم آنجلا مرکل بود واقعا که سالار زرشک کلعلی
دوشنبه 1 مهر 1392 - 16:02
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
1 ) آنگلا مرکل زنی فرصت طلب که اصلاً نه نبوغ سیاسی و نه شم اقتصادی دارد! مدرک دکترای فیزیکش را هم در زمان المان شرقی کمونیستی با خوش خدمتی برای حزب و دستگاه کمونیسم گرفت و عضو حزب جوانان سوسیالیست المان شرقی بود. بعد از فروپاشی سوسیالیسم در آلمان شرقی و یکی شدن دو المان او سریع دید که روغن ارتقاء شغلی در حزب CDU آلمان غربی چربتر است فوراً ماهیت عوض کرد و عضو این حزب شد و بعد سر جریان رشوه خواری در این حزب توسط هلموت کهل و وزیر کنونی اقتصاد حزبشان داشت از هم میپاشید و مرکل زیل از فرصت استفاده کرد و خودش را مطرح کرد و وارد گود شد. بعد از بدست گیری قدرت یک یک مردان رقیبش در حزب را از صحنه رقابت قدرت کنار زد و آنطور که اعضای بالای کادر این حزب در کنار او تجربه و کار کردند میگویند هرکی با او درافتاد ورافتاد چونکه یک کمربند مافیای قدرت دور و بر خودش از ادمهای نوکر صفت قابل اعتمادش درست کرد که نمیگذارند رقیبی در کنار او رشد کند و برای همین او به تنهائی سوار بر قدرت به مدت طولانی است نه بدلیل شم سیاسی یا مخ بودنش یا ظاهر فریبنده اش باشد. در 2
دوشنبه 1 مهر 1392 - 18:01
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) سیاستش فقط در خدمت بانکها و ثروتمندان و لابی صنعتگران است. نصف برنامه خودش و حزبش را هم از احزاب چپ دزدیده با کمال وقاحـت و بیشرمی! در عرض 8 سال صدر اعظمی اش ازش بپرسند دوتا رفرمش را نام ببرد که المان را به جلو برده یا باعث بهتر شدن اوضاع المان شده؟ نقش مرکل مثل خوردن یابوست ( کار کردن خر، خوردن یابو ). کار و زحمتهای رفرم اقتصادی و اجتماعی را احزاب سوسیال دمکراسی و سبزها قبل از او انجام دادند و این خانم فقط میوه چین رفرمهای دیگران شده. موفقیت اقتصادی امروز آلمان مدیون این رفرمهای احزاب دیگر است نه مرکل! در ترسوئی هم حد ندارد و تن به هچ ریسکی نمیدهد که مبادا پایه های قدرت خودش و حزبش به لرزه بیافتد. در اروپا هم که بین مردم اکثر کشورها مورد تنفر است و وجهه المان را خراب کرده. در داخل آلمان هم یک مشت ملت المانی منفعت طلب خودخواه که حفظ منافع خودشان را در ادامه حکومت و قدرت مرکل بهتر میدیدند ( نه آینده درخشان آلمان که به مرکل و حزبش امیدی نبوده و نیست و نخواهد بود! ) باز دوباره او را انتخاب کردند چونکه سه حزب دیگر چپ. در 3
دوشنبه 1 مهر 1392 - 18:01
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
3) اشتباهات زیاد داشتند و خیلی از المانیها را بخاطر وحشت از بالا بردن مالیات بعد از انتخابات ترساندند و به دامان مرکل انداختند که قولش را داد مالیات را بالا نبرد. صبر کنیم و ببینیم و تعریف کنم که دروغش و وعده های توخالی قبل از انتخاباتش دیر یا زود اعیان خواهد شد و زیر خیلی از قولهایش خواهد زد. فعلاً هم که حزبش به تنهائی نمیتواند حکومت کند و سه حزب دیگر بدون امتیاز سنگین از او گرفتن حاضر نیستند با مرکل ائتلاف کنند. شاید شادی مرکل کمی زود باشد و دوباره انتخابات جدید برگزار شود؟ که من موافقم چونکه با مرکل دوباره 4 سال دیگر جز درجا زدن و زمان را تلف کردن کشور المان گامی به جلو نخواهد گذاشت مثل حکومت 8 سال قبلش! تازه چهار سال اول از قدرت هشت ساله اش را وزیران قوی و خوش فکر حزب سوسیال دمکرات در دولت ائتلافی او حضور داشتند که کار خوبشان به نفع مرکل تمام شد وگرنه این خانم نه نابغه سیاستمداری است و نه فردی دوست داشتنی و از جنس یخچال میباشد. در قبل انتخابات فقط به اصطلاح المانی خودمان یکسری ملت نادان و ناآگاه و خام مثل خودش را einlullen کرد و با حرفهای دلخوشکنک سرشان شیره مالید. در 4
دوشنبه 1 مهر 1392 - 18:01
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
4) مهمترین عامل انتخاب مجددش هم زن بودنش است که بیش از نیمی یا شصت درصد انتخاب کننده گان المانی جنسیت زن دارند و در زن بودن صدر اعظم المان برای جنس زن همنوع خود اعتبار و ارزش اجتماعی بهتر و بیشتری حس میکنند و کاری به سیاست و برنامه حزبش ندارند خصوصاً که کاندیدای رقیبش از حزب سوسیال دمکراسی مردی خودسر و کچل بوده و میگفت با قیافه ای که من دارم پیش زنها اصلاً نمیتوانم امتیاز کسب کنم و مرکل بخاطر زن بودنش پیشاپیش چند درصد رای زیادتر میآورد. دوستداران سوسیال دمکراسی هم پیشاپیش گفتندند که این مرد در مقابل مرکل زن هیچ شانسی ندارد ولی میگفتند کسی دیگر نیست که بهتر از او باشد و مسئولت قبول کند. خلاصه دلیل اصلی موفقیت مرکل به دلیل ضعف بزرگ اوپوزیسیون بود. وگرنه در طول 8 سال حکومتش جز درجا زدنش پیشرفتی در رفرمهای مثبت ندیدم با شناختی که از اوضاع سیاسی آلمان دارم! امید است انتخاب مجدد مرکل تداوم درجا زدنش نباشد و اینده المان پیشاپیش نسوخته باشد و البته بستگی هم به حزبی دارد که با حزب او ائتلاف میکند. ببینیم چه آش شوری مرکل برای ما میپزد؟
دوشنبه 1 مهر 1392 - 18:01
a.ahooraei - کلن - آلمان
حقیقتجو / دوسلدورف/// حال شما خوبه؟ داداش!!!! این چیزها چیه نوشتی؟ این خانم موفق بوده و وزارتش بی همتاست. شما اگه ازش باج نگرفتی و یا دیگری این یک مسیله دیگست. این خانم به سوسیال بگیر و مفتخور باج نمیده و به مفتخورهای اروپا مث اسپانیایی ها و ایتالیایی ها و یونانی ها که همه از بام تا شام لب دریا لنگاشون هواست و پول یامفت میخوان رحم نمیکنه. اگه ملت آلمانی میخواستند اینجوری زندگی کنند و انتخاب که شما فرمودین که الآن آلمان یه سور به ایران هم زده بود و شده بود افریقا. مرد حسابی آلمانیها میدونن چه کسی بدرد گشورشون میخوره. کارش هم خیلی درسته که برای آلمان و آلمانی تلاش میکنه.
دوشنبه 1 مهر 1392 - 23:56
thepsychologist - آلمان - فرانکفورت
واقع بین ایرانی - هامبورگ - الما آفرین بر شما که اینقدر صحیح آنالیز کردی. این دوستمون پایین تر از شما چه دل پری داره. و حرفش صحیح نیست. من در این کمپانی که کار می‌کنم همه مردان همکارم به مرکل رای دادند. و تازه کلی‌ طرفداری میکردند. اما مردان ترک مخالف مرکل هستن. چرا؟ چون مرکل مخالف نیرو کار تنبل و بی‌ تحصیلات است. دوست عزیز آلمان قویست چون مرکل آنجاست
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 01:20
ensanam arezoost - خارگ - ایران
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان...با این نظرات عجیب و غریب و دور از ذهنی که دادی پیشنهاد میکنم حقیقت رو جستجو نکنی خیلی سنگین تری و بهتره بری دنبال گنج بگردی نه حقیقت که باهاش بیگانه ای...حالا که آلمان هستی میتونی انتخابات بعدی بجای یک نامزد کچل کاندیدایی جوان و خوش قدوقیافه برای رقابت با مرکل انتخاب کنید تا بیشتر رای دهندگان که خانم هستند شاید به کاندیدای جوان و خوش قدوقیافه شما و همفکرانتان رای دهند!!! دنیا داره به این زن احترام میزاره و این خانم تونسته اروپا رو تو مشت خودش نگه داره و تا جایی پیش بره که رئیس جمهور فرانسه آقای اولاند از همکاری با این خانم و کشورش در تبلیغات انتخاباتی حرف میزنه و پیروز میشود چرا که آلمانیهای پیشرفته و مدرن نه تنها برای اروپا بلکه برای جهانیان الگو شده اند...همیشه گفتم میگویم و خواهم گفت فقط آلمان
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 02:44
henryaaaa - لوس انگلس - امریکا
خوب چیزی که میبینیم اختلاف عقیده شدید بین ایرانی‌های که در آلمان زندگی میکنند. ولی‌ اختلاف بر سر اخبار و موضوعات آمریکا اینه که همه یا اکثریت ایرانی‌هایی که در آمریکا زندگی میکنند بشدت طرفدار اوباما هستند ولی‌ سایر ایرانیها که در آمریکا نیستند ممکنه عقیده متفاوت داشته باشند.
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 02:58
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
a.ahooraei (1 - کلن - آلمان- به شما و دیگر هم فکران خودتان که موافق انتخاب مرکل اند توصیه میکنم اول کمی شناخت عمیقتر و با مطالعه از جامعه المان از 25 سال گذشته تا به امروز داشته باشند ( البته اگر در بطن جامعه بودند و هستند و نه حاشیه نشین و از سواد المانی درست و حسابی و تحصیلاتی برخودار باشند! ) تا بیهوده دهان باز نکنند و شروع به یاوه گوئی کنند. اگر من ازش باج نگرفتم و مخالفش هستم حتماً خودت ازش باج گرفتی که موافقش هستی؟ با این سطح سواد و شناخت پائینی که از آلمان و اتحادیه اروپا و کشورهای بحران زده یونان و غیره داری دنباله بحث وقت تلف کردن است و هرکی به اندازه سواد و شناخت خودش نظر میدهد که جنابعالی نشان میدهی نه از فرهنگ انتقاد کردن و طرز برخورد درست با نظر مخالف نظر خودت را صاحب هستی و نه دوست داری پی به ایراد و اشکال فکری ممکنه خودت ببری و در مورد چیزی که شاید ازش خبر نداری مطلع شوی. درخشش اقتصادی المان به چند دلیل است که یکیش به قیمت استثمار نیروی کار بیش از 7 میلیون نفر ( اکثراً خارجی ) با دستمزدهای بسیار پایین است. در 2
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 03:49
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) یک دلیل ورشکستگی اقتصادی برخی کشورهای اروپائی سود کلانی است که از المان از طریق پول مشترک یورو (Euro ) برده و از این کشورها قدرت رقابت با المان گرفته شده و اشتباه وارد شدنشان به گروه کشورهای صاحب یورو با صنعت قوی بوده و ده ها دلیل اقتصادی دیگر و نه دلیلش حرف دست راستیهای المانی ضد خارجی که در دهان تو و امثال تو گذاشتند و تو خارجی هم آنرا نفهمیده تکرار میکنی و خودت را در صف ضد خارجیها قرار میدهی و اگرچه خودت هم گویا خارجی هستی و بقول برخی المانیها آمدی و ازشان کارشان را میدزدی! ایا امثال تو ناآگاه اصلاً خبر دارند وقتی حزب سبزها با سوسیال دمکراتها در زمان صدراعظمی گرهارد شرودر ( SPD) وقتی قرار بود به خارجیهای مقیم المان حق شرکت در انتخابات المان را بدهند و تابعیت آلمانی یا دو ملیتی و پاس المانی این حزب خانم مرکل بود که مخالف شدید این سیاست چپیها بود و با امضاء جمع کردن از المانیهای راسیست ضد خارجی در گوشه و کنار خیابان چنان جو ضد خارجی در استان هسن راه انداختند که بعضیها میترسدند دوباره بجای یهودی کُشی اینبار خارجی کُشی راه بیافتد. در 3
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 03:49
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
3) در حزب خانم مرکل CDU پر است از ادمهائی که ( جناح راست محافظه کارش) هنوز ضد خارجی و فاشیست هستند و مخالفند که رسماً اعلام شود المان یک کشور مهاجر است اگرچه بیش از یک چهارم جمعیت المان از خارجی تبارها هستند. هرچه حقوق کنونی را که نصیب خارجیها شده محصول سیاست خارجی دوستانه چپیهای آلمان بوده و میباشد که احزاب دست راستی CDU -CSU همیشه اولش مخالف بودند و مانع حق و امتیاز بیشتر دادن به خارجیهای مقیم المان بودند و هنوز هم هستند! یک فرد خارجی چقدر باید بیسواد باشد ( مثل بعضی ترکهای ترکیه و غیره ) که از یک حزب دست راستی دفاع کند؟ حالا از ده ها تصویبات و سیاست حتی به ضرر المان این حزب بگذریم.بارها خانم مرکل افشا شده که از رئیس بانکها و کارتلهای صنعتی و لابی ایستهای دیگر فرمان میگیرد و کلی رفرمهای مورد نیاز در زمان 8 سال صدارت او خوابیده و نقش او فقط در حد Modreration کابینه دولتش خلاصه شده و میشود بجای تن به رفرم و اصلاحات و پیشرفت دادن از سیستم آموزشی گرفته تا Pflege-, Renten-, Steuerreform; Schuldenabbau ( € 2.2 000.000.000.000 , ...
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 03:49
بت شکن - مونترال - کانادا
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان، یعنی‌ میخوای بگی‌ ۶۵ درصد مردم آلمان در کوره ولایت انجلا گرفتار شده و از مخ کاملاً تعطیل شدند؟ تو حتماً نتونستی تو اونو دیار در رشته خودت کاری گیر بیاری و ترقی‌ آنجلا مرکل را عامل نارضایتی‌ و ناخوشنودی خودت میپنداری، ضمناً Ghomsheh - فیرفکس ویرجینیا - امریکا گًل گفتی‌ حرفات به دل‌ نشست!!
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 06:45
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
thepsychologist المان فرانکفورت. فرمایش شما بسیار منطقی و درست است اما یادمان نرود که هر کس دنیا را از دید خود می بیند .کشور توانمندی که دنیا روی تجارت ان ویا روی صنایع ان حساب باز میکند و مردم دنیا بمحض شنیدن نام المان باصطلاح خبر دار میمانند.این ملت که توانست در کوتاهترین مدت سریع ترین زمان را طی کند.این ملت توانست هزینه جنگ را تا امروز در حال پرداخت کردن بدنیا میباشد.و ما نتوانیم واقعیات زمانرا ببینیم . این مشکل المان نیست این مشکل ما است که نمیتوانیم زمان ومکان را در ک کنیم.اره عزیز من. این مشکل فردی ما است
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 09:53
thepsychologist - آلمان - فرانکفورت
حالا تکلیف این انتخابات چیه؟ وضعیت رو چطور ارزیابی می‌کنید
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 11:34
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
من علاقمندم باطلاع دوستداران منطق وواقعیت برسانم. با یک حساب سر انگسنی میتوان متوجه شدکه بسیاری از اعضا حزب مخالف خانم مرکل بدون هر گونه تعصب حزبی و صرفا بدلایل منطقی به کاند یدای حزبی خود رای نداده ولی به حزب خانم مرکل رای دادند.دلیل این ادعای من یک مقایسه اماری از رای دهندگان 4 سال قبل با انتخابات امسال میباشد.مردم المان مردمی هستند زتده.مردمی هستند واقعیت را پذیرا میباشند.مردمی هستند که بعینه می بینند در دنیای پر تلاطم سیاست کشورشان یا صدر اعظم کشورشان بنام مادر اروپا در دنیاشناخته شده است. مادر کسی است که به بچه شیر میدهد و امروزه بسیاری از کشور ها از همین کشور در حال شیر خوردن هستند. با زبان ساده حرف بزنیم وسعی کنیم بخود مان دروغ نگوئیم.دلیل رای ندادن ترک ها بخانم مرکل ریشه در اعتقاد مذهبی ترکها دارند.زیرا اکثر ترکهای ساکن المان مردمی ستنی و مذهبی بوده وخانم مرکل رهبر یک حزب مذهبی توانمند میباشد. واین برادران متعصب ترک خیال میکنند هر رای انها بمعنی نادیده گرفتن اسلام و تائید کریست هاست. امان از تعصب. امان از حماقت.امان از نادانی
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 12:31
Rommel - سیدنی - استرالیا
غلط کردید مگر بی بی سی به همچین لوزرهایی لقب کول بدهد مثل اون لوزر تاچر زنان بزرگ نسرین ستوده و تمام زنان ایرانی که در زندانهای ایران زیر ستم این ددصفتان روانی ملا ماندند ولی سر به تسلیم فرود نیاوردند اقای بی بی سی خودفروش
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 12:51
a.ahooraei - کلن - آلمان
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان---من جواب خاصی به توهینات شما نمیدم اما در رابطه با استثمار خارجی, کسی اونا را دعوت نکرد. کسی که میخواد هم سیاه کار بکنه و هم از دولت بگیره باید یکی توی سرش زد و یکی هم تو پشتش. ما هم سی سال پیش مث حیوان کار کردیم تا خودمونو جمع کنیم و بتونیم درسمونو بخونیم. حالا آلمان شده بهشت واسه امثال اینها. شما هم اگه ناراحتی میتونی تشریف ببری کشور دیگه. اینها ما را دعوت نکردن بلکه ما مجبور شدیم به این تن بدیم , حالا که این موقعیت را به ما دادند و بجای اینکه با طنابهای ج.ا. اسلامی آویزون بشیم و یا در زندانها بپوسیم باید شکرگذار باشیم که میتونیم این آزادی و زندگی مرفه را داشته باشیم. اینجا چیزی به کسی هدیه نمیدن, برای زندگی بهتر باید بهاء داد.
‌سه شنبه 2 مهر 1392 - 18:50
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
a.ahooraei - کلن - آلمان- کامنت اول خودت را دوباره بخوان ببین کی با توهین شروع کرد که تازه من کوتاه آمدم و حرفم چیز دیگریست. اولاً امثال تو هنوز دوتا دلیل بر خلاف ادعای نوشته های من نیاوردند که نشان از ناآگاهی خودتان است. باز نمونه دیگر از بیخبریت که نوشتی:اینها ما را دعوت نکردن...! به تاریخ و اسناد فیلم و غیره موجودی که اولین مهاجرین به المان توسط دعوتنامه از ترکها و ایتالیائیها بوده برای کار در صنعت اتوموبیل سازی و غیره بعد از جنگ جهانی دوم که المان با سرمایه چک سفید آمریکائیها دوباره ساخته شد به دلیل دیواری در مقابل نفوذ کمونیسم شوروی باشد و غیره. تنها حسن مثبت مرکل برای این حزب این بود که توانست کمی از شدت محافظه کاری و واپسگرائی مردان قدرتمند در این حزب بکاهد و کمی مدرنش کند. در ضمن من از کل المان و سیستمش بد نگفتم و بر خلاف تو با آگاهی و شناخت بهتر و بیشتر مدافعش هستم. ولی معتقدم در قضاوت نسبت به سیاستمداری یا جامعی باید فقط یک طرف مدال را ندید و منصفانه بود و حالا برای امثال تو هر چیزی که میدرخشد طلاست خب باشد. هرکسی کار خودش، بار خودش، آتیش به انبار خودش!
‌چهارشنبه 3 مهر 1392 - 02:21
kimiaa - تهران - ایران
من این مرکل رو زیاد نمیشناسم اما از برخوردش در بحران اقتصادی اروپا با یونان و اسپانیا و...خوشم اومد.
‌چهارشنبه 3 مهر 1392 - 11:33
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
دوست دارم این جمله را باطلاع همه برسانم که المان کشوراستعداد هاست. در المان هیچ کس واقعا هیچ کس بی دلیل منطقی صاجب پست و یا یک مقام اجتماعی یا سیاسی یا اقتصادی نمیشود. در کشور المان استعداد و توانائی کار داشته باش.اما پارتی نداشته باش. در المان شما شخصیت و هنر ترقی را داشته باش اما پدر نداشته باش. در المان شما شعور و درک اجتماعی داشته باش اما مذهب نداشته باش.در المان شما توانائی حرکت اجتماعی داشته باش اما عضو هیچ کلیسا یا مسجد یا کنیسه ای نباش.باور کنید این کشور بدون هیچگونه پارتی بازی ها یا نماز از مخرج خواندن ها و یا ادا کردن ها یا کرشمه ها شما را تا انجائی میرساند که قابلیت دارید . دوباره تکرار میکنم تا جائی که قابلیت انرا دارید. قابلیت .استعداد. پشتکار . صداقت. صمیمت. اینها رمز موفقیت در کشورالمان است از من بپذیرید. باورندارید بروید تحقیق کنید . بروید مطالعه کنید
‌چهارشنبه 3 مهر 1392 - 17:31
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
حقیقتجو - هم میهن گرامی کامنتهای شما منطقی و اگاهانه هستند. در اینباره نیز اهمیتی ندهید که این ذوب شدگان ولایت آلمان چه میگویند. شوربختانه بسیاری از مردم ایران بت پرستند، یا شاه پرستند یا ملا خواه، اگر هم مهاجرت کنند به مجیزگویی کس دیگری روی میاورند. اینها را جدی نگیرید. مانند یکی شان که حتی نمیداند در کشوری که درش زندگی میکند چه خبر است و من برایش نوشتم که بخش بزرگی از ایربرلین را قطری ها خریده اند تا نجاتش دهند. این بابا حتی نمیدانست که آلمانی ها چگونه به دنبال سرمایه گذار عرب هستند. یا آن یکی دیگر که تا دیروز به اعراب بد و بیراه میگفت، حال شده سنگ به سینه زن برایشان.
شنبه 6 مهر 1392 - 10:16
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
arashbehdin(1 - اتلانتا - امریکا- ممنون از لطفتان. شما هم کاملاً درستی به شخصیت پرستی برخی ایرانیها اشاره کردید که عادت دارند همیشه نجات و قهرمانی را در یک شخص ببینند و بدون شناخت فوراً هورا میکنند یا مرگ بر این و آن میگویند. من حرفی ندارم اگر کسی شناخت کامل یا حتی نسبی روی جامعه ای داشته باشد بیاید وارد بحث اصولی شود. من با بیش از 25 سال اقامتم و تحصیلاتم در آلمان و چندین رابطه زندگی طولانی با آلمانیها و بدلیل علاقه مندی به سیاست و یادگیری از دمکراسی آلمانیها به جرات میتوانم بگویم که چند تا پیراهن بیشتر از بعضی کاربران یاوه گوی بالا پاره کردم و تا از چیزی مطلع و آگاهی نداشته باشم لب به سخن باز نمیکنم. اگر بخواهم همه نکات منفی سیستم و جامعه المان را مطرح بکنم مغز خود اینهائی که عاشق آلمانند سوت خواهد کشید که از چه چیزهائی خبر نداشتند و یا ندارند. البته المان نکات مثبت هم دارد ولی به یک قیمتهائی! با هر کسی هم نمیشود وارد بحث شد بدلیل سطحی بودن یا ناآگاهی شخص مثل کاربری که پرسیده پس 65% آلمانیها موافق با مرکل ( اولاً 41.5% رای آورده) از مخ کاملاً تعطیل هستند؟در 2
یکشنبه 7 مهر 1392 - 00:56
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2)اگر رای اکثریت دلیل بر درستی و صلاحیت فرد منتخب شده باشد در دیکتاتوریها هم رهبرانش همیشه بالای 90% درصد رای میآورند یا خود در آلمان دوران قدرت گیری ناسیونال سوسیالیستها مگر آدولف هیتلر جنایتکار با اکثریت آرا آلمانیها و کاملاً قانونی به قدرت نرسید و دیدیم که اکثریت مردم ( آلمان هم ) همیشه انتخابشان درست نمی تواند باشد. دوست گرامی حالا جالب اینجاست در کامنتهای اولم گفتم که مرکل سر مردم با سکوتش و نگفتن واقعیتها و بحثهای انحرافی شیره مالیده و خوب است که بدانید حالا هنوز یک هفته از انتخابش نگذشته وزیر اقتصادش اعتراف کرد که باید مالیاتها را بالا برد ولی قبل از انتخابات خانم مرکل قول داده بود که مالیاتها بالا نمی روند ولی احزاب مخالفش گفتند مگر میشود با میلیاردها پولی که مرکل به یونان و غیره میدهد مالیاتها را بالا نبرد که همین هم عامل اصلی باخت دو حزب اصلی اپوزیسیون شد چون صادق بودند با مردم! حالا من به شما قول میدهم صبر کنیم ببینیم این خانم چقدر از دروغهاش در هفته های اینده رو خواهد شد. من هم مثل شما آدمهای کاسه لیس و سطحی نگر ایرانی را غیر قابل تحمل میدانم. موفق باشید!
یکشنبه 7 مهر 1392 - 00:56
nikiniki12 - ماینز - المان
چرا ما ایرانیها یاد نگرفتیم که به عقاید همدیگر احترام بگذریم، چرا برخی افراد فکر میکنند اگر تحصیلات دانشگاهی دارند، پس فهم و شعورشون در بالاترین حد ممکنه؟؟؟و بقیه بیسوادند و آگاهی‌ ندارند. بنده ۳۰ سال آلمانم دو تا از مشکلترین رشته‌ها رو هم خوندم، به سیاست هم تا حدودی علاقه دارم، اما حاضر نیستم در بحثی سیاسی خودم رو از همه بالاتر جا بزنم، چون اخبار رو میبینم، روزنامه و شپیگل و......می‌خونم خودم رو از همه بهتر بدونم و شروع به روده درازی برای اثبات حرفهایم بکنم. سیاست در یک کلام با عرضه معذرت یعنی کثافت. بسیاری از حزبها بد از به قدرت رسیدن تا حدودی روششون رو عوض میکنند!! ضمنا مقایسیه آلمان در زمان هیتلر و الان اشتباهی محض!! باعث به هدف رسیدن هیتلر ضمنا سرمایه داران بزرگ بودند!!!.
یکشنبه 7 مهر 1392 - 21:21
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.