فرانسه: احتمال حمله نظامی به سوریه همچنان وجود دارد

علیرغم تلاش های بین المللی، درگیری ها در سوریه همچنان ادامه دارد



وزرای امور خارجه آمریکا، بریتانیا و فرانسه قرار است امروز در پاریس درباره قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل در مورد تسلیحات شیمیایی سوریه گفتگو کنند.

در این حال فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه گفته است که برای "اعمال فشار بر سوریه، گزینه نظامی همچنان باید پا برجا باشد."

آقای اولاند که این سخنان را در جریان نطقی تلویزیونی بیان کرد توافق روسیه و آمریکا بر سر تحت کنترل قرار دادن تسلیحات شیمیایی سوریه را "گامی مهم" به سوی اهداف بزرگتری برای پایان دادن به جنگ داخلی در این کشور توصیف کرد.

رئیس جمهور فرانسه افزود که قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل در مورد سوریه باید تا پایان هفته جاری مورد توافق اعضای این شورا قرار گیرد.

رئیس جمهور فرانسه ضمن تاکید بر ضرورت وجود تحریم ها گفت: "چنانچه توافق بدست آمده و قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل به نتیجه ای نرسد، تحریم ها امری ضروری خواهد بود."

خبرنگار بی‌بی‌سی در پاریس می گوید که اکثریت مردم فرانسه معتقدند که سیاست این کشور در قبال سوریه بیش از حد جنگ طلبانه است.

فرانسه نگران آن است که توافق آمریکا و روسیه باعث تحکیم وضعیت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه شود.

آقای اولاند تاکید کرده که بشار اسد در آینده سوریه نقشی ندارد.

به گفته خبرنگار بی‌بی‌سی، هنوز مشخص نیست که آیا موضع گیری سرسختانه فرانسه در قبال سوریه در قطعنامه مورد بررسی در شورای امنیت تاثیری خواهد داشت یا خیر.

روز گذشته (یکشنبه ۱۵ سپتامبر) باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در بیانیه ای از توافق کشورش و روسیه درخصوص تحت کنترل قرار دادن تسلیحات شیمیایی سوریه استقبال کرد، اما گفت که اگر دیپلماسی شکست بخورد، آمریکا همچنان آماده مداخله نظامی در سوریه است.


درخواست جهانی برای متوقف کردن حملات به بیمارستان ها

در همین حال پنجاه نفر از مقامات و کارشناسان پزشکی جهان از جمله سه نفر از برندگان جایزه نوبل پزشکی از تمامی جناح های درگیر در سوریه خواسته اند تا حمله به بیمارستان ها و کارکنان پزشکی را متوقف کنند.

این افراد در نامه ای سرگشاده به ژورنال پزشکی، لانست، هشدار داده اند که درنتیجه حملات منظم و عمدی به بیمارستان ها، سیستم پزشکی سوریه با وضعیت بحرانی روبرو است و برای غیرنظامیان تقریبا دریافت خدمات پزشکی ضروری امری غیرممکن شده است.

گفته شده که هزاران پزشک مجبور به ترک کشور شده اند و بخش های وسیعی از کشور از خدمات پزشکی محروم مانده اند.

به گفته این کارشناسان عمل های جراحی بدون داروی بیهوشی انجام می شود و خطر اپیدمی در کشور رو به افزایش است.

+20
رأی دهید
-4

kurd_irani - کرمانشاه - ایران
احتمال حمله به اسراییل هم همچنان روی میز است
دوشنبه 25 شهريور 1392 - 12:55
hossein+87 - ایران - ایران
حتما دولت سوریه بیمارستان هایی که مال خودش هستش رو هم میزنه!!! گور بابای اسد هم کردن، ولی یهو چند تا کشور میشن دایه مهربانتر از مادر و دوستی خاله خرسه شون به هوای تامین منافع بلند مدتشون گل میکنه و اینهمه انسان بیگناه رو به کشتن میدن، آدم دلش میسوزه. تف به گور خاندان اسد، ولی بازهم از هر لحاظ، چه تاکتیکی، چه سیاسی ، عرفی ، منافع شخصی و هرچی که بگی، هیچ احمقی نمیاد بیخ گوش بازرس سازمان ملل از بمب شیمیایی استفاده کنه. اونم ضد مردم!. ای انسان های مهربان و دوستدار بشریت ، اون موقع که صدام اینهمه بمب شیمیایی ضد ایران و کشور خودش استفاده کرد، هواپیمای مسافربری ما رو آمریکا با یه موشک تیکه تیکه کرد، اینهمه جوونا رو تو جنگی که فقط و فقط و به تایید خود شماها یه تجاوز بود کشته شدن، اون موقع سر گور کی بودین که یهو الان مهربون شدین؟!
دوشنبه 25 شهريور 1392 - 13:31
MIRZADEH I ESHGHI - دوسلدورف - آلمان
اون که آمریکا بود که کسی‌ برای قمه کشی‌‌هاشون تره هم خورد نکرد.شما فرانسوی‌ها رو که دیگه کسی‌ حاضر نیست پ...ه....ن هم بارتون کنه.ببندید اون گند گاو چاله دهنتون رو.
دوشنبه 25 شهريور 1392 - 15:36
کبالت3 - کرج - ایران
حمله به سوریه دیگه لازم نیست یه چند وقت صبر کنی دیگه دو تا آجر رو هم نمیبینی که بهش حمله کنی خود برادرای شیعه و سنی برادرانه ترتیب همه چی رو میدن ولاتفرقو مسیو کبلائی.
دوشنبه 25 شهريور 1392 - 20:00
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.