سرپرست پرسپولیس در واکنش به اظهارات قاضی:ما خیانت کردیم که در دربی ۷ متر دروازه را کج دیدیم!

سعید شیرینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات محمد قاضی گفت: قاضی گفته در پرسپولیس زجر کشیده، حالا باید نظر هواداران را پرسید که قاضی زجر کشیده یا با گل نزدن‌های او و مصدومیت‌های گاه و بی گاهش و بازی‌های ضعیف بیشتر طرفداران پرسپولیس را زجر داده است.

وی افزود: جالب است کسی از خیانت به هواداران پرسپولیس حرف می‌زند که با تک زنگ استقلالی‌ها بدو بدو سرتمرین این تیم رفت و با رقیب دیرینه پرسپولیس که طرفداران ما نسبت به این تیم حساسیت‌های ویژهای دارند قرارداد بست تا معلوم شود چقدر ایشان دلش با پرسپولیس و هوادارانش بوده است.

سرپرست قرمزپوشان یاد آور شد: لابد من و رویانیان خیانت کردیم که در دربی رفت فصل گذشته 7 متر دروزاه خالی استقلال را کج دیدیم و توپ را به خال آسمان فرستادیم البته ما مثل بعضی‌ها اهل تهمت زدن نیستیم. ولی از قاضی که برای ما گل خالی را گل نمی‌زد و حالا ستاره استقلال شده خواهش می‌کنیم لطفا سکوت کند.

وی یاد آور شد: ما از قاضی خواهش می‌کنیم در مورد این یک قلم یعنی خیانت حرف نزند چون به نفع خودش است و اینطور بهتر است و بهتر است قضاوت را به مردم بسپارد چون آنها وفادارترین و قاضی تر هستند.

شیرینی در پایان یاد آور شد: در پایان روی سخنم به کسانی است که چشم دیدن موفقیت پرسپولیس را ندارند، امسال قاضی را جلو می‌اندازند تا با خیال خام خود با استفاده از تاکتیک‌های خاصشان که نخ نما شده است پرسپولیس را به حاشیه بکشانند، آقایان بدانند دستشان رو شده و تیم دایی با این مصاحبه‌های سفارشی پدرخوانده‌ها هرگز به حاشیه نخواهد رفت.

+47
رأی دهید
-31

Azade Avare - شیراز - ایران
بخواب ضعیفه. تا تو، رویانیان و دایی هسین پیروزی قهرمانی رو تو خواب ببینه.
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 02:54
Falcon11 - لندن - انگلیس
444 استقلال تاج سر استقلال کلان استقلال دوست داشتنی ملیونها. لونگی ها جام رو باید در خواب و خیال ببینند
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 06:56
دلمرده - تهران - ایران
من نه استقلالی هستم و نه پرسپولیسی ولی از این شیرینی خیلی بدم میاد.معلوم میشه که از یه جاهایی داره ساپورت میشه وگرنه هیچ قابلیت خاصی برای سرپرستی پرسپولیس نداره در ضمن خیلی هم شیرین میزنه!!!!!!!!!!
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 08:08
khorshid 3 - بیرمنگهام - انگلستان
سروره هر چی‌ آبیه سلطان علی‌ دایی
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 09:32
راهجو - فریدونکنار - ایران
اگه همه تهمتها به قاضی رو بیجا گفته باشه(البته دروازه خالی رو نزدن....)اما اینکه امیر کوتوله و اون فتل اسکول میخوان پرسپولیسو به حاشیه ببرن راست گفته !شک نکنید تو بازی با استقلول دوباره یکی تو پرسپولیس کم کاری میکنه و فصله بعد تو استقلوله!امیر کوتوله ایندفعه خیلی ترسیده !!!!
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 09:34
dave07 - سیدنی - استرالیا
عمو جان اشکال از قاضی نیست اشکال از تیمه سوراختونه که تهش باد میده. وگرنه همون علی‌ کریمی‌ که توی لنگه حموم هیچ کاری نمیکرد الان برا سوراختور داره غوغا میکنه
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 17:05
havoo - تهران - ایران
مردک سپاهی.................
یکشنبه 27 مرداد 1392 - 22:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.