ممنوعیت کار پرسنل درمانی مبتلا به اچ‌‌آی‌وی در بریتانیا لغو شد

دولت بریتانیا تصمیم گرفته ممنوعیت پرسنل درمانی مبتلا به اچ‌‌آی‌وی را برای انجام بعضی اقدامات درمانی لغو کند چون پیشرفت‌های درمانی احتمال انتقال ویروس را در جریان جراحی یا دندانپزشکی منتفی کرده است.

مشاور ارشد بهداشتی-درمانی دولت می‌گوید وقت آن رسیده که قوانین کهنه تغییر کنند.

بر اساس نظام جدید، پرسنل درمانی که با موفقیت تحت درمان ضد ویروسی چند دارویی هستند، می توانند اقدامات درمانی که نیازمند پوشیدن دستکش و استفاده از ابزار و وسایل تیز مثل سوزن هستند انجام دهند؛ بشرط اینکه مرتب تحت نظر باشند و در خونشان ویروس اچ‌آی‌وی یافت نشود.

در حال حاضر به دلیل اینکه ممکن است خون فرد مبتلا به ایدز بیمار را آلوده کند این اقدامات برای پرسنل مبتلا ممنوع است که شامل ۱۱۰ پزشک، ماما، دندانپزشک و دیگر پرسنل درمانی می‌شود.

پروفسور سالی دیویس مشاور ارشد دولت در حوزه بهداشت و درمان، قانون فعلی را تاریخ گذشته می‌داند و می‌گوید بیشتر سیاست‌گذاری‌ها در مورد ایدز در دهه هشتاد میلادی انجام شده و پیشرفتهای درمانی و علمی فعلی در آنها لحاظ نشده است.

پروفسور دیویس به بی‌بی‌سی گفت: "بیمارانی که عفونتشان با درمان کنترل شده خطرناک نیستند، خطر انتقال ویروس قابل چشم‌پوشی است و من می‌توانم این خطر ناچیز را برای خودم و خانواده‌ام بپذیرم و این کار را درست می دانم."

"وقت آن رسیده این قوانین تاریخ گذشته را تغییر دهیم چون اغلب مضر هستند و حق انتخاب افراد را برای اینکه در مراحل اولیه درباره آزمایشها و درمانشان تصمیم بگیرند کم می‌کند."

"ما به سیستم ساده‌تری نیاز داریم که برای محافظت جامعه، افراد را به آزمایش ایدز در اولین فرصت ممکن تشویق کند و مانع از کار بعضی از بهترین پرسنل بهداشتی-درمانی نشویم؛ بدلیل خطری که احتمالش از اصابت صاعقه کمتر است."

در دنیا چهار مورد سرایت ویروس اچ‌آی‌وی از پرسنل درمانی به بیماران گزارش شده که هیچکدام در بریتانیا نبوده است.

دکتر دبورا جک مدیر صندوق ملی ایدز از این تصمیم استقبال کرده چرا که این تصمیم "براساس آخرین یافته های علمی است؛ نه بر پایه ترس، اطلاعات کهنه یا بدنامی."

در بریتانیا صدهزار فرد آلوده به ویروس اچ‌آی‌وی زندگی می‌کنند که گفته می‌شود یک چهارم آنها از ابتلای خود بی‌خبرند.

از این رو از حدود هشت ماه دیگر فروش تست ایدز که خود افراد می‌توانند در منزل انجام دهند در بریتانیا قانونی می‌شود تا تشخیص هر چه سریعتر بیماری میسر شود.

قانون جدید در انگلیس، اسکاتلند و ولز به اجرا در خواهد آمد اما تغییر قانون در ایرلند شمالی قرار است بعدا اعلام شود.

+10
رأی دهید
-14

davood63 - تهران - ایران
از لحاظ پزشکی‌ از ایران خیلی‌ عقب هستند فقط بوق و کرناست هیچ جای دنیا پزشکی‌ ایران رو نداره
جمعه 25 مرداد 1392 - 04:40
ali1111 - تهران - ایران
داوود۶۳ - تهران - ایران. نمیدونم این آمار را شما از کجا آوردی یا حس شخصی‌ ‌ات است که به جای واقعیت و آمار اینجا میارید؟!! وضعیت پزشکی‌، بیمارستانی، دارویی در ایران فاجعه است...فاجعه! حوصله‌ ندارم چیزی را اینجا ثابت کنم، مانند این است که بخواهی به این جماعت ثابت کنی‌ بین روحانی و احمقی بی‌ نژاد هیچ فرقی‌ نیست! شما داری تو همون باورهای غلط خود زندگی‌ میکنی‌، مهم نیست ولی‌ به شکل واقعیت این را بین نکن. ببینم خارجیها می‌آیند تو دانشگاههای ایران برای تحصیل پزشکی‌ یا از ایران می‌آیند تو دانشگاه‌های اینجا؟!!!!
جمعه 25 مرداد 1392 - 16:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.