ایران از قصد عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل انصراف داد

همزمان با انتقاد شدید ایالات متحده از تلاش ایران برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، ایران روز پنج‌شنبه اعلام کرد که درخواست خود برای کسب کرسی در این شورا را پس گرفته است.


به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل روز پنج‌شنبه، ۲۰ تیرماه، اعلام کرد که کشورش از تصمیم خود برای کسب کرسی در شورای حقوق بشر کناره گرفته است.

سخنگوی هیئت ایران که نامی از او برده نشده دلیلی برای این تصمیم ارائه نکرده و تنها گفته است که این گونه کناره‌گیری در میان گروه‌های مختلف سازمان ملل «طبیعی» است.

پیشتر اعلام شده بود که ایران به همراه سوریه در تلاش است تا به عضویت گروه آسیای شورای حقوق بشر سازمان ملل در بیاید.

دیپلمات‌ها‌ی سازمان ملل که نخواستند نام‌شان فاش شود روز ۱۹ تیرماه گفتند که برای انتخابات شورای حقوق بشر سازمان ملل که قرار است اواخر سال جاری میلادی در نیویورک برگزار شود، ایران، سوریه، چین، عربستان سعودی، ویتنام، اردن و مالدیو از گروه آسیا، بر سر اخذ چهار کرسی این شورا رقابت خواهند کرد.

در همین حال تلاش‌های ایران و سوریه در این زمینه انتقاد شدید ایالات متحده را به همراه داشته است.

روزمری دی کارلو، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل متحد، بیستم تیرماه گفت: «تلاش آنها برای پیوستن به شورای حقوق بشر نابه‌جاست، چرا که خود این شورا در حال حاضر در مورد نقض حقوق بشر و نیز سرکوب‌ها در سوریه از هر دو کشور در حال تحقیق است.»

همچنین رئیس ساز و کار دیدبان سازمان ملل متحد، که فعالیت‌های آن را رصد می‌کند ۱۹ تیرماه به این موضوع واکنش نشان داده بود.

هیلل نویر گفته بود: «کشورهایی که مردم خود را شکنجه می‌دهند و می‌کشند نباید اجازه پیدا کنند تا درباره حقوق بشر در سطح جهانی در مقام قضاوت قرار گیرند.»

اواخر سال جاری میلادی، کشورهای متقاضی برای اخذ ۱۴ کرسی شورای حقوق بشر سازمان ملل برای مدت سه سال، با یکدیگر رقابت خواهند کرد. کشورهای منتخب از ژانویه سال ۲۰۱۴ کار خود در این شورا را آغاز می‌کنند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل از سال ۱۳۹۰ احمد شهید را به عنوان گزارشگر ویژه در امور حقوق بشر ایران منصوب کرده است. احمد شهید تاکنون بارها در گزارش‌های خود از وضعیت حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرده است.

+34
رأی دهید
-10

perser68 - فلوریدا - امریکا
هاهاهاهاهاهاهاها ،،،چقدر خندیدم!***طبیعیه***هاهاهاهاها‌ها ها آها آها آها آها،انگار خامنه‌ای جلاد یه چیزایش شده ها!!!پس راست میگن جنس خوب و بد هم داریم!
جمعه 21 تير 1392 - 12:17
Azade Avare - شیراز - ایران
خودت که کلا بشر نیستی‌، ما ایرانیها هم که بشر نیستیم اصلا مارو چه به بشریت....
جمعه 21 تير 1392 - 12:27
agha-javad - تهران - ایران
رو که نیست! این سران حکومت کثیف و جنایتکار هدفشون صرفاً اختلال در سازمان حقوق بشر بوده نه حمایت از آن!
جمعه 21 تير 1392 - 13:52
parviz1 - کترینگ - انگلستان
خیلی‌ جالب میشد اگر میرفتن و ازشون از حقوق بشر ۴ تا سوال میکردند .کهریزک و شیشه نوشابه و شکنجه در زندان‌ها و قتلها و تجاوزات به زن و مرد و... یا جریان دختر باکره قبل از اعدام باید پرده بکارتش توسط ملاها و یا انگلهای رژیم دریده شود هم حقوق بشر درسلام هست؟دختر بچها‌ٔ ۲ ساله برای شهوترانی هم جزو حقوق بشر در رژیم ملاها هست؟ و هزاران جنایت و... شما بی‌ناموس‌ها که بشر نیستید.حیوانها هم کارهای شما را انجام نمیدهند .مثلا هیچ حیوانی تا زمانیکه کره یا توله یا جوجه یا... بزرگ و بالغ نشود نزدیکی نمیکنند و این فقط ملا جماعت است که از طفل ۲ ساله هم نمیگزرد .یا هیچ حیوانی شیشه نوشابه یا هیچ اشیائی را توی ماتحت هم نوع خود نمی‌کند!!!
جمعه 21 تير 1392 - 14:17
eydad - مونترال - کانادا
ایران، سوریه، چین، عربستان سعودی، ویتنام، اردن و مالدیو:یکی از یکی بدتر
جمعه 21 تير 1392 - 15:03
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
شما سوسمارهای جزیره‌ العرب را در جامعه ی حیوانات درنده نیز جایی‌ نیست!!!! چرا که حیوانات همنوع خود را نمی‌‌درند!!!!!!!
جمعه 21 تير 1392 - 15:04
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
خوب معلوم برای اینکه سازمان حقوق بشر یه وظائفی را عضو هاش میذاره که ایران از پس آن وظائف بر نیماد یعنی نمیخواد بر بیاد برای اینکه با سیاستش سازگاری نداره.
جمعه 21 تير 1392 - 15:28
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
آخه از حقوق بشر بویی نبرده. تمام نگرانی ایرانی این موهای خانم هاست چون با هر تار مو این مردهای هرزه به خودارضایی می رسند . اسانیت سالهاست که از ممکلت ما کوچ کرده
جمعه 21 تير 1392 - 16:56
sandalikhali110 - تهران - ایران
سنگ پای قزوین چی میگه!!!!!خودشم فهمید چه شکری خورد
جمعه 21 تير 1392 - 19:50
انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان
این که گفتی‌ الان، جوک بید یا خبر بید؟
جمعه 21 تير 1392 - 20:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.