گفت و گو با فرخ نگهدار : انتخابات ۹۲ نشان داد صندوق رای تعیین کننده نهایی است

رادیو فردا : حسن روحانی، رئیس جمهوری آینده ایران اعلام کرده است که دولت آینده باید در چارچوب رای اکثریت مردم حرکت کند.

وی هفته گذشته با اشاره به اینکه رای اکثریت مردم به اعتدال، خردورزی، عقلانیت و دوری از افراط و خودسری بود، گفت: «همه باید تسلیم این رای باشند.»

فرخ نگهدار، تحلیلگر سیاسی در لندن، درباره سخنان آقای روحانی به رادیو فردا می‌گوید:

فرخ نگهدار: اگر ما هشت ساله اخیر را در نظر بگیریم می‌بینیم که اصلی‌ترین، شناخته شده‌ترین متحدان و مدافعان آقای روحانی در انتخابات اخیر از جانب جریان معینی در حکومت، در بهترین حالت به عنوان ساکتین فتنه و در حالت معمولی به عنوان سران فتنه و کسانی که می‌خواهند کشور را به خارجی بفروشند و عوامل سیا و موساد و اینها متهم شده‌اند.

الان همین کسانی که از آقای روحانی حمایت می‌کردند آقای روحانی دارد می‌گوید که این‌ها باید حضور داشته باشند. باید باشند. آدرسی که آقای روحانی می‌دهد متوجه کسانی است که در هشت ساله گذشته جنبش مردم را مطالبات مردم را خواستهای مردم را با عناوین فتنه و سران فتنه و ساکتین فتنه نام گذاشته‌اند.

حسن روحانی بر اهمیت صندوق‌های رای و انتخابات تاکید کرده و حرکت جامعه و  کشور را از این طریق میسر دانسته. تاکید او را در این رابطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

خب انتخابات ۹۲ در اساس نشان داد که صندوق رای در نهایت تعیین کننده سرنوشت سیاست داخلی و خارجی کشور هست و اگر هم تعرض‌هایی از جانب نهادهای حاکمیت بری برهم زدن این اهمیت وجود دارد، اینها تلاش‌هایی است که به مشروعیت نظام لطمه می‌زند. تحلیل‌گران و مفسرانی که منافع ملی و اقتدار ایران را در مد نظر داشتند در طی این هشت ساله اخیر مکرر می‌گفتند که صندوق رای باید مبنای تشکیل دولت باشد، عدم مداخله نهادهای حاکمیت باید به رسمیت شناخته شود باید تامین و تضمین شود. امروز می‌بینیم که در سخن آقای روحانی خوشبختانه این امر، این واقعیت که مشروعیت سیاسی و قانونی نظام ناشی از صندوق رای است و هیچ نهاد دیگری به این عرصه نباید و نمی‌تواند تعرض کند، مورد تاکید قرار گرفته است.

+19
رأی دهید
-76

iSam - لندن - انگلستان
فرخ نگهدار.. عجب زمونه ای شده، خرچی روباه .. شده روشن فکر و تحلیل گر و حامی ملت ایران و ملت هم دارن روز به روز گوسفندوارتر میشوند متاسفانه.
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:12
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
دوستانیکه در خارج کشور رای دادهاید یک پیشنهاد دارم از اخوند روحانی بخواهید یک وزارت خانه جدید دایر کند بنام وزارت جاسوسی وچپ وا داده و اخوند چپ فرخ نگهدار وزیر واداده چپ جاسوسی بگذارد تا رفت امد شما رای دهنده گان پناهنده را برای رفتن به ایران برای ساندیسخورده مهیا کند چون ساندیس تا به خارج برسد بخاطر تحریمها ونبود یخچال خراب می شوند ولی در ایرا ازاد ولایت فقه قاتل ودزد و بی وجدان مثله شما می توانید ساندیسهای خنک یخچال را کوفت کنید به امید هر چه زودتر برگشتن رای دهندهگانه کشته مرده ولایت فقه اخوند روحانی امین امین .
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:00
کبالت - کرج - ایران
به به رفیق فرخ میبینم که بلاخره موفق شدی و شعار هات یکی یکی محقق شد هم سپاه به سلاحهای سنگین مجهز شد هم دادگاههای انقلابی به ریاست مبارز کبیر و کاندیدای فدائیان برای مجلس و ریاست جمهوری الرفیق حاج آقا خلخالی (قدسش سره و دومبش دمروها )ضد انقلاب و سرمایه دار ها رو نابود کرد الانم که خط ضد امپریالیستی امام دوباره از صندوقچه در اومده کبکت شیش و هشت میخونه ها خدا نگهدارت کبلائی.
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:17
تاراز - لیدز - انگلستان
اولین کسانی که به جرم جنایت علیه بشریت بعد از سقوط تازیان عراقی در ایران باید محاکمه شوند امثال دجالهایی مثل تو هستند فرخ نگهدار.
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:29
کمون سرخ - استکهلم - سوِِئد
فرخ نگهدار یکی از بی ثبات ترین شخصیتهای سیاسی ایران است. روزی چپی ، روزی خط امامی، و روزی سبزالهی. البته رفقای کمونیست خیانتهای این جنایتکار را که عده زیادی از روشنفکرهای مخالف امپراتوری خمینی را لو داد هرگز از یاد نخواهند برد.
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:37
sorosh azadi - ایران - تهران
چناب نگهدار با این تحلیل و نتیجه گیری که شما کردید، باید منتظر زایش یک حکومت دموکراتیک و سکولار از نطفه این حکومت باشیم! این حکومت بازی جدیدی را آغاز کرده دوست گرامی. کدوم حکومت توتالیته، تئوکرات و دیکتاتوری شما سراغ دارید که بدین شیوه صلح جویانه مسند قدرت را واگذار کند!؟ ایران با کودتای سپاه دوران گذار را طی می کند، و سرانجام کورسویی از دموکراسی نمایان می گردد که این خود سالیان سال به درازا می کشد (البته اگر در میانه راه گرفتار فریباهای نظام مانند: خاتمی، رفسنجانی، موسوی، کروبی، روحانی و .. نشویم که هر یک لااقل 8 سال این روند را به تاخیر می اندازند مگر آنکه قربانی این تحول شوند و عاملی برای کودتای سپاه). با ایجاد توقع از دولت جدید در دید مردم، بعید نیست حکومت روحانیون با یک روحانی! به پایان برسد.
یکشنبه 16 تير 1392 - 19:47
sorosh azadi - ایران - تهران
ادامه.. بهترین راهکار برای ما مردم، پافشاری بر خواسته های دموکراتیکمان هست. قریب به یقین روحانی همانند خلف فریبای خود (خاتمی) ادعای تدارکچی بودن دارد که در این صورت هرچه زودتر به این عدم کفایت اعتراف کند بهتر است و این دوران گذار با هزینه اجتماعی، زمانی، اقتصادی کمتری طی می گردد. به امید روزهای روشن برای ایران و ایرانی.
یکشنبه 16 تير 1392 - 19:47
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
حزب خائن کمونیستی- فاشیستی- آدمخور- استالینیستی- اسلامی توده‌ به فاضلاب تاریخ افکنده باید گردد.‌ها ها‌ها ها‌ها ها‌ها ها‌ها ها
یکشنبه 16 تير 1392 - 18:19
zavareh - رودسر - ایران
این مردک دستمال بدست فرومایه و خانواده اش با برنده شدن در مناقضه ساختن تاسیسات در ونزولا و گرفتن مقاطعه آن از طرف حکومت اسلامی و بجیب زدن میلیاردها سود باید هم که چنین مجیز حکومت اشغالگر تازی را بگوید و فعالانه در انتخابات شرکت کرده و برای این حکومت پلید چنین خوش رقصی کند.
یکشنبه 16 تير 1392 - 19:39
sohrab20 - واشنگتن - امریکا
برادر فرخ نگهدار مزدور کمونیست در یک جا گفته دولت آلمان بش پاسپورت داده اونم با کلی‌ احترام!!!!؟؟؟؟؟این که خودشو بیطرف معرفی میکنه از هیچ خیانتی به ایران و ایرانی‌ فرو گذار نیست.اینها با اون کیانوری یه نسبت فامیلی نیز دارند
یکشنبه 16 تير 1392 - 20:29
rezgar - لینشوپینگ - سوئد
اقای فرخ نگهدار تا کی فریب اخوندهای کلاش را میخورید؟ روحانی را برای این ریس جمهور کردن تا عمر این رژیم را درازتر کند و روحانی هم یکی از ان نوکران دربار علی خامنه ای است روحانی هیچ کاری نمی تواند بدون اجازه رهبرش انجام دهد. ملت ایران رهبر و روشن فکرانی همچون فرخ نگهدار را دارند به خاطر همین اسان فریب اخوند جماعت را میخورند.
یکشنبه 16 تير 1392 - 21:11
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
1) بدون شک یکی از خائن ترین و فرصت طلب ترین عنصر سیاسی همین فرخ نگهدار است که هنوز که هنوز است گیج سیاسی است و ابلهانه فکر میکند. این خائن به انقلاب مردمی ( نه اسلامی ) با افکار پوسیده اپورتونیستی اش باعث تجزیه سازمان فدائیان خلق ایران شد و خودش رئیس جناح راست بنام اکثریت شد که دستبوس خمینی شدند و شعار پاسداران را به سلاح سنگین مجهز کنید را میدادند برای سرکوب مخالفین خمینی فاشیست. برای این ابله کافی بود که خمینی فریبکار فقط شعار ضد آمریکائی بدهد و برایش دست میزد که خمینی ضد امپریالیست است غافل از اینکه خمینی در زیر لوای این شعار فقط امثال فرخ نگهدارها را زیر بیرق خودش میخواست نگه دارد تا آرام آرام میخ رژیم دیکتاتوری اسلامی خودش را چنان محکم بکوبد که بعداً به سیستم توتالیتر اسلام فاشیستی برسد. آنموقع به این منحرف سیاسی میگفتند راه خمینی فریبکار و دروغگو به استبداد دینی و دیکتاتوری شیعه سیاسی ختم میشود قبول نمیکرد تا اینکه سراغ خودش هم آمدند و از دست رژیم به دامان همان کشورهای غربی که او امپریالیست میدانست پناه برد. ادامه در 2
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:31
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) این ابله فرخ نگهدار هنوز که هنوز است نسبت به حکومت اسلامی توهم دارد که نسخه درستی برای مردم ایران است و در خیالاتش از آن میخواهد به دموکراسی گذار کند. بدون اینکه تحلیل و شناخت درستی از ساختار حکومتی اسلامی ملاها داشته باشد که چنین چیزی حتی اصلاحات کوچک در جهت باز شدن فضای سیاسی غیر ممکن است چونکه رژیم با کمی آزادی دادن به مردم گور خودش را خواهد کند. این جانور از خوشرقصی برای رژیم ملاها دست برنمیدارد و نوکر قسم خورده ملاهاست. رادیو فردا هم با چه کسی مصاحبه میکند و نظر میخواهد. کسی که تا ابد مهر خیانت بر پیشانی اش حک شده باقی میماند و نام ننگش جزء خائنین به مردم به آشغالدانی تاریخ خواهد پیوست. این ابله تضاد اسلام با دموکراسی را چطور میخواهد حل کند که امیدواری به ملا روحانی بسته که خود مبلّغ اسلام است؟ در سیستم ملاکراسی مردم رهبر را انتخاب نمی کنند. مردی که قدرت نهایی را در دست دارد. زیرا که او به عنوان رئیس روحانیت تجسم اصل حکومت خداست. و حکومت خدا بر حکومت بشر تسلط دارد. در 3
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:31
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
3) درحالیکه دمکراسی حکومت مردم بر مردم است نه حکومت خدا یا نمایندگانش بر مردم. اینرا این ابله فرخ نگهدار هنوز نفهمیده و یاد نگرفته که چرا ایران قادر به اصلاحات با این رژیم نیست. برای اثبات ادعای خودم در جای دیگر کامنت مفصلی خطاب به برخی اصلاح طلبها مثل همین فرخ نگدار نوشتم که با اجازه دوستان این سایت میخواهم تکرارش کنم و لطفاً چند دقیقه ای وقت خود را صرف خواندنش بکنند که آیا اسلام سیاسی و حکومتش آخرش به بن بست خواهد رسید یا نه؟ این رژیم راهی جز سرکوب خواسته های برحق دمکراتیک ایرانیها ندارد و فقط با زور اسلحه پاسداران و چماق بسیجی هاست که میتواند به حیات ننگ خودش ادامه دهد. خاتمی و روحانی ها هم مهره های از پیش سوخته خود رهبر هستند تنها برای سیاهکاری مردم و سرگرم کردنشان به امیدهای واحی که اوضاع درست میشه. 35 سال است ملت را سرکار گذاشتند با همین نمایشهای مسخره که تهی مغزانی مثل فرخ نگهدار هم هورا میکشند و برای رژیم دست میزنند تا تنور عوامفریبی ملاها همواره داغ بماند. در ادامه کامنتهای مربوطه را می آورم. در 4
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:31
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
4) هدف خامنه ای دیکتاتور هم همین بوده که با بیرون کشیدن کارت ملا روحانی افراد ناآگاهی مثل اصلاح طلبان را دوباره در این باور و توهم نگهدارد که نظامش گویا اصلاح پذیر است و مردم جذب انتخابات شوند و بعداً برای رژیمش سنگ به سینه بزنند. ای اصلاح طلبان شرافت داشته باشید و اگر دیدید که روحانی ناجی شما هم نتوانست کاری از پیش ببرد تا زمانیکه قدرت اصلی در دست ولایت وقیح و چند تا سردار سپاه و بسیج است در همین جا دوباره کامنت بنویسید و بگویید که ما اشتباه کردیم و غلط کردیم و از دوستان مخالف رژیم که حقه بازی ملاها را درست تشخیص داده بودند عذرخواهی کنید. چرا لااقل پیش خودتان این سوال را مطرح نمی کنید آخر مگر میشود اسلام و حکومت دینی یک سیستم دمکراسی را در کنار خودش تحمل کند و ایندو ضد و نقیض یکدیگر نیستند؟ برایتان با کمک نویسنده کاریل چند نمونه میآورم که چرا ایران قادر به اصلاحات نیست: در لایه بیرونی حسن روحانی است که برنده انتخابات ریاست جمهوری شده است زیرا رای دهندگان می خواستند به رهبران خود نشان دهند. در 5.
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:31
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
5) که رئیس جمهوری می خواهند که به آنان وعده حتی کم ترین تغییرات را در نظام حاکم داده باشد(مانند وعده های مبهم در مورد متوقف کردن گشت ارشاد یا پلیس اخلاق که مورد انزجارعموم مردم است). اما واقعیتی که باقی می ماند آنست که حتی اگر روحانی بخواهد تغییرات بیشتری انجام دهد آیا ساختار قدرت موجود ایران به رئیس جمهور کمترین فضایی برای این کار می دهد؟ رای دهندگان ایران آرزوی خود را برای اصلاحات با رای دادن به روحانی نشان داده اند، اما این به معنای آن نیست که احتمال انجام آن بیشتر شده باشد. و این درست همان است که خمینی می خواست. از همان آغاز، او و پیروانش قصد داشتند ایران را به دولتی تبدیل کنند که در آن روحانیت شیعه حرف آخر را بزند. قانون اساسی خمینی در سال ۱۳۵۷ تصویب شد و چند سال بعد نیز بازنگری هایی در آن انجام شد. در این قانون فرصت های محدودی برای رقابت های سیاسی منظور شده است. مانند انتخابات مستقیم برای شوراهای شهر و روستا، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری (با این شرط که تنها نامزدهای تایید صلاحیت شده اجازه شرکت در انتخابات را داشته باشند). در 6
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:31
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
6) اما هیچکس رهبر را انتخاب نمی کند. مردی که قدرت نهایی را در دست دارد. زیرا که او به عنوان رئیس روحانیت تجسم اصل حکومت خداست. و حکومت خدا بر حکومت بشر تسلط دارد. البته در واقع عده قلیلی از انسان ها هستند که بر صدر نشسته اند و خواست های خدا را برای زمینیان تفسیر می کنند. درواقع چنان که اندکی پس از انقلاب بر همگان روشن شد، دیدگاه خمینی در مورد ولایت فقیه حتی همه روحانیون شیعه را دربر نمی گرفت. رهبران مذهبی که با دیدگاه دین سالاری او مخالف بودند ـ گروهی به مراتب پرشمار تر و بانفوذتر از آنچه در غرب تاکنون وجود داشته است ـ به طرزی مستمر به حاشیه رانده شدند و دستشان از همه چیز کوتاه شد و سرانجام همگی ساکت شدند. بارزترین نمونه آنان آیت الله حسین علی منتظری، جانشین برگزیده خمینی بود که وقتی از نقض حقوق بشر توسط رژیم انتقاد کرد از نظر افتاد. او سرانجام پس از سال ها تحمل آزار و بازداشت خانگی در کنج خانه خود درگذشت. همین داستان همه چیز رادرباره ظرفیت ایران برای اصلاحات به ما می گوید. هیچ کس نیست که با نفس تغییر مخالف باشد. در 7
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:32
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
7) امروز جمهوری اسلامی منفور جامعه بین المللی و از نظر اقتصادی ورشکسته است. حامی بشار اسد و یار نزدیک کره شمالیست. کشوریست که دولتیانش با درخواست روز افزون شهروندانش برای آزادی بیشتر و مشارکت سیاسی روبرو است. سی و چهار سال پس از انقلاب اکنون روز به روز روشن تر می شود که نظام بنیان و نهاده خمینی خشک و صلبی شده و از همین روسخت شکننده است. فضای محدود مشارکت دمکراتیک که نسل اول رهبران انقلاب به آن قائل بودند، رفته رفته جا به نوعی اقتدارگرایی زمخت و خشن سپرده است. و این، بالاتر از همه، دست پرورد رهبر فعلی، آیت الله علی خامنه ای است. خامنه ای در دوران ۱۴ ساله حکومت خود همواره از اصل خمینی گرایانه سپردن قدرت واقعی به نخبگانی معدود پیروی کرده است. وقتی محمد خاتمی، روحانی اصلاح گرا، کوشید فضا را برای آزادی های شخصی بگشاید خامنه ای نیروهای محافظه کار را برای مسدود کردن آن تلاش ها بسیج کرد. محمود احمدی نژاد که اکنون دوره دوم و نهایی ریاست جمهوری را به پایان رسانده است برای رهبر مایه دردسر های دیگری شد. در 8
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:32
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
8) خامنه ای تلاش های عوام گرایانه احمدی نژاد را برای ایجاد یک مرکز قدرت رقیب نقش بر آب کرد و در عین حال مجبور شد در برابر ایرانیان خشمگینی که به نتیجه انتخابات ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) اعتراض داشتند و آن را تقلب آمیز می دانستند از احمدی نژاد حمایت کند. اعتراض های گسترده مردم خامنه ای را بر آن داشت که برای سرکوبی آن به هر ابزاری که در انبان داشت، دست زند. و نیز به او این درس را داد تا در انتخابات امسال با سختگیری شدیدِ شورای نگهبان در روند تعیین صلاحیت ها، از شورشی دیگر جلوگیری کند. در این میان خامنه ای حلقه نخبان حکومتی را هرچه تنگ تر کرده است. با حذف یار قدیم انقلاب ۱۹۷۹ و سیاست مدار کهنه کار و سنگین وزن در عرصه سیاسی ایران، یعنی اکبر هاشمی رفسنجانی، از دایره نامزدان ریاست جمهوری امسال، خامنه ای آخرین پیوند میان حکومت خود و انقلاب مقدس را گسست. در طی سالیان، خامنه ای بتدریج به سپاه پاسداران وابسته تر شده است. سپاه که قرار بود ارتشی موازی برای کوتاه کردن دست دشمنان انقلاب در داخل و خارج باشد اکنون اکثریت آن را فرصت طلبانی تشکیل می دهند. در 9
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:32
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
9) که قدرت خود را برای کنترل مجموعه های عظیم اقتصادی به کار میبرند. سپاه در حفظ نظم موجود منافع زیادی دارد و البته برای این کار هم همه تسلیحات و تجهیزات در اختیار اوست. آیا می توان سناریویی را تصور کرد که در آن رهبر بر آن شود که ایران به تغییر نیاز دارد و برنامه ای برای آن آغاز کند؟ داشتن چنین توقعی از خامنه ای همان قدر بی جاست که از لئونید برژنف در سال های ۱۹۷۰ انتظار می رفت (و این مقایسه ای کاملا موجه است از آنجا که هم اتحاد شوروی قدیم و هم ایران امروز می کوشند فاجعه سوء مدیریت اقتصادی خود را با نقاب منابع عظیم نفتی بپوشانند). سپاه پاسداران در برابر هر سیاست اقتصادی که با او رقابت کند ایستادگی خواهد کرد زیرا این امر احتمالا در امتیازهای رانتی کنونی آن مداخله و ایجاد مزاحمت خواهد کرد. یاران و متحدان دین سالار خامنه ای نیز هرگونه تلاش برای لیبرالیزه کردن سیاسی را به عقب خواهند راند، زیرا این امر بی تردید در اعتقاد به ارکان الهی ولایت فقیه شک و تردید ایجاد خواهد کرد و تازه، در آن صورت ولی فقیه مشروعیت خود را از کجا خواهد گرفت؟ ادعای داشتن حکم ولایت از خدا قبول. در 10
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:33
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
10) اما وقتی این حکم بازپس گرفته شد دیگر بازگشت پذیر نیست. در اینجا این سوال مطرح می شود که پس از خامنه ای چه می شود؟ و می گوید: گمان می کنم برای نخبگان فعلی ایران این امکان همیشه وجود دارد که نسخه ایرانی میخاییل گورباچف را پیدا کنند – هرچند که به نظر من سرنوشت اتحاد شوروی قدیم (که مانند ایران کشوری چند قومیتی است که اقلیت های سرکش از چند سو آن را می کشند) و فرجام شوم سقوط نهایی آن، الگویی نیست که رهبران ایران در پی تقلید از آن باشند. آنها احتمالا همگی خوب می دانند که شهروندان ایرانی تشنه آزادی هایی بیش از آنچه رژیم کنونی به آنها می دهد هستند، بی آن که بخواهند موجودیت آن را از ریشه قطع کنند. می دانیم که حزب کمونیست چین فروپاشی همه رژیم های تک حزبی و اقتدار گرای دیگر را بخوبی بررسی کرده و تجربه های گذار در کشورهای مختلف را، از مکزیک تا لهستان، از نظر گذرانده است تا درس هایی برای حراست از قدرت خود بیاموزد. اما نشانه ای از به کارگیری چنین روشی برای روحانیون حاکم بر ایران وجود ندارد. و البته دلیل آن واضح است. در 11
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:33
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
11) به روحانی بازگردیم، و بگذاریم تا چند گام کوچک در جهت اصلاح بردارد. اما اگر بتواند قدمی بزرگ بردارد جای حیرت خواهد بود. او خود خوب می داند که اگر از این حد فراتر رود گردنش به زیر تیغ خواهد رفت.- حالا امثال تو موافق اصلاح در همین رژیم فکر میکنند که آیا روحانی مردش هست با خامنه ای دربیافتد؟ او که بدون موافقت خامنه ای کاری نمیتواند پیش برد و از طرف دیگر طبق ساختار حکومت توضیح داده شده در متن بالا چرا باید او گور خود و نظام اسلامی اش را بکند؟ یا فکر میکنید دلش به حال مردم ایران سوخته که آزادی میخواهند؟ امثال من خوشحال میشویم که مردم ایران هرچه کمتر سختی و ظلم و زورگوئی این رژیم دیکتاتوری را تحمل کنند و مخالفت ما با رژیم ماهیت ضد مردمی و ضد ایرانی بودنش است که برای حفظ اسلام خرافاتی و تثبیت قدرت خودشان منافع ایران و ایرانیها را حاضرند قربانی کنند. میگوئید نه صبر کنید ببینید که از امامزاده روحانی شما هم معجزه ای برنمیاید بدلیل ساختار سیاسی محکم حکومت ولایت فقیهی. حالا ببینید چه زمانی به حرف ما خواهید رسید ای فریبخورده های اصلاح طلب! اینقدر ساده نباشید و زود خام نشوید و فریب نخورید!
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:33
agnostic - هانوفر - آلمان
sohrab20 - ????? - چرا مزخرف میگی‌ قاسممممممم؟؟؟؟ آخه فرخ نگهدار کجا آلمان کجا قاسمممممم؟؟؟ اون هم مثل خودت جیره خور انگلیس‌های بی‌ ناموسه ( نقل از زنده یاد دائی جان ناپلئون) راستی‌ حاج سهراب قالب یخ یادت نره بابا بزرگ، خیلی‌ کمک میکنه بشین روش حتما آروم میشی‌ :-))))
دوشنبه 17 تير 1392 - 01:27
paksan - آمریکا - آمریکا
انتخابات 92 نشون داد وقتی دیکتاتور خودش رو در خطر ببینه مجبوره تن به بعضی چیزها بده ولی صندوق رای وقتی تعیین کننده است که مردم قبل از دیکتاتور حق انتخاب داشته باشند.ما نمی خوایم بگیم مثلاً پهلوی سوم تایید صلاحیت بشه ولی حداقل خاتمی وسایر نیروهای خودی هم تحمل نشدند چه برسه به انتخاب مردم؟آقای روحانی نیروی خودی در لباس اصلاح طلبان پرطرفدار قرارگرفت و دیکتاتور توانست در این مرحله از فشارهای جهانی حداقل از فشار داخلی بکاهد چراکه در چهارسال گذشته انقدر که رژیم از درون احساس ناامنی می کرد از خارج تهدید نمی شد و دیکتاتور می دونست که تحریمها مردم عصبانی از تقلب را در مقابلش قرارخواهد داد و کشتار مردم و ادامه دیکتاتوری ناممکن هستش بدون یک نفر که بتونه این حداقل این احساس رو در جوانان ایجاد که دولت خودشون سرکار هستش.بهتر از هرکس دیگه ای دیکتاتور از تقلب 88 مطلع
دوشنبه 17 تير 1392 - 06:04
paksan - آمریکا - آمریکا
بود و هرگز فکر نمی کرد چنین مخالفتی برضدش ایجاد بشه و حتی در سال 76 هم بنده در ایران بودم و به صراحت بسیجی ها می گفتند که باید تقلب می کرد نظام و علناً می گفتند هیچ اتفاقی نمی افته و احمدی نژاد همون نسل بود که روحیه می داد به دیکتاتور که چیزی نمی شه.تعجبم اینه که چرا فکر می کنیم که صندوق رای با این شکل و شمایل تعیین کننده اس؟ولی اگر از این جهت که باعث کاهش فشار بر مبارزین و اصلاح طلبان و لایه های مخالف داخل نظام باشه قابل فهم است ولی باید توجه کرد که آقای روحانی بیشتر از آنکه به اصلاح طلبان نزدیک باشه به اصولگراهایی مثل ناطق نوری نزدیک است و امروز بر اثر فشار شرایط و جناح تمامیت خواه خود را در باکس اصلاح طلبان جای داده اند و بزرگترین فشار و انتقاد که روحانی را در مقام اصلاح طلب نشاند انتقاد گسترده نظام از مدیریت برنامه هسته در دوران اصلاحات بود و با اینکه آنها به قصد خاتمی و اثبات خیانتکار بودن او بر آن طبل می کوبیدند ولی
دوشنبه 17 تير 1392 - 06:10
electric mind - لندن - انگلستان
یک آدم کثیف تودهٔ أی‌ یک اشغال یک ادم فروش یک مزدور جمهوری کثیف اسلامی >>فرخ نگهدار حال ب هم زن هستی‌
دوشنبه 17 تير 1392 - 06:15
paksan - آمریکا - آمریکا
عملاً این روحانی بود که بی آبرو می شد در حالی که روحانی در دوران رفسنجانی هم مقاماتی داشته ولی آنقدر که خودرا منتصب به اصلاح طلبان و خاتمی نشان داد به دوران سازندگی اشاره ای نکرد و این نشان از فهم درست دیکتاتور و برنامه مهندسی شده او که قبلاً لو رفته بود توسط عناصر سپاه از اقبال عموم مردم به اصلاحات و شخص خاتمی بعنوان یک فرد صادق و میانه رو که هدفی جز اصلاح امور حکومت به صورت آهسته و پله پله بود ولی دیکتاتور خیلی دقیق برنامه ریزی نموده است و اگر به نتیجه آرا نگاه کنید متوجه می شوید که این انتخابات خیلی دقیق برای 4سال برنامه ریزی شده و تعداد آرا چنان برنامه ریزی شده که نشان بدهند که طرفداران دیکتاتور فاصله بسیار کمی با اصلاح طلبان دارند و در صورتی که بخواهند در آینده تقلب کنند این مدرک و مدعای خوبی است در حالی که همه می دانیم آقای ولایتی و رضایی و حتی قالیباف حتی در مشهد طرفداری ندارند(بنده مشهدی هستم) و
دوشنبه 17 تير 1392 - 06:17
paksan - آمریکا - آمریکا
مهندسی استراتژیک انتخابات توسط دیکتاتور و سپاه بسیار خوب اجرا شده چون 4سال آینده سالهای ساخت بمب اتم است و حکومت می خواهد حداقل در این 4 سال از درون بی دقدقه باشد و در 4 سال بعد نیاز یه شخصیتی مثل احمدی نژآد خواهد بود که با تمهیداتی که از همین الان چیده شده امکان تقلب و آوردن او کار ساده اس .امیداوام آقای نگهدار کمی هم بزرگ ببینند و صرف کارشناسی حال حاضر احساساتی نشوند و قبول کنند که سال 88 تقلب واضحی صورت گرفت و انتخابات 92 همه شک و شبه ها درباره تقلب 88 را از بین برد و همه دیدند که پتانسیل اصلاحات حتی در اوج ضعف و سرکوب و دلسرد کردن مردم هم بالای 18 میلیون رای هست حتی اگر 50درصد تهرانی ها رای ندهند
دوشنبه 17 تير 1392 - 06:21
sohrab20 - واشنگتن - امریکا
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان دوست گرامی‌ ما از این فرخ نگهدارها زیاد داریم.یکی‌ تو انتصابات شرکت میکنه.اون یکی‌ تز‌ دکترا حسنک آخوندی ترجمه میکنه بدون اینکه این مزدور اثبات کنه این مردک اصلا مدرک دکترا گرفته یا نه.اون یکی‌ اینجا از شادی مردم میگه. در صورتی‌ که تو غرب نشسته و تازه کتاب فرخ اصلی‌ را به دیگران سفارش میکنه حتما بخونند.تازه تو خیانت به ایران و ایرانی‌ این مزدوران با هم رقابت گذاشتند
دوشنبه 17 تير 1392 - 16:01
کبالت - کرج - ایران
اگنوستیک -شما خبر نداری این قاسم چه فداکاریها که در رکاب حاج ممرضا تو جنگ ممسنی نکرده بوده اذیتش نکن فردا رو چه دیدی یه وقت آیدی عوض میکنه مثلا قاسم 21-هانوفر- میشه همشریت.
دوشنبه 17 تير 1392 - 16:52
Bozgar - کولالمپور - مالزی
همین کثافتها ،مردم رو فریب دادن ،توده أی ها و اینها ،اول انقلاب، می أو مدن نماز جمعه ،اخه بیشرف ، تو به چی معتقد هستی ،
دوشنبه 17 تير 1392 - 16:56
کبالت - کرج - ایران
نمی گویم معترضان همه یکسان و مسوولانه عمل کرده اند. برخی اعتراضاتِ مردمی در سال پیش از رای من کجاست فراتر رفت و در برخی مقاطع به شعارهای تند علیه نظام و رهبری، و در برخی جاها به خشونت نیز، کشیده شد. اما این موضوع به هیچ وجه ناشی از تصمیم و خواست رهبران معترض نبوده است. صادقانه بپذیریم که این تندروی ها بیش از همه، در اثر موضع گیری جانبدارانه شما - به خصوص پس از نماز جمعه 29 خرداد - رخ داده است. من حتی مسوولیت شعارهای براندازانه را بر عهده سازمان های سرنگونی طلب نمی اندازم. زیرا تصمیم آنها به هیچ وجه قادر نبود فضا را بگرداند. اما موضع گیری یک جانبه شما قادر بود اوضاع را بچرخاند و چرخاند...(بخشی از اندرز نامه نگهدار به مقام عظمی رهبری اندر باب فتنه جات 88)
دوشنبه 17 تير 1392 - 17:54
farhad* - تهران - ایران
کسی‌ که فرق نگهدار و برادرشو را نمیدونه .ببین کیا رفتند اروپا به خدا اونوقت میگند فرار مغزها.همون بهتر که رفتید
‌چهارشنبه 19 تير 1392 - 11:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.