ارتش مصر: مرسی دیگر رئیس جمهور نیست

ژنرال عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر مقارن ساعت ۲۱ به وقت محلی بیانیه ارتش را قرائت کرد. براساس این بیانیه مرسی از مقام ریاست جمهوری برکنار شده و رئیس دادگاه قانون اساسی مصر به عنوان رئیس جمهور موقت فعالیت خواهد کرد.


بیانیه ارتش مصر
(21:15/ 2013.07.03) ژنرال عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر مقارن ساعت ۲۱ به وقت محلی بیانیه ارتش این کشور را قرائت کرد. این بیانیه به‌طور زنده از تلویزیون دولتی مصر پخش شد.

ارتش مصر در بیانیه خود گفته است، ارتش نمی‌توانست به مسئولیت‌های خود در قبال مردم عمل نکند. مردم مصر از ارتش درخواست کمک کردند و ما پیام مردم را دریافت کردیم.

دربیانیه ارتش مصر گفته شده که قانون اساسی به حالت تعلیق درمی‌آید و انتخابات جدیدی در کشور برگزار خواهد شد. تا انتخاب رئیس جمهور جدید رئیس دادگاه قانون اساسی مصر به عنوان رئیس جمهور موقت فعالیت خواهد کرد.

برکناری مرسی از ریاست جمهوری


(20:50/ 2013.07.03) خبرگزاری رویترز به نقل از روزنامه دولتی الاهرام خبر داد که ارتش مصر ساعت ۱۸ به وقت محلی به محمد مرسی اطلاع داده که او دیگر رئیس جمهور نیست. روزنامه الاهرام این خبر را به نقل از یکی از نزدیکان محمد مرسی منتشر کرده است.

در همین‌حال رسانه‌ها برخی جزئیات "نقشه راه" ارتش مصر پس از به‌دست گرفتن قدرت را منتشر کردند. مطابق این نقشه، قانون اساسی مصر به حالت تعلیق درآمده و پارلمان نیز منحل می‌شود. پس از آن انتخابات پیش از موعد ریاست جمهوری در مصر برگزار خواهد شد.

بیانیه وزارت خارجه آمریکا


(20:00/ 2013.07.03) وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای نسبت به تحولات ساعات اخیر در مصر ابراز نگرانی کرد. دربیانیه وزارت خارجه آمریکا گفته می‌شود دولت آمریکا امیدوار بود که رئیس جمهور مرسی به دغدغه‌های مردم توجه بیشتری می‌کرد و در مسیر حل‌وفصل آنها گام بر می‌داشت، اما متاسفانه چنین چیزی دیده نشد.

وزارت خارجه آمریکا همه‌ی طرف‌های درگیر در بحران مصر را به تعامل و گوش فرا دادن به صدای مردم دعوت کرد. در بیانیه وزارت خارجه آمریکا طرف‌های درگیر در بحران به گفت‌وگو با یکدیگر و کاهش سطح خشنونت فراخوانده شده‌اند. دربیانیه‌ی وزارت خارجه آمریکا هم‌چنین گفته شده که سفارت آمریکا در قاهره فعالیت خود را متوقف کرده و تا اطلاع بعدی بسته خواهد ماند، اما سفیر آمریکا در سفارت حاضر است و تحولات مصر را زیر نظر دارد.

حضور ارتش در نقاط حساس قاهره


(19:50/ 2013.07.03) با پایان یافتن ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته، ارتش مصر به تدریج در نقاط حساس قاهره مستقر شده است. گفته می‌شود نفربرهای ارتش و خودروهای زرهی در اطراف میدان تحریر قاهره استقرار یافته‌اند و برخی گزارش‌ها نیز حاکی است که محل کار مرسی هم در محاصره ارتش قرار گرفته است.

آغاز اقدام ارتش برای به‌دست گرفتن قدرت


(18:20/ 2013.07.03) آخرین خبرها حاکی است که ارتش مصر در حال بدست گرفتن قدرت در این کشور است. خبرگزاری‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند که محمد مرسی و شماری از رهبران اخوان المسلمین از سفر به خارج کشور منع شده‌اند. هم‌چنین فعالیت فرودگاه بین‌المللی اسیوط و ایستگاه اصلی راه آهن به دستور ارتش متوقف شده است.

محمد مرسی در پناه گارد ریاست جمهوری دریک پادگان نظامی قرار داد و از آنجا به وظایف خود به عنوان رئیس جمهور ادامه می‌دهد. او هوادارانش را به مقاومت بدون خشونت فراخوانده است.

پشنهاد تشکیل دولت ائتلافی


(17:20/ 2013.07.03) دفتر ریاست جمهوری مصر در آخرین لحظات پایان اولتیماتوم ارتش، از اعلام آمادگی مرسی برای تشکیل یک دولت ائتلافی با مخالفان خبر داد.

در همین حال ارتش مصر در صفحه خود در فیس‌بوک خبر داده که در حال حاضر فرمانده ارتش در جلسه‌ای با تعدادی از نیروهای مذهبی، ملی، سیاسی و جوانان کشور است که به محض پایان جلسه بیانیه‌ای صادر خواهد شد.

استقرار ارتش در ساختمان تلویزیون


(17:00/ 2013.07.03) آخرین گزارش‌ها از مصر حاکی‌ست ارتش با فرا رسیدن آخرین ساعات مهلت داده شده به محمد مرسی برای کناره‌گیری از قدرت امروز چهارشنبه (۳ ژوئیه/ ۱۲ تیر) ساختمان تلویزیون کشور را در دست گرفت.

به گزارش خبرگزاری‌ها با پایان مهلت مقرر ارتش به مرسی نظامیان مصر کنترل سازمان‌های کلیدی کشور را به دست می‌گیرند. بر همین اساس نیروهای ارتش در اتاق خبر تلویزیون دولتی مصر مستقر شده‌اند.

تلویزیون دولتی مصر در اخبار خود همواره طرف دولت را نگه می‌داشت که این روند تنها در دو روز گذشته تا حدی تعدیل شده بود. رادیوی دولتی مصر نیز در دو روز گذشته به همین نحو تغییر رویکرد داده و سعی در پوشش خبری اعتراضات داشت.

با این‌همه محمد مرسی که یک سال پیش به ریاست‌جمهوری انتخاب شد در مواجهه با اعتراضات گسترده روزهای گذشته تاکید کرده که از قدرت کناره‌گیری نمی‌کند.

ده‌ها هزار تن از طرفداران مرسی نیزکه اعتراضات را "کودتایی علیه دموکراسی" می‌خوانند به خیابان‌ها آمده و قسم یاد کرده‌اند "تا آخر" مقاومت می‌کنند. از روز یک‌شنبه (سالگرد برگزیده شدن مرسی) تا کنون حداقل ۳۹ نفر در اعتراضات کشور جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش رویترز، تنها روز چهارشنبه حداقل ۱۶ نفر در مصر کشته و ۲۰۰ نفر در اعتراضات جان خود را از دست دادند. مردان مسلح در این روز در خارج دانشگاه قاهره به روی طرفداران مرسی آتش گشودند.

کاهش شاخص سهام مصر


(16:45/ 2013.07.03) به گزارش رویترز روز چهارشنبه بورس مصر با کاهش چشمگیر شاخص سهام به کار روزانه خود پایان داد. علت این امر روی‌گردانی سرمایه‌گذاران از خرید اوراق سهام به علت احتمال خشونت‌های بیش‌تر در کشور گزارش شده است.

بانک مرکزی مصر به بانک‌ها دستور داده تا درهای خود را زودتر از معمول به روی مشتریان ببندند. اتوبوس‌های مرکز اقتصادی قاهره نیز مشغول انتقال کارکنان مرکز به خانه‌هاست.

در همین حال و به گزارش تلویزیون مصر صوفت عبدالدایم دبیر کل هیات وزیران مصر از سمت خود استعفا کرد.

+327
رأی دهید
-10

paksan - آمریکا - آمریکا
مرسی یک احمق بود که نتونست قدرت مصر رو برگردونه و کسی که سیاستمدار نیست سیاست هم بلد نیست باید دولت ملی تشکیل می داد و قدرت مصر رو برمی گردوند و مهمترین اشتباهش این بود که می خواست خودش همه کاره باشه و نفهمید که در شرایط پیش آمده باید با سیاست کار کرد تا با مشت آهنین و عدم قبول مخالفان . باید امنیت رو برمی گردوند دادگاهها رو فعال می کرد و اعتماد جهان رو جلب می کرد .ولی با همه این چیزها به نظرم مرسی می توانست از قضیه سوریه بهترین استفاده رو بکنه و با ایجاد سیاست تبلیغی موج مشکلات و انرژی مردم رو به سمت کشتار بشار اسد سوق می داد و با تبلیغات یکپارچه حتی به تهدید نظامی حزب الله و بشار پیش می رفت تا روحیه مسلمانی و میهنی مصر زنده بشه و هم قدرت منطقه ای مصر دوباره مورد قبول واقع بشه و پیروزی در متوقف کردن حزب الله حتی با یک حمله می تونست همه چیز رو عوض کنه
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 22:29
traxtur - زوریخ - سوییس
تو یک سال فهمیدن کی‌ به کیه ،چی‌ به چیه و از حکومت اسلامی چیزی در نمیاد اون وقت ما بعد سی‌ سال از آخوند اسلامی انتظار دموکراسی داریم. از ماست که بر ماست
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 22:41
dkdk - اسلیس - دانمارک
بابا برید گم شید حسنی مبارک شاید آدم خوبی نبود اما لااقل مردم آسایش و آرامش داشتند. اما حالا چی‌؟این بهار عرب که می‌گویند جز بدبختی و کشتار چیز دیگه ازش ندیدیم.‌یک کشور عرب نام ببرید که بعد از بهار عرب وضع مردم بهتر شده باشد؟
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 22:48
100ra - پیرانشهر - ايران
مردم ایران یاد بگیرید شاید وقتی‌ از گشنگی مردید همچین حرکتی به دردتون بخورد.و سر عقل بیایید. خلایق هرچه لایق
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:01
jimjimmy - برلین - آلمان
اوه اوه.. بوی خون میاد!!!!
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:04
behruz22 - لوزان - سویسی
بهتر بذار بره کنار، حق مردم مصر خیلی‌ بیشتر از اینهاست تا مرسی. دمتون گرم مصریا، که گول این چرکورا نخردین.
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:19
ensanam arezoost - خارگ - ایران
واقعا که مردم مصر شجاع هستند ارتش را مجبور به دخالت و پشتیبانی خود کردند...ما ایرانیها که فقط منم منم میکنیم و ادعا داریم باید از اینها یاد بگیریم...در جواب آنهایی که میگویند این کودتاست اینجا جای توضیح و تحلیل و تفسیر نیست و خیلی مختصر و مفید بهشون میگم که هر گردی گردو نیست و این کودتا نبود بلکه پشتیبانی از درصد بیشتر مردم و جلوگیری از هرج و مرج بود چرا که فرمانده ارتش خودش را رئیس جمهور نخوانده و رئیس دادگاه قانون اساسی موقتا و تا زمان امکان برگزاری انتخابات رئیس جمهور خواهد بود
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 22:48
princesse - تهران - پرژن
ای کاش ملت ایران هم از خواب غفلت بیدار می شد .............................................درود بر مردم مصر ،سکولاریسم پیروز است.‌
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:21
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
آخر عاقبت اسلامیون فاشیست و آدمخور بهتر از این نیست، درود بر مردم مصر و درود بر روح پادشاه خفته ایران در قاهره.امین
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:37
samira joon - مشهد - ایران
آفرین به غیرت مردم مصر مثل مردم ایران نیستن که انقلاب میکنن و بعد اجازه میدن واسشون بقیه تصمیم بگیرن یا رییس جمهور تحمیلی انتخاب کنن اگه تو زرد در اومد چهار سال تحملش کنن و بگن حالا که دیگه انتخاب شد.تو رو خدا مردم ایندفعه که واسه ی اومدن روحانی همه ی قسم هامون رو فراموش کردیم و دوباره زیر حاکمیت این نظام تو انتخابات شرکت کردیم ،اگر روحانی به وعده هاش عمل نکرد بیکار نشیم و نگیم ای بابا ما نسل سوخته ایم و کاری نمیشه کرد
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:36
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
ارتش مصر در خدمت مردم کشورش است اما ارتش ما مملو از پاسداران وطن فروش
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:38
Rezanl - امستردام - هلند
اخوان المسلمین رو باید کلا تعطیل کرد.
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:45
ukguy4u - لندن - بریتانیا
ارتش ایران حمایت حمایت
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 23:53
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
برای همیشه در مصر دین از سیاست جدا شد, بای بای اخوان المسلمین ملت مصر به همه احزاب دینی و اسلامگرا ها حالی کرد که مسجد جای... نیست, این فقط ایران است که رئیس جمهورش و رهبرش اجازه دارند هر غلطی که دلشون میخواهد بکنند و هر بر سرو پائی برای خودش یک فتوا صادر کند , برای اینکه کرک و پر آرتش و ملت ایران ریخته.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 00:44
ناچار - شیراز - ایران
اگه یک موی تن مصری ها تو تن ما ایرانیها بود ما هم میتونستیم این حکومت رو سر جاش بشونیم و رهبر رو خلع کنیم . من نمیدونم واقعا وجود خامنه ای بعنوان رهبر برا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:07
ناچار - شیراز - ایران
اگه یک موی تن مصری ها تو تن ما ایرانیها بود ما هم میتونستیم این حکومت رو سر جاش بشونیم و رهبر رو خلع کنیم . من نمیدونم واقعا وجود خامنه ای بعنوان رهبر برا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:08
Labe karoon - شیین - نروژ
کجایی ارتش شاهنشاه که از ارتش مصر یاد بگیری ...
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:18
دنیای وحشی - تهران - ایران
کم کم دوباره به حسنی مبارک راضی خواهند شد . متاسفانه تاریخ به ملتها نشان داده هرگز هر بدی رفته بدترش اومده .
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:19
reveli - اصفهان - ایران
درود بر ارتش مصر درودددددددددددددددددددددددددددد
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 02:24
ari jojeh - تهران - ایران
اینرا می‌گویند مشت محکم تو دهان اوباما و دست نشانده ا‌ش مرسی، ملت مصر بعد از یک سال فهمید که این اسلامیست‌ها به درد نمیخورند و با تیپ پا زد تو دهان پائینی مرسی ولی‌ ملت ایران هنوز بعد از 34 سال میره به گرگ بارون دیده رژیم، حسن کلید ساز رای میده.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 01:30
potatis - مالمو - سوئد
ensanam arezoost - خارگ - ایران-مهم نیست که ارتش چه کسی رو به عنوان رییس جمهور بعدی انتخاب کرده مهم اینه که ارتش عامل اصلی این انقلاب بوده و مرسی را (کسی که به دروغ یا واقعیت دارنده ی اکثریت رای مردم مصر بوده ) توسط نیروی نظامی به زیر کشیده و این دقیقا ترجمه ی کلمه ی کودتا هستش، ای کاش که ارتش دخالت نمیکرد، آینده ی خوبی برای مصر متصور نیستم.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 02:49
compatriot - تورنتو - کانادا
‌هه ‌هه! دلم بحال مموتیه می‌سوزه که میخواست بره تو کارخانه‌های مصر کارگری کنه. حالا مجبوره تو همون تهرون خودمون لبو‌ فروشی کنه!
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 04:22
کبالت - کرج - ایران
میراث دیکتاتورهای مصر و ترکیه(کمی تا قسمتی) ارتش های با سازمان مستقل و ملی بود نه یه نیروی اختصاصی و صرفا پا بوس و در خدمت ارباب که هنوز ارباب نرفته اون هیمنه و عظمت مثل کاغذ وا بره و مثل برف آب بشه تتمه اونم به ارباب جدید نیومده عرض ارادت کنه حالا محض اطلاع اونائی که بیعرضگی مردم ایران رو مرتب به ملت که لابد خودشونم جزء شن یاد آوری میکنن چه داخل چه خارج که تعدادشونم کم نیست تو این سایتها و شبکه ها پیشنهاد میدم آقا بسم الله این ملت بیعرضه شما غیور و با عرضه و دلاور و همه چی تموم...بستان بزن پرچم رو دست بگیر و راه بیفت ملت هم پشت سرت ارتش و سپاه و بسیج و انواع یگان ویژه هم پشت و پناهت خرجشم از 600 میلیارد دارائی ایرانی های خارج و مایه دار های وطن که همشون درد وطن دارن و مرتب یاد وطن میکنن و آه سینه سوز میکشن رهبر و نظریه پرداز تحلیلگر و لابی و استراتژیست هم که الا ما شا الله فط و فراوون از هخا تا عقاب از شهرام کت شلواری تا شازده و سکوئی خوش بیان تا اسب تروا و حکمتی و جوادی.وبقیه مبارزین راه وطن که همه رو کله مردم ایران جا دارن این گوی و این میدان البته دعا شم با کبلائی.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 05:05
amonbede - تهران - ایران
همین کسانی که اینجا نظر دادید فردا هم رای میدید هم پشت ولایت فقیه می ایستید از ایرانی جماعت نباید انتظاری داشت
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 05:31
دنیای وحشی - تهران - ایران
لیاقت و غیرت را بایستی از مصریها آموخت بیخود نیست که قدمت تاریخیشان زبانزد دنیاست . مصریها کمتراز یک سال فهمیدند که حکومت و سیاست با مذهب تداخلی نمی بایست داشته باشد ولی متاسفانه بعداز سی سال هنوز ایرانیها با رخوت وبدبختی نشسته اند و درحال فکر کردن هم حتی نیستند که چه بایستی بکنند تا آخوند برود پی روضه خوانی خودش و نه اداره کشور هفتاد میلیونی . که شب و روز این سی سال فقط گفتند چگونه میتوانیم هم زمان با چند نفر ازدواج موقت یادایم کنیم و چطور ترتیب هم رو بدهیم .
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 07:10
shahab46 - هانوفر - المان
دم غیرت ارتش مصر گرم. تف به ارتش بی‌ غیرت ایران
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 07:34
dawood30a - دبی - امارات
ناچار شیراز ایران. حالا تو برو مصر یک مو از بدنشون رو بچسبون به خودت تا بتونی این کارو بکنی
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 07:50
لا مذهب - دورتموند - المان
دمتون گرم بکشید پایین این تروریست فوکل کرواتى طرفدار حیوان المسلمین رو
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 07:58
ir2013 - کرج - ایران
دولتی که مدعی بود اسد بدترین دولت جهان است خودش یک سال نشده توسط کودتای ارتش برکنار شد و مورد خشم مردم خودش قرار گرفت اسد هر چی هست بهتر از تو بوزینه هست که 3 سال هست دارد از کشورش در مقابل جهان می جنگد
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 08:54
saeidg - بیلفلد - آلمان
مرسی اگر مرغ رو گرون میکرد و مردمش تو صف بودند ، آنها هیچ وقت اعتراض نمی‌کردند .
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 09:00
raha1984 - هامبورگ - المان
افرین یه این غریت و جنم این مردم !! مردم هیج کجای دنیای جنس مرغوب پوست کلفت ایرانیان را ندارنند برای همین هم قیام میکنند و پیروز هم میشوند
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 09:11
farhad352 - تهران - ایران
البته وجود دجال علی برای اراجیف سر هم کردن و دزدی های ملایان بیشرف و پاسداران ولگرد وطن فروش لازم است!
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 10:06
agha-javad - تهران - ایران
واقعا اینجاست که باید گفت فرهنگ چه کشوری بالاتر از دیگران می‌باشد! ما ایرانیان که به کوروش و داریوش مینازیم باید خجالت بکشیم که هنوز فریب جانیها را می‌خوریم و دلخوش به یک ذره اصلاحات هستیم!!!
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 10:52
sash - تبريز - ايران
shahab46 - هانوفر - المان. خجالت بکش اگه ارتش ایران و دلاوریهاش نبود الان اعراب داشتن به ما حکومت میکردن.درود بر ارتش و سپاه اگه با مردم و همراهشون باشن. اگر هم میبینید الان ارتش کاری نمیتونه بکنه به این خاطر که واقعا خیلی دارن اذیتش میکنن.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 12:28
Dracula - ترانسیلوانیا - رومانی
آفرین به ارتش مصر که وقتی دید مردم از حکومت مسلمین جاهل و متحجر ناراضین و حکومت هم میخواد ادامه بده ناک اوتشون کرد.و خاک بر سر ارتش بی بخار و مزخرف ایران که دکوری بیش نیست و قدرت رو پاگذار کرده به پشمکی های بیسواد و عقب مونده سپاه.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 13:31
فراز_نروژ - تونسبرگ - نروژ
مردک بی جنبه بد جوری جوگیر شده بود. به گمانش مردم مصر مرد نیرومندی مثل حسنی مبارک را برداشته بودند فقط به خاطر اینکه او رئیس جمهور بشه.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 16:01
smart292 - ونکوور - کانادا
انقلاب دوم در مصر نشان داد که ایران هم بزودی انقلاب دوم را علیه رژیم اسلامی شروع خواهد کرد. اینجا هست که ارتش و سپاه باید طرف‌های خودشان را معلوم کنند،یا مردم یا رژیم اسلامی.
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 16:22
shahab46 - هانوفر - المان
sash - تبریز - ایران - ارتش و سپاهی که تو خیابانها بریزند سر مردم و مردم بیچاره را بزنند، بدرد لای جرز دیوار میخورند. الان اینهمه بمردم ظلم میشود چرا صداشون در نمیاد. آن‌زمان هم بخاطر خمینی هیچی‌ ندار جنگیدند نه ایران عزیز می‌خواستند بروند قدس را بگیرند
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 18:03
faghat zartosht - شیراز - ایران
خوب روز اول آخوندا برا چی سپاه رو درست کردن؟به خاطر یه همچین روزایی بود دیگه!!!اینا مخشون خوب کار میکنه.الان سران اصلی سپاه و حتی نیروی انتظامی همه سپاهی هستن.خوب با سپاهی که الان شده مثل یک اختاپوس هفت سر،چکار میتونن بکنن؟!اگه هم کاری کنن یا سریع میکشنشون یا نهایت میشیم سوریه دوم.تنها کشور دنیا هستیم که دو تا نیروی نظامی داریم!!!جالبه.ببینید ابتکار آخوند رو
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 18:31
ensanam arezoost - خارگ - ایران
potatis - مالمو - سوئد...آیا این کودتاست که ده ها میلیون نفر مردم از ارتش درخواست میکنند و میخواهند که به دادشون برسد و کشور را از دین و مذهب افراطیون و آنهایی که آزادیهای مردم را محدود کرده اند و کشورشان را به سوی نابودی و عقب ماندگی بیش از پیش میبرند واز همه مهمتر این درست که برای چهار سال توسط مردم انتخاب شده اما آیا به وعده ها و قولها و برنامه های انتخاباتی خودش و تعهدات و مسئولیتهایی که در برابر مردم داشته عمل کرده و رئیس جمهور همه مردم بوده؟ قطعا نه تنها عمل نکرده و نبوده بلکه بالعکس با تندروی و برخوردها و اعمال نابخردانه که از سوی اخوان المسلمین صورت گرفت مردم را بیدار و آگاه کرد که از هر جا جلوی ضرر را بگیرند منفعت است و اگر بخواهند تا پایان دوره ریاست جمهوری و انتخابت جدید صبر کنند دیگر راه نجات و جبرانی نخواهند داشت و همه داشته و نداشته هایشان را بر باد رفته خواهند دید ولی در هر حال سکه دو رو داره عزیز و تحلیل و تفسیر ها و نظرها گوناگون و مختلف...به امید دنیایی سبز و بدون جنگ
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 20:12
عضو جدید - لندن - انگلیس
کودتا ی سال ۳۲ ما، اکنون در مصر رخداده است، بیخود آمریکا سالانه بیش از یک میلیارد دلار به ارتش مصر کمک نمیکنه... برای کج فهمی‌ خودتون هورا بکشید، اینقدر هم از سرو کول اون ۱۹ میلیون ملت فهیم و با غیرت و ایرانپرست و صبور و آبرومند ایرانی‌ بالا و پایین نرید.. !
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 21:18
princesse - تهران - پرژن
shahab46 - هانوفر - دوست عزیز اگر همین ارتش نبود که صدام تا خود تهران پیش میرفت .حساب ارتش از سپاه مزدور رژیم جداست .مردم باید خواهان تغییر باشند که فعلا در خواب عمیق هستند .
‌پنجشنبه 13 تير 1392 - 22:38
کبالت - کرج - ایران
دکتر کپی مرد1000 آیدی .شعبونک. خودت فهمیدی چی نوشتی شما تو همین سایت مایتا بگردی دنبال خر مرده و نعلش رو بکنی و کپی کنی بهتره برات کبلائی.
جمعه 14 تير 1392 - 05:21
princesse - تهران - پرژن
کبالت -کرج -. مخاطب شما کیه !؟
جمعه 14 تير 1392 - 13:37
کبالت - کرج - ایران
princesse-تهران این یکی مال این تاپیک نبود شاید اشتباه شده اما فرقی هم نمیکنه مخاطبش گاو پیشونی سفیده.
جمعه 14 تير 1392 - 19:14
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
من هم نمیدانم کبالت چه کسی را میگوید اما یکی دو نفر در این سایت هستند که کارشان کپی کاری از کامنتهای دیگران به نام خودشان است.
شنبه 15 تير 1392 - 10:41
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.