محکومیت شصت اسلامگرا در امارات به اتهام توطئه برای سرنگونی دولت

متهمان در دادگاه عالی فدرال در ابوظبی محاکمه شده‌اند

تلویزیون دولتی امارات می‌گوید که حداقل ۶۰ اسلامگرا به اتهام توطئه برای براندازی دولت امارات محکوم و ۲۵ نفر دیگر از این اتهام تبرئه شده اند.


این افراد متهم به "مقابله با اصول اساسی نظام حکومتی امارات" بودند.

فعالان حقوق بشر اعتراض‌های جدی به این دادگاه دارند که ۹۴ نفر را به اتهام براندازی محاکمه کرده است.

آنها معتقدند که این دادگاه "در تناقض فاحش با معیارهای یک محاکمه عادلانه" بوده و قاضی به گزارش‌های "موثقی" که در مورد شکنجه این متهمان ارائه شده رسیدگی نکرده است.

خبرنگاران خارجی اجازه حضور در جلسات دادگاه را نداشته‌اند و فعالان حقوق بشر به علنی نبودن محاکمه معترض بوده‌اند هر چند مقامات دولتی دادگاه را "شفاف" توصیف کرده‌اند.

فعالان حقوق بشر می گویند که متهمان زیر فشار و شکنجه قرار گرفته اند، اما مقامات اماراتی این موضوع را تکذیب می کنند.

بر اساس گزارش تلویزیون امارات، دادگاه ۵۴ نفر از ۹۴ متهم پرونده را به هفت تا ده سال زندان محکوم کرده است.

هشت نفر از متهمان هم که از امارات خارج شده‌اند بطور غیابی به ۱۵ سال زندان محکوم شده‌اند.

به گزارش رویترز، راههای منتهی به دادگاه در ابوظبی مسدود شده‌است و از دسترسی خبرنگاران به محل دادگاه جلوگیری می‌شود.

محکومان، اعضای گروه اسلامگرای "اصلاح" بوده اند که گفته می‌شود با اخوان المسلمین ارتباط دارند. دولت امارات هم این گروه و هم اخوان المسلمین را غیرقانونی می‌داند.

سالم سعید دادستان کل امارات در ماه ژانویه گفته بود که این افراد سعی داشتند در نهادهای دولتی مثل مدارس، دانشگاهها و وزارتخانه ها نفوذ کنند.

به گفته آقای سعید، متهمان با کمک مالی اخوان المسلمین، با نام خود در تجارت و مستغلات سرمایه گذاری کرده بودند تا ماهیت فعالیتهایشان را از چشم دولت مخفی نگه دارند.

امارات به برکت پول نفت، تجارت آزاد و نظام تامین اجتماعی که شهروندان در تمام عمر از آن برخوردارند، یکی از باثبات ترین کشورهای منطقه از نظر سیاسی تلقی می‌شود.

در دو سالی که بیشتر خاورمیانه شاهد بی‌ثباتی و خشونت بوده، امارات جزیره ثبات بوده است.

اما اسلامگرایان این کشور با الهام از هم اندیشان خود در مصر و تونس فعالیت‌های خود را بیشتر کرده‌اند و این باعث نگرانی دولت شده است.

امارات ماه پیش اعلام کرد که در پرونده‌ای دیگر ۳۰ اماراتی و مصری را به اتهام تلاش برای راه اندازی شعبه اخوان المسلمین محاکمه خواهد کرد.

+30
رأی دهید
-5

bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
گردن این اسلام گرایان را بزنید که همه اتش ها از تو گور این مذهبی ها ی نادان بلند می شود
‌سه شنبه 11 تير 1392 - 12:35
jimjimmy - برلین - آلمان
نوبت شما هم میرسه، انگلیس برای شما هم برنامه ها داره! حالا فعلاً یه مدتی با پولاتون حال کنین تا موقعش برسه!
‌سه شنبه 11 تير 1392 - 13:01
سلطنت طلب - ابوظبی - امارات متحده عربی
افرین بر حکومت ابوظبی . اکثر مردم با اخوان المسلمین مشکل دارن . خدا رو شکر این کشور و بخصوص ابوظبی برای شهروندان خودش و حتی اجانب بهترین امکانات و بهترین شرایط کاری رو فراهم کرده اسلام هم خدا رو شکر به قوت خودش زیاده و مساجد و اماکن مذهبی پرجمعیت و شلوغه امیدوارم رفاه زیادی این مردم رو مست نکنه که مثل مردم ما ناشکری بکنن و به فکر براندازی باشن چون واقعا این کشور صادقانه برای مردمش و اجانبی که حتی در اینجا هستن خدمت میکنه.
‌سه شنبه 11 تير 1392 - 13:12
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
آنقدر به جان هم بیفتید تا نسلتان منقرض و جهانی‌ آسوده!!
‌سه شنبه 11 تير 1392 - 14:29
سيروس كمال - دبى - امارات
حالا هیچ ریش دراز بو گندویی جرآت نمیکنه تبلیغ برای دینش بکنه . از دسشون راحت شدیم .. یکی از اینها همکلاسی من بود و والیبال خوب بازی میکرد . البته الان (مواطن) هستند ..
‌چهارشنبه 12 تير 1392 - 10:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.