ماکا؛ گیاه تقویت کننده ی میل جنسی

ماکا گیاهی است که در پرو کشت می شود و به نام «جینسینگ پرویی» شهرت دارد. این گیاه اثرات زیادی در سلامتی انسان داده و به ویژه اینکه باعث افزایش قدرت جنسی می شود. گیاه ماکا با ناباروری خانم ها نیز مقابله می کند.
اینکاها (سرخپوستان آمریکایی) از 5 هزار سال پیش از این گیاه استفاده می کردند و امروزه این گیاه در سایر کشورها نیز شناخته شده است. در این مطلب در خصوص اثرات مثبت این گیاه صحبت می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
ماکا از کجا آمده است؟
زادگاه ماکا کشور پرو است و با نام علمی «لپیدیوم میینی» شناخته می شود. این گیاه صرفاً در ارتفاعات پرو (ارتفاعات 3 و 5 هزار متری) می روید. اینکاها این گیاه را مقدس و استفاده ی از آن را لایق نخبه ها و افراد طراز اول می دانستند. در آن زمان سربازها نیز قبل از عزیمت به جنگ از این گیاه استفاده می کردند. بعد از اشغال امپراتوری اینکا، اسپانیایی ها از این گیاه به دلیل انرژی زا و محرک بودن آن استفاده می کردند. علاوه بر این از ماکا برای تقویت موها نیز استفاده می شد.
 
در زمان قحطی، اینکاها به طور مرتب از این گیاه به همراه اسپرولینا استفاده کردند. چون آن ها را از مشکلاتی مانند سرمای شدید حفظ می کردند.

از آنجایی که این گیاه تقویت کننده ی بدن و افزایش دهنده ی میل و قدرت جنسی محسوب می شود به عنوان جینسینگ پرویی شهرت گرفته است. حتماً می دانید که جینسینگ یک گیاه چینی یا کره ای است که خواصی مشابه دارد.
اندر خواص گیاه ماکا
امروزه گیاه ماکا به سرتاسر جهان صادر می شوند چون نوعی ویاگرای طبیعی محسوب می شود. این گیاه محرک جنسی قوی برای خانم ها و آقایان است؛ بنابراین هر دو جنس می توانند برای افزایش میل جنسی از آن بهره مند شوند. باید بدانید که این گیاه به تنهایی میل جنسی را ده برابر می کند. در نتیجه حتی برای افرادی که از اختلالات یا ناتوانی جنسی نیز رنج می برند مناسب است.

نباید فراموش کرد که ماکا یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی برای افزایش قدرت باروری محسوب می شود. این گیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد که برای تنظیم غدد آندوکرین (غدد درون ریز) قابل استفاده است.
خانم هایی که از اختلالات قاعدگی و پریودی های دردناک رنج می برند نیز می توانند از این گیاه استفاده کنند. البته مصرف آن به همراه اسپرولینا نتیجه ی بهتری برای کاهش علائم این مشکلات در پی دارد.
گیاه ماکا برای بهبود وضعیت زندگی خانم های یائسه نیز توصیه می شود. چون به کاهش و تسکین حالت گرگرفتگی که یکی از مشکلات رایج این دوره است کمک می کند.
خواص ضدخستگی این گیاه نیز در بین ورزشکاران سرتاسر جهان شناخته شده است. در واقع این گیاه یک داروی انرژی زای طبیعی است و مربی های ورزشی آن را جایگزین طبیعی استروئیدهای آنابولیک می دانند.
ترکیبات ماکاارزش غذایی ماکا بسیار بالا است و در واقع یک گیاه کامل و مقوی محسوب می شود. این گیاه به میزان 10 تا 15 درصد پروتئین است و 16 نوع ماده ی معدنی دارد. از بین این مواد معدنی می توان به پتاسیم، فسفر، کلسیم، گوگرد، آهن، مس، منگنز، زینک (روی)، مس یا منیزیم اشاره کرد.
 
گیاه ماکا همچنین حاوی 7 ویتامین مهم است که شامل ویتامین B1، B12، B2 ،D3، C، P و E است. از آنجایی که ماکا گیاهی غنی است جای تعجب ندارد که بتوان 19 اسیدآمینه در آن یافت. از بین دیگر ترکیبات این گیاه می توان به تانین ها، ساپونین ها، ایزوتیوسیانات و همچنین گلوکوزینولات و غیره اشاره کرد. این ترکیبات جزو عناصر انرژی زا و محرک قوای جنسی هستند.
میزان مناسب مصرف این گیاه و عوارض جانبی
مصرف گیاه ماکا برای تمام افرادی که دچار کمبود انرژی و نشاط جنسی شده اند مناسب است. با این حال بهتر است که در مصرف آن دچار زیاده روی نشوید. اگرچه تاکنون نتیجه ی هیچ پژوهشی حاکی از سمی و آسیب رسان بودن این گیاه برای سلامتی نبوده است. متخصصان طب سنتی و عطارها بهتر می توانند در خصوص نحوه و میزان مصرف این گیاه نظر بدهند. مکمل های این گیاه در بازار موجود است. در حالت کلی میزان سفارش شده 300 تا 550 میلی گرم و سه مرتبه در روز است. یعنی معادل 1 تا 1.5 گرم در روز. توجه داشته باشید که مصرف طولانی مدت این گیاه توصیه نمی شود. بهتر است مصرف این گیاه به مدت 3 هفته ادامه داشته و یک هفته قطع شود.
+30
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۳
    دیرین - دیرین - دبی، امارات متحده عربی
    در دوران دیرین دیرین ما از این گیاه زیاد استفاده میکردیم اما بعدها وی آمد و به جای این گیاه شلغم را به مردم قالب میکرد چون شباهت زیادی به شلغم دارد
    6
    7
    ‌پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.