دعوت آکادمی هنر آلمان از میرحسین موسوی و زهرا رهنورد

رییس آکادمی هنر آلمان از میرحسین موسوی و زهرا رهنورد برای شرکت و سخنرانی در نمایشگاه "در اندیشه آزادی" که در برلین برگزار می‌شود، دعوت کرده است. این دو نفر بیش از دو سال است که در زندان خانگی به سر می‌برند.


کلاوس اشتیک (Klaus Staeck)، رئیس آکادمی هنر آلمان در دعوتنامه‌ای که به نظر می‌رسد جنبه نمادین دارد از میرحسین موسوی‌، یکی از رهبران منتقدان حکومت ایران، که به همراه همسرش در حبس خانگی به سر می‌برد، دعوت کرده است تا در نمایشگاه ۲۸ اثر از نقاشی‌های‌اش در برلین شرکت کند.

آکادمی هنر آلمان روز ۶ ژوئن (۱۶خرداد) یک مجموعه از آثار نقاشی میرحسین موسوی را افتتاح خواهد کرد. این نمایشگاه از هفتم تا ۲۳ ماه ژوئن پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

به گفته رئیس آکادمی هنر آلمان کارهای روی کاغذ میرحسین موسوی به خاطر رنگ آمیزی ویژه آن‌ها و ویژگی مبانی نقاشی بلافاصله مورد توجه اعضای آکادمی قرار گرفته است.

در بروشور نمایشگاه "در اندیشه آزادی" آمده است که رئیس سابق فرهنگستان هنر ایران به همراه همسرش، زهرا رهنورد، مجسمه ساز و استاد دانشگاه از سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱) تاکنون در تهران در زندان خانگی بسر می‌برند و از هرگونه ارتباط با دنیای خارج محروم هستند و انجام فعالیت‌های هنری و برگزاری نمایشگاه برای آن‌ها غیرممکن است.

کلاوس اشتیک در دعوتنامه خود خطاب به موسوی و رهنورد ابراز امیدواری کرده است که کارهای یاد شده در برلین و آلمان مورد توجه قرار بگیرند.


یکی از نقاشی‌های میرحسین موسوی که در آکادمی هنر برلین به نمایش در خواهد آمد



وی در بخش دیگری از این دعوتنامه با اشاره به این‌که آزادی بیان و آزادی هنر، بخش ضروری و اجتناب‌ناپذیر یک جامعه دموکراتیک است، می‌افزاید: «برای آکادمی هنر و اینجانب این امر افتخار ویژه ای است که روز ششم ژوئن را با افتتاح نمایشگاه شما و برنامه گفت‌و‌گوی فرهنگستان به شما اختصاص می‌دهیم.»

بر اساس برنامه اعلام شده، در حاشیه این نمایشگاه، نایکا فروتن دانش آموخته علوم اجتماعی، کلاوس اشتیک رئیس آکادمی هنر آلمان، اردشیر امیرارجمند سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید و شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

حمید حمیدی از برگزارکنندگان این نمایشگاه، پیش‌تر به دویچه وله گفت:«میرحسین موسوی ۱۱ سال رئیس فرهنگستان هنر در ایران بود، بنابراین برای برپایی نمایشگاهی از آثار هنری او با آکادمی هنرها در برلین تماس گرفتیم، چون آن‌ها به نوعی همکار میرحسین موسوی محسوب می‌شوند.»

به گفته حمیدی آثاری که در نمایشگاه برلین به معرض تماشا گذاشته می‌شوند، بخشی از نقاشی‌های میرحسین موسوی هستند که به ابتکار شورای هماهنگی راه سبز امید از تشکل‌های منتقد حکومت ایران، از کشور خارج شده و قرار است در شهرهای مختلف اروپایی و آمریکا به نمایش گذاشته شوند.

+101
رأی دهید
-27

dara20 - تهران - ايران
اکادمی هنر آلمان از پیشینه و سوابق میر حسین موسوی در دوران خمینی اطلاع دارد؟
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 20:03
lovestory - ترندهایم - نروژ
بابا هنرمند زده رو دست پیکاسو خخخخخخخخخخخخخخخخ من اول دبستان نقاشیم از این بهتر بود.
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 20:37
sting68 - گنبد - ایران
باور کنید بهترین کاندید در انتخابات کسی نیست جز محسن رضایی عزیز یکی از سرداران بزرگ آریایی که ما رو از دست عربها در هشت سال جنگ و جهاد نجات داد همین فرد با وجدان میتونه ما رو از شر این تورم و گرانی و بیکاری و تحریم ها و فشار های سیاسی خارجی و مشکلات اقتصادی داخل با مدیریت و علم و اشراف بالایش نجات بده...............زنده باد جنبش مردمی و سبز ما
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 21:26
Madjid aramesh - پاریس - فرانسه
واقعأ این غربیها چه پس فترت هستن این اقائى که دوران نخست وزیریش این همه إعدام شدن حالا . واسه ما شده هنر مند و اون مجاهدین بى همه چیز هم شدن نماینده اوپوزیسیون و ملت إیران واى به حال ما
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 22:07
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
کار ارزشمندی کرده اند آفرین به آکادمی هنرِ آلمان. چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار، تو کز محنتِ دیگران بی‌غمی نشاید که نامت نهند آدمی‌. .
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 21:45
پل ورسک - هانوفر،پل سفید - المان
از این دولتهای اروپایی به همه چیزتر تو دنیا پیدا نمیشه،،از یک سو دولت آلمان موسوی رو به جرم دست داشتن در بمب گذاری کنیسه ی یهودیان در آرژانتین و دست داشتن در کشتار رستوران میکونوس تحت پیگرد قرار میده و از اون سو این سازمان هنری میاد برای کسی که در کشتار دهه ی شست دستش به خون هزاران ایرانی الوده دعوتنامه میفرسته و زنش زهرا رهنورد که خاهر زاده نواب صفوی پایه گذار گروهک تروریستی فداییان اسلام است رو هم دعوت میکنه،،،ننگ به هر چی فراماسیونر و ایلیومیناتی و ملی منقلی و توده ای و مجاهد خلق و چریک فدایی و این کارتلهای نفتی که همه ی بدبختی ایرانیها از اینها میباشد
‌سه شنبه 14 خرداد 1392 - 23:33
hamidla - هامبورگ - المان
باشه فردا بلیط میخرند میاند!
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 08:18
kitaro - تهران - ایران
بعضیها اینجا طوری اظهار نظر میکنن که انگار از سازوکار سیاسی ایران کاملا بیخبر هستن!!!. اعدامهای ایران در زمان نخست وزیری موسوی نه به دستور او و نه حتی با نظر او بوده و با وجود رهبری خمینی حتی رییس جمهور هم چنین اختیاری نداشته چه برسه به نخست وزیر!!!. به نظر میاد که بعضی از مخالفین موسوی در پوشش کاربر تو این سایتها حرفهای مفت. زو مینویسن!!!!. همه ما میدونیم که درباره اعدامها هیچکس نمیتونست کاری کنه حتی مردم!
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 09:17
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
kitaro - تهران - ایران آقا بله شاید کاری نمی‌توانست بکند که باور کردنی نیست!!! ولی‌ در مصاحبه با خبرنگار اتریشی‌ گفت که کشتار ۶۷ و اعدام شدگان ضد انقلاب بودند!!!!!
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 16:17
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.