جای رژ لب روی یقه رئیس جمهور؟

اوباما مجبور شد سه شنبه شب در میهمانی که برای آسیایی آمریکایی ها ترتیب داده بود به خاطر جای رژ لب روی یقه لباس خود جلوی صدها نفر این موضوع را در همان میهمانی توضیح دهد.


دیلی میل نوشت: اوباما جای رژ لب را به کسی دیگری غیر از همسر خود نسبت داد و تقصیر ها را گردن او انداخت.

او جای رژ لب را به عمه جسیکا سانچز خواننده آمریکایی که در میان حضار بود نسبت داد و گفت این کار اوست و اوباما در میان جمعیت گفت من می خواهم همین جا این موضوع را توضیح بدهم و مشخص شود که کار عمه جسیکا بوده است  تا بعد از این با همسرم میشل دچار مشکل نشوم و من این را علنا می گویم که این جای رژ لب ناخواسته روی یقه من افتاده است.

ساعاتی پس از ملاقات با فرماندار نیو جرسی کریس کریستی اوباما با جای روژ لب روی یقه پیراهنش به مهمانی کاخ سفید امد .اوباما این را روشن کرد که ان جای روژلب میشل اوباما نبوده بلکه کار یکی از دوستدارانش در جمعیت است.اوباما به حاضرین در مهمانی ماه میراث اسیایی امریکایی پاسیفیک که میخندیدند گفت:میخواهم از همه بخاطر این استقبال گرم تشکر کنم.یکی از اثار این گرمی جای روژلبیست که روی یقه من است.باید بگویم فکر میکنم متهم را میشناسم!جسیکا سانچز کجایی؟سانچز که یکی از فینالیستهای سال گذشته مسابقه بت امریکایی بود اصلیتی فلیپینی مکزیکی دارد و در این مراسم که اوباما در ان به اصلاح قانون مهاجرت تاکید کرد شرکت کرده بود.اوباما سپس گفت:جسیکا. جسیکانبود.عمه اش بود.کجاست؟عمه خانم ،انجا ! سپس به روژلب روی یقه پیراهن ابی اش اشاره کرد و گفت به این نگاه کن!نگاه کن!میخواهم همه شاهد باشند.نمیخواهم با میشل توی دردسر بیفتم برای همین در مقابل همه صدایت میکنم

 



جهت نمایش ویدئو در یوتوب اینجا کلیک کنید.
جهت دانلود ویدئو اینجا کلیک کنید.

+302
رأی دهید
-19

Royan - کالیفرنیا - آمریکا
خیلی با حال و cool هستی ؛ ساندیس خورها قبل از اینکه حرفی بزنند یاد آسانسور و فرهاد دانشجو اون زنیکه که اسمش یادم رفته بیافتند و یا آن یکی که مردیکه که پیشنمازش زنهای لخت و پتی بودنند.
جمعه 10 خرداد 1392 - 05:15
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند
اولش فکر کردم این راه بیل کلینتن رو ادامه داده شوخی اما این اوباما فارغ از سیاست و ریس جمهوری شخصیت محترمی دارد و خانواده دوست است است . خوشمان امد
جمعه 10 خرداد 1392 - 07:19
Amin,London - خرمشهر - ایران
این رفیقمان هم زن زلیل از اب در اومد.
جمعه 10 خرداد 1392 - 07:21
Caroline - تهران - ایران
از شخصیت و طرز صحبتش خوشم میاد
جمعه 10 خرداد 1392 - 08:01
SANAZSARMAD - کلن - آلمان
این هم که خل شد! دیوانه! ا.ن. هم تو ایران مثل تو قاطی داره
جمعه 10 خرداد 1392 - 09:32
Neda1365 - آمستردام - هلند
بده خدا.ولی نمیدونه که رژ لب دیگه قدیمی شده الن دیگه کار به اسپره وشورت خیانت رسده.البته در خیلی موارد کار ساز نبودن ولی واسه ترسوندن بد نیست
جمعه 10 خرداد 1392 - 11:05
کبالت - کرج - ایران
شایدم عمدی بوده یعنی ماهم بععله.
جمعه 10 خرداد 1392 - 11:09
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
پرقدرت ترین مرد دنیا یعنی رییس جمهور آمریکا هم که باشی باز هم زن ذلیلی
جمعه 10 خرداد 1392 - 11:11
ناچار - شیراز - ایران
یه روز توی برزخ میگن : زن ذلیلا اونطرف بقیه این طرف همه میرن اونطرف فقط یک نفر این طرف میمونه . بهش میگن خدا رو شکر مثل اینکه تو زن ذلیل نیستی میگه نمیدونم منتظرم ببینم زنم اجازه میده برم اونطرف .
جمعه 10 خرداد 1392 - 11:47
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
مطمئنی اثرِ روژِ عمه جان است :) من میدونم تو چشمت پیش کیه؟! اما نمیگم ، بذار میشل بهت گیر نده و بتونی‌ با خیال راحت دل‌ِ سیر تماشاش کنی‌ نه این که این کارِ درستی‌ هستش ! اما دلتِ و گلوت گیر کرده دستِ خودت نیست، خدایی میشل یه خورده تریپ زنانه نداره و ماشالا خودش یه پا مرده هر چند خیلی‌ زنانه لباس میپوشه ، همین که مجبوری خودت و کنترل کنی‌ برات بسه ! خدا از من بگذره به خاطر این همه بدجنسی که در این مورد کردم ، صرفِ نظر از این موردش میشل همسرِ قابلیه و از بقیه نظرها از اوباما سره، اوباما کلا آدم عشقی‌ هستش البته به همان اندازه زبل که آتو دست پابلیک و میشل نده !
جمعه 10 خرداد 1392 - 12:29
MIRZADEH I ESHGHI - دوسلدورف - آلمان
کلینتون هم در کمال وقاحت تو دوربین نگاه کرد و به مردم دعا و آمریکا گفت:من با مونیکا لوینسکی رابطه جنسی‌ نداشتم.از رئیس جمهور‌ها و سیاست مدار‌های آمریکایی‌ وقیح تر دروغگو تر خودشون هستن.
جمعه 10 خرداد 1392 - 14:18
compatriot - تورنتو - کانادا
آورین آورین. موضوع را ظرف ۴۰ ثانیه حل کرد. سران آکله جمهوری فسق و فساد یاد بگیرند! اینو میگن سیاستمدار!
جمعه 10 خرداد 1392 - 14:33
shaboruz - پاریس - فرانسه
ناچار - شیراز - ایران ; عزیز خیلی جالب بود کلی خندیدم مرسی
جمعه 10 خرداد 1392 - 15:35
iran e azad - هورتن - نروژ
با حال بود!. ریس جمهور ۳۵۰ میلیون انسان هم که باشی‌، باز تو خونه ریس کس دیگری است!!!!!. واکنش جالبی‌ به عمهٔ خانوم بود !
جمعه 10 خرداد 1392 - 15:53
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
MIRZADEH I ESHGHI - دوسلدورف - آلمان. دوباره سر و کله جناب میرزاده مغز مشکی پیدا شد! از تو کمونیست عقده ای ورشکسته و شوفر تاکسی جیره بگیر سفارت رژیم در آلمان وقیح تر هم در دنیا وجود ندارد. هر جا خبر از آمریکا هست عقده ها و کمبودهایت را بیرون بریز که دق نیاری! تو که اینقدر له له آمریکا میزنی بیا یک دعوتنامه برایت بفرستم یک سر بیایی اینجا عقده هایت فرو کش کند. یادت رفت در باره آن چهار تا کلمه ای که در عمرت یاد گرفته ای حرف بزنی! داک هفرنن و .. را میگم! کلینوتن به تو چه؟ من هم جای کلینتون بودم از همجون تیکه ای نمیگذشتم! تو در آلمان زندگی میکنی. سرت رو بذار لای در تاکسی! به این ور دنیا چه کار داری کمونیست؟!
جمعه 10 خرداد 1392 - 18:26
phd.hamzeh - تهران - ایران
یعنی عالیه این حسین آقا
جمعه 10 خرداد 1392 - 19:27
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
این که از جای مهر روی پیشانی اراذل و اوباش حکومت ایران و سد علی گدا بهتره. حالا زنش بوده و یا کس دیگری مهم نیست. حداقل مثل اراذل و اوباش حکومت ایران از طرفی ادعای پاکدامنی نمیکنه و از طرف دیگه به زن و مرد توی زندان تجاوز جنسی بکنه. تجاوز به دختران باکره فبل از اعدام در سال 60 هنوز از ذهن مردم ایران پاک نشده.
جمعه 10 خرداد 1392 - 20:01
datadatabb - تهران - ایران
ناچار - شیراز - ایران. ای ول!
جمعه 10 خرداد 1392 - 20:22
black chador - ولدن - امریکا
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا. از جوابت کیف کردم. گبه دستش به گوشت نمیرسه میگه من گیاهخوارم
شنبه 11 خرداد 1392 - 00:54
black chador - ولدن - امریکا
علی چکه ای سانیدس خورا بره قربون اوبامای باحال ما
شنبه 11 خرداد 1392 - 00:55
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
ناچار - شیراز - ایران/ اون دیگه زن ذلیل نبوده زن شهید بوده.
شنبه 11 خرداد 1392 - 03:54
کبالت - کرج - ایران
من به عنوان یه متخصص در امور فنی و اداری میگم کسی که اون رد رو گذاشته باید یه اکروبات باز یا ژانگولر چی بوده باشه تا تو اون زاویه عمل کرده باشه این کار خود آمریکای جهانخواره که میخواد به این بهانه مسئولین ما رو تحقیر کنه و مقدمات حمله به ایران رو فراهم کنه جا داره برای نشان دادن برتری خودمون عمامه های سفید مسئولین ما هم به یه همچو چیزی یا مشابهش مزین بشن.
شنبه 11 خرداد 1392 - 19:36
danial nabi - استكهلم - سوئد
مرده شور قیافه نحس و دروغ گوی ش را ببرد، با اون عقب مونده که یقه جسد رو ماتیکی کرد، برید به جهنم..
دوشنبه 13 خرداد 1392 - 22:47
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.