حضور یک زن در کمیته اجرایی فیفا برای اولین بار

مویا دوود عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان استرالیا در اولین جام جهانی فوتبال زنان در سال 1988 حضور داشته است

فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن را برای عضویت در کمیته اجرایی قدرمند فیفا انتخاب خواهد کرد.

سه نامزد از کشورهای استرالیا، بروندی و جزایر تورکوس و کایکوس (واقع در جزایر کارائیب) برای کسب این کرسی باهم رقابت می‌کنند.

مویا دوود، بازیکن سابق تیم ملی زنان استرالیا یکی از نامزدهای عضویت در کمیته اجرایی فیفاست.

او در گفتگو با رادیوی داخلی بی‌بی‌سی گفته است:"امیدوارم که بتوانم نه تنها برای فوتبال زنان که برای حضور زنان در فوتبال کاری انجام دهم."

لیدا نسکرا از بروندی و بین آمه از جزایر تورکوس و کایکوس دو رقیب دیگر او برای کسب این پست هستند.

دوود معتقد است که عضویت زنان در بالاترین نهاد اجرایی فدراسیون بین المللی اتفاق ویژه است:" آیا شما می توانید خانواده، جامعه و یا محل کاری را بدون زنان تصور کنید؟ جای بسیار بد و غیر و قابل تحملی خواهد بود، حالا در مورد فوتبال هم دقیقا همین طور است."

مویا دوود که هم اکنون وکیل است در سال ۱۹۸۸ در اولین جام جهانی فوتبال زنان بازی کرده است.

چندی پیش خانم الکساندرا رج یکی از مشاوران فیفا در اعتراض به کندی و محافظه کاری روند اصلاح این سازمان از سمت خود استعفا کرده بود. او همچنین به شروع تبعیض جنسیتی در بین مسئولان عالی رتبه فیفا معترض بود.

بازیکن سابق تیم زنان استرالیا از موانعی که پیش روی است آگاه است و او همچنین از انتقادهای خانم رج باخبر است و قصد دارد در صورت انتخاب شدن با او جلسه‌ای برگزار کند:" این مقام موقعیتی عالی برای زنان است تا در بالاترین رده‌ها بطور کامل مشارکت کنند."

خانم دوود که هم اکنون عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیاست گفته است:" اگر شما می‌خواهید خودتان را نشان دهید و حضور داشته باشید، اینجا (کمیته اجرایی فیفا) جایش است، اگر شما می خواهید به صورت فعال در مسائل مربوط به فوتبال نقش داشته باشید و با همکارانتان در سراسر جهان کار کنید این بهترین فرصت است."

یکی از مهمترین برنامه‌های این کاندیدای عضویت در هیئت رئیسه فیفا بهبود وضعیت حضور زنان در این ورزش است. او که خود در برنامه طراحی حجاب خاص برای زنان کشورهای مسلمان و کسب مجوز برای بازی این زنان درمسابقات فوتبال نقش داشته است، می‌گوید:" ۶۵۰ میلیون زن مسلمان در سراسر جهان زندگی‌می کنند، امروز اگر زنان این کشورها به اندازه کافی خوب باشند می‌توانند در فینال جام جهانی زنان بازی کنند. فوتبال یعنی همین، چیزی که باعث می‌شود رویاها به حقیقت تبدیل شود."

+31
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.