پیشنهاد بلژیکی ها برای بازیافت دریاچه ارومیه


ایرانیان بلژیک : یک شرکت بلژیکی برای زنده کرده دریاچه ارومیه اعلام آمادگی کرده و مدعی است می توان این دریاچه را در سه سال بازیافت کرد.

نماینده شرکت حقوقی فیدال فرانسه در ایران در نشستی خبری گفت: این شرکت که به اتحادیه اروپا هم خدمات مشاوره ای ارائه می دهد، مدت یک سال است تلاش می کند تا زمینه فعالیت یک شرکت بلژیکی را در بازیافت دریاچه ارومیه فراهم سازد.

شرکت بلژیکی Tractebel engineering که از گروه ژی دی اف سوئز فرانسه بوده و تجربه زنده کردن دریاچه بحرالمیت را در کارنامه خود دارد، آمادگی خود را به شرکت فیدال فرانسه برای همکاری در بازیافت دریاچه ارومیه اعلام کرده و این درخواست هم به نماینده وزارت امور خارجه ایران ارائه شده است.

شرکت مزبور در بلژیک با نام Technum هم شناخته می شود.

نماینده شرکت فیدال فرانسه در ایران با بیان اینکه از طریق یکی از نمایندگان مجلس پیگیر این طرح هستیم، گفت: برای احیای این دریاچه طرح ها و پروژه هایی از سوی نهادهای منطقه ای تعریف شده، اما مهمترین مشکل تامین بودجه است.

وی ادامه داد: اصرار به انجام مطالعات جامع به این دلیل است که اجرای پروژه های منجر به احیای دریاچه ارومیه نیازمند صرف هزینه های کلان است و موسسات مالی انتظار دارند اجرای پروژه هایی در این سطح توجیه اقتصادی داشته باشد.

به گفته ی این نماینده، شرکت Tractebel engineering بلژیک این تخصص را دارد که پروژه های مختلف را تعریف کند و این پروژه ها هم برای سرمایه گذاران توجیه اقتصادی دارد. فیدال مجوزهای لازم را برای حضور شرکت بلژیکی از کشور فرانسه و وزارت خزانه داری آمریکا گرفته است، ضمن اینکه این امر می تواند زمینه حضور موسسات مالی بین المللی را بدون هیچ محدودیتی در ایران فراهم سازد.

گفته می شود که وزارت نیرو بودجه مورد نیاز بازیافت این دریاچه را شش میلیارد دلار اعلام کرده است. همچنین شرکت بلژیکی پیش بینی کرده که زنده کردن دریاچه ارومیه در سه سال امکان پذیر است اما باید نخست پژوهش همه سویه ای (جامع) انجام بگیرد.

+360
رأی دهید
-25

kourosh84 - واشنگتن - آمریکا
خبر خیلی‌ خوبی‌ بود . امیدوارم ، مملکت ایران هم به دست خود ایرانی‌‌ها دوباره زنده ، آزاد و آباد بشه به زودی.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 06:58
alireza3123 - اراک - ایران
چطور بودجه برا فلسطین وسوریه ولبنان وافقانستان عراق و....تروریست های دیگه دارن اونوقت برای دریاجه ارومیه ندارند اون چند تن طلائیکه توی ترکیه جار گذاشتن فرار کردند دریاچه ارومیه را احیا میکند
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 07:43
طالب حق - تهران - ایران
اگه بشه که چی میشه . یعنی میزارن این شرکت بیاد تو ایران کار کنه ؟
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 09:29
godislove - کوالالامپور - مالزی
قربون دستتون اگه یه بخش از کمک های بلاعوض به کشورهای عربی و کنار بگذارید خیلی راحت این گنجینه ملی مون دوباره جون می گیره !!
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 09:49
ariya777 - تهران - تهران
بعید می دونم این آخوندای مفت خور سر کیسه رو واسه این جور مسائل شل کنن به هر حال سوریه و فلسطین و لبنان واسه اینا تو الویت قرار دارن!
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 10:07
persianlover - لندن - انگلستان
اونایی که به هم چین خبری رایِ منفی‌ میدن عقده‌ای و وطن فروش هستن.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 10:40
بی خیال - کرمان - ایران
خود ایران کلی دانشمند داره اما حیف که حکومت فاسد اجازه کار به اونها نمیده. حتی نمی گذاره مقالاتی که در مورد دریاچه ارومیه و معضلات خشک شدن اون هست چاپ بشن.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 11:11
M uk - منچستر - انگليس
بیخیال تبلیغ انتخابات که رای از اذربایجانی ها بگیرن حتی اگه دریاچه هم پر اب بشه مردم گول نمیخورن .
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 12:33
parsa_21 - لندن - انگلیس
مثلثِ ضّدِ ایرانی‌ (آخوند،پاسدار،بازاری) فاسدِ سوداگر که بیش از سه‌ دهه زیرکانه با شدت و حدت کمر به نابودی و ویرانی کشورمان بسته چگونه و چطور ممکنِ در صددِ احیا، آبادی و آبادانی آن گامی‌ بردارد، بسی‌ خیالِ باطل، وقتی‌ جان ، مال ، ناموس، شرف و حرمتِ یه ملتی زیرِ سایهِ ( نعلینِ ) چنین حکومت ضّدِ انسانی‌ اینچنین نادیده بی‌ ارزش له‌ و لورده و خرد میشود، طبیعت،و محیطِ زیست تاریخ،فرهنگ و هنرِ آن کیلوی چند، هم اکنون و هر روزه میلیونها میلیون تن از بهترین خاکِ کشاورزی ایران توسط حکومت جمهوی اسلامی به کشورهای اماراتِ متحده عربی‌ و کشورِ قطر فروخته و صادر میشود، خاکی که برای حفظِ آن طی‌ هشت سال جنگ، میلیونی کشته ،زخمی و معلول بجا گذاشت؟؟؟
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 13:46
potatis - مالمو - سوئد
زنده کردن ارومیه که دیگه شرکت بلژیکی نمیخواد! کافیه صد هارو باز کنند و تمام چاههای آب به شعاع ۱۰ کیلومتری رو پر کنند، تمام. اما این حکومت خودش نمیخواد این دریاچه رو نجات بده.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 15:53
مهرداد2538 - تهران - ایران
یک پنجم از آن 30 میلیارد دلاری که به مصر دادند تا تولیت مساجد شیعیان آنجا را به آخوندها بدهند را صرف این مسئله کنند. چطور برای آن کارها پول دارند؟ یا حتی این ملت بی غیرت اگر پولی که برای ساخت ضریح طلا برای کربلا و نجف و سامره خرج کردند را برای این مسئله جمع آوری می کردند ما هیچ وقت اینهمه در مورد هر مسئله ای سرافکنده نبودیم. برای هزارمین بار هم که باشد می گویم: مقصر اصلی, خود ملت است.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 16:53
exam292 - تهران - ایران
kourosh84 - واشنگتن - آمریکا/parsa_21 - لندن - انگلیس/فقط جهت اطلاع و در این تحریم سنگین اقتصادی.. بی انصاف نباشید
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 17:23
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
بلژیکیها نمیدانند، آخوند جماعت ساخته شده برای سر دادن نوحه شوم مرگ البته برای دیگران نه احیا زندگی‌ و شادی ، اگر غرب بداند چه سرزمینی را زیر دست و پای آخوند انداخت تا آن را به این روز بیندازد خون گریه خواهند کرد !!!
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 19:04
rezashb2003 - برلین - آلمان
دوباره می سازمت وطن. اگر چه با خشت جان خویش - . ستون به سقف تو می زنم. اگر چه با استخوان خویش - . دوباره می بویم از تو گل. به میل نسل جوان تو - . دوباره می شویم از تو خون. به سیل اشک روان خویش
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 21:53
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
مهرداد2538 - تهران - ایران/ نظر شما کاملا درست است/ آخوندا رسما اعلام کردنند که آبادنی ایران مد نظرشون نیست استفاده از ثروت ایران برای ترویج اسلام مورد توجه آنهاست , مقصر ایرانیان عزیز بی غیرت و ترسو هستند.
‌سه شنبه 31 ارديبهشت 1392 - 02:19
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
مهرداد2538 - تهران - ایران/ نظر شما کاملا درست است/ آخوندا رسما اعلام کردنند که آبادنی ایران مد نظرشون نیست استفاده از ثروت ایران برای ترویج اسلام مورد توجه آنهاست , مقصر ایرانیان عزیز بی غیرت و ترسو هستند.
‌سه شنبه 31 ارديبهشت 1392 - 02:19
Kamran631 - لیون - فرانسه
مهرداد2538 - تهران - ایران- کاملا با شما موافقم دوست عزیز، درود بر شما
‌سه شنبه 31 ارديبهشت 1392 - 13:17
exam292 - تهران - ایران
Royan - کالیفرنیا - آمریکا/آخرین پیام شاه رو یادت هست؟!!! که به اشتباهاتش اقرار کرد!!!
‌چهارشنبه 1 خرداد 1392 - 17:55
exam292 - تهران - ایران
Royan - کالیفرنیا - آمریکا/...من پیام انقلاب شما رو شنیدم ...
‌پنجشنبه 2 خرداد 1392 - 13:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.