اعضای بدن آتشنشان فداکار تهرانی اهدا میشود
با اعلام مرگ مغزی امید عباسی آتشنشان فداکار، خانواده وی رضایت خود را برای اهدای اعضای بدن وی به بیماران نیازمند اعلام کردند.

یکی از این آتش نشانان به نام"امید عباسی" از روز گذشته در بخش مراقبت های ویژه بستری و تحت مراقبت پزشکان بود که متاسفانه پس از جدال با مرگ، در نهایت دچار مرگ مغزی شده و خانواده وی نیز پس از هماهنگی های لازم رضایت خود را برای اهدای اعضا اعلام کردند.
بر همین اساس، «امید قبادی»، معاون فرهنگی و مسئول هماهنگ کنندگان اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز از انتقال پیکر آتش نشان مرگ مغزی شده برای اهدای اعضا به بیمارستان مسیح دانشوری خبر داد.
گفتنی است؛ این آتش نشان 35 ساله با عنوان فرمانده ایستگاه 68 آتش نشانی از سال 1379 پس از گذراندن دوره های آموزشی به استخدام سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درآمد و با از خود گذشتگی و فداکاری برای نجات جان همنوعان خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و رشادت و ایثارآتش نشانان را بار دیگر به تصویر کشید