انجمن قلب آمریکا: سگ داشتن به سلامت قلب کمک می کند

بنابر اعلام انجمن قلب آمریکا داشتن حیوان خانگی به حفظ سلامت قلب انسان کمک می کند.

 
به گزارش شبکه «سی بی اس»، دکتر گلن لوین، مدیر واحد قلب دانشگاه علوم پزشکی بیلور در هیوستون تگزاس، در یک اعلامیه مطبوعاتی تأیید کرده که «داشتن حیوان خانگی، به ویژه سگ، احتمالاً با کاهش خطر بیماری قلبی رابطه دارد.»
 
براساس نتایج سرشماری ملی ۲۰۱۱-۲۰۱۲ انجمن محصولات حیوانات خانوادگی آمریکا، هم اینک ۷۸ میلیون سگ خانگی و ۸۶ میلیون گربه خانگی در ایالات متحده نگهداری می شوند، سی و نُه درصد از خانوارهای آمریکایی  با دست کم یک سگ زندگی می کنند و سی و سه درصد با حداقل یک گربه.
 
حال، کمیسیونی ویژه در انجمن قلب آمریکا با بررسی پژوهش های انجام شده درباره تأثیر حیوانات خانگی بر سلامت انسان ها، به نتایجی برخورده که حاکی از آن است که داشتن حیوان خانگی در انسان خطر ابتلای به بیماری های قلبی را کاهش داده و باعث طولانی تر شدن عمر بیماران می شود.
 
پژوهشگران دست اندرکار این تحقیقات تصریح کرده اند که داشتن سگ، به طور خاص، «خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.» امری که یکی از دلایل آن می تواند فعالیت های فیزیکی انسان هایی باشد که با سگ زندگی می کنند و بخشی از زمان روزانه خود به پیاده روی به همراه دوست وفادار خود می پردازند.
 
یافته های یک تحقیق دیگر که بر روی ۵۲۰۰ انسان بزرگسال انجام شده، حاکی از آن است که دارندگان سگ از دیگران فعال تر بوده و ۵۴ درصد بیشتر به سطح پیشنهادی فعالیت های فیزیکی روزانه دست یافته اند. انجمن قلب آمریکا به بزرگسالان توصیه می کند که جهت حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلب و عروقی، «هفته ای ۵ روز، دست کم روزی ۳۰ دقیقه فعالیت هوازی با شدت متوسط، یا سه روز در هفته تمرین هوازی شدید، هر روز ۲۵ دقیقه،» را در برنامه خود بگنجانند. چنین تمرین هایی باید در کنار حداقل دو جلسه تمرین های قدرتی برای تقویت عضلات بدن در طول هفته انجام شود.
 
بر این اساس، داشتن یک حیوان خانگی علاوه بر تأثیر مفید بر روی سلامت قلب، موجب کاهش فشار خون، سطح کلسترول خون و جلوگیری از بیماری چاقی مفرط می شود. وجود حیوانات خانگی در زندگی انسان، در عین حال نقشی اثبات شده در استرس زُدایی داشته و موجب آرامش خاطر فرد می شوند.
 
دکتر گلن لوین در ادامه تصریح می کند که اگر شخص حیوان خانگی داشته باشد اما تمام روز در جای خود بنشیند، سیگار بکشد یا هرآنچه به دستش می رسد را در جیره غذایی خود مصرف کند و فشار خونش را نیز زیر نظر نداشته باشد، سگ و گربه هم کمکی به وی نخواهند کرد: «چنین تصمیمی [به تنهایی] برای کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی کار عاقلانه ای نیست.» 

+77
رأی دهید
-24

Ghooloo - آبادان - ایران
میگم چرا این قلب من مثل ساعت کار می‌کنه، پس اینه :))
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 19:23
hamidla - هامبورگ - المان
غلط کردند. ما که مردیم بس که پیپی سگ تو خیابون و پارک دیدیدم. آدم بدبخت که تو آپارتمان زندگی‌ می‌کند. خیلی‌ بیجا می‌کنه که سگ داشته باشه! ساگ مال آدمی‌ هست که خانه بزرگ داره و می‌تونه ازش تو خونش خوب مراقبت کنه.
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 20:05
بنیامینا - وین - اتریش
خوبه والا برا هر نقص و عیبی که دارن یک دلیل می سازند...اخه نمی خواهند اعتراف کنند که به خاطر از هم پاشیدن بنیان خانواده در عرب انسانها تنها و منزوی شدن با سگها زندگی مکنند...
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 20:45
بنیامینا - وین - اتریش
مگه خودشون این حرفها رو باور کنند....
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 20:46
بنیامینا - وین - اتریش
مثله این که گ..ز به شقیقه ربط پیدا کرده....
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 20:48
*Fanoos* - ایران - ایران
چه جالب لازم شد به فکر خریدنش باشم من که عاشق پارس کردن سگها در شبم گاهی که میخوابم گروه سگها که از کوچه ها رد میشن وقتی پارس میکنند همچنان آرامش میگیرم واقعا زیباست پارس کردن سگها
شنبه 21 ارديبهشت 1392 - 22:02
perser68 - فلوریدا - امریکا
بینا مینا -وین -اتریش. آخه تو اصلا قلب داری!؟!؟!؟تو مغز هم نداری!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 00:11
Nazok - سلیمانیه - عراق
این حرفها بیخود است. فقط دارا بودن منجی عالم بشرییت امام کوسه قلب سالم و طول عمر میدهد.
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 00:47
perser68 - فلوریدا - امریکا
*Fanoos-ایران -ایران. فانوس جان چقدر برام جالب بود خوندن کامنتت!کاملا چیزی که خود من هم عاشقش بودم و هستم.بخصوص تو هوای سرد زمستون، نیمه‌های شب تو روستاها،چقدر لذت بخش بود صد البته در ایران!!!حسرت همون پارس سگ‌های بیچاره خودمون رو میخورم!اینجا هرچقدر هم که سگ هاش زیبا باشن ولی‌ یه خال موی سگ‌های بخصوص زحمتکش چوپانمون نمیشن!همیشه فکر می‌کردم من هستم که چنین احساسی‌ دارم،پس اشتباه می‌کردم!من تو ایران از خیلی‌ از سگ‌های ولگرد نگه داری کردم ولی‌ اون زمان امکانات کمی‌ بود!هیچ موجودی مثل سگ برای انسان عزیز تر نیست،البته این نظر شخصی‌ من هست و دیوانه‌ای مثل نابینا مینا -وین -اتریش نمیتونه درک کنه چون انگار قلب نداره!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 00:02
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
فکر کنم سگ هار هم همین خاصیت رو داره! ظاهرا همینه که خامنه ای به درک واصل نمیشه! از بس سگ هار دور و برش ریخته!! چند تاشون هم تو این سایت ولو هستن ٢٤ ساعته!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 03:18
Ghooloo - آبادان - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا- دمت گرم کلی‌ حال کردم با این کامنتت :)) اینها نمیتوانند در نظر بگیرند ارتباط با یک حیوان بخصوص سگ چه آموزش طبیعی‌ از نوع اصالت ذاتی انسانی‌ و بر قرار کردن ارتباط با یک حیوان وفادار و با مرامی‌ چون سگ دارد! شاد باشی‌
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 03:43
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
أصغر آرنولد اینا. اگر منزوی بودن تو غرب غالب هست، پس جنابعالی وسط اروپا چکار میکنی؟؟
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 04:25
musii - دوحه - قطر
زنده باد دین اسلام که هیج جیزو بیهوده منع نمیکنه
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 07:55
جنگنده - تهران - ایران
*Fanoos* - ایران - ایران ..... فکر کنم به یک متخصص اعصاب و روان باید مراجعه کنی
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 09:14
rahaei - تهران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا . راست میگی دقیقا! هر کسی که به سگ نگاه کنه و این چرت و پرت هارو بگه اصلا قلب نداره ...
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 10:46
rahaei - تهران - ایران
بنیامینا - وین - اتریش . خوب بنیان خونوادت رو حفظ کن برگرد به شرق اونجا چیکار میکنی؟ آره تو هم که راست میگی تو اتریش زندگی میکنی!!!دروغگو!!! در ضمن آدم ها از همان زمان غار نشینی که هیچ تمدن و غرب و شرقی وجود نداشت تمایل به دوستی با سگ هارو داشتند آخه یه کم مطالعه کن و کم مزخرف بگو! هر چیزی که تو مغزت کردن رو هی تکرار نکن! سگ وفادارترین و بهترین و مهربونترین دوست آدمه. هیچ ربطی هم به بنیان خانواده و تنهایی نداره بچه هاای که در خانه سگ دارند مهربونتر و همنوع دوست تر میشوند کمتر مریض میشوند و حساسیتشان به احساسات دیگران بیشتر میشه حالا تو برو گلوی خودتو پاره کن که سگ نجسه و بنیان خانواده در غرب فلان و بیسار... hamidla - هامبورگ - المان . جمع نکردن پیپی سگ از تو خیابون به خاطر بیشعوری آدم هاست و ربطی به نتیجه این تحقیقات نداره که میگی غلط کردن! من نمیدونم آدم هایی مثل شما اروپا چه میکنید خوب بیاید همینجا که سگ هارو میکشن و زندانی میکنن که به مراد دلتون برسید!!!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 10:44
perser68 - فلوریدا - امریکا
Ghoolooآبادان -ایران. درود بر تو دوست عزیز که در قرن۲۱ زندگی‌ میکنی‌ و نه در تحجر مذهبی‌ که تفاله هاش هر از گاه نفرت رو به این سایت میارن!زیبا آبادان
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 13:06
perser68 - فلوریدا - امریکا
Hamidla -هامبورگ -آلمان. این مشکلی‌ که ازش اسم بردی،مشکل سگ نیست این مشکل بعضی‌ از ما دو پاها هست که تنبل تشریف داریم!حتمن خودت میدونی که در بعضی‌ از پیاده رو‌ها دستگاه‌هایی‌ قرار داده شده که میشه ازش پلاستیک بیرون کشید و مشکل رو حل کرد!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 13:51
perser68 - فلوریدا - امریکا
Hamidla -هامبورگ -آلمان. مشکل کوچیک بودن آپارتمان و کمبود فضای سبز هم برمی‌گرده به بعضی‌ از ما دوپا‌ها که قانع نیستیم و نبودیم و برای چشم و هم‌چشمی خونه‌های ۳۰۰ متری با۸۰ تا حموم و اتاق خواب میخواستیم و می‌خواهیم!بچه اگه دختر شد باید حتما برای بچه پسر تقلّا میکردیم حتی اگه ۶تا دختر داشتیم!نتیجه چی‌ شد!؟فضای سبز به زیر بتن و آهن و سیمان و آجر و سنگ و چوب و پلاستک در اومده از اعماق زمین رفت و به فضای سیاه تبدیل شد تا اون ۶تا دختر و یدونه کاکل زری خونه داشته باشن برای تولیدات بعدی و داستان ادامه پیدا میکنه!که سگ بیچاره هیچ نقشی‌ درش نداشت و نداره!
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 14:13
*Fanoos* - ایران - ایران
جنگنده - تهران - ایران شما مراجعه کنی خیلی بهتره !! چون خیلی بی احساس و بی ادب تشریف داری !ین نظر شخصی من نیست بلکه محققان و دیگر دوستان همینو گفتن !. perser68 - فلوریدا - امریکا سلام دوست عزیزم چقدر با احساس و زیبا گفتی سگها واقعا موجودات زیبا با وفایی هستنددوست عزیزم از کامنتهای شما معلوم که واقعا یک انسان بسیار پخته و از معلومات زیادی برخوردارید واقعا لذت بردم و همیشه میبرم از کامنتهای پر محتوا و با مفهموم شما !!البته یکی دیگه از دوستان رو از قلم انداختید که خیلی دیونه ترن همین جنگنده - تهران - ایران که خیلی بی احساس یا کلا بی ادب تشریف دارند !!چون به جای اینکه نظر شخصی خودش را اعلام کند به من توهین کردن!!متاسفم براش !. دوست عزیزم همیشه سلامت و شاداب باشید
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 15:35
perser68 - فلوریدا - امریکا
musii -دوحه -قطر. آخه جناب فیلسوف): به من بگو اگه خدای تو که با دینت ساختیش و بقول تو بی‌ عیب و نقص و همه چیز رو خدای شما که معلوم نیست نره یا ماده میزاد،پس چرا سگ رو که بقول شما موجود خدا زاد هست به چنین بلائی گرفتارش کردین!؟پس شما دارین در کار خدای بی‌ عیب و نقص تون دست می‌برید!!!کدومش رو باور کنم!؟
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 13:29
مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان
اگر از دستتون بر اومد یه سری به پناهگاه وفا در اطراف کرج بزنید..این هم لینک. https://www.mehrnews.com/detail/News/1666167
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 22:11
perser68 - فلوریدا - امریکا
*fanoos* -ایران -ایران. فانوس عزیز،راستش چون تکلیف این موجود از خیلی‌ وقته که روشنه،نخواستم وقتم رو تلف کنم براش!البته یه جایی‌ تو همین خبر غیر مستقیم نوشتم!باز هم درود میفرستم بهت و آرزوی بهترین‌ها رو برات دارم
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 22:12
maghtool farari - لیدز- شیراز - پرشین
نمیدونم دلیل نفرت محمد از سگ چی‌ بوده پیامبر‌ها یا خود محمد مگه چوپان نبودن- حالا گیرم که خوک کثیف یا نجاست خودشو میخوره یا در جای کثیف و لجن ور زندگی‌ می‌کنه که این مورد الان دیگه نیست - یا اصلا نجس یعنی چی‌ و چرا باید سگ شامل بی‌ مهری محمد شود که مثلا پیامبر کاملترین دین خداوند است به احتمال زیاد محمد یک کینه و یا غرضی از سگ داشته شاید جای حساس حضرت را گاز زده :د آخه اگر سگ نبود انسان هیچوقت نمیتوانست کشاورزی و گله داری انجام بعده یا با آسایش شبها سر بر بستر گذارد انسان بدون سگ به تمدن و شهرنشینی و آسایش نمیرسید‌کسانی‌ که سگ دارند آنها را از جانشان بیشتر دوست دارن هیچ کس به وفای سگ شک نداره یا جستجو در مواقعی زلزله کمک به کشف مواد مخدر یا بمب و صد‌ها فایده دیگر
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 21:10
مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان
اگر از دستتون بر اومد یه سری به پناهگاه وفا در اطراف کرج بزنید..این هم لینک. https://www.mehrnews.com/detail/News/1666167
یکشنبه 22 ارديبهشت 1392 - 21:52
kolah-ghermezi - ونکوور - کانادا
مغز گنجشگی‌ها این خبر رو نمتونن هضم کنند، آخه، این که معلومه وقتی‌ سگ داشته باشی‌، ناا خود آگاه باهاش هر روز میری بیرون دوست داری باهاش بازی کنی‌، اون باعث میشه که پیاده رویه تند داشته باشی‌ خب همین حرکات برای قلب مفیده دیگه، همین حرکات باعث میشه، چاق نشی‌، وقتی‌ ورجه وورجه بری فشار خونت هم میاد پائین.,بنیامینا - وین - اتریش,,,,, این کجاش منطقی‌ نیست مؤمن مسجد ندیده!!!
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 06:54
*Fanoos* - ایران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا و صد درود بر شما دوست عزیز آره فهمیدم واقعا ازت سپاسگذارم پاینده و برقرار باشی هموطن عزیز من //مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان.ممنونم مستانه جان از اطلاع رسانی شما در مورد حیوانات زبان بسته .
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 11:33
مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان
فانوس عزیزم بهت سلام میکنم و برای وجود آدمهای مهربانی مانند شما خیلی خوشحالم و شکرگذار.........
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 19:15
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
همین قوچعلی‌های که سگ را نجس می‌دانند غافل هستند از خدماتی که این آفریده ی زیبای طبیعت به جامعه ی انسانی‌ می‌کند!! گناهی هم ندارید سوغات وطنتان عربستان است نجس!!! و کشتن سگ!!
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 21:58
perser68 - فلوریدا - امریکا
مستانه شرق. من نتونستم این پناه گاه رو پیدا کنم،هرچی‌ به این آدرس میرم فقط یه مشت خبر از اخوندای دزده!!!
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 22:39
perser68 - فلوریدا - امریکا
maghtool farari -لیدز -شیراز- پرشین. محمد هر بار که خواست با دوستانش شب‌ها به خونه‌های مردم دستبرد بزنه با پارس سگ‌ها مواجه میشد و به همین خاطر به طریقی سعی‌ کرد که این مشکلش رو حل کنه و اعلام کرد که سگ نجسته!
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 22:49
Ghooloo - آبادان - ایران
سال‌ها پیش من در جایی خواندم که پارس کردن سگها را اعراب به روی ایرانی‌‌ها گذاشتند چون زبان پارسی را نمی‌‌فهمیدند و حرف زدن پارس‌ها را پارس کردن نامیدند! نمیدانم تا چه حدّ درست است ولی‌ من خودم از اصطلاح واق کردن یا واق زدن استفاده می‌کنم. اگر کسی‌ در این زمینه اطلاعاتی‌ دارد لطفا ما را هم در جریان قرار دهد. ممنون میشم
‌سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 - 03:23
مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان
perser68 - فلوریدا - امریکا..هموطن عزیز ...اگر لطف کنید در گوگل فقط به فارسی بزنید پناهگاه وفا تمام اطلاعان و عکسها و زحماتی که این انسانهای نازنین شبانه روز میکشند را میتوانید ببینید...موفق باشید.....
‌سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 - 11:32
*Fanoos* - ایران - ایران
مستانه شرق - هایدلبرگ - آلمان سلام و صد تا سلام به شما دوست نازنینم قربونت برم مستانه جان خوبی و مهر و محبت صفا از شماست منم برای وجود نازنین و با صفا و مهربانی مثل شما شکرگذارم . شاد و سلامت باشی
‌چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392 - 23:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.