آمریکا یک ایرانی و چهار شرکت این کشور را تحریم کرد

پاتریک ونترل به بخش خصوصی ایران درباره همکاری با برنامه اتمی این کشور هشدار داد

وزارت امور خارجه آمریکا از افزوده شدن نام یک شهروند ایران و چهار شرکت ثبت شده در این کشور به فهرست تحریم های ایالات متحده خبر داده است.

پرویز خاکی و شرکت های تحریم شده به همکاری با برنامه اتمی ایران متهم شده اند.

شرکت های تحریم شده عبارتند از: آلومینات، پارس آمایش صنعت کیش، شرکت تحقیقات پیشرو سیستم، تقطیران کاشان.

علاوه بر این هفت نفتکش و یک شناور که بعضی از آنها در ایران و تانزانیا ثبت شده اند به فهرست تحریم ها اضافه شده اند.

بنا بر اطلاعیه صادر شده به وسیله پاتریک ونترل، از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا، علت افزوده شدن نام آقای خاکی و شرکت های نام برده شده به فهرست تحریم های ایالات متحده، ارائه کالا، خدمات و فناوری مورد استفاده در افزایش ظرفیت غنی سازی اورانیم یا احداث راکتور تحقیقاتی آب سنگین در ایران عنوان شده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ایران را از انجام این فعالیت ها منع کرده است.

به گفته آقای ونترل، اضافه شدن نام فرد و شرکت های یاد شده به فهرست تحریم ها به معنی ممنوعیت شهروندان آمریکا از معامله با آنها و انسداد دارایی های آنها در ایالات متحده است.

آقای ونترل همچنین از موسسه های مالی در سراسر جهان خواست تا به منظور ادامه دسترسی به نظام بانکی آمریکا معاملات خود را با نامبردگان قطع کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین به شرکت های خصوصی در ایران درباره همکاری با افراد و شرکت های فعال در برنامه اتمی ایران هشدار داده است.

پرویز خاکی که بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا ۴۵ سال سن دارد و با نام مارتین هم شناخته می شود، متهم شده که از سال ۲۰۰۸ در زمینه خریداری تجهیزات قابل استفاده در برنامه غنی سازی اتمی ایران فعالیت داشته است.

آقای خاکی در ژوئیه ۲۰۱۲ به اتهام همکاری با برنامه اتمی ایران و به درخواست آمریکا در فیلیپین بازداشت شد.

دادگاهی در شهر واشنگتن در ماه مه ۲۰۱۲ با تنظیم ادعانامه ای، پرویز خاکی و شریک چینی او را احضار کرده بود.

+46
رأی دهید
-13

بنیامینا - وین - اتریش
بحران اقتصادی شیطان بزرگ را بر ان داشته که در روز روشن دست به چپاول و دزدی منافع ملی کشورهای دیگر. بزند.....و چه کشوری بهتر از ایران که هم در داخل وهم در خارج دشمنان زیادی دارد و بهانه ای در دست زورگویان.
‌پنجشنبه 19 ارديبهشت 1392 - 23:23
samuk66 - لندن - انگلستان
برای چی‌ لایک می‌زنید آدمای جیگر !!!آمریکا ایران داغون کرده.!
جمعه 20 ارديبهشت 1392 - 00:24
black chador - ولدن - امریکا
امریکا ایران رو داغون نکرده علی چکه ای داغونتون کرده. با پخش کردن اسلام/تروریستی دنیا رو به کثافت کشیده. امیدوارم تحریمها روز به روز محکمتر شود
جمعه 20 ارديبهشت 1392 - 02:17
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
با اینکه عمیقا از تحریم ایران که بیشتر متوجه ملت ایران است ، متاسفم اما باید بپذیریم که آمریکا شیر این جنگل است و باید با او در حداقلها همکاری کرد و گرنه همینه !! شعارهای حقوق بشری و دموکراسی آنها فقط برای تامین منافع بیشتر برای مردم خودشان است نه بیشتر و لذا با عرض پوزش اگر کسی شعارهای آنها را در این خصوص باور کنه، بلانسبت خیلی باید احمق باشه .
جمعه 20 ارديبهشت 1392 - 05:01
geteven - انگلستان - انگلستان
بهترین سیاست برای دولت آمریکا در دست گرفتن ناوگان کشتی که در حال غرق شدن است بدون اجازه ناخدای کشتی است. یعنی‌ ترد سیاست فعلی آمریکا که همان خواسته ایران از اوایل انقلاب یعنی‌ قطع دست آمریکا و غرب از ایران. در این صورت باید تمام تحریمها بیکباره قطع و با مردم و دولت فعلی روابط هسنه همانطور که هنری کیسینجر و نیکسون با چین کردند و اگر نه تا قرقره بدوهان روسییه و قورت ایران بوسیله روسییه. واقعا آن سیاستمدارنی که اسراییل را بر ایران ترجیح میدهند باید ایمپیچ شوند که چگونه کشوری مثل ایران که اهمیت ژئو پلییتیکل و ضّد کومنیست است را به اسراییل پر درد و سر زیاده خواه و خراب کردن اقتصاد آمریکا به وسیله صهونیستها برای موافق کردن آمریکا با اهدافش واقعا در تاریخ ضبط و ثبت میشود.
جمعه 20 ارديبهشت 1392 - 09:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.