سید مهدی طباطبایی : آیت الله جنتی بپذیرد که در مورد احمدی نژاد اشتباه کرد

خبر آنلاین می نویسد : لحنش نگران است؛ نگران از اقداماتی که در روزهای مانده به انتخابات، ممکن است فضای سیاسی را درگیر خود کند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ حرفهایی می زند که شاید بعضی ها بگویند می تواند تهمت باشد، اما خودش می گوید تشخیص اش را بیان می کند و اصلا قصدش تخریب کسی نیست.

حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی روحانی اخلاقی تهران که حالا 5 سالی است که عرصه مجلس را ترک کرده هنوز برای استنادات تحلیل هایش از مجلس هفتم بهره می گیرد. به حامیان دولت انتقاد می کند؛ می گوید باید بگویند که اشتباه کردند و این بیان کردن، معنی اش نفی حمایت رهبر انقلاب از دولت نیست.

معتقد است مرد مورد اعتماد رئیس جمهور، منتخب دولت آینده نیست. حرفهای دیگری هم در خصوص رابطه مریدی و مرادی رئیس جمهور و اسفندیار رحیم مشایی می زند که در بازبینی متن حذفش می کند تا بخش جذاب مصاحبه ما بماند تا شاید وقتی دیگر علنا بیان شود.

همچنان از خاتمی دفاع می کند. انتقادات درباره اظهارنظر کردنش درباره امور سیاسی را قبول ندارد و می گوید اگر تشخیص دهم حرفی درست است بیان می کنم. بیانش درباره «اکنون» نگران کننده است ولی برای آینده امید می دهد و از مردم می خواهد با هم مهربان‌تر باشند.

 
دولت و نحوه ورودش به انتخابات ریاست جمهوری یکی از موضوعاتی است که در ایام مانده به انتخابات اضلاع مختلف انتخابات را در گیر خود کرده است.، پیش بینی تان از رفتار دولت در انتخابات چیست؟
آنچه امروز می گویم چیزی است که پیش از این در آقای احمدی نژاد دیدم. بسیاری می گفتند ایشان را مشایی تحت تاثیر قرارمی دهد. بنده می گفتم نه! این طور نیست. یک عکس معروف است که آقای مشایی پشت سر آقای احمدی ن‍ژاد در حال نجوا با ایشان است. همان زمان یکی از آقایان که تئوریسین هم بود و هست و من احساس می کنم مدل تفکر و قلم ایشان این بحران ها را در کشور تشدید کرده است گفت: «باید احمدی نژاد را از مشایی جدا کنیم.» من فورا مخالفت کردم و گفتم: «مشایی یعنی احمدی نژاد و احمدی نژاد یعنی مشایی. این دو با هم یکی هستند.»

این عکس را پیش من آوردند و گفتند: مشایی تحریک کننده آقای احمدی نژاد است. اگر این دو را از هم جدا کنیم مشکلات حل می شود. خیلی ها به بنده گفتند باید احمدی ن‍ژاد را از مشایی جدا کنیم، به آن دوستان گفتم این، خود گول زدن است، چون این دو نفر وقتی می خواهند کاری بکنند با هم تبادل نظر می کنند. احمدی نژاد روشی دارد و آن روش امروز بروز کرده است و آقایانی که در آن روزها بنده به آنها تذکر می دادم امروز با این ترفند روبرو شدند که احمدی نژاد می خواهد ملت را در مقابل حاکمان قرار دهد و خود را طرفدار مردم و آن وقت مجلس و قوه قضائیه و ... را متهم کند که اجازه ندادند من کار کنم.
 
یعنی معتقدید آقای احمدی نژاد می خواهد آقای مشایی را رئیس جمهور کند؟
برای ایشان تفکر و تبعت از تفکر مشایی مهم تر از این است که حتما خود آقای مشایی باشد.
 
گفتید آقای احمدی نژاد می خواهد خودش را طرف مردم قرار دهد و از نظام جدا کند؟ این تهمت سیاسی نیست؟
این تهمت نیست. این تشخیص من از عملکرد آقای احمدی نژاد است. بنده وظیفه ام هشدار دادن است. به شما عرض می کنم که آقای احمدی نژاد برنامه های زیادی دارد. یکی اینکه درصدد است ملت را از حکومت جدا کند و خود را طرف مردم قرار دهد تا اگر روزی خواست کنار برود به شکل یک قهرمان عرصه را ترک کند و به ملت بگوید نگذاشتند کار کنم!
 
یعنی شبیه مصدق؟
تقریبا؛منتها آقای احمدی نژاد دقیقا کار مصدق را نمی تواند انجام دهد ولی از همان تکنیک ها استفاده می کند. آقای احمدی نژاد در عین حال برخی از اظهار نظرهایش متاثر از تفکرات دکتر شریعتی است و  کلمات او را به کار می برد.
 
اما تجربه 9 دی نشان داد مردم از اساس ولایت فقیه دفاع می کنند و در مواقع حساس طرف رهبری را می گیرند نه شخص رئیس جمهور حتی آقای احمدی ن‍ژاد.
این بحث دیگری است؛ برای آن هم مقدمات دیگری برنامه ریزی شده است. برنامه این است که یک عده با اسم حمایت از رهبری با تحریکاتی که از سوی خود همین افراد می شود، به حدی حمایت از آقای احمدی نژاد را جلو ببرند تا رهبری را کم رنگ کنند. در جنگ صفین، کسی خیلی از امیرالمومین(ع) پیش دیگری تعریف می کرد؛ حضرت او را از این کار منع کرد.

امروز هم برخی از حمایت ها از رهبری، در اثر سستی اش موقعیت رهبر انقلاب را پائین می آورد، ولو اینکه به اسم دفاع از رهبری و ولایت باشد؛ اگر یادتان باشد، یک دورانی موضوع ذوب در ولایت مطرح بود و خود حضرت آقا خیلی سریع جلوی این تعابیر را گرفت. من از این هوشمندی رهبری، خیلی خوشحال شدم. ایشان در یک جلسه ای فرمودند که «ذوب در رهبری یعنی چه؟ ما باید در اسلام ذوب شویم.»

بعدها در دولت نهم، آقای رئیس جمهور فرمودند:«من سیبل می شوم تا تیرها به رهبری نخورد.» این حرف، خیلی هم مورد توجه قرار گرفت. بنده همان زمان به این حرف اعتراض کردم و گفتم که ایشان قصد دیگری دارد.
 
چه قصدی؟

ایشان می خواهد جوری صحبت کند که کار را پیش ببرد و رهبری انقلاب را آرام نگه دارد. اما امروز می بینیم که تیرهایی که به احمدی نژاد پرتاب می شود به رهبری می خورد. این یک نکته را هم عرض کنم که انتقادها به حامیان احمدی نژاد، متوجه رهبری نیست. آقایان نترسند! برخی از احمدی نژاد انتقاد نمی کنند چون فکر می کنند این کار معنی اش انتقاد از رهبری است؛ این تصور درست نیست. رهبری از دولت آقای احمدی نژاد حمایت پدرانه کرد چون باید نظام را حفظ کنیم. این روش رهبری در همه دوره ها بوده است که از رئیس جمهور وقت حمایت کند. هر کس باید به وظیفه خود عمل کند.
 
پس پیش بینی تان این است که آقای رئیس جمهور به سوی گرفتن تائید صلاحیت مشایی می رود؟
اصولا موضوع تائید صلاحیت ها در کشور بسیار پیچیده شده و شورای نگهبان اگر با دقت عمل نکند، شاید درگیر بحران هایی شود. الان اوضاع بسیار پیچیده است. امسال آنچه می توان گفت این است که این دوره شورای نگهبان محل درگیری های جدی خواهد بود و موضوع کاندیدای مورد حمایت دولت می تواند محل اصلی این مناقشات باشد.
 
خوب وقتی رئیس جمهور نتواند نامزد مورد حمایت دولت را از فیلتر شورای نگهبان رد کند، فعالیت انتخاباتی فایده ای دارد؟!
این آقایان نشان دادند معمولا مشکلات را به هر نحوی شده، پشت سر می گذارند و از روش های گوناگونی استفاده کنند. آنها آدم های مختلف هم برای این موضوع دارند.
 
چه کسانی؟
کسانی که شم سیاسی دارند به راحتی می توانند گمانه زنی هایی کنند که دور از واقعیت هم نباشد، اما  اصرار نداشته باشید که اسم بیاورم.
 
در گفت و گوی قبلی با شما، از خاتمی دفاع کردید. این اظهار نظر شما با واکنش متفاوت در میان مخاطبان خبرآنلاین مواجه شد. برخی با این نظر سیاسی شما مخالف بودند و برخی هم قاعدتا موافق اظهارات شما بودند. پاسختان به مخالفانتان چیست؟
در درجه اول باید بگویم، شان آدم را خودش باید تشخیص دهد. نمی خواهم بگویم جامعه هیچ است ولی از جامعه و اظهارنظرهای مخالف نباید ترسید. سیاست شرایط خاص خود را دارد. ما یک دسته رجال سیاسی داریم که حتما باید درباره آنها صحبت بشود چون این کار مقدمه ای برای آینده است. بنده اگر اظهارنظرهایم در این جهت باشد، صحبت می کنم و از گفتنش هم هیچ ابایی  ندارم. اما اگر نتیجه اش مشوش کردن ذهنیت جامعه باشد،حتما نخواهم گفت و آن را حرام می دانم. دهها بار گفتم عمر من تمام است و بارها از خدا خواسته ام جوری از دنیا بروم که که مرگم خدمت به اسلام باشد.
 
بار قبل که با شما گفت وگو کردیم حاضر نشدید درباره جزئیات دیدارتان با خاتمی حرفی بزنید. فکر می کنم الان بتوان گفت در آن دیدار چه گذشت.
در دیداری که با آقای خاتمی داشتم مطالب مهمی گفته شد که در وقتش بیان می کنم. ولی چند نکته را اینجا می گویم اول آنکه آنچه در برخی از رسانه ها درباره آقای خاتمی گفته می شود در مورد ایشان درست نیست و دور از شان ایشان است. در آن جلسه به نظر من نیامد که ایشان مخالف یا معاند نظام باشد و نظرات بسیار مثبتی داشت. دوم اینکه آنچه درباره فتنه به ایشان منتسب می شود در کلامشان ندیدم. سوم اینکه در آن جلسه چهار اصل مطرح کردم که مورد نظر ایشان، موسوی لاری و مجید انصاری بود. عرض کردم که اصلاح طلبان باید 4 اصل را حفظ کنند: نظام، رهبری، دستاوردهای انقلاب و حرمت افراد را.
 
پاسخ خاتمی چه بود؟
آقای خاتمی گفت: «ما با این امور موافقیم ولی مساله این است که برخی از اصولگراها حرمت می شکنند.» ایشان می گفت: «ما هم حفظ رهبری را قبول داریم ولی آیا این روش هایی که درباره دفاع از رهبری به کاربرده می شود، حفظ رهبری است؟» و ایشان به طور قطع این موضوع را قبول داشت و بیان می کرد که «رهبری و جایگاهش باید حفظ شود». در ضمن شما بدانید ارتباط بنده با آقای خاتمی محدود به این سال نیست و بنده از قدیم الایام با ایشان ارتباط داشتم.
 
موضوع دیگری که مطرح شد درباره اخلاق بود؟
 وقتی ایشان رئیس جمهور بود نامه ای به او نوشتم و در آن تاکید کردم:حلقه مفقوده انقلاب، اخلاق است. سال 84احساس کردم فرهنگ جامعه دارد عوض می شود و اخلاق از دست مردم گرفته می شود. شاید چندین جلسه در دیدار با بزرگان گفتم که اخلاق در کشور در حال از بین رفتن است. امروز هم رنج من این است که مردم اهم و مهم را نشناسند. مثلا ما حتما انرژی صلح آمیز هسته ای می خواهیم، خوب در این امر، شکی نیست اما اینکه ما قدرت نمایی کنیم و بگوییم من این کار را کردم یا دیگری، این مشکل ما است.

امروز مشکل خودنمایی در عرصه های مختلف برنامه ها و سیاست ها را دچار چالش کرده است. گویی مشکلات جامعه جایگاهی شده برای خودنمایی افراد و همه دم از حل آن می زنند. بدون اینکه به این نکته توجه کنند که خودشان این مشکلات را ایجاد کرده اند. متاسفانه کشور دارد به این سمت کشیده می شود که من مهم باشم تا مردم بگویند فلانی این کار را کرد. کسی شک ندارد که اشتغال مشکل امروز کشور است. همه هم این مساله را لمس می کنند، اما برخی از بزرگان وقتشان را روی چیزهای دیگر تلف می کنند. آن موضوعات هم مهم است اما، اهم نیست.

باید فکر کنیم چرا این قدر گرانی در جامعه وجود دارد. نباید بگوییم هیچی نیست! گرانی امروز یعنی فنا، بیماری، یعنی تباهی جوانان، یعنی بد اخلاقی؛ نتیجه گرانی هم دو امر است: دروغ و خیانت. این عین عبارت امیرالمومنین علی(ع) است. این را چه کسی باید درست کند؟ وظیفه مسئولان برنامه ریزی برای حل این مساله است. گرانی  امروز قدرت تمرکز مردم را گرفته و مسئولین امر هم اشتباهات خود را به گردن نمی گیرند. قطعنامه ای که کاغذ پاره بود امروز بهانه گرانی ها است.

توصیه من به مردم این است که هوشیار باشند. بیشتر دقت کنند و به همدیگر محبت کنند و با آرامش تصمیم بگیرند. در این صورت مسائل را درست می توانند ببینند. در کنار هم باشند. ما وقتی می توانیم از خطرات پیش رو کم کنیم که با هم باشیم و به هم دیگر محبت کنیم. زمانی در دور اول ریاست جمهوری آقای احمدی ن‍ژاد به ایشان درباره گرانی خوراک طیور تذکر دادم. ایشان گفت: «هیچ طوری نمی شود.» شما سال 91 دیدید که وضعیت چه شد. اصلا رئیس جمهور کارش این است که بدانید که چه چیزی در چه حدی لازم است. ماجرای میوه همین است. اینکه در نزدیک عید مساله جامعه قیمت پسته بود، این توهین به مردم است. یعنی کل گرانی دست یک عده خاص در یک صنف است؟ این چه دولتی است که اقتصاد کشورش دست یک تعداد آدم خاص است و کاری هم نمی تواند بکند.

یکی از مشکلات جامعه این است که افرادی که کار را نمی شناختند، کار را در دست گرفتند. دیگران هم تمجید کردند و آنها مغرور شدند. غرور آنها باعث شده غباری از قدرت در کشور شکل بگیرد که شکستن آن کار مشکلی شده است. خود آقای جنتی خیلی آدم دوست داشتنی است. ایشان باید قبول کنند که اشتباه کردند که یک روزی گفتند نامه رئیس جمهور به بوش باید در کتابهای درسی باشد. بگویند اشتباه کردم. اما خیلی جالب است که الان هم همه مذمت می کنند و حرف از اخلاق می زنند.

سوال من این است این دوستان بزرگوار چرا سال 84 این حرفها را نزدند؟ آن سال سر واردات، صادارت حرف زدم و تذکر دادم ولی انجام نشد. امروز مسئولین کشور نیازمند دریافت اطلاعات درست و واقعی برای برنامه ریزی هستند. چه در بخش اقتصاد و چه در بخش سیاست داخلی و خارجی. بسیاری از اطلاعات موجود که ارائه شده بیشتر جنبه حفظ افکار عمومی دارد و این برای تصمیم گیری درست بسیار خطرناک است.

+65
رأی دهید
-19

شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران
تا آخوند کفن نشود این وطن وطن نشود.
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 14:49
sting68 - گنبد - ایران
جنتی جان تو نگی ها 10000 سال رکورد 1 دندگیت میشکنه
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 15:06
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
هر دو اینها که مغزشون فسیل شده . ای بابا ببین اوضاع احوال ایران دست چه شپشوهای ملخ خور افتاده
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 15:19
Omidjaber - سایتاماکن - ژاپن
وقتی که بین خودتان هم نمی توانید یک دل ویک سو ویک صدا وازهمه مهمتر متحد باشید چطور از مردم انتظار دارید که با شماها باشند تمام قدرت در دست شماهاست وقتی که دولت و مسولین کشور خدمتی که از ته دل باشد برای مردم انجام نمی دهند چه توقعی از ملت دارید ببخشید مردم ایران بردهء شماها نیستند مطمعن باشید با این روش طول عمر این حکومت طولانی نخواهد بود اگر واقعاً تمام ما یحتاج مردم فرآهم باشد چه دلیلی دارد که کسی اعتراض داشته باشد واگر واقعاً دلسوز مردم بودید با تمام وجود تان خدمت می کردید نه بی خیال به موضوع وپارتی بازی
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 16:04
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
این همه متفکر و اصلاح کننده جامعه تا حالا کدوم گوری بودن؟ الان که جهت باد عوض شده و لامپ مهتابی ایجاد کننده هاله نور احمدی نژاد خاموش شده همه غمخوار جامعه شدن و جالبه که هنوز بی عقل هایی هستن که به این حرفها گوش کنن
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 16:13
Tiz bin 4 - پاریس - فرانسه
تو رو خدا نگاشون کنین این قیافها به آدمیزاد شبیه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 17:46
iransabz - تهران - ایران
از مدرک گرا بودنتان ،. از کلاس گذاشتنهای بی موردتان ،. از جوکهای قومیتیتان ،. از نژاد پرستیتان ،. از خواب دو هزار و پانصد ساله تان. از ادعاهای گزافتان راجع به مشاهیر ایران و ندانستن تاریخ تولدشان ،. از مصرفگرا بودنتان ،. از قسطی خریدن بنزتان برای فخر فروشی ،. از رقصیدنتان در مهمانی با روسری ،. از خوردن مشروب بعد از اقامه نماز و.... از کجا بگویم. از چه بگویم. که حالم بد است ،. خیلی هم بد است!
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 18:25
iransabz - تهران - ایران
از رقصیدنتان در مهمانی با روسری. حالم بد است. حالم بد است!!!!. آی مردم !. حالم بد است،. از رفتارهایتان حالم بد است ،. از طرز رانندگیتان ،. از برخورد و نگرش تان نسبت به جنس مخالف ،. از داشتن غیرت های بی مورد راجع به خواهر و مادرتان،. و بی غیرتی محض راجع به عزیزان دیگران،. از تحلیلهای سیاسی و اقتصادیتان در تاکسی ،. از رد و بدل کردن بلوتوث.. های غیر اخلاقی ،. از زیر پا گذاشتن حریم خصوصی دیگران ،. از آشغال ریختنتان در خیابان ،. از قابلیتتان برای تبدیل صحنه تصادف به محل قتل ،. از یکی نبودن حرف و عملتان ،. از تعارفهای بی موردتان ،. از غیبت کردنهای کثیرتان ،. از تغییر نظرهای یک ساعته تان ،. از بی تفاوتیتان نسبت به کودکان کار ،. از جو حاکم بر ورزشگاه هایتان ،. از عشقهای یک شبه تان ،. از انتخاب دوستانتان بر مبنای نوع خودرو اش ،. از چاپیدن یکدیگرتان ،. از قسم ها و دروغهای بی حد و حصرتان ،. از بی مطالعه بودنتان ،. از تن دادن و دل ندادنتان ،. از ذوب شدنتان در فرهنگ غرب و فراموش کردن زبان مادریتان ،. از رفتارهایتان در پاتایای تایلند وآنتالیای ترکیه ،. از عدم رعایت نظافت شخصیتان ،
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 18:24
toopetoop - سانتا کلارا - آمریکا
این یارو سه دوره نماینده مجلس بوده معلومه که دلش برا اون روزها تنگ شده..... در چنین گردابی و آنهم عجب .. فخر دین خواهد که دادندش لقب ... خودش رو معلم اخلاق هم میدونه
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 19:05
farokhzad - کنت - انگلستان
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران ما تو ایران می‌گفتیم ۱۰۰ تا آخوند بمیره سره یک روسپی درد نگیره
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 19:06
marcopollo - امستردام - هلند
یه مشت رسوب وسرطان ایران رو فرا گرفته
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 19:09
7book - ساری - ایران
اینترنت سرعتش کم شده نذارن مردم کاری کنن در این باره هم بگید
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 20:02
zavareh - رودسر - ایران
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران - با شما موافقم گرامی‌، البته تا اسلام کفن نشود این جهان جهان نشود...
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 19:35
delmorde - یوتوبوری - سوئد
.. دزدان بیشرف. لامذهبان متظاهر بدین. خاک برسر اونهایی که از این موجودات پست حمایت می کنند.
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 21:48
بنیامینا - وین - اتریش
ایران سبزiranesabz مرسی خیلی زیبا و واقعی نوشتین...مرسی
یکشنبه 15 ارديبهشت 1392 - 23:49
paksan - آمریکا - آمریکا
موضوع این نیست که شیخ باشی یا شخصی .موضوع اینه که حرف درست بزنی حرفی که پایه محکم داره ولی این حاجی هم حرفهاش رو با ترس می زد واقعاً بوی یک نظام دیکتاتوری می یاد از این مصاحبه یه آدم مطلع و آگاه که از گفتن حقایق می ترسه و مجبوره در لفافه حرف بزنه این یعنی سرکوب اندیشه این یعنی عقب ماندگی این یعنی کشور به سمت تملق می ره تا حل مشکلات .خامنه ای می خواد همه تعریف و تمجید کنند از حکومتش و بیشتر عصبانیت خامنه ای اینه که واقعاً روسیاه شده و حکومت 20ساله اش رو می شه با دوران مغول ها مقایسه کرد که آمدند و همه چیز را نابود کردند ولی با همه کشتارها و خرابی ها ایرانی ها توانستند آنها را رام کنند و یادگارهایی به جا بگذارند ولی خامنه ای نشان داده که مهترین چیز برای او اول حکومتش بعد پول نفت و گاز است و بقیه مسائل در حد منت برسر مردم است که زندگی آنها از 100سال پیش بهتر است پس زندگی مردم خوب شده ؟!ولی جرات این را ندارد که به دیگران نگاه کند که از هیچ کشورهایشان و مردمشان را به کجا رساندند
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 01:26
hasaniz - گلبهار - ایران
ایران- گلبهار/جناب ایران سبز منم حالم بده از این همه تعارض نقش از اینکه آخر حرف فعلمان بدون اینکه خودمان را شامل شود فقط دیگران را شامل می شود از خود پاک دیدن ها حالم بده آمار : 95 درصد ضارب تصادفی در تاریکی فرار می کند من که نیستم شما هم که نیستی پس این 95 درصد کجایند داستان از مثنوی: آقا مهمان تجاری از شهر دیگه داشت نیم من (یک و نیم کیلو) گوشت خانه فرستاد وبه زنش سفارش کرد ظهر مهمان غریبه دارد غذایی خوب درست کن زن گوشت را کباب کرد و با شراب خورد ظهر سر سفره هرچه حاجی تو قابلمه دنبال گوشت می گشت پیدا نکرد مرد از خجالت رفت به اندرون به زنش گفت کو گوشت زنش گفت گربه خورد عصبانی گربه را گذاشت تو ترازو گفت این نیم من اگه این گوشت پس گربه کو اگه این گربه است پس گوشت کو. حالا هم حکایت ما مردم است گوشت و گربه خورده
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 05:56
mamaly_amir - بندرعباس - ایران
یه ضرب المثل معروف چینی . خلایق هر چه لایق
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 07:52
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
اگه راست میگی‌ و یه ذره اخلاق و شرف داری به جا جنتی به خامنه ائی بگو که از پشتِ بلندگو مردم را تهدید کرد یا احمدی نژاد یا قتلِ عام و وقتی‌ مردم بر خواسته و رای خود پافشاری کردند قتلِ عام کرد، اون جوجه تیغی جنتی که بنا به تشریحی که از جنس میکنند بیشتر به جنس شبیه است نه انسان، نوکر و غلامِ خامنه ائی هست ، شماها سرِ خدا رو هم میخوأیید شیره بمالید.از دمتون خیلی‌ خرین .
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 16:38
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.