معاون معزول رییس جمهور و کاندیدای جدید انتخابات: احمدی نژاد از جریان انحرافی دل بکند تا بگذارم از من حمایت کند

انتخاب : درحالیکه روح الله احمدزاده مدیر جوان و کم تجربه دولت دهم تا همین چند هفته پیش، از حامیان و سینه چاکان دولت و احمدی نژاد بود و به طرز افراطی از تفکرات مشایی حمایت می کرد، طی سخنانی که روز گذشته بر زبان آورده، چرخش آشکاری  و در عین حال مشکوک در موضع گیری خود داده است.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ؛ وی که تمام دوران مدیریتی خود را در همین دولت گذرانده و تا پیش از آن، هیچ گونه سابقه اجرایی و مدیریتی نداشته، به جریان انحرافی حمله کرده است و حتی گفته «به شرطی می گذارم احمدی نژاد در انتخابات آتی از من حمایت کند که او از جریان انحرافی دل بکند»

این در حالیست که خود او تا همین چند روز پیش، به عنوان یکی از نمادهای جریان انحرافی شناخته می شد. او البته در توجیه حمایت هایش از این جریات گفته که فکر می کردم "مکتب ایرانی" از متون شهید مطهری برداشت شده، برای همین حامی مشایی بودم!

او البته اشاره نکرده که چگونه طی این چهار سال از مشایی و مکتب ایرانی حمایت می کرده و چه اتفاقی افتاده که چند روز مانده به انتخابات، چنین برداشتی از مشایی و تفکراتش کرده است!

با این اوصاف، می توان چنین نتیجه گرفت که چرخش آشکار موضع گیری های این فرد و حملات اخیرش به دولت، می تواند ماموریت تازه و در عین حال ساده لوحانه ی مشایی و احمدی نژاد به او باشد تا به خیال خود، از این طریق رای اصولگرایان منتقد احمدی نژاد را تصاحب کند! احتمالاً تیم انتخاباتی مشایی، با توجه به قد و قواره ی این فرد، تیری در تاریکی شلیک کرده است!

من رجل سیاسی هستم!

 روح‌الله احمدزاده کرمانی عصر امروز در جمع اصحاب رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد به سؤالات متعدد خبرنگاران پاسخ گفت.

وی که اعلام کرده کاندیدای ریاست‌جمهوری خواهد شد، در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می‌کنید برای انتخابات مورد تأیید شورای نگهبان واقع شوید به صورت کوتاه اظهار کرد: این را از آقای جنتی بپرسید.

کاندیدای احتمالی ریاست‌جمهوری گفت: برخی از ویژگی‌های مهم از جمله تابعیت ایرانی بودن و اعتقاد به ولایت فقیه را دارم و می‌دانید کسی که در رسانه 10 سال سابقه کار داشته باشد هم مشمول رجل سیاسی است.

وی عدم تأیید صلاحیت را به معنای عدم احراز صلاحیت دانست و گفت: اگر شورای نگهبان به هر دلیل در مورد من به نتیجه نرسید با روی گشاده می‌پذیرم و از آن متابعت می‌کنم.

معرفی کاندیدا توسط دولت خلاف قانون است

احمدزاده در بخش دیگری از این نشست مطبوعاتی معرفی کاندیدا توسط دولت را کاری خلاف قانون دانست و گفت: دولت قاعدتا نمی‌تواند کاندیدا داشته باشد و علاوه بر خلاف قانون خلاف شرع نیز هست.

معاون سابق رئیس‌جمهور به توافق بین خود و احمدی‌نژاد برای شرکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: هیچ توافقی در این زمینه بین ما صورت نگرفته و به فرض هنگامی حمایت وی از خود را می‌پذیرم که از جریان انحرافی دل بکند و از آنها پالایش شود.

دلایل خروجم از دولت میراثی و غیر میراثی است

وی به دلایل خروج خود از دولت اشاره کرد و گفت: این دلایل هم به علت مسائل داخل و هم خارج از میراث فرهنگی بود.

این کاندیدای احتمالی ریاست‌ جمهوری تصریح کرد: مباحث میراث فرهنگی مربوط به واگذاری‌های خلاف قانون بود که به باور من نباید اتفاق می‌افتاد و از این جهت تحت فشار بودم.

احمدزاده گریزی هم به دلایل خارج از میراث فرهنگی برای خروج از دولت زد و گفت: نوع ارتباط با روحانیت، نوع نگاه به مقوله ایرانی‌گری، نوع نگاه‌های مسالمت‌آمیز با فسادهای اقتصادی و ارتباط با سایر قوا دلیل خروج من از دولت در بخش غیر میراث فرهنگی بود.

نسبت فامیلی با اطرافیان رئیس‌جمهور ندارم

وی در پاسخ به سؤالی دیگر که احمدزاده را منتسب به برخی افراد نزدیک به رئیس‌جمهور می‌دانستند، تأکید کرد: من هیچ نسبت فامیلی با این آقایان ندارم چرا که من یک کارگرزاده بیشتر نیستم.

استاندار سابق فارس از ارتباط خود با آیت‌الله مهدوی کنی گفت و افزود: افتخار می‌کنم قبل از این که از احمدی‌نژاد حکم داشته باشم از سال 84 از آیت‌الله مهدوی کنی حکم گرفته‌ام.

وی از دیگر دلایل خروج خود از دولت گفت و افزود: آن جا که انسان باید ایستادگی کرده و میدان خالی نکند ایستادم که در این اثنا آقای رئیس‌جمهور فکر می‌کرد ذهن من مغشوش شده است و این هم به دلیل سخن‌پراکنی برخی افراد نزد وی بود.

آرام آرام همه چیز را می‌گویم

احمدزاده تصریح کرد: وقتی دیدم عرصه برایم تنگ شده تصمیم به جدایی از دولت گرفتم که پس از آن سخنگویی دولت را به من پیشنهاد دادند چرا که ترسیدند حال که از دولت رفته‌ام جیغ بکشم و فریاد بزنم.

وی از سکوت خود گفت و با ذکر این مطلب که در حال حاضر احساس خطر می‌کنم، عنوان کرد: احساس می‌کنم برخی از دوستان میل به تداوم کارهای خود دارند و می‌خواهم به همین دلیل آرام آرام حرف بزنم و مطمئن باشید به وقتش همه چیز را خواهم گفت.

عزل من از جنس سنگال نبود

معاون پیشین رئیس‌جمهور عزل خود را از جنس عزل در سنگال نداست و گفت: نوع خروج من از جنس دلبستگی به آرمان‌های نظام و انقلاب بود آن‌جا که در استانداری فارس نیز به همین دلیل کنار رفتم و در مقابل دست‌درازی به بیت‌المال در آن استان ایستادگی کردم.

وی خود را از اولین حامیان مکتب ایرانی دانست و گفت: به خیال این‌که مکتب ایرانی این آقایان برگرفته از متون شهید مطهری است از آن دفاع کردم ولی بعد دیدم که قضیه فرق می‌کند.

احمدزاده در همین زمینه ادامه داد: در دانشگاه امام صادق از آیت‌الله مهدوی کنی چیزهای دیگری شنیده بودم و از کتاب‌های شهید مطهری به خصوص خدمات متقابل اسلام و ایران استنباط کرده بودم که بسیاری از منابع فقه اسلامی از جمله منابع چهارگانه شیعه همه به واسطه خدمات عالمان ایرانی بوده و از همین رو مکتب ایرانی آن‌ها را در تضاد با باورهای خود دیدم.

+7
رأی دهید
-38

bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
چهره هاشون کاملا به هم شبیه است .دروغگویی از سر و روشون میباره
‌چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392 - 18:22
sharafYabi - بیمبه - انگولا
اینها سیاست رو به انتهای عمق مستهجن افکار قرون وسطایی خودشون رسانده اند. یعنی‌ ایران اینقدر بدبخت شده؟
‌چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392 - 19:08
arirang - سئول - کره جنوبی
آقای به اصطلاح نون به نرخ روز خور بهت توصیه می‌کنم با این آقای احمدی نژاد در نایفت کسی‌ که رو به روی سپه و رهبره اینجوری ایستاده تو دیگه پشیزی بیش نیستی‌ که اینجوری تو عکس گردن کاج کردی . کار ندارم احمدی نژاد عدم خوب یا بد ولی‌ به اینجور افراد میگن حزب بد هرجا که به نفعشون باشه همون جا کنگر میخورن لنگر mindazan . دم انتخابات به فکر beytolmal oftadi ؟ khodeti
‌چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392 - 20:04
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
چه عشوه شتری آوردی لازم شد همه شتران دستگاهِ ولایتِ فقیه به تو رای دهند.... راستش قبلا از به کار بردن واژه ولایت فقیه منزجر میشدم، الانم میشم اما تصمیم دارم این واژه نفرت انگیز را به کار ببرم تا بیشتر همه بدانند که حکومت ولایتِ فقیه چگونه حکومتی بوده و هست و تا ابد این لکه ننگ بر فرق سر آخوند و طرفدارانش جا خوش کند تا از واژه انسانیت شرم کنند و سر افکنده تاریخ شوند.
‌چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392 - 21:02
Rezanl - امستردام - هلند
به اینا میگن پرچم که متأسفانه تو ایران هم زیاد هستند و همیشه با باد تغییر جهت میدن.
‌پنجشنبه 12 ارديبهشت 1392 - 09:57
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.