بازداشت یک مظنون دیگر ارسال نامه سمی به اوباما

اورت داسکی مربی ورزشهای رزمی و ساکن شهر توپالو میسیسیپی است
پلیس مارشال آمریکا یک مظنون جدید که مردی ۴۱ ساله است را در ارتباط با ارسال نامه های آغشته به سم رایسین به باراک اوباما و دو مقام دیگر این کشور بازداشت کرده است.
اوِرِت داسکی (ٍEverett Dutschke) در دقایق نخست بامداد شنبه (۲۷ آوریل) در خانه اش واقع در شهر توپالو ایالت میسیسیپی و بدون مقاومت بازداشت شده است. او اکنون در اختیار پلیس مارشال آمریکاست.
مقامات پلیس محلی در تماسی تلفنی به بیبیسی گفتند که آقای داسکی هنوز تفهیم اتهام نشده و اقدامات رسمی در این باره صبح روز دوشنبه انجام خواهد گرفت اما خبرگزاری رویترز گزارش کرده که اتهام آقای داسکی "تولید و عرضه مواد سمی برای استفاده در سلاح بیولوژیکی" است.
پلیس آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که سه نامه پستی مشکوک را که برای باراک اوباما، رئیس جمهوری و یک سناتور کنگره و یک قاضی دادگاه ارسال شده بود کشف کرده که هر سه آغشته به سم مهلک رایسین (Ricin) تشخیص داده شده اند.
در همان هنگام پلیس فردی به نام پل کرتیس را بازداشت کرد اما خیلی زود با رفع اتهام از آقای کرتیس او آزاد شد.
گفته می شود که آقای کرتیس در بازجوییهای اولیه از آقای داسکی به عنوان کسی که می توانسته انگیزه چنین اقدامی را داشته باشد نام برده بود.
اورت داسکی مربی ورزش های رزمی است و باشگاه ورزشی او در کنار خانه اش از اماکنی بودند که پلیس در روزهای گذشته مورد بازرسی قرار داده بود.
سم رایسین اگر چه ریشه طبیعی دارد و از گیاه کرچک استحصال می شود اما میزان سمی بودن آن حتی ۶۰۰۰ برابر بیشتر از سم سیانور است.