ماجرای جنجالی سوآپ نفتی که احمدی نژاد به محصولی واگذار کرد!

خبرنگار سیاسی «انتخاب» گزارش داد: ماجرای جنجالی سوآپ نفت در زمان استانداری احمدی نژاد و نقش محصولی سالهاست در محافل خصوصی شنیده می شود اما کسی تا به حال شهامت بازگو کردنش را نداشته ، اینبار برای اولین بار کمال‌الدین پیرموذن عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در شریطی که همه گروه ها تندترین انتقادات را به دولت می کنند، مطالبی را درخصوص افشای بخشی از این اقدام غیرقانونی بیان داشته است.


به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مجلس و ملت ایران طومار حق‌پنداران منحرف و ثروت اندوز را خواهد پیچید،گفت: محصولی در جایگاهی نیست که حتی یک یک جمله مثبت راجع به رئیس مجلس بگوید.

کمال‌الدین پیرموذن گفت: من به عنوان فردی که در دهه ۷۰ در زمان استانداری احمدی‌‌نژاد در اردبیل، شهردار بودم به نحوه عملکرد و ثروت اندوزی محصولی اشراف کامل دارم.

احمدی‌نژاد غیرقانونی سوآپ نفت را در اردبیل به محصولی واگذار کرد

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیرو سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان استانداری احمدی‌نژاد در اردبیل امتیاز حمل مواد سوختی از باکو به نخجوان (طرح سواپ) به محصولی واگذار شد، تصریح کرد: رئیس جمهور وقت، زمانی که امتیاز سواپ نفت را به استان نوبنیاد اردبیل واگذار کرد، احمدی‌نژاد به صورت غیر قانونی آن را به محصولی سپرد تا وی از این طریق به ثروت اندوزی نامشروع  بپردازد.

وی با تاکید براینکه حاضرم در یک مناظره رودرو دروغ پردازی محصولی را برای افکار عمومی روشن کنم، ادامه داد: افرادی که خود را پاک‌دست معرفی و به رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن توهین می‌کنند را در یک مناظره رودرو رسوا می‌کنم.

معرفی مشایی از طرف لاریجانی به احمدی نژاد کذب محض است

نماینده اصولگرای مجلس نهم، تصریح کرد: اینکه محصولی می‌گوید لاریجانی، مشایی را به احمدی‌نژاد معرفی کرد، کذب محض است زیرا همگان می‌دانند مراد و مریدی احمدی نژاد و مشایی چندین ساله و دیرینه است.

پیر موذن، ادامه داد: اگر محصولی بخواهد به اینگونه مباحث ادامه دهد، قطعا او را رسوا خواهم کرد و خواهم گفت چگونه از کیسه بیت المال و حق مسلم مردم اردبیل  برای خود ثروت اندوزی کرده است و چگونه وقتی برای دادن پاسخ به این موضوعات به دادگاه رفته بود خود را تبرئه کرده است.

محصولی را رسوا می‌کنم

وی با بیان اینکه این سناریوسازی‌ها برای این است که مدیر با کفایتی هم‌چون علی لاریجانی را از صحنه انتخابات و نامزد شدن دور کنند، افزود: پرونده فساد مالی محصولی به دلیل توهین به شهید‌باکری‌ها و ثروت اندوزی‌ها قطورتر از این است، و وی در جایگاهی نیست که حتی  یک جمله مثبت راجع به رئیس مجلس بگوید.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مجلس و ملت ایران طومار حق‌پنداران منحرف و ثروت اندوز را خواهد پیچید، توضیح داد: در اولین نطق خود در مجلس شورای اسلامی با سند و مدرک رسواگر کسانی که با زیاده‌گویی‌های خود به رئیس مجلس و نمایندگان توهین کرده‌اند و به وی نسبت ناروا زده‌اند خواهم بود.

صادق محصولی در اظهار نظر اخیر خود اعلام کرده خودم شنیده‌ام که علی لاریجانی، مشایی را به احمدی‌نژاد معرفی کرده است.

+45
رأی دهید
-4

ققنوس - تهران - ایران
هردم از این بام بری می‌رسد !
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 13:21
irane aziz - وین - اتریش
واقعا چرا خامنه‌ای از خجالت سکته نمی‌کنه؟مدتهاست سردمداران این نظام کار اصلیشون شده افشای دزدیهای همدیگه،آدم فکر می‌کنه این دولتمردان از صبح تا شب تو اتاقهای دربسته فقط دارن به این فکر می‌کنن که چطور این ملت رو بچاپن،در صورتی که دولتمردای دیگه تو اتاقهای در بسته دارن به این فکر می‌کنن که چطور رفاه رو به ملتشون بدن
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 13:54
irane aziz - وین - اتریش
بی‌دلیل نبود که این دزد کثیف،با وقاحت تموم جلو ۷۲ میلیون آمار انتخابات ۸۸ رو دستکاری کرد،این دستمزدشه
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 13:57
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
این رو کجای دلمون بگذاریم !!! ننگ ننگ بر دولت دیکتاتور و بی خاصیت ما
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 14:08
skyblue - خوزستان - ایران
همه ما میدانیم که اینها ثروت را از را نامشروع بدست آوردند اقای محترم چرا حالا زبان باز کردی تا حالا کر و گنگ بودی این واقعیت ها را بازگو کنید .نمی دانم اخر این مملکت همه مسئولین دزد چه می شود بدبخت این ملت زود باور...!!!!!!!
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 14:29
gone with wind - دزفول - ایران
خلایق را هر چه لایق!!!. همین دزدای سرگردنه برای مردم ایران خوبند!!!!!???
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 15:30
jj122 - تهران - ایران
این آقای پیر موذن اون موقع که اول کار بود چرا رسواشون نکرد و حالا می‌خواهد این کار رو انجام بعده حـ...‌ها هماشون از ۱ قماش هستند کثیف‌ترین آدمهای روی زمین هستند. این ها
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 17:06
دلمرده - تهران - ایران
کثافتا همتون دروغ میگین و فقط از ابزار تهدید برای رسیدن به اهداف شومتون استفاده میکنید.تا کی می خواین مردم را نامحرم قلمداد بکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 21:41
sting68 - گنبد - ایران
چپاولگران خائن پست فطرت.................دروغگویان متزور خبیث.............منافقین صهیوننیست
‌پنجشنبه 5 ارديبهشت 1392 - 01:13
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
خوب پوفیوز توکه از همه اینها مدتهاست خبرداری و میدانی که چه کرده و چه طوری خودش را تبرئه کرده چرا تا حالا دهنتو وانکردی ؟ داشتی آرد نخودچی میخوردی نمی توانستی دهنت را وا کنی؟ یا اخیرا حق و حسابت نرسیده.
‌پنجشنبه 5 ارديبهشت 1392 - 01:14
sharafYabi - بیمبه - انگولا
دلمرده نباش، دوست عزیز، اینها مردم را اصلا انسان حساب نمیکنند. خوی حیوانی قابلیت درک انسان را ندارد، چه برسد به محرم و نا محرم!!
‌پنجشنبه 5 ارديبهشت 1392 - 01:19
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.