فیروزآبادی: مشغول بررسی برای مشارکت جدی در انتخابات هستیم

حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، پیش از این گفته بود نماینده آیت‌الله خامنه‌ای، سپاه را از دخالت در مسائل انتخابات منع کرده‌است.

حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، روز دوشنبه، دوم اردیبهشت، خبر داد که نیروهای مسلح هم‌اکنون مشغول بررسی اوضاع برای مشارکت جدی در انتخابات ریاست‌ جمهوری هستند.

 
حسن فیروزآبادی در این‌ خصوص به خبرگزاری مهر گفت: «نیروهای مسلح ما برای مشارکت در امر انتخابات در جهت تحقق حماسه سیاسی و مقابله با هرگونه فتنه احتمالی در انتخابات پیش رو از آمادگی کامل برخوردار هستند.»
 
وی تأکید کرد: «نیروهای مسلح هم‌اکنون مشغول بررسی اوضاع برای مشارکت جدی در انتخابات در جهت تحقق حماسه سیاسی هستند.»
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: «بالاخره نیروهای مسلح ما نیروهایی مجرب هستند که یک بار فتنه ۸۸ را تجربه کرده و با جزئیات و چگونگی مقابله با این نوع خطرات آشنا هستند.»
 
اعتراضات به نتایج اعلام‌شده انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری در سال ۸۸ در ایران با سرکوب شدید به‌ویژه از سوی نیروهای بسیج در ایران مواجه شد؛ چند و چون شرکت نیروهای مسلح در این سرکوب‌ها که حسن فیروزآبادی به آن اشاره کرده هنوز به درستی مشخص نیست.
 
آقای فیروزآبادی در ادامه سخنانش با اشاره به انتخابات پیش رو گفت که «نیروهای مسلح ما موظف هستند که طرح‌ریزی، آمادگی و پایش داشته باشند و نسبت به نقاطی که ممکن است از آنجا اتفاقی بیفتد دیدبانی کنند.»
 
در همین زمینه محمدرضا تویسرکانی، نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در نیروی بسیج، روز شنبه، ۱۷ فروردین‌ماه با اظهار این که «دستور حماسه‌آفرینی سیاسی صادر شده است» گفت که خنثی بودن نیروهای بسیجی در انتخابات ریاست جمهوری خیانت به «انقلاب و امام حاضر» است.
 
پیش از این برخی از اصلاح‌طلبان گفته بودند که بعضی از فرماندهان سپاه در انتخابات ریاست جمهوری گذشته «دخالت‌های غیرقانونی» کرده‌اند.
 
سخنان حسن فیروزآبادی در مورد مشارکت جدی نیروهای مسلح در انتخابات پیش رو در حالی بیان می‌شود که وی روز ۱۴ فروردین گفته بود منظور از بحث «مهندسی انتخابات» توسط سپاه که علی سعیدی، نماینده ولی فقیه، مطرح کرده است جلوگیری از ورود و دخالت نیروهای مسلح در عرصه انتخابات است.
 
علی سعیدی، نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در سپاه پاسداران، پیشتر در ۱۹ دی‌ماه گفته بود که «وظیفه ذاتی سپاه، مهندسی معقول و منطقی انتخابات است».
 
این اظهارات واکنش‌های زیادی را برانگیخت و حسن فیروزآبادی سخنان نماینده آیت‌الله خامنه‌ای را به معنی حفظ سپاه پاسداران «از هرگونه دخالت در مسائل انتخابات و حضور در دسته‌بندی‌های سیاسی» تفسیر کرد.
 
با وجود این تفسیر، آقای فیروزآبادی روز ۲۴ فروردین به انتقاد از اسفندیار رحیم‌ مشایی که از او به عنوان فرد مورد نظر دولت برای نامزدی در انتخابات یاد می‌شود پرداخت و نسبت به اقدامات وی هشدار داد.
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از این که محمود احمدی‌نژاد در سخنرانی اخیر خود پرچم ایران را به دست اسفندیار رحیم‌ مشایی سپرد، انتقاد کرده و آن را «غیر قابل توجیه» خواند.
 
وی به مقامات جمهوری اسلامی هشدار داد که «مراقبت کنند اقدامی انجام ندهند که سبب تنش در جامعه بشود».
 
او این اقدام اخیر آقای احمدی‌نژاد را «از جمله مصادیق بارز» چنین اقداماتی بر شمرد.
 
یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران قرار است روز ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ برگزار شود.

+15
رأی دهید
-43

قهوه تلخ - منجستر - انکلستان
خجالت نمیکشی ،،مردم إز سوء تغذیه تو ایران زجر میکشنند ،تو شکمتو کلفت کردی ،بوست کلفت حرام خور شکم برست،،،،،
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 17:31
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
گم شو خیانتکار---عمامه ا‌ت کو؟؟؟
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 17:15
anti cleric - دوبلین - ایرلند
گاو میش ولی‌ فقیه
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 16:19
mohandes57 - تهران - تهران
عکس جدیدشو تو خبرگزاری فارس امروز ببینید موها و ریشاشو رنگ میزنه خجالتم نمیکشه با این هیکلش!
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 19:30
juvel - اسلو - نروژ
تو به صورت جدی اون شکمه گندتو آب کن ، که از بس حقه مردمو خوردی داری میترکی .
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 18:57
a.ahooraei - کلن - آلمان
خفه مرتیکه پفیوز . بلکه خودتون ٣ تا ٤ بار لباس عوض کنید و با گریم پای صندوقهای رأی برید.
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 19:09
parvaz 1 - پلیموس - انگلیس
بوفالو ، کمتر بخور ، کمتر هذیون بگو
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 20:38
paksan - آمریکا - آمریکا
شما همون با قدرت وارد توالت احمدی نژاد شدی بسه یه فکری برای خارج شدنت بکن که گیر افتادین به همران آقا و دوستانش در سپاه . شماها نمی خواد شونه خالی کنید باعث بسیاری از این مشکلات و بدبختی های امروز مردم شماها بودید که برنامه تفلب انتخابات 88 رو عملی کردید و اصلاً شماها بودید که تقلب رو سروسامان دادید چون می گفتید نظر آقا روی احمدی نژآده حالا همه می دونن مقصر اصلی بدبختی های امروز کشور خود خامنه ای است و بیخود آدرس اشتباه نده گندبک خامنه ای بازم می خواد با قدرت وارد بشه و ولایتی گزینه ایشان است و این دیگه نیاز به انتخابات نداره و اصلاً شماها تمام آرزوتون اینه که مردم شرکت نکنند و شما راحت مهره خودتون رو بگذارید و امروز دیگه سپاه و خامنه ای به وزرای کلیدی راضی نیست همه چیز رو می خوان و توانش رو هم دارند که به زور بگیرن.پول نفت و تمام اقتصاد کشور که دستشونه فقط آقابالاسر نمی خوان
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 20:39
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
رنگ موش خوب نیست . باید چند تا بسته از آلمان براش بفرستم تو انتخابات کم نیاره . آخه گروهبان گارسیا مرد هم موش رو رنگ میکنه ؟
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 22:54
AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
البته منظورش از برسی، استخدام فتوشاپ کاران و مونتاژ کاران حرفه ای میباشد که بخوان بگن همه آمده بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته تصاویر تکراری دوره های گذشته رو هم چاشنی کارشون میکنن! نخیر، ممه رو لولو خیلی وقته برده، قبری که چند ماهه دارین واسش فاتحه میخونین مرده توش نیست. فیروز آبــــــــــــــــــــــــــــــادی آبـــــــــــــــادی آبــــــادی آبـادی(بادکنک):d
دوشنبه 2 ارديبهشت 1392 - 23:27
kurosh-h - گوتنبرگ - سوئد
سردار بشکه. از تیپ پینوشه الهام گرفته.
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 00:16
AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
میخواستم بهت بگم برو تو بشگه ، یهو فهمیدم تو خودت بشگه ای :d
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 01:18
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.