احمدی نژاد برای شرکت در مراسم تحلیف جانشین چاوز به ونزوئلا رفت

آقای احمدی نژاد آخرین بار در مراسم سوگواری چاوز به ونزوئلا رفته بود

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران برای شرکت در مراسم تحلیف نیکلاس مادورو رئیس جمهور جدید ونزوئلا که جانشین هوگو چاوز شده است، به آن کشور سفر کرده است.


آقای احمدی نژاد پیش از ترک تهران به خبرنگاران گفت که "روابط ما با ونزوئلا راهبردی و نماد روابط ایران با کشورهای آمریکایی لاتین است."

رئیس جمهور ایران در عین حال توضیح داد که این طور نیست که همه روابط ما در آمریکای لاتین "مشروط به رابطه با ونزوئلا باشد" بلکه این رابطه نماد رابطه با کشورهای امریکای لاتین است.

هوگو چاوز رئیس جمهور پیشین ونزوئلا ۱۵ اسفندماه، بعد از مدت‌ها دست و پنجه نرم کردن با سرطان درگذشت و در انتخابات ریاست جمهوری که پس از مرگ او برگزار شد، معاونش نیکلاس مادورو به ریاست جمهوری انتخاب شد.

ونزوئلا تحت رهبری هوگو چاوز از جمله کشورهایی بوده که روابط صمیمانه و نزدیکی با جمهوری اسلامی داشته و روسای جمهور ایران و ونزوئلا بارها از کشورهای یکدیگر دیدن کرده اند.

آقای احمدی نژاد آخرین بار در مراسم سوگواری آقای چاوز حضور یافت.

پس از اعلام درگذشت آقای چاوز، دولت محمود احمدی نژاد در اقدامی بی سابقه برای درگذشت یک رهبر سیاسی غیر مسلمان، یک روز عزای عمومی اعلام کرد و آقای احمدی نژاد با صدور پیامی گفت "تردید ندارم که او [هوگو چاوز] باز خواهد گشت و به همراه صالحان و حضرت مسیح و تنها باقیمانده از نسل پاکان، انسان کامل، خواهد آمد و جامعه بشری را در استقرار صلح و عدالت کامل و مهربانی و کمال یاری خواهد کرد."

اظهارات محمود احمدی نژاد ظاهرا به معنی آن بود که آقای چاوز از کسانی است که هنگام ظهور امام دوازدهم شیعیان او را همراهی خواهد کرد و به همین دلیل هم، با انتقاداتی در جمهوری اسلامی مواجه شد.

آقای احمدی نژاد که برای حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ونزوئلا به آن کشور رفته، گفته است که "خوشبختانه روابط با همه کشورهای آمریکای لاتین خوب است، جهت‌گیری کشورهای آمریکای لاتین به سرعت به سمت دیدگاههای آقای چاوز در حال حرکت است و حلقه دولت‌های انقلابی و روسای انقلابی هر روز گسترده‌تر می شود."

رئیس جمهور ایران، آقای چاوز را "سرحلقه اصلی دوران جدید انقلاب در آمریکای لاتین" معرفی کرده و گفته که بدخواهان نمی خواستند که "راه چاوز ادامه یابد و انتظار داشتند که مردم از چاوز رو برگردانند یا جانشین او از یاران و نزدیکان او انتخاب نشود."

به گفته آقای احمدی نزاد مردم ونزوئلا "با هوشمند راه چاوز را انتخاب کردند و ما هم برای شرکت در جشن مردم و نیز مرور دوباره ابعاد و جوانب و همکاری هایی که داریم و تحکیم دوستی هایمان به آنجا می رویم."

در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، آقای مادورو با اکثریت بسیار اندک آرا به پیروزی رسید در حالیکه نامزد حزب مخالف دولت را به مداخله در انتخابات متهم می کرد.

+11
رأی دهید
-30

asemanabi1 - اتن - یونان
عاشق شده ها
جمعه 30 فروردين 1392 - 11:57
Rezanl - امستردام - هلند
اگه من جات بودم همون‌جا یه زنی‌ پیدا می‌کردم میموندم، بدبخت فقط دو ماه دیگه داری بعدش روزگارت سیاست.
جمعه 30 فروردين 1392 - 12:18
آریای من - آبادان - ایران
مادورو بهونست رفته به مادر چاوز یه سری بزنه:-D
جمعه 30 فروردين 1392 - 12:19
rezashb2003 - برلین - آلمان
باور کنید زن یا مادر مرحوم چاوز رو صیغه کرده - فردا پس فرداست که مثل فرهاد تیشه بر کوههای ونزویلا بزنه
جمعه 30 فروردين 1392 - 12:35
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
برو چند میلیارد دلار هم بده به معاون،شاید این سوراخ موش برات همیشه رزرو باقی‌ بمونه
جمعه 30 فروردين 1392 - 12:54
kobalt - کرج - ایران
آقا عجله نکن هنوز تائید قطعی نشده و ممکنه باز شماری بشه .شایدم مادرو بهانه ست ننه چاورز نشانه ست .ای پدر عشق بسوزه هی.
جمعه 30 فروردين 1392 - 13:17
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
اشغال‌های اسلامی و کمونیست عاشق هم !!!!!!!!!چون در پایه هر ۲ ریشه در خون دارند!!آن قلاب ایران این را ثابت کرد و مجاهدین تلفیق کاپیتال مارکس با قرآن !!!
جمعه 30 فروردين 1392 - 17:52
javadrezazadeh - ارومیه - ایران
یکی به این مرتیکه بگه بجای اینهمه مسافرت خارجی و الکی !!!!!!!!!!!. بقیه جمله به عهده خودتون
جمعه 30 فروردين 1392 - 20:29
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
بری برنگردی
شنبه 31 فروردين 1392 - 01:05
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.