برگزاری پرحاشیه همایش صد هزار نفری در ورزشگاه آزادی

ایلنا نوشت :

همایش تجلیل از دست اندرکاران سفرهای نوروزی که از پیش اعلام شده بود در ورزشگاه یکصد هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود تا دقایقی دیگر، به صورت رسمی آغاز می‌شود اما حاشیه‌های آن از ساعت‌ها پیش شروع شده است.

این همایش که بسیاری از فعالان سیاسی از آن به می‌تینگ بزرگ تبلیغاتی جریان دولت محمود احمدی‌نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری دو ماه آینده تعبیر می‌کنند، پیش از آغاز حاشیه‌هایی هم داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در حال حاضر که حدود ۱۵ دقیقه تا برگزاری این همایش باقی مانده حدود ۷۰ هزار نفر در ورزشگاه یک صد هزار نفری آزادی تهران حضور داشته و رفته رفته به جمعیت حاضر نیز افزوده می‌شود.

درب‌های ورزشگاه از حدود ساعت ۱۰ و نیم صبح باز شد و مردم با حضور در سکو‌ها شاهد هنرنمایی گروه‌های رقص و آواز محلی بودند.

از نکات قابل توجه این همایش ابراز شادی برخی از دختران و پسران در سکوهای ورزشگاه به هنگام هنرنمایی گروه‌های رقص است. جمعیت حاضر در ورزشگاه را زنان و مردانی تشکیل می‌دهند که به صورت تفکیک نشده در کنار هم نشسته‌اند و با هنرنمایی گروه‌های هنری به ابراز شادی می‌پردازند.

پارکینگ‌های استادیوم یکصد هزار نفری آزادی تهران از صبح امروز شاهد اتوبوس‌هایی وابسته به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و... از تمامی استان‌های کشور بود.

تقریبا ۹۰ درصد جمعیت حاضر در ورزشگاه لباس‌های فرم نهادهای مربوطه خود را به تن دارند.

این همایش آنطور که در زیر پرچم توزیعی بین مردم نوشته شده با مشارکت حمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، وزارت ورزش و جوانان، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اپراتور سوم تلفن همراه (رایتل)، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و.... برگزار می‌شود.

سخنرانی محمود احمدی‌نژاد تا دقایقی دیگر در این همایش انجام خواهد گرفت و احتمال داده می‌شود برخی از اعضای اصلی حلقه مشاوران احمدی‌نژاد نیز در این همایش سخنرانی کنند و به همین دلیل است که بسیاری از فعالان سیاسی عنوان این مراسم مبنی بر تجلیل از خادمین ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی یک بهانه دانسته و آن را یک میتینگ تبلغاتی و انتخاباتی می‌دانند.

در جریان برگزاری این مراسم دو سوارکار که لباس های محلی عشایر چهارمحال بختیاری را بر تن داشتند دور زمین چمن استادیوم آزادی را با اسب های خود طی کردند و در حالی که یکی از آن ها پرچم جمهوری اسلامی ایران و دیگری تصویر مقام معظم رهبری را در دست داشت بعد از دو دور گشتن به دور زمین در جلوی جایگاه حاضر شدند و تصویر و پرچم را به احمدی نژاد نشان دادند. رئیس جمهور نیز ایستاد و با تکان دادن پرچم از آن ها تقدیر و به تصویر مقام معظم رهبری ادای احترام کرد.

دقایقی پیش دو دستگاه بالگرد حامل محمود احمدی نژاد و همراهانش در حاشیه استادیوم یکصد هزار نفری آزادی به زمین نشستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، با وجود آن که از بلندگوهای ورزشگاه اعلام شده بود که مراسم رسمی از ساعت 14 آغاز می شود؛ رئیس جمهور و همراهانش حدود یک ساعت و نیم دیرتر به مراسم رسیدند.

در مدتی که حاضران در ورزشگاه در انتظار رئیس جمهور و همراهان او بودند، از بلندگوهای ورزشگاه موسیقی پاپ پخش می شد که این اقدام هیجان خاصی را در میان دختران و پسران حاضر در مراسم ایجاد کرده بود.

حاضران در ورزشگاه از حدود یک ساعت پیش با به راه انداختن موج مکزیکی در انتظار آغاز رسمی مراسم و سخنرانی احمدی نژاد هستند.

براساس برآورد خبرنگاران مستقر در ورزشگاه جمعیتی حدود 70 هزار نفر در مراسم حضور دارند و ظرفیت ورزشگاه به طور کامل تکمیل نشده است.

علی نیکزاد، مرتضی تمدن و محمدشریف ملک زاده از اولین مسئولانی هستند که در جایگاه ویژه مسئولان حاضر شدند.این در حالی است که مشایی در جمع همراهان احمدی نژاد حضور ندارد.

مراسم با قرائت قرآن آغاز شد و دو مجری برنامه سید جواد هاشمی و خانم علومی اجرای برنامه را آغاز کردند.

علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی و از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری از سوی دولت محمود احمدی نژاد مورد توجه و تصویر اول نمایشگرهای ورزشگاه آزادی در زمان برگزاری مراسمی با عنوان تجلیل از خادمان تسهیلات سفرهای نوروز است که بسیاری از سیاسیون آن را میتینگ بزرگ تبلیغاتی دولت می دانند.

 
به گزارش خبرنگار ایلنا، جهانیان معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی در این همایش در سخنان کوتاهی گفت: امسال این همایش بزرگ در ورزشگاه آزادی با درایت شخصی رئیس جمهور و اقای ملک زاده و همکاری وزارت ورزش و جوانان برگزار شده است.
مصطفی محمدنجار،وزیر کشور، در همایش یکصد هزار نفری تجلیل از خادمین ستاد تسهیلات سفرهای کشور، این سفر‌ها را اقدام بسیار مناسبی در کشور دانست.
 
به گزارش خبرنگار ایلنا وزیر کشور با اشاره به مطلوب بودن انجام سفرهای استانی از زحمات تمامی مدیران و همچنین اعضای سازمان‌های میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی انتظامی، راهداری، هلال احمر، فرمانداران و دهیاران تقدیر کرد.
 
وی گفت:حجم قابل توجه سفرهای نوروزی با حدود 100 میلیون نفر جابجایی و 85 میلیون نفر اقامت شبانه نشان می‌دهد که علیرغم تلاش‌های دشمنان برای القای وجود رخوت در جامعه ایران همچنان شور و نشاط، امید و سرزندگی در جامعه وجود دارد.
 
وی با اشاره به به اهمیت سفر در زندگی اجتماعی گفت: سفر یکی از نماد‌ها و نشانه‌های جامعه پویا و بانشاط است انسان همیشه برای شناخت به سفر می‌رود و دین اسلام نیز به سفر تاکیدات زیادی دارد.
 
وی با اشاره به دیدار مسوولین سفرهای استانی پیش از آغاز سال ۹۲ با رهبر معظم انقلاب گفت: رهبری در آستانه سال حماسه سیاسی و اقتصادی فرمودند که سال ۹۲ باید به گونه‌ای باشد که مردم در سفر‌ها احساس راحتی کنند.
 
نجار با تقدیر و تشکر از همه فعالان سفرهای استانی افزود: رئیس جمهور عنایت خاصی به این سفر‌ها داشتند و قرار شد ۲۷۰ میلیارد تومان به دهیاری‌ها و بخشداری‌ها تخصیص داده شود.
 

احمدی نژاد در جریان برگزاری مراسم تجلیل از خادمان ستاد تسهیلات سفرهای استانی کشور محمود احمدی نژاد به تصویر مقام معظم رهبری ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا در جریان برگزاری این مراسم دو سوارکار که لباس های محلی عشایر چهارمحال بختیاری را بر تن داشتند دور زمین چمن استادیوم آزادی را با اسب های خود طی کردند و در حالی که یکی از آن ها پرچم جمهوری اسلامی ایران و دیگری تصویر مقام معظم رهبری را در دست داشت بعد از دو دور گشتن به دور زمین در جلوی جایگاه حاضر شدند و تصویر و پرچم را به احمدی نژاد نشان دادند. رئیس جمهور نیز ایستاد و با تکان دادن پرچم از آن ها تقدیر و به تصویر مقام معظم رهبری ادای احترام کرد.

+27
رأی دهید
-40

میدانم که نمیدانم - فریدونکنار - ایران
اگر ما مردمی(خس وخاشاک)فراموشکار نبودیم....!!!!!
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 17:03
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
با این ملت مسخ شده ی اسلامی حتی اگر انقلابی‌ هم رخ دهد‌مثل ۱۳۵۷--آن قلاب ناب محمدی خواهد بود!!!
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 17:21
tehroni - تهران - ایران
بال گرد یعنی‌ چی‌؟ می‌خواهید بگید هلی‌کوپتر روتون نمیشه؟ پس به هوا پیما هم بهتر بگید بال ثابت. اگر بال ثابت خیلی‌ احمقانه میاد پس مثلم بدونید که بال گرد هم به همون نسبت احمقانه است.
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 17:27
arirang - سئول - کره جنوبی
کاری به کارنامه این دولت ندرم ولی‌ چی‌ میشد مردم همیشه اینجوری شادی و پایکوبی میکردند ؟ الان چه اتفاقی‌ مثلا افتاد با این جشن ؟
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 21:08
دل سوخته - اریزونا - امریکا
(((حجم قابل توجه سفرهای نوروزی با حدود 100 میلیون نفر جابجایی و 85 میلیون نفر اقامت شبانه )))) این آمار و ارقام از کجاشون در میارن ؟؟؟؟یا شاید مردم رو نفهم بحساب که متاسفانه خیلی ها نفهم هستن که دنباله رو و طرف دار این بی شرف های دزد شدن از اون بالا تا کوچکترینشون دزد بی شرف بی ناموس و کثیف هستن و اخه حیون ها کل جمعیت ایران 70 یا 80 میلیون نفر هستن تا100 میلیون که شما میگین این 20 یا 30 میلیون نفر از کجا اومدن که شدن مسافر بعدش هم اینجور که میگین امسال هیچکس توی شهر خودش نبوده و شما آمار میدین شاید هم من اشتباه میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 21:28
perser68 - فلوریدا - امریکا
خوی آدم کشی رو میشه در این جونور احساس کرد!ننگ به احمدی نژاد
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 22:30
kobalt - کرج - ایران
دلسوخته-امریکا در اینکه اینا آمار سازی میکنن شکی نیست اما تعداد نفر جابجایی با جمعیت فرق میکنه یعنی یه نفر در طول ایام تعطیل ممکنه به سه شهر مختلف رفته و اقامت کرده وبرگشته که چهارنفر جابجایی محسوب میشه.تقریبامثل محاسبه نفر ساعت در کار تولید.
جمعه 30 فروردين 1392 - 04:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.