مقام ناجا: به کمک اینترپل بدحجابان را در خارج هم تعقیب می‌کنیم

معاون اجتماعی ناجا اعلام کرد بازیگران زن ایرانی که در خارج از کشور حجاب را رعایت نمی‌کنند، از طریق اینترپل (پلیس بین‌المللی) تحت تعقیب قرار می‌گیرند. وی همچنین از خداوند به خاطر حجاب تشکر کرد.

 

معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در نشست خبری روز سه‌شنبه ۲۷ فروردین، ۱۶ آوریل اعلام کرد که بدحجابی بازیگران در خارج از کشور از طریق پلیس اینترپل پیگیری می‌شود.
 
سردار منتظرالمهدی سینماگران ایرانی را "اندیشمندانی متعهد و پایبند به اصول" دانست اما با این حال تاکید کرد که این افراد در صورتی که در خارج از مرزهای ایران حجاب را رعایت نکنند، مورد تعقیب پلیس اینترپل قرار خواهند گرفت.
 
فرج‌الله سلحشور کارگردان اصولگرای سینما چندی پیش سینمای ایران را "یک فاحشه‌خانه بزرگ" خوانده بود. وی که پس از پخش خبر احتمال دعوت از آنجلینا جولی برای بازی در یک فیلم ایرانی سخن می‌گفت، اظهار داشت: «هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد».
 
تشکر از خدا به خاطر حجاب
 
آقای منتظرالمهدی البته اذعان کرد که مخالف مبارزه با بدحجابی است و معتقد است باید علت اصلی بدحجابی ریشه‌یابی شود.
 

 
تذکر به خاطر پوشش تنها مختص زنان نیست

وی ۴ مرحله اغنا، ترغیب، اصرار و اجبار را مراحلی برای اجرای طرح "صیانت از شأن و منزلت زنان" عنوان کرد و از مردم خواست که "حد لسانی" تذکر حجاب را انجام دهند، حد ایجابی را بر عهده نیروی انتظامی دانست و کار سلبی را آخرین مرحله عنوان کرد.
 
معاون اجتماعی ناجا حجاب را یک "موهبت الهی" دانست و گفت: «ما باید از خداوند بابت حجاب تشکر کنیم و باید عنوان کنم که حجاب مسئله اجتماعی و نه فردی است و برای حفظ حریم زنان باید این مقوله گسترش داده شود».
 
منتظرالمهدی همچنین از اجرای طرح دریا با شکل و شمایلی جدید خبر داد و گفت: «یگان ویژه باید با شکل و شمایل خاصی وارد این گونه‌طرح‌ها شود و از لحاظ جنبه بصری نیز باید به ارتقای امنیت کمک کند که به نظر می‌رسد تا اواخر خرداد ماه شاهد نتایجی در این زمینه باشیم».
 
رصد قرارهای فیس‌بوکی
 
معاون اجتماعی ناجا در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد که رصد کردن شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از قرارهای فیس‌بوکی در دستور کار این نیرو قرار دارد.
 
وی البته اظهار امیدواری کرد که با افزایش فهم و شعور جوانان، دیگر چنین قرارهایی گذاشته نشود.
 
دو سال پیش در یک صفحه فیس‌بوکی از جوانان ساکن تهران دعوت شد که در "پارک آب و آتش" جمع شده و به طور ‌جمعی آب بازی کنند. با کسانی که در این قرار شرکت کرده بودند، به شدت برخورد شد و چند تن از آنان در برنامه خبری ۲۰:۳۰ صدا و سیمای جمهوری اسلامی وادار به اعتراف تلویزیونی شدند.
 
چند ماه پس از آن در بندرعباس نیز ۳۰ نفر به دلیل شرکت در آب بازی جمعی که قرارش از طریق فیس‌بوک گذاشته شده بود دستگیر شدند.
 
قرار فیس‌بوکی "خزبازی" نیز یکی دیگر از این قرارها بود که در آن از جوانان دعوت شده بود که با لباس‌های عجیب و غریب، در محل قرار حاضر شوند.
 

+63
رأی دهید
-182

م تهرانی - دورتموند - آلمان
خاک برسر هرچی حرومی و جیره خور جمهوری اسلامیه دنیا داره به کجا میرسه این احمقها با مغزهای بیمارشون هنوز اندرخم یک کوچه گیر کردند
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:05
asemanabi1 - اتن - یونان
وی همچنین از خداوند به خاطر حجاب تشکر کرد. جون مادرت نیگا چه جوری فکر میکنه میشه تا اخرش رفت
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:11
baas - روتردام - هلند
و این جماعت (..............) باز هم رای خواهد داد .
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 21:57
princesse - تهران - پرژن
برید گم شید بابا هیچ غلطی نمیتونید بکنید .
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:21
farokhzad - کنت - انگلستان
ببینید چه پولی‌ میدهند به این خارجی‌‌ها برای پیدا کردن مخالفین‌شان شرم بر این حکومت دزد ۱۰۰ در ۱۰۰ اسلامی
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 21:59
maryamhedi - لوون - بلژیک
آخ جان دارن حسابی‌ تیشه به ریشه خودشون میزنن هر چی‌ بیشتر این کارها را بکنن زوتر نابود میشن
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:29
baba48 - تورونتو - کانادا
خیلی حیوونید -حیف حیوون
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:31
virus2825 - لندن - انگلستان
ملتی که بد از گذشت چند ماه هنوز میاد به اخبرا منفی‌ میده و نمیدونه که مثبتو منفی‌ دادن واسه اینه که اخبار بیاد بالا یا بره پایین معلومه این آخوندا ۱۰۰‌ها سال بهشون حکومت می‌کنن! بابا ۶ ماه شده بخونین زیرش چی‌ نوشته!
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:36
JimJimmy - برلین - آلمان
مسائل داخلی کشور که حل بود، شکر خدا مسائل خارجیمون هم حل شد دیگه!!!
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:00
alllah - تهران - ایران
آره ارواح شکمت اینترپل نه‌ بیکاره نه ساندیس خوره بیاد به حرف شما لاتها گوش کنه
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:27
leila leila - گوتنبرگ - سوئد
آدم خندش میگیره. اینترپل انقدر بیکار بود ما خبر نداشتیم؟
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:42
parvaz747 - نیس - فرانسه
زرشک شماها قادر نستید داخل را کنترل کنید چه برسه به خارج زر زدن که مالیات نداره .
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:52
دایی جان - والنسیا - اسپانیا
تو را بخدا اینها فکر میکنند اینترپل بیکار
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:54
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
برید بمیرید با این مخ های زنگ زده
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:53
Irani2500 - لندن - انگلیس
آره حتما!!!! اینترپل هم منتظر و بیکاره دستور تو سردار بی مخه. / خاک بر سر تو سرخر بجای امنیت و اسایش برای مردم چه چرت و پرت های میگه احمق.
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:09
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
اگر جرعت دارید بیاید خارج برای کنترول بد حجابی اخوند ساخته .
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:00
ali11111 - تهران - ایران
هااااااا..جوک سال؟!!! شما پس بد حجابی در ایران بر نیامدید حالا توسط اینترپل؟!!! انگار پلیس بین‌الملل دیوانه یا بیکاره؟!!!! شما اول آقای خاوری را توسط اینترپل برگردانید، بد حجاب‌ها طلبتون...
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:03
1k adame sadegh - تورنتو - کانادا
خالی‌ بندان در جهان صنعت گرند:)))))))))))))
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:12
kobalt - کرج - ایران
چه ابهت و اقتداری دوتا افسر ارشد گیر دادن به یه جوون کم سن وسال انگار یه باند بزرگ تبهکاری رو کشف و رئیس باند رو طی یه عملیات خطر ناک دستگیر کردن چه رشادتی و چه جانبازی حقشونه 1000 درجه سانتی گراد ترفیع بگیرن.این اینتر پل هم خیلی باید بیکار باشه که بره دنبال روسری خانمها احتمالا منظور این سردار برودرای اینتر پولیه خودمونن که نمونش همین دور وبرا هست.
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 22:37
Perspolisi - سیدنی - استرالیا
الو اینتر پول؟سلامن علیکم برادر. خسته نباشید. چند مورد بد حجابی هنرپیشه های تیاتر مملکت اسلامی ما در بلاد غرب هست که باعث و بانی سیل و طوفانهای اخیر هستند. لذا خواهشمندیم در اسرع وقت اینها را به ایران عودت بدهید. فمن الله توفیق. بووووووووق،، الو؟
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:36
perser68 - فلوریدا - امریکا
ننگ به آخوند،ننگ به جمهوری فاشیست اسلامی!
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:38
a.ahooraei - کلن - آلمان
خوب اینترپل هم به گشت ثارالله و یارالله و خوارالله و سیف الله و یدالله و شکرالله پیوست و دیگه خواهران و برادران مسیحی در غرب و این کفار هم دیگه آرامش ندارند. بسم الحجاب, و الا می بریمت بالخطاب. خواهران و برادران مزدور و علاف در خارج و مابین کفار, از فردا گشت اینترپل در راه است و مواظب شیونات اسلامی باشید.
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:54
perser68 - فلوریدا - امریکا
شما غلط می‌کنید که برای مردم تعیین تکلیف می‌کنید کی‌ چی‌ بپوشه!ننگ به جمهوری متحجر آخوندی اسلامی
‌سه شنبه 27 فروردين 1392 - 23:39
eslam777 - وین - اتریش
زنده باد جمهوری اسلامی. خدا رو شکر برای حجابِ اسلامی. باید با بد حجابان تندتر برخورد کرد که روشون زیادتر نشه.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:41
Dracula - ترانسیلوانیا - رومانی
ههههه و لابد اینتر پول هم قبول میکنه که بخاطر چیزهایی که یه مشت مذهب زده مایخولیایی بهش اعتقاد دارن و بزور به دیگران تحمیل میکنن کسی رو دستگیر کنه؟ فقط یه گاو ممکنه همچین حرفی بزنه.حجاب باعث نکبت و تحقیر و سمبل بردگی و کالا بودن زن هست و باید تو همه دنیا ممنوع بشه.چون یه بیماری روحی و توهین به شعور و برابری انسانهاست.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:17
انسانم ارزوست - اسلو - اسلو
شیعه جماعت لیاقتش همین رژیم جمهوری اسلامیه تا زمانی که ملت ایران برای حسین خاک تو سرش کنه جمهوری اسلامی همچنان سواری خواهد گرفت.تو سیستان و بلوچستان زلزله اومده طرف میاد تو تلویزیون دولتی میگه به کمک امام زمان و ایام سوگواری فاطمه تلفات زلزله کم بوده.باید چه انتظاری داشت از این ملت .ضمنا طرف از ایران زده بیرون شده مسیحی اما واسه شام غریبان شمع روشن میکنن.یعنی ایرانی جماعت هر چی بسرش بیاد کمه .
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 00:54
a.ahooraei - کلن - آلمان
این بی... ها همه ملت را مث اراذل و اوباش اطراف و دور و بر خودشون ، بی عقل و عقب مونده میدونند. انگار ما هم عبدل الاغ ایم که زر های تومنی یه غاز این هالو ها را باور کنیم که اینترپل جا و مقامش را با آشغال های نیروی انتظامی و ثارالله عوض کنه و دنبال بی حجاب بیوفتند. ... اینترپل هنوز دزد ٣٠٠٠ میلیاردی را تحویل نداده میاد بی حجاب واسه شما جمع آوری کنه!
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 02:37
smart292 - ونکوور - کانادا
جمهوری اسلامی به جای این حرفها باید جلوی دزدی علی‌ بابا (خامنه‌ای) و چهل دزد بغداد رابگیرد.سفر به انگلیس و خرج یک میلیون پوندی برای مجتبی خامنه‌ای و هسرش برای یک هفته ،شما قضاوت بکنید که سفر یک زوج به خارج برای یک هفته چقدر باید خرج بردارد. در ضمن همسر ایشان در خارج کشور اصلا حجاب ندارد.این هم از شکوفأی اسلامی است.که برای خودی همه چیز آزاد و برای دیگران حرام می‌باشد.نابود باد اسلام با آخوند آن.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 05:36
Omidjaber - سایتاماکن - ژاپن
شما لطفاً عوض اینکه به مردم بخواهی گیر بدی برو به خواهر وزن ودختران تان بدید احمق روانی روزگار شما کثافتا امدید سر کار دارین خون مردم را می مکید عوض این ارازل که فرمودید برو دست ادمهای محتاج و یتیم را بگیر ببین چقدر خدا تورا دوست خواهد داشت از خدا بابت حجاب تشکر نکن از خدا بخواه که قلب و روحت را پاک کند به حال شما چه فرقی دارد که کی چطوری حجاب دارد عیب از خودتان است که ارادهء ضعیف دارید و نمی توانید خودتان را کنترل کنید از وقتی که این حکومت دورغین اسلامی امده اکثر دختران ایران هنوز نتوانستند ازدواج کنند اگر عقل داشتی و سواد میتوانستید این مشکلات را به راحتی حل کنید ولی چون قلب پاکی ندارید به همه چیز مشکوکی به خاطره همین تا روز قیامت تا شماها هستید این مشکلات هست به امید روزی که یا سر عقل بیاید یا نابود شوید تمام مسولینی که در رآه ملت وکشور با وجدان تما م کار میکنند ارزوی سلامتی وموفقیت میکنم.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 04:17
طاطا - تهران - ایران
perspolisi عالی بود دوست عزیز کلی خندیدم . حقا که پرسپولیسی هستی :)
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 06:49
louis - خرونینگن - هلند
لعنت به جمهوری اسلامی و دارودسته اش ......مرگ بر دیکتاتور.....مرگ بر دیکتاتور
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 08:12
مانفرد - ایران - ایران
مرتیکه اول باید حجاب رو از نظر خودتون برای پلیس اینترپل تعریف کنید هرموقع اونها هم مثل شما احمق شدند که دیده شدن مو خانمها جرمه اونوقت بدحجابهای خارج رفته رو بازداشت میکنند و تحویل شما میدند****قبل از این کار اول شما اون لپ تاپ دزدی رو تحویل اینترپل بده تا برسه دست صاحبش بعد بیا
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 06:38
ایران آریایی - کلن - آلمان
eslam777 - وین - اتریش <=====دوستان..یکی از عوامل اینترپل اسلامی شناسایی شد :))))))))))))))))
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 07:58
kamal833 - کلن - المان
چقدر اینا عقده‌ای هستن که واسه خالی‌ کردن عقده‌شون یه مشت حرف مفت میزنن
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 09:09
m4ssod - لندن - انگلستان
بعد حجابی می‌کنیم تا ما تحتتون پاره شه حیوونها!
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 09:47
leila leila - گوتنبرگ - سوئد
من دولت تعیین می‌کنم
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 09:51
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
جک سال بود! مراقب باش اینترپل اسم خودتو تو لیست کسایی که دنبالش می‌گرده نذاره برادر، مثل خیلی‌ از اربابهای تروریستت که در لیست اینترپل هستند.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 08:55
Ahoramazda.pers - امستردام - هلند
دروغ از این بزرگ تر نشنیده بودم،اینتر ٔپل بیاد واسه جمهوری اسلامی کار کنه؟ هزاران هزار ایرانی‌ در خارج از کشور به سر میبرند اینتر ٔپل بیاد بگرده شناسایی کنه که کی‌ ایرانیه و چرا رو سری نداره؟`!!!! شما خیلی مثلِ اینکه مردم رو ابله و احمق فرض کردید هاهاهاها
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 11:11
eskandar kabir - اردبیل - ایران
انسانم ارزوست: ,, اگر ایرانی هستی فحشی که نثار کردی به خودت هم حواله میشود اگر نیستی این سایتبرای ایرانی هاست فحش نده
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 11:22
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
eslam777 - وین - اتریش- تهی مغزهائی مثل شماحامیان این دیوانگان روانی هستند.خدابه انسان عقل داده که فکرکنه ٬شما فکرمیکنید تمام زنان دنیابخاطربدحجابی میرن جهنم بجزفاطی کماندوهایه باحجاب که توایران زدگی میکند؟واقعآفکرش هم خنده داره.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 12:50
شاهسون - ملبورن - استرالیا
خدارو شکر این مشکلم حل شد
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 15:32
انسانم ارزوست - اسلو - اسلو
ها اردبیل چیه بهت برخورد از امام حسین و شیعه جماعت گفتم خوب حق دارم عزیز من وقتی تو دو ماه از سال رو تو سر خودت میکوبی چرا انتظار داری از رژیم تو سری نخوری,,,,,,
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 15:32
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
eskandar kabir - اردبیل - ایران چرا چون به اسلامیون قاتل اجداد ایرانی‌ !!!!!!!!نه تو!!! توهین کرد پانترک مسلمان؟؟؟
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 17:33
amooojoghdeshakhdar - ونیز - ایتالیا
virus2825 - لندن - انگلستان : خیلی خندیدم به مولا ...منم در عجبم
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 18:42
amooojoghdeshakhdar - ونیز - ایتالیا
eslam777 - وین - اتریش : سخت است فهماندن چیزی به کسی که در قبال نفهمیدنش پول میگیرد
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 18:46
mina minavand - هانور - آلمان
اونها که نشستن توی ایران حرف زیادی میزنن که هیچی‌ بعضی‌ از نوچه هاشونم اینطرف حرف زیادی میزنن.اینها فکر می‌کنن پلیس بین المللی هم مثل پاسدارها بیکاره که ببینه کی‌ چادر سرش میکنه کی‌ نه.
‌چهارشنبه 28 فروردين 1392 - 22:00
classic - تهران - ایران
یه روزی جلوی مردم به غلط کردن میفتید. فعلا با پول مردم و ایجاد فضای وحشت برای مردم خوب دارین جولان میدین. اما غذافی و اون مبارک ملعون از شماها خیلی گنده تر بودند. اما در مقابل خواست یک ملت مثل پشگل له شدند. روزی میرسه که تمام دیکتاتورهای عالم صدای خورد شدن استخوانهاشون رو خودشون خواهند شنید
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 09:50
petrick - اشدود - اسراییل
مدیر اینترپول بیکار بود اگه این پرونده هم نمیگرفت دیگه درش تخته بود !!!. فقط همین مونده دنبال بی حجاب بگردن دیپورت کنن ایران ! اونوقت بگو ببینم زندنون های ایران جای تقریبا 2.8 میلیارد زن بیحجاب رو داره بالام جان ?!
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 20:32
petrick - اشدود - اسراییل
فقط اینم اضافه کنم : برادر راه حل فقط مراقب این باش که اینترپل اسم خودتو بنام ناقض حقوق زنان و بشر تو لیست فراری ها قرار نده با این همه جرم !
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 20:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.