قرار به الحاق باشد، کشورآذربایجان به ایران خواهد پیوست

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دامن‌زدن به مباحث تجزیه‌طلبانه به ضرر باکو تمام می‌شود، گفت: قرار به الحاق باشد، کشورآذربایجان به ایران خواهد پیوست.

 
علاءالدین بروجردی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به برگزاری نشست ضد ایرانی در باکو گفت: متاسفانه مدتی است به دلیل نفوذ آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها شاهد زمزمه‌هایی ازآذربایجان، کشور اسلامی همسایه هستیم.
 
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطعا اینگونه اظهارات به ضرر کشور آذربایجان است افزود: اگر قرار بر صورت گرفتن تحولی باشد باید آنچه از ایران جدا شده به جای خود برگردد و آذربایجان نیز باید به ایران، سرزمین مادری خود بپیوندد و قطعا خلاف آن اتفاق نخواهد افتاد.
 
وی با تاکید بر اینکه اجازه برگزاری اینگونه نشست ها به گروه های تندرو به نفع دولتمردان آذربایجان نیست افزود: قطعا هموطنان آذربایجانی با توجه به دیدگاه اسلامی خود علاقمند به زندگی در یک نظام اسلامی بوده و نسبت به این اقدامات علاقه ای نشان نخواهند داد.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران به تمامیت ارضی و استقلال آذربایجان احترام گذاشته و علاقمند به برقراری ارتباطی خوب با این کشور هستیم تصریح کرد: به آذربایجان توصیه می کنیم که اجازه شکسته شدن حریم‌ها را ندهد زیرا آنچه بعد از اینگونه اظهارات تجزیه طلبانه رخ دهد به نفع آنها نخواهد بود.
 
بنابر این گزارش گروهک قومگرا و تجزیه طلب جبهه آزادی ملی آذربایجان جنوبی و شاخه انشعابی گروهک داک، با برگزاری نشستی در باکو ضمن طرح ادعاهای تجزیه طلبانه علیه ایران، نشریاتی توهین آمیز را توزیع کردند.
 

+480
رأی دهید
-203

persianshadow1 - برایتون - انگلستان
یادم میاد که ایران سر جنگ آذربایجان با ارمنستان به آذربایجان کمک نظامی و حتا انسانی‌ میکرد، واقعا که این جمهوری اسلامی فرق دوست و دشمن رو نمی‌فهمه، امیدوارم با کمک ارمنی‌ها این کشور آران جعلی رو پس بگیریم.
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:26
سیف الله پیتزایی - بیرمنگام - انگلستان
اذربایجان ارمنستان گرجستان کویت بحرین قطر و عراق دوباره باید برگرده به ایران. اون قاجار احمق با اون قرار داد ننگین ترکمنچای این کشور ها رو به باد داد ومحمد رضاه شاه پهلوی خائن بحرین رو واگذار کرد. مرده شورهای وطن فروش و مزدور.
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:30
atila111 - زوریخ - سویس
اینها نشانه ترس. این را ملت بزرگ و مقدس اذربایجان تصمیم خواهد گرفت .که به کشور اذربایجان الحاق شود و یا نه.وسلام.
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:38
Pezhman - وين - اتريش
باید تجزیه طلبان را شناخت وبگذاریم نیت شومشان را ابراز کنند.ملت ایران باید دشمنان خویش را بشناسند.اگر برخی کمی عقل وانصاف داشته باشند.میدانند که هزار ساله, نه کمتر ونه بیشتر.ترکها آمدن دارند ما را استسمار واستعمار واستبداد واستفراغ وهرچی که به ذهنتان میرسد...برسرمان میآورند.همین الان هم یک ترک دیکتاتور داره به همه رهبری میکنه بعد ملت مظلوم باید از این تجزیه طلبهای بی وجدان فحش هم بخورد.بروید تاریخ بخوانید.تک تک شما را میشناسم وبا برخی از شما بحث کرده ام ومیدانید هزارسال است رهبران وحاکمان ایران آذری بودند.باعث خنده است که گناهان خود را گردن دیگران میاندازید.!!! مرد باشید وبگویید: کی ایران را شیعه کرد؟. مرد باشید وبگویید: در زمان کدام پادشاه هفده شهر قفقاز را از دست دادیم؟.کی ناگورنی قره باغ را از دست داد وبه یک کشور فسقلی مثل ارمنستان باخت؟.حتمآ فارسها را مقصر میدانید؟!!!.. تمام این شکستها جلو چشم کشور ترکیه لاف زن وبا حاکمیت آذریهای بیعرضه صورت گرفته.گناه بیعرضگی تان را گردن دیگران نیندازید.
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:05
azerbaijan.oglu - لندن - انگلیس
اذربایجان چقدر مهم شده مگر شما انها را ترک .. نمی نامیدید پس از چی وحشت کردید؟
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:49
x.senator - سن خوزه - آمریکا
خامنه ائی,تو فکر میکنی با این مملکت داری که کردی ,مردم آذربایجان جرات میکنند باین دیکتاتوری مذهبی ملحق بشوند؟درحال حاضر بیش از 5 ملیون ایرانی از دست تو و سکهای هار تو,محاجرت کردند.و حداقل نیمی از این 5ملیون افراد متخصص و تحصیلکرده در رده بالای دکتری و مهندسی , هستند.برکسی پوشیده نیست که سیاست تو و مرام مذهب تو, زد ایرانی و ایران است, نمونه آن صدماتی که دراین دوره نکبت بار 35سال بآثار و تاریخ باستانی ایران زدی, تاریخ نگاران را بیاد حمله و تسلط تاتارها بایران میاندازد.لطمه های این نظام کمتزاز قاجار نیست.لعنت خدا بر تو و خمینی.
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:37
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
اصلا اون بنده خدا‌ها خودشون خبر دارند که براشون می‌برید و میدوزید و تنشون می‌کنید ؟؟؟
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:52
مراد درشوری - ویله - دانمارک
در ایران و جمهوری آذربایجان انتخابات بشه، در آذربایجان جنوبی، کردستان، اهواز، بلوچستان، تورکمن صحرا انتخابات بشه مردم انتخاب بکنند که در آینده چه میخواهند
جمعه 16 فروردين 1392 - 17:59
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
چه عجب یکی پیدا شد که دو کلمه حرف عاقلانه بزنه , غیر از نکته اسلامی آن چون تنها راه رهائی مردم از نکبت اسلام همون جدا شدند از ایران است , که البته در مورد تجزیه طلبها باید بگم فقط خودشون و چمدان شون از ایران جدا میشوند وگرنه تمامییت ارضی ایران به همت وطن پرستان و میهن دوستان با همین نقشه باقی خواهند ماند مگر اینکه آذربایجان به خاک ایران افزوده بشود. تجزیه طلبی هیچ تفاوتی با بی ناموسی ندارد چه خاک وطنت را به بیگانه بدهی چه مادرت را.
جمعه 16 فروردين 1392 - 18:04
حامد_ایرانی‌ - مالمو - سوئد
شتر در خواب بیند پنبه دانه
جمعه 16 فروردين 1392 - 18:30
hamilore - استنده - بلجیک
زرشک همین مونده که اینا برای ما شاخ بشن. ح بلژیک
جمعه 16 فروردين 1392 - 18:38
dena11 - تهران - ایران
ارجح تر است مسئولین محترم به جای انداختن توپ تو حریف،پاسخگوی مطالبات به حق مردم آذربایجان بوده و در روابط خود با ارمنستان تجدید نظر نموده و دهن کجی به غرور ملی آذری ها و تعصب اسلامی مردم ایران زمین را نادیده نگیرند.
جمعه 16 فروردين 1392 - 19:25
جنگنده - تهران - ایران
آذربایجان باید به ایران بازگردد چون متعلق به ایران است و شاهان زنباره قاجار بخاطره کثافتکاریاشون این گند رو به بار آوردن و باعث جدایی بخشی از آذربایجان شدند حالا اینا برا ما شاخ شدن و از نجابت ایرانیها سواستفاده میکنند و نمیدانند اگر ایرانیها اراده کنند یک روزه اذربایجان به زور به ایران بازگردانده خواهد شد یک زمانی مرحوم رضا شاه بدجوری جدایی طلبها را در آذربایجان ب سر جایشان نشاند و جالب اینکه خیلی از آذریهای آذربایجان تمایل به الحاق به ایران دارند چون مذهبشان شیعه است و نمیخواهند نوکری اسرائیل و آمریکا را کنند
جمعه 16 فروردين 1392 - 19:23
benyamin* - بوستون - ایالات متحده
خوب این جوری که بشه واسه آذری ها بد میشه ! . چرا؟چون اونها از قوانین اتحادیه اروپا پیروی می کنند.حالا به ایران الحاق بشن فکر می کنی چه اتفاقی بیفته!؟؟!!
جمعه 16 فروردين 1392 - 19:51
javadrezazadeh - ارومیه - ایران
کشور اذربایجان شکر اضافی خورده
جمعه 16 فروردين 1392 - 19:55
God666 - تهران - ایران
اذربایجان بخشى از ایران هست و به سرزمین مادرى خود باید ملحق شود
جمعه 16 فروردين 1392 - 20:31
mohammad.avaz - تهران - ایران
کشور مداری مورد اگه کشوری مداری زنده بود آره قبول می‌کردم ولی‌ کشور مرده به چه درد آزربایجان می‌خوره و برگشستن به کشور مداری یعنی‌ ایران فعلی‌ یعنی‌ ویرانیه کشور
جمعه 16 فروردين 1392 - 21:00
KARKAS - اصفهان - ایران
این برجردی قتل ستار بهشتی رو پا مال کرد
جمعه 16 فروردين 1392 - 21:34
gurtulush - تهران - ایران
اگه انگلیس مثل شما به قضیه نگاه کنه اونوقت حدود 40 کشور باید به خاکش الحاق شود لوووووووول
جمعه 16 فروردين 1392 - 21:35
yasharamani - هلسینکی - فنلاند
علاءالدین بروجردی گفت آذربایجان، کشور اسلامی و همسایه ایران است .مباحث تجزیه‌طلبانه به ضرر باکو تمام می‌شود.قطعا هموطنان آذربایجانی با توجه به دیدگاه اسلامی خود علاقمند به زندگی در یک نظام اسلامی هستند حالا که کار به اینید کشور همسایه کافر شد شما برین همون ارمنستان حمایت کنید .حالا چه گلی‌ بسره آذربایجانه ایران زدید که میخواین به سر اونا هم بزنین .به نظر من این نظام فاشیستی که توی ایران حاکم لیاقت حکومت به ایران یک پارچه را نداره تا زمانی‌ که به تمام ملیتها احترام نزارن و هقشونو به رسمیت نشناسن همینه .و بهترین کار تجزیه هست هر کسی‌ آزاد هر جوری که دلش می‌خواد زندگی‌ کنه سرزمین مادری متعلق به همون ملت و می‌تونه هرجوری که بخواد ادارش کنه .حالا خداییش قضاوت کنید آن کشور تازه به دوران رسیده اینم ایران ۲۵۰۰ ساله کوروش .
جمعه 16 فروردين 1392 - 20:56
yasharamani - هلسینکی - فنلاند
که ادعامون همه رو پاره می‌کنه . این اتفاق خواهد افتاد دیر یا زود داره ولی‌ سوخت سوز نداره حالا بیان بگین یاشار تجزیه طلب .بابا جان زبان مادری حق مسلم هر ملت که به همان زبان هم بنویسه و بخونه مثل همه ملت دنیا من تعجب می‌کنم از آقایانی که می گن خارج هستند شما که خودتون می‌بینید توی این کشور‌ها چطور به زبان مادری اهمیت میدن توی همین فنلاند به خاطر ۳۰۰۰۰۰ نفر که سوئدی هستن کشور دو زبانی هست حالا من فقط به زبان استناد می‌کنم کلی‌ چیزای دیگه تو این کشورها توی یه خیابون ۲۰ نفر زندگی‌ کنن ۱۱ نفر سوئدی باشه اول زبان سوئدی نوشته می‌شه توی همه تابلوها بد فنلاندی . به هر حال تا زمانی‌ که حق همه به رسمیت شناخته نشه این جریان خواهد بود . حالا که شما میگین یاشار تجزیه طلب پس
جمعه 16 فروردين 1392 - 20:56
ekman - شیراز - ‫ایران
قطعا هموطنان آذربایجانی با توجه به وطن پرستی خود علاقمند به زندگی در کشور ایران بوده و نسبت به این اقدامات علاقه ای نشان نخواهند داد درست است،نه این گفته: قطعا هموطنان آذربایجانی با توجه به دیدگاه اسلامی خود علاقمند به زندگی در یک نظام اسلامی بوده و نسبت به این اقدامات علاقه ای نشان نخواهند داد.!!!!!!!.
جمعه 16 فروردين 1392 - 22:18
vahid.persian - شیراز - ایران
مالکیت آذرآبادگان همیشه برای ایـــــــــــــران است و بس...به امید ایرانی آزاد ، بزرگ و سرفراز...درود بر شاهان پهلوی شهبانو فرح و شاهزاده رضا پهلوی زنده باد ایران...
جمعه 16 فروردين 1392 - 22:59
آسمانی - ریچموند - کانادا
ما نمی خوایم زیر دست دزدان تهرانی باشیم زوره؟
جمعه 16 فروردين 1392 - 21:32
ukguy4u - لندن - بریتانیا
تجزیه طلب در ایران جایی نداره.
جمعه 16 فروردين 1392 - 23:48
uk.ali - لیورپول - انگلیستان
اوگانیزه کردن اسلامیهای شپشی اذربایجان توسط ایران و حکم اعدام نویسنده و صدها دخالت مخصوصا برنامه چند نشست در مورد تجزیه کمتر از ۳۰۰هزار تالش جمهوری اذربایجان توسط ایران در ارمنستان خیلی شیرین به کام ایران ! چطور شد برنامه اینده اذربایجان با بیش از سی میلیون جمعیت به کام اخوندهای ایران تلخ امد و درضمن هدف رژیم جذب رضایت ایرانیان ضد اخوند هست والا امروز روز رفراندوم هست نه زود اول رفراندوم اذربایجانی را بگذارید تا حساب شمالی دستتان بیاید ! حتی فارسی زبانها از دست این حکومت حاضرند به تاجکستان یا همان فارسستان شرقی بپیوندند
شنبه 17 فروردين 1392 - 01:16
uk.ali - لیورپول - انگلیستان
سرنوشت مردم ترک اذربایجان خودشان تایین خواهند کرد نه ضد اذربایجانیهای عقده ای!
شنبه 17 فروردين 1392 - 01:28
uk.ali - لیورپول - انگلیستان
مشکل اساسی ما ترکهای اذربایجان در ایران الان ۴ چیز هست اگر نبود ما ایرانی تر از پان ایرانی بودیم و پایبد می ماندیم به هموطن بودن با همه اقوام. چرا فقط ۴ اصل را اکثر ایرانیهای فقط نژادپرست و در تمام صحبت هایشان به ترکها بکار می برند ۱-توهین ۲- تحقیر ۳- تهدید ۴-عوام فریبی ماننده اذری سازی ترکها ! غافل از اینکه هیچ قومی قدرت مطلق نیست و عوام فریبی عمرش کوتاه هست بلاخره تاوانش را بدهی !اصل هموطنی دوستی با دشمنان ترک نیست احترام و درک همدیگر به مردمان جغرافیای قراردادی هست تا تجزیه نباشد
شنبه 17 فروردين 1392 - 01:50
a.ahooraei - کلن - آلمان
مراد درشوری - ویله - دانمارک///شما دوست گرامی واسه همه ایران پیشنهاد نده و خصوصآ جنوب ایران را اسم نبر که هر چه هست و بود از جنوب بوده , چه آثار و افتخارات تاریخی و چه اسم و رسم های ایرانی و چه سرمایه های خوزستان. مردم جنوب همه جز تعداد ناچیزی از آنها همه عرب زبان نیستند. وقتی اطلاعی از جغرافیای کشور نداری بیخود واسه خودتون شعار ندید. امکان داره که: جنوبی ها(وقتی میگم جنوب ایران منظور تمام جنوب ایران و نه فقط خوز بلکه آنجایی که از دیرباز همد تمدن ایرانیان بوده, حالا دیگه خودت تشخیص بده) به ایرانی بودن و متعلق بودن دیگران به این سرزمین فکر کنند اما هرگز فکر نمیکنند که خودشان به این سرزمین متعلق نباشند و نام ایران و سرزمین پارس را به عده ای دیگر هدیه کنند.
شنبه 17 فروردين 1392 - 01:56
fdsa60 - تهران - ایران
آران استان 32 ایران است. پان ترکهای عزیز هم زیاد زور اضافی نزنن. آران همانند هنگ کنگ که بعد از 156 سال به چین پیوست به ایران میپیونده.
شنبه 17 فروردين 1392 - 04:26
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
atila111 - زوریخ - سویس/ از امثال شما بعید نیست که اینطوری شعار شجاعت بدهید !هر چی خاک ایران از دست رفت در زمان پادشاهان و حاکمان ترک بدون صلاحیت و لیاقت بوده. باختن خاک ایران به یک کشور بیگانه افتخار نیست , هر آذربایجانی که ناراحت است هری بسلامت خاک ایران را ترک کند ولی از آذربایجان فقط اسمش و با خودتون میبرید تو خواب ببینی ایران تجزبه شود. شما ها و امثال شماها خائنین به ایران هستید ایران هرچی میکشه از دست شماهاست.
شنبه 17 فروردين 1392 - 04:28
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
azerbaijan.oglu - لندن - انگلیس/ به نظرت کار عاقلانه ای است که خاک وطنت را به بیگانه ببخشی ؟ آیا به نظرت ترک بودن شرم آور است ؟ آیا به خودت شک داری ؟ مگه هر قوی را با قومیتش نامگذاری نمیکنند؟ فارس و لر و کرد و بلوچ , ترک , مازنی و گیلکی ............. چرا شما ها باید ناراحت بشوید که ترک خوانده شوید ؟ شاید مشکل طرز تفکر شماست؟ نه قومیت شما.
شنبه 17 فروردين 1392 - 04:29
گيارنگ - تورکو - فنلاند
بی عرضگی حاکمان یک کشور( شاهان قدیم تا قاجار ها و الان ) رو تجزیه میکنه از ایران به اون عظمت و وسعت یک گربه کوچک مونده اگر این بی عرضگی و فاشیستی ادامه داشته باشه شک نکند گربه هه اونقدر کوچک میشه که موش میخورده ش این خط اینم یه خط دیگه
شنبه 17 فروردين 1392 - 06:59
hossein-87 - تهران - ایران
تف به ذات هر احمقی که با ماشالا ماشالای دوتا احمق تر از خودش شیر میشه و منم منم میکنه.آذربایجان چیه؟!چه کشکی؟!چه دوغی؟! بی ظرفیت تر از ایرانی ندیدم والا. ادعا سر به فلک ولی عقل و شعور اندازه نخود.تو اگه ترک هستی و آذری قبول.بسیار عالی.احسنت. دیگه منم منمت واسه چیه؟! اگه کردی، دمت گرم.همه دوست دارن.ولی در مجموع همه مال ایران هستیم.نه ربطی به خامنه ای داره نه احمدی نژاد نه اسلام و هیچ چیز دیگه.فقط ایران.اگه با ایرانی بودنت مشکل داری که اون بحثش جداست و اگه اعدامت هم کنن کسی دم نمیزنه. اینهمه تو طول تاریخ از ما کندن بسه دیگه.
شنبه 17 فروردين 1392 - 07:50
turkan.t - باکو - آذربایجان
جالبه تموم کسانی که به این خبر اظهار نظر کردند همشون یا فارس خارج نشین بودند یا فارس ایران یکی نبود بپرسه نظر آزربایجانیها چیه اگه نمی دونید بدونید که90 درصد مردم آزربایجان جنوبی خواهان جدایی از ایران هستند و تمایلی برای زندگی در کنار مردمی با تمدن 2500 ساله که برای یه بستنی نزدیک بود روی هم چاقو بکشند ندارند
شنبه 17 فروردين 1392 - 09:11
kabootar - لاهور - پاکستان
دررژیم گذشته 50%دریای خزر ازایران بود ولی حالا 11 %به عبارتی 13% 37% را از کی بگیریم؟
شنبه 17 فروردين 1392 - 09:15
پاینده باد ایران - تهران - ایران
بشرطی که اول فکری به حال ایران بکنید ....آذربایجان جزو ایران بوده وخواهد بودولی حالا که اونا از این فقر وفلاکت در امانند چه کار باهاشون دارید؟
شنبه 17 فروردين 1392 - 09:57
saeed_national - تبریز - ایران
ekman - شیراز - ‫ایران-هیچ هم اینطور نیست.من اصلا و ابدا علاقه ای به زیستن در ایران ندارم.بیشتر فارسها هم اگه امکاناتش را می داشتند از این کشور میرفتند.خواهشا در کامنت گذاری رول پان ایرانیسم برای من بازی نکنید.تازه بدبختی خودمان کم نیست میخواهند کشورهای هم مرز را هم به خودشان بچسبونند و بدبختشان کنند. با کدامین اعتبار، با کدامین اقتصاد، با کدامین سیاست با کدامین صداقت و با کدامین.........؟بشینین بینیم با......
شنبه 17 فروردين 1392 - 09:50
انسانم ارزوست - اسلو - اسلو
قابل توجه ایرانیان الاخصوص خارج از کشور عزیزان لطفا برای یک لحظه هم که شده عاقلانه فکر کنید ایرانی که شما در مورد تمامیت ارضی ان بحث میکنید ایرانی است که روز به روز منزوی تر و مردمش از هرلحاظ عقب افتاده تر شده اند.بخصوص از لحاظ فرهنگی و انسانیت. ضمنا ایران اگر برای شما عتیقه است که میخواهید ان را به هر قیمت حفظ کنید ان ایران ارزانی شما حفظش کنید.فقط من از ایرانیهای خارج از کشور متعجبم شما که هیچ سهمی از ایران ندارید و حتی حاضر نیستید فرزندانتان در ایران بزرگ شود پس میشود بفرمایید این تعصب بی خود چیه که از خودتون نشون میدید؟. نقشه ایران قبلا روباه بود شد گربه و شما چه بخواهید چه نخواهید این گربه تبدیل به موش خواهد شد.نمونه بارز کوردستان عراق .....هاهاهاهاهاهاها
شنبه 17 فروردين 1392 - 09:59
aram. - کردستان - ایران
کشور آذربایجان باید از شاهان قاجار تشکر کند که از ایران جدایشان کرد وگر نه الان بجای پیشرفت و رفاه باید در منجلاب بدبختی دست و پا میزد.
شنبه 17 فروردين 1392 - 12:26
kobalt - کرج - ایران
اوایل فروپاشیه شوروی ژاپن ادعای چند تا جزیره تقریبا غیر مسکونی نزدیک هوکایدو رو که در تصرف شوروی سابق بود مطرح کرد در عرض مدت کمی این جزایر پر شد از آدمایی که امید داشتن بی چک و چونه شهروند ژاپن بشن .در مورد آذربایجان فکر نمیکنم اینطور بشه چون جدای از تمایلات ملی همه در جستجوی زندگیه بهترن مسجد هم که همه جا هست.
شنبه 17 فروردين 1392 - 12:00
مراد درشوری - ویله - دانمارک
بعضی‌‌ها چه تعیین و تکلیف میکنند خودشان را صاحب ایران می‌دانند، یک بی‌ سوادی هم که فقط جعلیات جمهوری اسلامی و پهلوی را خوانده توسعه مطالعه می‌کنه فکر می‌کنه هم مثل خودش بی‌ سواد هستند. پشت کامپیوتر وطن پرستی‌ راحت هست،. تا زمانی‌ که زبان تورکی در ایران رسمی‌ و تدریس نشه این تهدید‌ها هستند همه بدانند
شنبه 17 فروردين 1392 - 14:46
Pezhman - وين - اتريش
دوبار در خوزستان انتخابات شد. اولین بارزمان رضاشاه کبیر ودومی زمان مدنی در کوت شیخ, لاشه تجزیه طلبان روی رودخانه قبل از ورود نیروهای مخصوص از مرکز روان و .. توسط جوانان اهواز ودزفول,دزفول,دزفول وشوشتر واندیمشک وایزه ومسجدسلیمان وبهبهان وآبادان چنان سوراخ سوراخ شده بودند که منکر عرب بودنشان شده بودند.جالب بودبا لهجه عربی میگفتند: ما طهرانی هستیم...
شنبه 17 فروردين 1392 - 14:11
iraneshomali - شیکاگو - آمریکا
turkan.t - باکو - آذربایجان - آقای عزیز من هم آذری هستم البته نه از نوع جعلی آن و هم موافق به قول شما فارسها یا بهتر بگوییم ایرانیها هستم . لطفا بگویید این آمار را که 90 % آذریها موافق جدایی هستند را از کجا آورده اید؟ آقای محترم آذری یعنی ایرانی. آذربایجان بدون ایران و بالعکس معنی ندارد . شما از تمایلات خود و هم قطارانت صحبت می کنی نه واقعیت موجود!! من هم مثل شما از دیدن بستنی دزدی!! حالم به هم خورد . بله من هم از شرایط موجود در ایران فراری هستم اما این باعث نمی شود که وطن فروشی کنم.
شنبه 17 فروردين 1392 - 15:45
persianshadow1 - برایتون - انگلستان
Pezhman - وین - اتریش,دوست عزیز من خودم خوزستانی هستم، این جوجه عربهای جدایی طلب خودشون هم می‌دونن که عددی نیستن و آخرش باید شنا کنان برند تا بصره و تا آخر عمرشون اونجا دیشلمبو بخورن، توی خوزستان، دزفولی شوشتری، بختیاری، بهبهانی‌ بوشهری و کسانی‌ که اصالتاً تهرانی‌ یزدی کرمانی اصفهانی‌ و خصوصاً استان فارس اکثریت خوزستان رو تشکیل میدن، فقط بختیاری‌ها کافیه دست به تفنگ ببرن، همهٔ این دیشلمبو خورها فرار میکنند، شوخی‌ که نیست!
شنبه 17 فروردين 1392 - 18:22
eskandar kabir - اردبیل - ایران
دوستان بامرام ایرانی که نمیخواهید آذربایجان را از دست بدهید بفرماییدآیا توان حفظ خودتان را دارید؟ آیا خودتان از ایرانی بودنتان راضی هستید؟ آیا در ارامش هستید؟ اگر نه ما را هم بدبخت خودتان نکنید اما اگر خوشبختید دو حالت ممکن است 1 این خوشبختی را از تلاش خودتان و از منابع خودتان دارید دیگر چه نیازی به ما(آذربایجان) دارید؟ 2 این خوشبختی را از استثمار ما دارید که ظلم کرده اید و بس است پس شکا را به خیر و ما را به سلامت باااااااااااییییییی
شنبه 17 فروردين 1392 - 18:49
سولمازبانو - باکو - آذربایجان
دوستان عزیز لطفا برای ملت آذربایجان تعیین تکلیف نکنید . ما نمی خواهیم با ملتی با تمدن ٢٥٠٠ سال زندگی کنیم . اگر این همه حس ایران پرستی در شماها هست ، چرا همه سر از اروپا و استرالیا در آوردید ، می موندید به ایران ٢٥٠٠ ساله تون خدمت می کردید ، تو اروپا و امریکا که بستنی مفت به کسی نمیدن !!!! هر ملتی حق تعیین سرنوشت داره ، و هیچ ملتی نمی تواند زبان و فرهنگ خود را به دیگران تحمیل کند . تمدن و فرهنگ و زبانتان مبارک خودتان باشه ، ما نخواستیم .
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 01:45
mathador - هامبورگ - آلمان
‌یک روزی با ‌یک نفر گفتن که عزرایل بچه میده ؛ طرف گفت که مال منو نگریره مال اونو نمیخوام؛ حالا شما مواظب باشید که آذربایجان جدا نشه ؛ وصل شدن باکو رو پیشکش شما
شنبه 17 فروردين 1392 - 21:02
pezhman - وين - اتريش
اسکندر هموسکسویل بود.(شوهر داشت)بپرس تا برایت بگویند.برای همین مثل شیخ صفی اینقدر دورش شلوغ بود. ضمنا تجزیه طلبی و خیانت به کشور حکمش اعدام است.به خودت رحم نمیکنی‌ فکر دوستان و آشنایانت باش، گول و فریب چندتا خائن را نخور.آماری که به شما داده‌اند غلط است.اکثریت مطلق نسبت به ایران تعصب دارند.پاش برسه استخوان دشمنان را خرد خواهند کرد.استان اصفهان ده میلیون،استان فارس ده میلیون،استان خراسان و اطرافش بیست میلیون،تهران بیست میلیون،کرمان و قم و لرستان و خوزستان و کرمانشاه.بندر عباس و دلیران تنگستان وووو مطمئن هستی ‌اینها طرف تو را میگیرند؟! چکار خواهی‌ کرد اگر این میلیونها سرباز قصد کشتن تو را بکنند؟؟؟..من خود از پدر و مادر تورک هستم.ولی‌ برای ایران سر برادرم را هم خواهم برید.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 02:01
turkan.t - باکو - آذربایجان
iraneshomali - شیکاگو - آمریکا. اولا زبان من آذری نیست من ترک آزربایجانی هستم دوما وطن فروش جنابعالی و دیگر مانقورد هایی هستید که به بنده و هم وطنانم تهمت وطن فروشی میزنید سوما اگه راجع به آمار بنده شک داری یک سری به آزربایجان بزن و با این مردم صحبت کن یا اگه نمی تونی به دیدارهای تیم تیراختور نگاه کن ببین کجا آن صد هزار نفر در استادیوم کلمه ای در باره ایران یا پرچم ایران را بلند می کنند نشان ما بده چهارما اگه به شعار های همین مردم در استادیوم های سراسر ایران توجه کنی میبینی که می گویند یاشاسین آزربایجان / آزربایجان وار اولسون ایستمین کور اولسون / ترک دیلینده مدرسه / اولمالیدی هرکسه / تبریز - باکی - آنکارا بیز هارا فاسلار هارا / یا سری به شبکه های اجتماعی بزن ببین اوضاع از چه قراره و دیگر دوستانی که راجع به حق استقلال آزربایجان نظر میدند بدونند که این موضوعی که خود مردم آزربایجان تصمیم به آن خواهد گرفت
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 09:03
turkan.t - باکو - آذربایجان
ادامه. اینقدر هم به ما از پشت کامپیوتر شیر نشید خودتان میدانید که هیچ کدام از شما جرات نزدیکی به یک ترک رو ندارید در ضمن راجه به ارمنستان عرض کنم اگه حمایت تسلیحاتی رژیم و روسیه و حمایت هوایی این دو کشور نبود منطقه ای کشوری بانم ارمنستان با پایتختی ایروان وجود نداشت
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 09:03
مراد درشوری - ویله - دانمارک
pezhman - وین - اتریش نوشتی‌ پدر مادرت تورک هستند اما خودت نه من نفهمیدم منظورت چی‌ هست می‌شه بیشتر توضیح بدهی. ضمنا یادت باشه در استانهای فارس،اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان.. کلی‌ تورک داریم
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 09:22
saeed_national - تبریز - ایران
pezhman - وین - اتریش-بارک الله میبینم انرژیت خیلی زیاده ،با اماری هم که دادی جمعیت ایران بغیر از ترکها به نود میلیون میرسه.شما که اینقدر زرنگ بودید چرا گذاشتید ترکها ایرانتان را اشغال کنند و حالا هزار و یک استدلال کش تنبانی برای زبان اذربایجان بیارید.فکر نمکنی جلوی باد را گرفتی؟ بشین بارک الله پسر خوب
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 08:37
saeed_national - تبریز - ایران
بچه که بودیم تو کتابهای درسی یک داستانی بود که خلاصه اش این بود.دو تا خیاط ماهر و زرنگ میخواهند شاه را اسکولش کنند به شاه میگند ما یک لباسی برات خواهیم دوخت که ادمهای حـ... ان را نمی توانند ببینند.این خیاطها با مهارت و زرنگی دستشان را جلوی چشم شاه طوری حرکت میدند که رول دوختن لباس شاه را در میارند.شاه هم چیزی نمبینه ولی از ترس اینکه حـ... بشه از لباس تعریف و تمجید میکنه.بالاخره توی شهر یک بلوایی راه میاندازند که شاه لباس خودش را در فلان روز خواهد پوشید.همه برای دیدن جمع بشوند و تو بوغ و کرنا میکنند که حـ... ها این لباس شاه را نخواهند دید.بالاخره روز موعد فرا میرسه و این دو تا خیاط ماهر با زرنگی لباسی را که در کار نبود تن شاه میکنند.حالا شاه اسکول را بگو با شورت داره در شهر جلوی هزاران نفر راه میره ،تمام مردم هم میبینند این شاه لخت هست اما از ترس اینکه حـ... بشوند الکی میگند به به چه لباس زیبایی، بقیه دارد
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 09:18
saeed_national - تبریز - ایران
در بین جمعیت بچه ای داد میزنه اهای شاه را ببینید لخته.،بعد از این حرف بچه تمام جمعیت برهنه بودن شاه را به تمسخر میگیرند.و اطرافیان شاه هم به شاه از برهنگیش حرف میزنند. اره دوستان این کلمه ایران هم مثل لباس شاه برای ما شده توهم و تخیل از ترس اینکه تجزیه طلب و وطن فروش و.... نشویم باید راست دروغ ایران را تعریف و تمجید کنیم.جدیدا هم مود شده یارو قبل سخن میگه من خودم اذری هست. یا این پدرم و مادرم ترک هست و بعدش زهرشان را میریزند.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 09:21
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
سولمازبانو - آبجی زینب ما هم ادمهایی مانند شما را نمیخواهیم. همان بهتر که باکو هستی بهتر است برای مردم درون ایران تکلیف تعیین نکنی و ادای نماینده مردم را درنیاوری.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 13:34
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
این پانترکها هم موجوداتی هستند تنبل و ناتوان و مدام در حال غر زدن و رویا پردازی. نه اینکه اوضاع مردم جمهوری آذربایجان خوب است اینها هم میخواهند بروند سربارشان بشوند. ان مردک علی اف خودکامه و دیکتاتورتر از حکومت ایران چه گلی به سر مردمش زده که بخواهد به شما بزند؟ ببینید مردم دنیا به دنبال چه هستند اینها دنبال چه. برایشان آزادی و دموکراسی اهمیتی ندارد و حاضرند از زیر بار یک حکومت خودکامه زیر بار دیگر بروند چرا چون نژادپرست هستند. خنده دار اینجاست همه شان هم آواره و جیره بگیر کشورهای غربی هستند.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 13:39
سولمازبانو - باکو - آذربایجان
turkan.t - باکو - آذربایجان. تشکر از شفاف سازی شما برادر عزیز . اینها خودشان هم از ایران فراری هستن ، آرزوشون پناهنده شدن تو کشورهای غربیه . بعد میان برای آذربایجان ما خط و نشان میکشند ،،،، تمدن ٢٥٠٠ ساله را به رخ ترک و عرب می کشند ولی برای یک بستنی مجانی به روی هم چاقو می کشن. ...
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 17:30
iraneshomali - شیکاگو - آمریکا
turkan.t - باکو - آذربایجان - شما هر چه دوست داری باش اما ما در ایران آذری داریم با برچسب ترکی که همان پدر خوانده شما ( عثمانی) و به نیت دست اندازی به ایران به آذری ها زد که خودم نیز یکی از همانها یعنی آذری ایرانی هستم. و اما اگر معیار شما از طرفداری 90% آذری ها از جدا شدن از ایران حضور برای تشویق به قول شما تیراختور است واقعا حرفی برای گفتن باقی نمی ماند. عزیز من من هم آذری هستم .35 سال در ایران زندگی کردم الان هم سالی 3 ماه ایرانم اما از این احساسات تجزیه طلبانه خبری نیست و اگر هم کوچکترین حرکتی توسط وطن فروشان امثال شما انجام شود خواهید دید که احتیاج به فارسها نیست چون ترتیب شما را آذری های واقعی ایرانی خواهند داد.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 20:26
Ashkan_za - تهران - ایران
من به عنوان فردی که اجدادش آذری زبان هستن اما به دلایلی خارج از شهرش زندگی میکنه جدایی استان های آذری زبان را زیاد نمیدونم اولا که بین آذری ها آختلافات زیادی وجود داره مثلا بین تبریزیها با اردبیلی ها ویا زنجانیها دوم مگه بیکارن که از چاله در بیان بی افتن تو چاه یعنی از یه نظام دیکتاتوری به یه نظام دیکتاتوری ملحق بشن سوم در صورت تجزیه نصف استان های ایران باید تجزیه بشه به نظر من برای جلوگیری از تجزیه ایران باید : 1-حکومتی روی کار بیاد که ساختار سوسیالیست ناسیونالیست داشته باشه از نوع ملی نه قومی 2 - در کنار زبان فارسی یک زبان دلخواه که به انتخاب دانش آموزه از زبان های اقوام ایرانی تدریس بشه 3- با کشور های همسایه توافقی صورت بگیره که شهروندان هر دو طرف بصورت ازلدانه از مرز طردد کنن البته کشور های امن
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 20:08
dena11 - تهران - ایران
اگر دوستانی که کامنت میذارن به دموکراسی،حقوق بشر و انسانیت اعتقاد داشته باشند می بایست حرفی از مرگ و .. نزنند بلکه با احترام به همه ، سرنوشت هر قومرا بدست خودشان بسپارند،اصلا سرنوشت آذربایجان ربطی به فارس ها و سایر ملل ندارد
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 22:07
iraneshomali - شیکاگو - آمریکا
turkan.t - باکو - آذربایجان - و اما در مورد مطلب دوم شما - واضح است که آرزوی عثمانیها تصرف کامل ارمنستان بود اما ارامنه سرسخت تر از این حرفها بودند که ترکها حریف آنها شوند. آقای محترم شما تحت تاثیر تبلیغات علیف پسر هستید.او نیز مثل همه رژیم های فاشیستی احتیاج به دشمن تراشی دارد و در حال حاضر ارامنه بهترین هدف هستند . مگر نه اینکه ارامنه و آذریها دوستان خوبی بودند و حتی در زمان علیف پدر که داغ جنگ تازه بود هیچگاه هجمه تبلیغات علیه ارامنه نبود.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 21:14
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
اینها گویی امارگیر هستند و نظر تک تک مردم آذربایجان را پرسیده اند در همه فرومها همه همین امار نود درسدی را میدهند. نکته دیگری که اینها را میسوزاند تاریخ دوهزار و پانسد ساله پادشاهی ایرانزمین است. اینها انچنان نااگاه هستند که نمیدانند تاریخ ایرانزمین برابر با آثار باستانی از هفت هزار سال فراتر میرود و از حدود چهل هزار سال پیش در این سرزمین آدمیزاد میزیسته است. مسخره تر اینجاست که هرگز دلشان برای مردم بدبخت اذربایجان نسوخته و پس از زمین لرزه هیچ کامنتی از این جماعت هوچی ندیدیم. اینها از نرسیدن حکومت به اوضاع مردم زمین لرزه دیده شادمان بوده و دچار دل غشه شده بودند. دست آخر، حرفهایشان تکراری، بی مایه، بی پایه و سرشار از کینه و نفرت و چشم تنگی و عقده است.
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 21:27
مراد درشوری - ویله - دانمارک
Ashkan_za - تهران - ایران, سوسیال ناسیونال که می‌شه هیتلری! خواستی‌ آرایش کنی‌ اما چشم طرف را در آوردی، سود زیادی هم مضر هست، مواظب باش چشم نخوری
یکشنبه 18 فروردين 1392 - 22:16
persianshadow1 - برایتون - انگلستان
من عاقبت خیلی‌ بدی برای شما تخمو ترکه‌های علی‌ اوف پیشبینی‌ می‌کنم، خدا به دادتون برسه، یادت باشه، که فارس‌ها شامل لرها ، بختیاریها، بوشهریها، هرمزگانیها، خوزستانی ها، مرکزیها ، خراسانی‌ها اصفهانیها شیرازیها، کرمانیها، یزدیها، سمنانیها وووووو..... میشوند یادت نره!
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 01:42
pezhman - وين - اتريش
dena11 - تهران - ایران. بخش نخست. نه‌ دیگه اولش خوب اومدی بعدش خراب کردی.سرنوشت آذربادگان به ایرانیان مربوط میشود.نه تجزیه طلبان خائن. هزار سال سوار بودند ما بله قربان گفتیم. هزار سال هم نوبت ماست. ضمنا اگر خدای نکرده یک فرد ناآگاهی‌ فکر کنه مثلا این غربی‌ها تجزیه طلبان خائن را نمیکشند. باید فورا او را آگاه نمود که اشتباه می‌کند در آمریکا ارتش آمریکا با کسانی‌ که امنیت آمریکا را بخطر بیندازند در سیاه‌چالها و زندانهای مخوف مانند گوانتانامو و یا ابوقریب پذیرایی می‌کند. بعد مثل صدام و بن لادن سگ کشش خواهند کرد. همین اتریش و یا سوئیس فسقلی اگر امنیتشان بخطر بیفتد در زندان سر به نیستت میکنند.. شده که من به آن اشاره می‌کنم. یک فوکس نامی‌ بمب نامه‌ای برای افراد میفرستاد. دستهاش بدلیل انفجار قطع شده بود.در زندان دارش زدن بعد گفتن: خودکشی‌ کرده. کاریکاتور او‌را کشیده بودند که به پلیس میگفت:نمیتوانم طناب را گره بزنم لطفا برام گره بزنید.!!!!
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 06:21
pezhman - وين - اتريش
dena11 - تهران - ایران.بخش دوم. همه خوب میدانیم. ایران و روسیه و ارمنستان در جمهوری جعلی آران و ترکیه جاسوس دارند.کافیست نام یکی‌ از این تجزیه طلبها خائن بدست سازمان اطلاعات بیفتد.طرف را به سبک روسی شکنجه میکنند تا همه را لو بدهد.هر کس اسمش در لیست است و یا از اینترنت ایران استفاده می‌کند باید حواسش جمع باشد.این یک نصیحت مجانی بود. نه‌ تهدید..این قانون ایران است که اگر کسی‌ آدم بکشد،شاید، شاید دارش بزنند.ولی‌ اگر تجزیه طلب خائن باشد، حتما، حتما دارش میزنند. و خانواده‌اش را با تجاوزسکسی‌ نابود میکنند.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 06:25
pezhman - وين - اتريش
saeed_national - تبریز - ایران آمار نمیخواهد، یک سری برو اصفهان و شیراز و مشهد و تهران و صدها شهر بزرگ دیگر.تا آمار بیاد دستت. بله صدسال پیش ایران بود و یک تبریز... اما طیّ صد سال گذشته همه چیز تغییر کرده...میلیونها ترک به نقاط دوردست مهاجرت نموده‌، ازدواج کرده، بچه‌هایشان خود را مثل من و تمام بستگانم ایرانی‌ می‌دانند. و نژاد پرستی‌ ترک و عرب و فارس و کرد و غیرو را احمقانه و حیوانی می‌دانند.زیرا نژاد درمورد حیوانات است نه انسانها. پاینده باد ایران و ایرانی‌ مرگ بر دشمنان ملت ایران. ضمناً مطلبی که نوشتی‌ ضّد و نقیض است. عیب کار شما این است که محاسبات تان خطاست.شما به نسلی که از اواخر دوران قاجار تا امروز شکل گرفته و خود را ایرانی‌ می‌داند توجه نکردید.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 07:22
saeed_national - تبریز - ایران
دوستان ایرانی غیر ترک اصلا شما تمدن ده هزار ساله دارید.کوروشتان هم مظهر فرهنگ و صلح و ازادی است.جمعیتتان هم بالای شصت ملیون هست.درست ، بر منکرش لعنت ، عزیزم زور که نیست نمی تونید اداره اش کنید. خیلی راحت چهار بخشه ، ن،می،تو،نید. چرا بیخودی زور میزنین و با کلمات ور میرین.شما اقوام فارس همیشه نشون دادین استعدادتون توی حرف زدنه ، هیچ موقع زیر حرف یکی نمی مونید.با سماجت و پر رویی هم که شده جوابی براش پیدا خواهین کرد.اداره یک کشور دوستان فارس زبون با متلک گویی و جوک گویی و زبون بازی نمیشه .یکی مثل اردوغان میخواهد تا تمام اقوام را با احترام متقابل کنار هم نگه دارد.دیدین چطور اوجالان به نیروهاش (پ پ کا)پیام اتش بس داد.شما (فارسها)انرژیتان را بد جایی مصرف میکنید. علم کیمیا گری راه انداختین یارو 30% از طرف پدر ترکه و 20 % هم از طرف مادر اذریه و 50% هم ژن فارسی داره پس فارس 42 عیاره.به به با این جفگیات میخواهین اقوام را کنارتون جمع کنید؟!!!!
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 09:26
Pezhman - وين - اتريش
مراد درشوری - ویله - دانمارک.. فهمش بسیار آسونه, من قوم گرا نیستم. بلکه ملی واقوام گرا هستم. در شهرهای متفاوت زندگی کرده ام. هیچ احساس شرم ازترک تبار بودنم ندارم.ولی افتخاری هم به چنگیز خان پدربزرگم نمیکنم.رهبرم ماهاتماگاندی و دکترمحمد مصدق هستند. وبه زرتشت وبودا احترام میگذارم.دیدگاهم در مورد ایران به شه روان (شهید)احمدکسروی تبریزی, نزدیک است.وبه همان ترکهای مهاجری تعلق دارم که شما به وجودشان در استانهای دیگر اشاره کردید.وبهترین تفریح وسرگرمی من, سربه سرگذاشتن نژادپرستان است.وخواهان تدریس اجباری زبان ترکی بجای عربی در مدارس ایران هستم.زیرا منافع ایران را درترکیه و کشورهای آسیامیانه افزایش میدهد.وازطرفی از پنج میلیون خوزستانی فقط حدود ده درصد معرب هستند.ولازم نیست ما چند میلیون آذری را فدای نیم میلیون هموطن عزیز عرب زبان کنیم.البته عربی باید در این استان بعنوان زبان سوم وداوطلبانه ونه اجباری تدریس شود.تمام اقلیتها باید همین شانس را داشته باشند.زیرا اگر زبانی بمیرد.کشور از یک گنج محروم خواهد شد.پاینده و جاوید باد ملت وکشور ایران, تحت سیطره احزاب وگروهای سیاسی آزاد.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 12:50
Pezhman - وين - اتريش
saeed_national. کشور را با ماچ وبوسه نخریدیم. برایش جنگیده ایم.میلیونها تن استخوان اجدادمان اینجا دفن است. مال پدرمان است.سند سیم سرب وتاریخیش دستمان است. چی چی رو به دشمنان بدیم.گلوله بهشان میدیم.از خون سربازان شهیدمان نمیگذریم.مناطق استراتژیک ومنابع آب. جرات داری برو اینارو تو خیابون بگو تا هپلی هپولت کنند.ضمنآ چه ساده ای که نیرنگ عبدالله گل را باورکردی. اگر ترکیه راست میگه اسم مناطق کردنشین را مثل ما ایرانیان بنام کردستان به رسمیت بشناسد.بقیه چیزها پیشکشش, این بیچاره اوجلان چند ساله زیر شکنجس. نمایش اعترافات تلویزیونی جمهوری اسلامی بهتربود...شرم آوره رهبر یک ملت سی میلیونی را در اسارت وزیرسایه سنگین مرگ وادار به امضا صلح ودوستی بکنی...مرغ پخته توی زودپز خندش میگیره...این سند ظلم است.نه سند صلح.آزادش کنید بعد ببینید اگر نزد زیرش.. هروقت اسم استان کردنشین را کردستان نامیدند.منو بیدار کن. بروبچه اذیت نکن بزار بخوابیم.حال داریا..ضمنآ میتونیم ومیکنیم.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 14:19
dena11 - تهران - ایران
pezhman - وین - اتریش..متاسفم برای تفکر افرادی مثل تو که خودخواهی و دیکتاتوری در آن موج می زند و بنظر می رسد همچنان روح شعبان استخوانی ها در جسم افرادی دیگر زنده اند، اما یادتان باشد جهان رو بسوی بیداری انسانی و بهار انسانیت در راه است هرکسی غیر از این باشد لاجرم محکوم به شکست است.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 19:19
سیف الله پیتزایی - بیرمنگام - انگلستان
هموطنان اذری عزیز اگر خیلی از ایران بده اتون میاید پاشید برید ترکیه پیش بقیه دوستان ترکتون. بعضی از دوستان ترک همچین از جدایی حرف میزنند که انگار میخوانند به المان بپیوندند. خود همین جمهوری اذربایجان وقتی مستقل شد مردمش تو قحطی بودند من خودم شاهد این بودم چقدر دولت ایران کمکشون کرد وگر نه که الان همشون از گشنگی مرده بودند. حالا یه چند سالی هم نفت دارند یه خورده به نونو نوا رسیدند. شما هر کشوری تو دنیا بری یه سری قومیت دارند ولی این دلیل نمیشه هر قومی واسه خودش کتاب مدرسه و چیزای خصوصی داشته باشه؟ اگر اینطورباشه پس سرخرپوستای امریکایی هم باید فردا مدرسه و زبان خصوصی داشته باشند.
دوشنبه 19 فروردين 1392 - 22:12
saeed_national - تبریز - ایران
Pezhman - وین - اتریش- دوست عزیز بنظر میاید بحث کردن با شما اتلاف وقتی بیش نیست. چرا که زورتان بیشتر از عقلتان هست و مثل سایر همزبونهای افراطیت انرژیتان در زبانتان، امیدوارم پیش بینهای من از دقیقه نود این مملکت درست از اب در نیاد.
‌سه شنبه 20 فروردين 1392 - 08:19
مراد درشوری - ویله - دانمارک
سیف الله پیتزایی - بیرمنگام - انگلستان. بچه‌های مثل تو باشند استقلال طلبها بیشتر و بیشتر میشوند ادامه بده
‌سه شنبه 20 فروردين 1392 - 18:13
Pezhman - وين - اتريش
بخش نخست....شما داری آتیش روشن میکنی وتشنه خون هستی.ومیخوای مردم را به کشتن بدی.ما سعی میکنیم اول نصیحت کنیم وبگوییم از عقلتان قبل از انجام کارها استفاده کنید.بعدکرکری بخوان.دوست داری آذربایجان غربی اکثریتش در یک انتخابات به کردستان شمالی تغییر نام یابد؟. اگر اعتراض هم کنی. کردها خواهند گفت: میتونیم ومیکنیم...بعد هی کوچولوتر میشید. نفوذ ایران در باکو وآران توسط مذهبیون زنگ خطری است که باید آنرا جدی گرفت.در ایران دمکراتیک منافع همه بهتر حفظ میشود.شرط وارد شدن به جبهه ما ایران دوستی وبرابری همه اقوام است وکنار گذاشتن نژادپرستی وپانترگیزم است.وگرنه هر ایرانی وطن دوستی بخاطر حفظ ایران با آخوندها همکاری میکند.
‌چهارشنبه 21 فروردين 1392 - 05:26
Pezhman - وين - اتريش
بخش دوم. شما فقط با این کارتان دمکراسی را به تعویق میاندازید.زیرا همه دور شعار وحدت برای حفظ ایران با ملاها همکاری خواهند نمود.آخوندها تنها نیستند.سازمان جاسوسی شوروی وارمنستان دشمنان رژیم را شناسایی ورژیم هم خانواده مخالفان را بجرم حمل تریاک دستگیر وبه آنها حالی میکنند اگر از آن استان برای همیشه کوچ کنندتا جوان بیگناهشان راآزاد کنند. البته راههای دیگری هم هست.مثلآ میگویند: اگر پسرتان داوطلب بیاید تا ما اعدامش کنیم.قول میدهیم پدر مادرش ویا برادر وخواهرش را آزاد کنیم.این روش در چچن توسط روسها تجربه شد.واکثریت مخالفان به خدمت رژیم درآمدند.این آن چیزی است که ما نمی خواهیم.ولی اگر شما این وضع را بوجود بیآورید.دودش اول تو به چشم خودتان میرود. ورومیه ومهاباد واشنویه وسایر مناطق به کردستان شمالی تغییر نام پیدا میکند.آری حقیقت تلخ است بیله دیگ بیله چغندر
‌چهارشنبه 21 فروردين 1392 - 05:29
سیف الله پیتزایی - بیرمنگام - انگلستان
مراد شوری ایران هزاران سال هست وجود داشته و وجود خواهد داشت نه تو نه افراد .. و تجزیه طلبی مثل تو هیچ غلطی نمی توانند بکنند. هارو هوره شما مثل اب در هاون کوبیدن هست. زنده باد ایران وطنم و مرده شور هر چی ادم وطن فروش.
‌چهارشنبه 21 فروردين 1392 - 13:20
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Pezhman - وین - اتریش دوست گرامی‌ از آوای وحش چنگیز مغول و بلال حبشی عربستان هراسی نیست!!! چرا که اینان نان خیانت را نوش جان کرده و اثرات ژنتیک اجداد مغول و تازی را در تک تک سلولهایشان دارند!!!غریزه ی توحّش قابل در مان نیست!! باید این خیانتکاران تجزیه طلب را که از آذرآبادگان نفرت و عاشق ترک مغولستان هستند پرتشان کرد به وطن موعودشان تا حالشان جا بیاید!!!از گیاه خر زهره خر زهره به وجود می‌‌آید نه شمیم گل‌ یاس!!!
‌چهارشنبه 21 فروردين 1392 - 18:17
Pezhman - وين - اتريش
بخش نخست . آرتمیس گرامی, ضرب المثلی آذری هست که میگوید: میخوای نفهممت تا دغ کنی؟.(میخواهی خودم را به کوچه علی چپ بزنم تا حالت گرفته بشود)؟ این حضرات آمار میدهند. وفراموش میکنند که ملت ایران اکثرآ شهرنشین وخود را نه قوم کوچک, بلکه یک ملت واحدو بزرگ میدانند.تاثیر حکومتها وگذشت زمان در معادلات این کودکان تجزیه طلب گنجانده نشده.در علی آباد نشسته وبرای تهران بیست میلیونی کراوغلی میخوانند. وحتی فکر نکرده اند تکلیف اقلیت آذری زبانان تهران و سایر نقاط کشور چه خواهد شد.ودر یک جنگ داخلی اولین قربانی این بیچارگان خواهند بود.واستان مهاباد اگر از آذربایجان مستقل شود.حلقه محاصره تنگتر میشود.باید این کار را ادامه وریشه تروریستهای تجزیه طلب را بخشکانیم.
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 03:22
Pezhman - وين - اتريش
. بخش دوم .. باید جو را فراهم کنیم که جامعه آماده واکنش باشد.بعضی کارها را ما انجام داده ایم که فرهنگ ومسیر جامعه را تغییر داده.ازجمله حملاتمان به احمدی نژاد وهمگی میدانیم که او دلقکی بیش نبود.درگیری او با لاریجانی از روزی شروع شد که لاریجانی برای دلجویی به دانشگاه رفت واحمدی نژاد دشمنیش با او بالا گرفت.ایمان دارم جوسازی در شرایط فعلی جامعه وسیاست مداران حاکم را جهت میدهد.امروز این نوکران اجنبی در دستور کار هستند.وقتی شکار به حساب بیایند کارشان تمام خواهد بود.پاینده وسربلند باد ملت وکشور ایران.مرگ بر تجزیه طلب
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 03:27
dena11 - تهران - ایران
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه:...بر همگان واضح و مبرهن هست که آذربایجان سرزمین ترکان آذری است،شما این را از مردم کوچه و بازار شهرهای فارس نشین بپرسی بهتر به نتیجه می رسی و اما عزیز من مسئله قوم گرایی دلیل بر تجزیه طلبی نیست ما باید یادبگیریم به همه اقوام و علائق آنها احترام بگذاریم ،من سایر اقوام را کاری ندارم که خواسته آن ها نیز باید بررسی شود،اما ترکان آذری از موثر ترین اقوام جوامع مسکونیشان بوده اند شما در جنگ ها و انقلاب های ایران آذری ها را در صف اول و در جنگ جهانی لشگر باکو پیشقراول ارتش شوروی در تصرف برلین بوده آیا عدل و انصاف ایرانی که من و تو به آن می بالیم حکم نمی کند توجهی در خور شان آن ها نماییم،حال بیایید بگوییم مغول مگر بیداری انسان ها را این القاب می توان از بین برد ،آیا این که توجه به فرهنگ و فولکلور زیبای آذری شود خواسته زیادی است؟آیا تجدید نظر در روابط با ارمنستان و دستیابی به منافع استراتژیک آذربایجان باکو عین سیاست و خواسته معقول برای کل ایران نیست؟!!
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 08:20
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
dena11 - تهران - ایران-- هم میهن گرامی‌ ----من سالها در این سایت بوده‌ام و طرف سخن من دقیقاً جدائی طلبان بودند که در کامنت‌هایی‌ مینوشتند فارس ها باید به افغانستان!!! بروند..و یا چرندیات دیگر!! وقتی‌ مرگ جوانی در ایران بود هیچ کس فکر نمیکرد که از کجای ایران است-ترک فارس کرد و و و-خود شاهد بودم که در مرگ پزشک آذری فاجعه کهریزک چگونه همه همدردی کردند----در ثانی‌ قسمت مهمی‌ از ثروت فرهنگی‌ ایران زمین در آذر بایجان بارور شده مگر می‌توان آنها را ندیده گرفت؟؟؟ ولی‌ وقتی‌ کسانی‌ دم از جدائی و و و می‌‌زنند جوابشان همان است که نوشتم..پیروز باشید!!
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 20:53
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Pezhman - وین - اتریش- دوست عزیزم!! متأسفانه تعدادی خواسته یا نا خواسته آب به آسیاب ملا می‌‌ریزند!!! و از این نکته غافل که طرح جدائی اقوام دقیقا بهانه به دست ملایان صد پدر عرب عربستان می‌‌دهد که به عنوان جدائی طلب دست جلّادان برای اعدام باز باشد!! و نکته یی که برای من تعجب آور است اینکه زبان اصلی‌ این منطقه پهلوی بوده و جزو اصیل‌ترین اقوام ایران هستند و رشادت‌ها ی رهبران آذری مشروطه و گام بزرگ زنده یاد کسروی از یاد‌ها نخواهد رفت!!حال درد ملا و دین ننگینش کم بود این پان‌ها هم اضافه شدند!! چه می‌توان کرد!!!
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 21:03
Pezhman - وين - اتريش
کارشان دوستی خاله خرسه با سایر اقلییتها.بر علیه تمامیت ارضی کشوراست. سرشان زیربرف است ولی ما همه چیز را میبینیم ومیدانیم چه در سر میپرورانند.ما هم زرنگیم چو از جنس خودتان هستیم.اگر اینقدر دمکرات هستید ومردم, مردم میکنید .خب, مرحمت کنیدآذربایجان غربی را بنام واقعی وعادلانه اش یعنی کردستان شمالی بنامید.اکثریت آن کرد هستند.اگر قوم گرایی از نوع خطرناک آن یعنی پانترکیزم دلیل بر تجزیه طلبی نیست پس چرا به برادران وهموطنان دیگر ازجمله فارسها بی احترامی میکنید؟. شعار خلیج ع ر ب ی را باور کنیم یا قسم حضرت عباستان را؟؟؟!!! حنای ترکی شما رنگی ندارد.ضمنآ در فتح برلین استالین به زور سرنیزه باکویها وآرانیها را فرستاد جلو گولوله. اما در جنگ چالدران جوانان غیور آذربایجان داوطلبانه با ترکها جنگیدند وحماسه تاریخی آفریدند ونوش جانشان که کردستان شمالی را ملاخور کردند.نام چالدران عشق ما را به آذریها شعله ور میکند نه کردستان که ایران فدای آذری و آذربایجان باد.پاینده ایران مرگ بر تجزیه طلب
‌پنجشنبه 22 فروردين 1392 - 18:54
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Pezhman - وین - اتریش تعدادی از دوستان چون بیتا تهرانی‌ و فمینیسم یا به دلیل کار و یا عدم تحمل بیگانگان!!! کم می‌‌آیند--- ولی‌ وجود کسانی‌ چون شما که یک ایرانی‌ هستید!! برای من دلگرم کننده است!! در مبارزه با اسلامیونی که ایرانیت را به فرهنگ عربی‌ باخته اند و گراز‌هایی‌ که در طمع تکه تکه کردن ایران هستند!!! حقوق مساوی برای همه ی اقوام...بی‌ اما!!! و اگر!!! ولی‌ ننگ و نفرت بر مزدوران بیگانه و جدائی طلبان!!!
جمعه 23 فروردين 1392 - 08:34
Pezhman - وين - اتريش
آرتمیس گرامی همچنین باعث افتخار من است که مقالات و نظرات شما را میخوانم.وچیزها می آموزم.در مورد دشمنان ایران باید بگویم: اگر هموطنانمان نیت شوم این مارها را دریابند. دیگر نیازی به ما نیست.ملت ایران این دهان گشادان را ساکت خواهند نمود. پاینده وپیروز باشید
جمعه 23 فروردين 1392 - 19:14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.