پخش تصاویری از نقشه ی "کیم جونگ اون" برای حمله به آمریکا: واشنگتن دی سی، لس انجلس و تگزاس هدف تعیین شده موشک های کره شمالی

کره شمالی تصاویری از کیم جونگ ایل در مرکز فرماندهی نظامی این کشور منتشر کرده که او را در حال امضای دستور در حالت آماده باش قرار دادن موشک ها نشان می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، در این تصاویر که در روزنامه رودونگ دولت کره شمالی منتشر شد کیم در حالی که توسط  ژنرال ها، نقشه ها احاطه شده، مشاهده می شود.

براساس این گزارش، در این اتاق، نموداری وجود دارد که بر روی آن نوشته شده "طرح حمله به سرزمین آمریکا" که در ان خط سیر موشک ها هاوایی، واشنگتن دی سی، لس انجلس، استین و تگزاس را نشان می دهد.

 


با این حال، بررسی دقیق تر این نمودار نشان می دهد که مسیر پرواز این موشک ها، اهداف بسیاری را از دست می دهد و از شهرهای دیگری مثل نیومکزیکو، الباما، جورجیا، می سی سی پی، ارکانزاس، اوکلاهاما و اریزونا می گذرد.

به نوشته ی دیلی مبل،  احتمال کمی وجود دارد که موشک های کره شمالی بتوانند مکانی بیرون از شبه جزیره کره را نشانه بروند.

 

 

براساس نقسه فدراسیون دانشمندان امریکا و مرکز مطالعات منع گسترش سلاح های هسته ای ، موشک های کره شمالی حتی نمی توانند به هند که در 3100 مایلی آنهاست برسند چه رسد به استین که در فاصله 6 هزار مایلی این کشور قرار دارد.

کارشناسان نظامی بر این بوردند که کره شمالی هم اکنون 6 نوع موشک در اختیار دارد که Hwasong-5 and Hwasong-6- پایین ترین برد را دارند و تنها اهدافی در 180 و 310 مایلی خود را می توانند نشانه بروند.

تنها موشک کره شمالی که برد بالایی دارد، Musuadan است که می تواند به هدفی در فاصله ی 1800 مایلی شلیک شود.

+57
رأی دهید
-41

Iranshahr - ایرانشهر - ایران
رودست محمودی زده
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 00:56
robert - گلندل - امریکا
زر مفت میزنن
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 00:59
دایی جان - والنسیا - اسپانیا
شکر زیادی خورده
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 00:30
Sam-Antwerpen - آنتورپن - بلژیک
ای کاش آمریکا روی این مردک رو کم کنه... کمبود محبت داره و مدام می‌خواد بهش توجه بشه!
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 01:20
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
این خوک چاق رهبر الدنگ کره شمالی مثل سر لشکر بشکه آبادی ایران یک گاو بی خاصیت به تمام معناست. تمام این نقشه ها و فیلمها بلوف است و خودش میداند به محض شلیک موشک, خاک کره شمالی ظرف چند دقیقه با موشکهای کروز و توماهاوک و بمب افکنهای ب - 52 و جنگنده های استیلت شخم زده خواهد شد. بنابر این عر و تیز زیادی میکنند تا به خیال خودشان غرب زا از لولو بترسانند و امتیاز بگیرند. مغز تمام دیکتاتورها مثل پیروانشان به اندازه دانه ارزن است!
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 02:13
Labe karoon - شیین - نروژ
جوک خوبی بود .
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 01:38
siah76 - لوس انجلس - امريكا
بچه پرو اونقدر لوس بار اومده که هنوز کفن باباش نپوسیده داره زبون درازی میکنه...از همسایه درس بگیر(ژاپن)یه بار یه غلطی کرد دو تا بمب انداخت تو یه جزیره آمریکا دو روز نشده هیروشیما و ناکازاکی رو شخم زد که هنوز هم ژاپنیها جرات ندارن چیزی بگن...حالا این بچه داره نقشه بررسی میکنه...بدبخت
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 01:37
globalcitizen - گوتنبرگ - سوئد
پس جنگ جهانی ۳ نزدیکه. شانس **** به این میگن. بعد انقلاب توی ایران گیر بیفتی اونجا به دنیا بیایی، بعدشم یه جنگ جهانی رو هم مزه کنی‌.
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 02:58
Dracula - ترانسیلوانیا - رومانی
خب تو نقاشی و طرح و خیال و رویا شاید.اما کره شمالی اصلا تکنولوژی موشکی (حتی موشک های عادی) که تا خاک آمریکا برسه رو نداره.(و بر فرض هم که داشت سیستمهای دفاع موشکی آمریکا در مقابلش بود + اینکه بعد از پرتاب اولین موشک آمریکا کل کره شمالی رو شخم میزد و دیگه کره شمالی ای نمیمونه که بخواد واق واق کنه). اینها تبلیغات احمقانشه برای شارژ کردن طرفدارهای داخلیش و خر کردن مردم بیچاره کره شمالی.
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 01:46
Dracula - ترانسیلوانیا - رومانی
globalcitizen - گوتنبرگ - سوئد. جنگ جهانی کجا بود بابا؟ کره شمالی اصلا پ... نیست..حتی موشکهای عادیش هم به آمریکا نمیرسن.فقز میتونه برای کره جنوبی عر عر کنه.در حالی که آمریکا همین الان بالا سرش وایساده منتطره دست از پا خطا کنه تا لهش کنه.بعدشم فکر کردی کی میاد حمایت و طرفداری کره شمالی؟ چین که اهل جنگ نیست و خودش دایم داره تشر میزنه به کره شمالی که خفه شه و دنبال پول و اقتصاد و تجارت با آمریکاست.روسیه هم که زر زر های همیشگی میکنه چون مجبوره با آمریکا مخالف باشه و الی اون موقع که تو اوج قدرت بود و شوروی بود و کلی کشور و متحد کمونیست داشت نتونست ... بخوره و آمریکا زد پوکوند تیکه تکش کرد.بیخود از این خیالبافیای بچه گونه نکن عمو.لول
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 04:03
parsaus - امریکا - امریکا
سگی‌ که پارس میکنه پاچه نمی‌گیره ،در ضمن تو همون اتاقی‌ که حرف از جنگ و نقش می‌زنید آمریکا حضور داره .اگر غیر از این بود که اسمش امریکا و سلطان جهان نبود
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 08:08
azadi2013 - اهواز - ایران
اخه ای رهبرپفکی ای جوجه هیتلر! اگرقراربودتو حمله موشکی کنی که نقشه جنگی محرمانه رو به ادم وعالم نشان نمی دادی! ای ابله خودت از گفته هایت ترس برت داشته! فکرکردی مخهای نظامی دنیا هم خواهندترسید.یادت باشد اگردرسال 1950ان صدها هزارکشته ومعلول چین نبود که فدای خودکامگی پدربزرگ ابله توشدند اکنون نه کره شمالی مانده بود ونه تخم تو افتاده بود!تلویزیون ابله حاج عزت الدوله هم چه باورش شده این هارت وپورتهای رهبرجوجه کره شمالی را!!!
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 10:48
eskandar kabir - اردبیل - ایران
11 سپتامبر یادتون که هست امریکا هم آسیب پذیره و اگر دوباره چنین اتفاقی بیافته امریکا میشه شوروی2 و چین میشه امریکا احتـــــــــــــــیاطـــــــــــــ
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 12:37
aram. - کردستان - ایران
آدم چقدر میتونه ابله باشه؟. مسلما آمریکا میتونه کره شمالی رو در کمترین زمان با کمترین خسارت نیست و نابود کنه.
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 16:33
Kamran631 - لیون - فرانسه
aram. - کردستان - ایران- درود بر شما دوست عزیز، کاملا درست نوشتید. آمریکا سالهاست که با سیستم سپر ضد موشکی از این جور حمله‌ها در امن هست، و با کوچکترین حمله میتونه کره شمالی رو بفرسته رو هوا !!
‌پنجشنبه 15 فروردين 1392 - 13:22
Kamran631 - لیون - فرانسه
eskan.. - اردبیل - ایران- تو چه جور ایرونی‌ هستی‌ که اسمت رو گذاشتی اسکندر ! یه کم مطالعهٔ بد نیست پدر جان !! از کامنتی که نوشتی‌ معلومه که از اوباش ساندیس خور هستی‌ !!
‌پنجشنبه 15 فروردين 1392 - 13:25
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.