کرزی: ملاعمر خود را در انتخابات ریاست جمهوری نامزد کند

آقای کرزی از گشایش دفتر طالبان در قطر حمایت کرده است

حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان در گفت‌وگو با یک روزنامه آلمانی گفته است که ملا محمد عمر، رهبر طالبان می‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده افغانستان خود را نامزد کند.

رئیس جمهور کرزی در مصاحبه‌ای با روزنامه زوددویچه تسایتونگ که امروز (سه شنبه دوم آوریل) منتشر شده است، گفته مقام‌های دولت افغانستان "تماس‌های مقطعی" با طالبان داشته اند.

او گفت: "قانون اساسی افغانستان مربوط به همه شهروندان این کشور است و طالبان نیز می‌توانند از آن سود ببرند."

آقای کرزی گفت که ملا عمر رهبر طالبان می‌تواند خود را در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۴ افغانستان نامزد کند و "به مردم افغانستان این فرصت را بدهد که به او رای بدهند یا او را رد کنند."

دولت آقای کرزی از گشایش دفتر طالبان در قطر حمایت کرده است و آقای کرزی اوایل این هفته برای بحث روی این موضوع به قطر سفر کرد.


آمریکا برای دستگیری یا قتل ملا عمر ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است

سخنگویان رسمی طالبان پیوسته گفته‌اند که حاضر به مذاکره با دولت حامدکرزی نیستند و قانون اساسی افغانستان و انتخابات که براساس این قانون اساسی برگزار می‌شود را به رسمیت نمی شناسند.

در مورد اقامتگاه ملا عمر، رهبر طالبان اطلاعاتی دقیق در دست نیست اما در گذشته گزارش‌های از حضور او در شهر کویته پاکستان منتشر شده بود.

ملا عمر، جنگ طالبان علیه نیروهای خارجی را در یک دهه گذشته رهبری کرده است.

آمریکا او را تروریست می‌داند و برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا قتل او شود ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.

+9
رأی دهید
-30

ari jojeh - تهران - ایران
اینرا میگویند سیاست شکست خورده آمریکا، بعد از ده‌‌‌ دوازده سال جنگ نتوانست طالبان راشکست دهد و ناچار به پذیرش شد، به امید آن‌ روزی که آمریکا هم مجتبی خامنه‌ای را دعوت به ریاست جمهوری آمریکا کند.
‌سه شنبه 13 فروردين 1392 - 22:40
ari jojeh - تهران - ایران
مرگ بر طالبان از واشنگتن تا تهران.
‌سه شنبه 13 فروردين 1392 - 22:42
KARKAS - اصفهان - ایران
این کرزی هم شاه سلطان حسین افغانهاست ..................................
‌سه شنبه 13 فروردين 1392 - 23:40
afshinmiauuu - هلسینکی - فنلاند
اون کودن احمق چه میفهمه رای و رای گیری چیه.. کرزی انگار موادی که مصرف می‌کنه جنسش عالیه.. تو فکر صلح با طالبان هست! صلح با طالبان؟!!! مثل این می‌مونه که در خانه‌ات پر از از اشغال و کثافت و میکرب باشه و خانه‌ات را تمیز نکنی‌ و بخواهی باهاشون بسازی و زندگی‌ کنی‌،،،.
‌سه شنبه 13 فروردين 1392 - 23:39
kobalt - کرج - ایران
اگه برنده بشه آی میخندیم ها.
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 08:19
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
مردک پشتو است و دشمنی او با طالبان پشتو مجازی!!!! پاکستان هم در این بین جاسوس ۲ جانبه!!! ویوا اسلام!!
‌چهارشنبه 14 فروردين 1392 - 13:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.