فرزند مهدی خزعلی: به داد ما برسید؛ پدرم در آستانه شهادت است

فرزند مهدی خزعلی: به داد ما برسید؛ پدرم در آستانه شهادت است

کلمه : محمدصالح خزعلی روز گذشته در دلنوشته ای با بیان اینکه “هر لحظه ممکن قلب پدر از طپش بایستد، پدرم را آزاد کنید” نوشته است: امروز هشتاد و شش روز از اعتصاب پدر می گذرد و هر لحظه منتظر خبر ناگواری هستیم. این را می گویم تا فردا روزی کسی نتواند ادعای بیخبری کند. مسئولین امر با خبر هستند و بهتر از من از وضعیت پدر مطلع هستند. هیچ کس از مسئولین از راس تا ذیل نمی توانند ادعا کنند بی خبر بوده اند. رهبری نیز در جریان پرونده و اوضاع پدرم می باشند.

به گزارش کلمه، مهدی خزعلی زندانی سیاسی محبوس در بند امنیتی ۲۰۹ زندان اوین که از ۸۶ روز قبل در اعتصاب غذای اعتراضی به سر می برد عصر امروز در تماس با خانواده ی خود اعلام کرده که همچنان در سلول انفرادی و در وضعیت ممنوعیت از هر چیز اعم از ملاقات و خبر و … است.

بر اساس این گزارش فرزند آیت الله خزعلی که روز اول عید بعد از بیش از دو هفته بی خبری، موفق شد با خانواده ی خود تماس بگیرد اعلام کرده که همچنان در اعتصاب غذا به سر می برد.

مهدی خزعلی پیش از بازداشت آخرش در آخرین نوشته خود در وبسایت شخصی با اشاره به تهدیدهای صورت گرفته از سوی برخی نهاد‌ها و اشخاص به صراحت گفته بود: آزادی من با دستور شخص رهبری بوده است و بازداشت و نقض امان فقط با دستور ایشان میسر است.

اعلام برائت از میرحسین موسوی و مهدی کروبی اولین بار در دیدار آیت الله خزعلی با فرزند زندانیش در اوین مطرح شد. وی از فرزند خود خواسته بود تا اعلام برائت کند تا بتواند از این حبس انفرادی‌‌ رها شود. اما مهدی خزعلی درخواست پدر را رد کرده بود.

مهدی خزعلی نهم آبان ماه سالجاری در جلسه سرای اهل قلم به اتفاق سایر شرکت کنندگان بازداشت شد و هر چند بعد از مدتی همه شرکت کنندگان این جلسه آزاد شدند، اما خزعلی تاکنون در حبس است که به غیر از سه روز نگهداری در بند ۳۵۰، باقی آن را در انفرادی بند ۲۰۹ بوده است.

متن کامل دلنوشته فرزند مهدی خزعلی در صفحه فیس بوک وی به شرح زیر است:

بسم الله المنتقم

امروز هشتاد و شش روز از اعتصاب پدر میگذرد و هر لحظه منتظر خبر ناگواری هستیم.

این را میگویم تا فردا روزی کسی نتواند ادعای بیخبری کند. مسئولین امر با خبر هستند و بهتر از من از وضعیت پدر مطلع هستند. هیچ کس از مسئولین از راس تا ذیل نمی توانند ادعا کنند بیخبر بوده اند. رهبری نیز در جریان پرونده و اوضاع پدرم می باشند.

من خودم شخصا، رهبری و همچنین از بازرسی ویژه رهبری گرفته تا مجمع تشخیص مصلحت نظام و بیت امام و قوه قضاییه و … را از جزئیات پرونده بابا مطلع کردم که بابا در چه وضعیتی هستند و همانطور که پدر هم گفته بودند خود نیز با پیگیری در این مدت، به این نتیجه رسیدیم که فقط با دستور ایشان است که پدر آزاد می گردد و حبس پدر بعد از نامه قاضی پرونده، مبنی بر آزادی، غیرقانونی ست. من یک فرزندم و طاقت دوری پدر سخت است چه برسد به اینکه دیگر سایه اش بالای سرم نباشد و شاهد شهادت پدر باشم. نمی دانم چه بگویم. فریاد بکشم؟ خود را آتش بزنم؟ به چه زبانی راضی می شوند؟ گریه کنم؟ ناله کنم؟ درخواست عاجزانه کنم؟ التماس کنم؟ نمی دانم با چه لحنی بیان کنم. هر لحظه ممکن قلب پدر از طپش بایستد، پدرم را آزاد کنید.

+299
رأی دهید
-13

arash9812 - تهران - ایران
مرگ بر خامنه‌ای و مزدورانش این احساسی که تو‌ای فرزند خزعلی داری برای خیلی از ایرانیها این خامنه‌ای شیطان صفت بوجود آورده است.بعضی‌ها لب به خاموشی سپردن و بعضی‌ها مجبور به ترک وطن شدند.به امید سرنگونی این ضحاک و ضحاک پرورها
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 15:41
mamal amrikai - دانکرک - فرانسه
بهتره این رو اول با پدر بزرگ گرمیتان در میون بگزریدشید افاقه‌ای کرد.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 15:55
said saidi - استهکلم - سوئد
من متاسفم نمیدانم چی بگم......شب عید همه باید شاد باشن ولی زندگیمان افتاده دست یک مشت اخوند اشغال... مملکتمان را دادیم دست انها باید التماس هم بکونیم. امیدوارم از شرء این اشغالها ازاد بشیم.. پدر شما وهمه زندانیهای سیاسی آزاد بشن خدایا کمک کن
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 15:58
M.S.H - تهران - ایران
درود بر تو و امثال تو که به تاریخ بدهکار نخواهید ماند
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 16:23
ali1111 - تهران - ایران
بیشتر از سی‌ سال است که این ملت دارند فریاد میزنند به داد ما برسید حالا کمی‌ هم شما فریاد بزنید بفهمید این ملت تو این سی‌ سال چه حالی‌ داشتند و دارند؟!!!
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 17:48
a.ahooraei - کلن - آلمان
عاقبت دور شدن از مردم در چنگ گرگ اسیر شدن است. هیچ توجه کردید که؛ افرادی که روزی با این رژیم بودند وقتی گرفتار گرگ جماران میشوند، کسی از مردم را ککش نمیگزد. برای اینکه اینها با مردم نبودند بلکه بنا به دلیلى عقاید و سلایقشان با همدیگر همخوانى نداشته و به این دلیل راه خود را رفته و مبدل به دشمنان نظام شده اند.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 16:43
sting68 - گنبد - ایران
تو غیور مرد ایرانی جات زندان نیست ولی بدون که همه ما جوانان وطن امروز تو انفرادی دجال نژادی هستیم که ما رو بی محاکمه اسیر و گرفتار هر بلا و دردی کرده .........................مهدی جان خداوند تو رو از بلا و ستم دور کنه......صبر کن برادر صبر
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 16:59
borzoopersia - بیرمنگهام - انگلستان
از راس تا ذیل دیگه چیه؟ قشنگ پارسی بنویس از بالا تا پائین شاید کسی دلش به حالت بسوزه. از طرف دیگه شما که به خدا و امام و مهدی و پیر و پیغمبر اعتقاد داری پس چرا ناراحتی؟ پدر بزرگت هم که آیتِ اللهِ مدینه تشریف دارند .اینقدر رو به مکه وایستا و به زبان عربی اجی مَجی بگو شاید بختت باز بشه.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 17:41
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
شهادت که خوبه , به مقصود میرسه مگه با همین شهادت و رسیدن به مقصود و کلید بهشت و این حرفها انقلاب نکردید , چرا ناراحت هستی مرگ خوبه واسه همسایه؟ انالله و انا علیه راجعون .
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 18:46
asya123456 - شهرضا - ایران
بر باعث و بانی لعنت بدی باد...
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 18:38
ghafas - مشهد - ایران
آزادش کنید آقای خامنه ای به خدا اینقدر بی رحمی جواب داره
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 19:06
Iran e azad - هورتن - نروژ
واسه خیلی‌‌ها متاسفم! اگر یک نفر با جرات هم پیدا بشه و رو حرفش وایسته و نترسه،دوباره برخی‌ از آن طرف دنیا پارس میکنند که خوبش شد. همین جوری خیلی‌ از بهترین‌های ایران را به بالای دار کشیدند و مردم گوش‌ها و چشم‌هاشون را بستند و گفتند،ولش کن! اگر غیرتی‌ واسه حمایت در وجودتان نیست،پس لطفا از آن طرف دنیا پارس هم نکنید. درود بر امثال مهدی خزعلی که نه تنها قدرت ،پول و آقا زادگی را واسه هدفشون به دور انداختند حتی زندان ،شکنجه و جانشان را هم به پای هدف گذاشتند.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 20:03
mehrgan_irani - بیرمینگهام - انگلستان
دفعه قبل هم گفتند مهدی خزعلی اعتصاب غذا کرده و های و هویشان گوش فلک را کر کرده بود ولی فردای روز آزادی تشریف بردن دربند تهران برای کوه نوردی و تئوری تک رای به مطهری رو مطرح کردن دیگه حنای شما رنگی نداره آقای خزعلی هرچقدر می خواهید اعتصاب غذا کنید .
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 20:04
perser68 - فلوریدا - امریکا
اینکه صبح تا شب نماز خوند، از خدای خودش کمک چرا نخواست!؟
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 21:35
a.ahooraei - کلن - آلمان
من که شب و روز دارم دعا مى کنم و میگویم: خداوندا به حق حقانیتت و بحق محمد و آل محمد و بحق علی و حسن و حسین و زینب و طفلان مسلم و هر چیز و کس که این خواهران و برادران مسلمان به آن معتقد هستند،تو را قسم میدم و خواهش میکنم که هر چه زودتر این برادران و خواهران عزیز و معتقد را شامل عنایات خود فرموده و هر چه زودتر آنها را به سرزمین موعودیت که پر از شیر و شراب و عسل است(بهشت موعود) راهی بفرما . خداوندا هر چه زودتر زمین ناپاک را از شر این افراد پاک کن و آنها را به بهشتت ره بنما و ما را در این دنیا از حظور این جمع خلاص و مبری بفرما. آمین. خداوندا هر چه زودتر این برادران و خواهران معتقدی که در این سایت شب و روز در زیر فشارهای بیرحمانه دشمن کامنت نویسى میکنند را هر چه زودتر به بهشت موعودت دعوت بفرما و آنها را از این زندگی دنیوى خلاص و راحت بفرما !! آمین. خواهران و برادران گرامی انشاالله که تا همین فردا خداوند همه شما را به بهشت موکول و ما را از حظور شما در این سایت مبری دارد. آمین!!!!
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 21:15
kobalt - کرج - ایران
شرمنده از امثال من کاری بجز کامنت گذاشتن ومثبت دادن بر نمیاد پدرت بد جایی رو انگشت کرده.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 22:20
rakan.d - شیراز - ایران
خدا کنه نسل این شغالا ور بیفته که مردم بدبخت شدن.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 22:10
Zedezolm - برن - سویس
دنیا اینچنین حاکم سنگدل و ستمگر وظالم و بى وجدان ودزد وغارتگر و متجاوز به اموال و نوامیس کشور و ملت را بخود ندیده حتى هیتلر ، چنگیز مغول اینچنین دژخیم وخونخوار و دزد وتجاوز گر به زندانى دربند و اسیر نبودند ، اینها لکه ننگى براى بشریت و دنیا هستند ، این فرعون و فرعونیان( خامنه اى و طرفدارنش ) جنایتهایشان در تاریخ دنیا ثبت و بسزاى اعمالشان خواهند رسید .
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 21:51
dbsh3000 - يوتبوري - سوئد
وفتی که پدرتون در اوائل انقلاب مردم رو تو حسینیه اعظم اهواز خر میکرد و میگفت: اگه نصف شب در خونتونو زدن نترسید پول نفت رو اووردن . باید این فکرارو میکردید
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 00:27
rezashb2003 - برلین - آلمان
Iran e azad - هورتن - نروژ. من هم با نظر شما آزادمردی از دیار خوبان ایران عزیز موافقم. درود و سلام بر دکتر مهدی خزعلی و اسیران راه آزادی.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 23:07
dara20 - تهران - ايران
شهادت!!!! این افتضاح اسلامی را امثال پدر شما سالها پیش به راه انداختند و خوب خودشان هم یکی‌ یکی‌ طعمه می‌‌شوند. عاقبت ورود به مافیا قربانی شدن در آن‌ است. رژیم اسلامی پدر و پدر بزرگ شما از همان بهمن سیاه ۵۷ مافیایی و ضّد بشری بناّ شد.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 00:26
solidarity - ملبورن - استرالیا
دوستان اصلا مهم نیست که این آدم کی‌ هست و چه کار کرده! الان مسالهٔ مهمتر این هست که یک انسان در سلول انفرادی در اعتصاب غذا بسر میبرد در گذشته اگر همین اشتباهت ما نبود و درست فکر میکردیم و تصمیم میگرفتیم هیچ کس نمی‌توانست بر ما حاکم باشد! بیایید با چشمان باز به مسائل نگاه کنیم و همدیگر را یاری کنیم تا به مقصودمان برسمیم! به امید روزی که همه مردمان آزاد باشند.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 04:01
exam292 - تهران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا/شیطان هم سالها نماز میخوند!!!
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 04:25
invincible - مینستا - آمریکا
دوستان ساده نباشید تمامی دنیا از روسیه تا آمریکا رژیم رو یاری می‌کنن، حالا اگر هم خاطر بمب اتم نبود برای اسرائیل حتا اوباما فیلم شهدت ندا رو هم توجیه میکرد، باید ایرانی‌های خارج از کشور برن به نمایندگان مجلس اون کشور و با استند به حقوق بشر اعتراض خودشون رو بر علیه دولت کثیف ایران الام کنن، باید نگذریم دولت‌های خارجی‌ مخفیانه رژیم رو یاری کنن، هموطنتون رو تنها نگذرید رژیم ایران ببر کاغذی هست!! موفق باشید
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 06:05
rahaei - تهران - ایران
این گندیه که خودتون زدید. من مخالف انتقام و قصاص و چشم در برابر چشم و....هستم ولی موضوع اینه که از همین ادبیاتی که استفاده میکنید مشخصه که همین الان شما و امثال شما بیاین روکار ازین بدتر میکنید.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 10:24
rahaei - تهران - ایران
این گندیه که خودتون زدید. من مخالف انتقام و قصاص و چشم در برابر چشم و....هستم ولی موضوع اینه که از همین ادبیاتی که استفاده میکنید مشخصه که همین الان شما و امثال شما بیاین روکار ازین بدتر میکنید.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 10:25
فراوانی - قطر - قطر
شهادت که خیلی خوبه بابات میره اون دنیا حال میکنه با حوریا ناراحتی نداره که
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 11:16
dara20 - تهران - ايران
ساندیس خورا ببندند. تو هم همینطور بچه پروی بسیجی‌
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 14:33
kobalt - کرج - ایران
رستگاری و رهایی ملت با این افکار محاله هر صاحب عقیده و فکری خودش رو نقطه پرگار میدونه که بقیه باید دور اون بچرخن این رژیم از داشتن همچین مخالفایی باید خیلی خوش بحال باشه یه سر سوزن اختلاف عقیده یا یه واو پس و پیش مانع اتحاده از شاهی و مصدقی تا ملی مذهبی. مذهبی .سبز و قرمز و بیرنگ همه عمده تلاششون کوبیدن وانتقام گذشته رو از هم گرفتنه اگه مخالفین یه ذره از زرنگیه همین آخوندها رو داشتن تا حالا ده بار این رژیم سرنگون شده بود .
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 20:23
a.ahooraei - کلن - آلمان
exam292 - تهران - ایران---شیطان هم سالها نماز میخوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت من میگم شما نیاز به مطالعه بیشتر داری!! شما خودت دنبال همین جمله ات را بگیر و برو و ببین کی اولین بار این جمله را حک کرده و کجا نوشته شده و از کجا به قرآن سرایت کرده؟ شما که اینقدر با یهودیت مسیله دارید , چرا گفتار یهودیت در کتاب تورات را قبول دارید اما خود یهودیت را قبول ندارید؟ نکنه شما هم میخوای (مث ملاها که جوابی بهتر ندارند) بگی : خوب توی تورات دست بردند. وقتی میگن: توی قرآن دست بردند که میشه کفر اما شما اگه بگی توی تورات و انجیل دست بردند نمیشه کفر. خوب این نشانگر چی هست؟ خودخواهی یا دگماتیسم یا حماقت یا زورگویی و یا پشت کردن به درک و فهم دیگران و خود را ابرعاقل دانستن است؟.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 21:47
exam292 - تهران - ایران
a.ahooraei - کلن - آلمان/ما اعتقاد داریم که خداوند حفاظت از قرآن رو خودش تضمین کرده و این تفاوت قرآن با دیگر کتب الهی است! بعضی ایراد وارد میکنن که قرآن به دستور خلفا مکتوب شد!!! ولی فقط جهت نمونه بگویم که ما هنوز شاهد معجزه الهی هستیم: کربلایی کاظم ساروقی یه فرد بی سواد! یک شبه حافظ کل قرآن میشه که علما برای درستی و عدم تحریف قرآن از این معجزه ی الهی استفاده کردند... https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85_%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%82%DB%8C
‌سه شنبه 6 فروردين 1392 - 06:49
بابک - سبزوار - ایران
من متاسفم که بعضی دوستان مسخره می کنند خزعلی یک انسان است و متحصص و برای من و شما دارد زجر می کشد برای سلامتی و ازادی او و دیگر زندانیان دعا می کنیم
‌سه شنبه 6 فروردين 1392 - 08:26
مانفرد - ایران - ایران
به بابابزرگ جونت هم گفتی؟
‌سه شنبه 6 فروردين 1392 - 14:27
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.