دستگیری هکر سایت همسریابی

رییس پلیس فتای استان فارس از دستگیری عامل هک ایمیل و سرقت اطلاعات شخصی یکی از شهروندان شیرازی خبر داد.

 
به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرهنگ حسینی دراین‌ باره گفت: درپی شکایت زنی مبنی بر هک رایانامه و سرقت اطلاعات شخصی وی، مأموران تحقیقات خود برای شناسایی متهم را آغاز کردند.
 
رییس پلیس فتای استان فارس ادامه‌ داد: در تحقیقات مقدماتی انجام گرفته در خصوص ادعای شاکیه و با توجه به اینکه پیام‌های توهین‌آمیزی نیز به وی ارسال شده، آدرس فرد ارسال‌کننده و ایمیل‌ها شناسایی شد و پس از اقدامات پلیسی کارشناسان مشخص شد مجرم از طریق هک سایت همسریابی که شاکیه در آن عضو بود، اقدام به سرقت اطلاعات خصوصی وی کرده که سرانجام متهم ساکن شیراز شناسایی و دستگیر شد.
 
وی تصریح‌کرد: متهم پس از رویت مستندات موجود به جرم خود اعتراف و تحویل مراجع قضایی شد.
 
حسینی به کاربران در فضای مجازی هشدار داد: به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و عکس و فیلم‌های خود را در سایت‌های اینترنتی به اشتراک نگذاشته و نسبت به تنظیم محرمانگی اطلاعات خود هوشیار باشند و توجه داشته باشند که افراد در فضای مجازی به راحتی می‌توانند تغییر هویت دهند،بنابراین به راحتی به دیگران اعتماد نکرده و اطلاعات خصوصی خود را در اختیارشان نگذارند.
 

+42
رأی دهید
-4

aisa jijar - سمنان - ایران
واقعاسایت مزخرفیه...
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 00:30
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.