دیدار تاریخی دو پاپ پس از ۷۰۰ سال

روز شنبه، ۲۳ مارس، پاپ فرانسیس با بندیکت شانزدهم، پاپ پیشین دیدار کرد. به گفته سخنگوی واتیکان این دیدار در فضایی صمیمانه برگزار شد و رایزنی درباره مسائل پرسنلی کلیسای کاتولیک صورت گرفت.
 

پاپ فرانسیس روز شنبه از واتیکان با هلی‌کوپتر به مدت ۱۵ دقیقه به طرف "کاستل گاندولفو"، واقع در ۳۰ کیلومتری جنوب رم، پرواز کرد. در آن اقامتگاه تابستانی، پاپ پیشین، بندیکت شانزدهم به‌سر می‌برد. او تا چند هفته آینده در این اقامتگاه تابستانی خواهد ماند تا اینکه پس از آن به کلیسایی در واتیکان برود.
 
بر اساس اظهارات واتیکان، پاپ فرانسیس و بندیکت شانزدهم علاوه بر اینکه تبادل نظر داشتند و با هم غذا صرف کردند، در این ملاقلات به مسائل و تصمیمات پرسنلی واتیکان نیز پرداختند. فدریکو لمباردی، سخنگوی واتیکان، این ملاقات را "پیوندی صمیمانه" خواند.
 
پاپ فرانسیس پیش از این دیدار، دو بار با بندیکت شانزدهم صحبت تلفنی داشته است. اولین بار در روز ۱۳ ماه مارس، اندکی پس از آنکه به عنوان رهبر کاتولیک‌های جهان انتخاب شد و دومین بار روز ۱۹ مارس، روزی که مراسم تحلیف او برگزار شد.
  

پاپ پیشین، بندیکت شانزدهم (چپ) و پاپ جدید، فرانسیس اول به خاطر احترام متقابل بکدیگر، هر دو ردای سفید بر تن داشتند
 


کاردینال خورخه برگولیو، اولین پاپ آمریکای لاتین است. دیدار او با بندیکیت شانزدهم یک ملاقات تاریخی محسوب می‌شود، زیرا این اولین دیدار بین دو پاپ در ۷۰۰ سال گذشته بوده است.
 
بندیکیت شانزدهم در ماه فوریه به عنوان نخستین پاپ عصر جدید از سمت خود کناره‌گیری کرد. تا کنون تنها دو پاپ به طور داوطلبانه از سمت خود کناره‌گیری کرد‌ه‌ند. یکی پاپ کولستین پنجم در سال ۱۲۹۴ و دیگری پاپ گریگور دوازدهم در سال ۱۴۱۵.
 
این دیدار از طرف واتیکان به عنوان یک دیدار خصوصی اعلام شد. به همین دلیل قرار بود که به‌دور از ملاءعام و بدون حضور رسانه‌ها صورت گیرد. اما با وجود این، صدها نفر در میدان اصلی "کاستل گاندولفو" در مقابل درب کاخ تابستانی ایستاده بودند، به امید اینکه بتوانند پاپ جدید و پاپ قدیم دیدار کنند. حدود نیمی از آنها خبرنگار و عکاس بودند. به همین خاطر گمان می‌رود که پس از پایان این ملاقات، عکس‌ها و ویدئوهایی منتشر شوند.
 

+41
رأی دهید
-16

pars_iran - دوسلدرف - آلمان
مسیح با این دنگ و فنگ زندگی‌ نکرد که این ملایان مسیحی‌ِ مفت خور زندگی‌ میکنند .
شنبه 3 فروردين 1392 - 21:18
massoudoslo - اسلو - نروژ
خدمت یه جیگرکی و یا یه لبو فروش به مردم بیشتر از این ۲ نفر با تمام بارگاه و شوکت ملکوتی اونهاست !
شنبه 3 فروردين 1392 - 21:30
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کلا از "روحانی" هر مذهبی و هر مسلکی که میخواد باشه خوشم نمی یاد , یک مشت مفت خور مردم فریب که فقط برای رسیدن به اهداف شخصی شون از مومنین سو استفاده میکنند و از آنها برده میسازند, هر چی که موافق مصالح و منافع آنهاست حلال و اگر غیر از این باشد حرام است. کلا انگل به معنای واقعی.
شنبه 3 فروردين 1392 - 22:07
eydad - مونترال - کانادا
ایران الان تازه تو زمانی هست که پاپ ها در اروپا قدرت داشتن. همچین از دین سوء استفاده کردن که دیگه کسی حاضر نیست دین رو تو اجتماع و حکومت دخالت بده. ما هم داریم اون دوران رو طی میکنیم. وقتی کلی نگاه کنی این حکومت یه خوبی برای ایران داره که دیگه مردم سراغ حکومت دینی نمیرن و دین یه چیز شخصی میشه. البته اگه نسلهای بعد مثل ما کم حافظه نباشن!
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 00:39
mohammad.avaz - تهران - ایران
آره واقعا من هم توی کشور مسیحی‌ زندگی‌ می‌کنم واقعا مللهشون مفت خوران ملتشون هم گاو میدن بیشتر بخورن کلا ملاه جماعت نه البته همشون ولی‌ توی ایران که دیگه .................
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 05:24
alextomasian - وین - اتریش
اروپایی که به دوره رنسانس وارد شد از پشتوانه فرهنگ یونان و روم باستان برخوردار بود که در حقیقت ریشه تمام دگرگونیهای اجتماعی دوره‌های بعد در این قاره بود. در بینش کلاسیک اروپایی هیچ موجودی از آسمان نمی‌آمد و خدایان حد اکثر تا ارتفاع یک کوه (المپ) از انسانها بالاتر بودند و چه بسا در مواردی حتا از انسانها هم مقامی پست تر داشتند، در چنین فرهنگی‌ خدایان همه ویژگیهای انسانی‌ داشتند که می‌توانست خوب یا حتا نکوهیده باشد. در یک سخن، هر چه بود انسان بود و طبیعت که همه چیز در این چهارچوب معنی‌ پیدا میکرد. ولی‌ در شرق (منظور شرق فرهنگی‌ چرا که شرق جغرافیایی به این معنی‌ وجود ندارد)، حتا پیش از آمدن ادیان تک خدایی، همه نگاه‌ها به آسمان بود و ما وارا الطبیعه، بنابراین در این جوامع اگر چه دوران تاریک قرون وسطای اروپا در حال تکرار است ولی‌ پشتوانه فرهنگی‌ جهت گذر از این دوره به یک رنسانس اجتماعی وجود ندارد. فراموش نکنید که خاستگاه تمام ادیان تک خدایی سرگردان در فلسفه ما ورا الطبیعه همین خاور میانه است.
یکشنبه 4 فروردين 1392 - 12:19
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.