احمدی‌نژاد: حملات به دولت طی سال ۹۱ در تاریخ کشور بی‌نظیر بود

محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری اسلامی ایران در چهار ماه آخر ریاست‌جمهوری خود قرار داد

محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه در آخرین نشست هیات دولت در سال ۹۱ گفت که دولت در سالی که گذشت «بیشترین خدمات را به ملت ارائه» کرده‌است و «ما شاهد رشد اقتصادی بودیم».

 
به گزارش خبرگزاری ایرنا، وی در این جلسه با بیان اینکه «امسال سال سختی بود» خطاب به اعضای دولت اظهار داشت: «می‌توان گفت که امسال سالی بود که بیشترین خدمات را به ملت ارائه کردید.»
 
محمود احمدی‌نژاد که در چهار ماهه آخر دوره ریاست‌جمهوری خود قرار دارد در ادامه گفت: «ممکن است نتوانیم به طور کامل فشار و سختی‌ها را از دوش مردم برداریم زیرا بسیاری از آنها از اراده ما و ملت خارج است اما با وجود این به مسیر خود ادامه می‌دهیم.»
 
وی در ادامه گفت: «برخی» که انتظار داشتند نظام اقتصادی از هم پاشیده شود «تصمیماتی گرفتند تا سیستم اقتصاد دچار مشکلات شود و با کارشکنی‌ها و محدودیت‌هایی که ایجاد کردند، موجب شدند فشارهای زیادی به مردم وارد شود.»
 
وی اما اشاره‌ای به هویت این افراد و نوع تصمیمات‌شان نکرد.
 
محمود احمدی‌نژاد در ادامه گفت: «در تاریخ کشور سراغ نداریم که این میزان از هماهنگی‌ها برای فشار به یک دولت صورت گرفته باشد.»
 
وی در پایان این‌گونه ابراز امیدواری کرد که سال آینده «سال حاکمیت ارزش‌های الهی در همه جهان و همچنین سال رسیدن جامعه بشری به موعود باشد؛ یعنی زمانی باشد که امام را درک کنیم.»
 
محمود احمدی‌نژاد اوایل ماه جاری نیز در مصاحبه‌ای شرایط اقتصادی ایران را «بسیار خوب» توصیف کرد و آن سخنان و اظهارات جدید او در مورد «ارائه بیشترین خدمات توسط دولت» و «رشد اقتصادی» در حالی بیان می‌شود که رییس بانک مرکزی ایران روز یک‌شنبه تصویر دیگری از شرایط اقتصادی ایران ترسیم کرد.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، محمود بهمنی، رییس کل بانک مرکزی، روز یک‌شنبه گفت که «فضای اقتصاد ایران در دو سال اخیر بیش از همیشه دستخوش نااطمینانی، ریسک‌های غیرقابل پوشش و در نتیجه انتظارات تورمی بوده است.»
 
وی افزود که اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۱ یکی از «دشوارترین مقاطع تاریخ» خود را پشت سر گذاشته است.
 
محمود احمدی‌نژاد در حالی از «ارائه بیشترین خدمات توسط دولت به ملت در سال ۹۱» سخن می‌گوید که دولت او با انتقادهای شدید مجلس و دیگر مسئولان جمهوری اسلامی در ارتباط با سوءمدیریت‌های اقتصادی، شکستن رکورد تاخیر در ارائه بودجه، و ناتوانی در مهار بازار ارز و تورم روبه‌رو است.
 
در همین راستا، محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری، نیز روز چهارشنبه ۱۶ اسفند در اظهار نظری کم‌سابقه گفت که «با افزایش قیمت‌ها در ماه‌های گذشته قدرت خرید حقوق‌بگیران کشور نصف شده است» و «ما نیز کاری نتوانستیم برایشان بکنیم.»
 
پیش از وی روز شنبه پنجم اسفندماه، ۴۳ صاحبنظر و استاد اقتصاد دانشگاه‌های ایران در نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد نوشتند که «امروز وخامت اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور بر همگان آشکار شده‌است.»
 
در همین حال گزارش‌ها حاکی از «کسری ۱۷ هزار میلیارد تومانی دولت در هدفمندی یارانه‌ها» است و مرکز پژوهش‌های مجلس نیز خبر داده‌ که «ایران در زمینه تورم بالا در رتبه ششم جهان قرار دارد.»
 
اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز سه‌شنبه یکم اسفند با انتقاد از عملکرد دولت گفت که «مردم به وضوح چند برابر شدن قیمت‌ها و کاهش ارزش پول ملی به یک‌سوم را با گوشت و پوست خود لمس می‌کنند، اما عده‌ای هنوز به آمار و ارقام تخیلی خود دلخوشند.»

+7
رأی دهید
-19

m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. آن کس که حقیقت را نداند احمق و آن کس که آن را میداند و دروغ گوید خائن است نقل قول از برشت آلمانی‌. یادت رفت بگی‌ که این ۷ یا ۸ سال گذشته بیشترین درآمد نفت و گاز طبق آمار اوپک نیمی از کلّ درآمد نفت ۱۰۰ سال گذشته ایران در این ۷ یا ۸ سال به ایران وارد شده است یادت رفت بگی‌ که بیشترین خسارت بالاترین رقم تورم و باج دادن و باج گرفتن و بیشترین دزدی‌ها در دوره تو شد نه این که قبل از تو مثلا خوب بودند ولی‌ لا عقل کشور ایران مثل یک بیمار که هنوز امیدی به آن می‌توان داشت ولی‌ یک سری بی‌ سواد از تو تا تیم کابینه تو کشور ایران را سرطان زا و نابود کردید
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 12:18
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. تازه این اول کار است سالیان سال طول تا کساوت کاری‌ها دزدید‌ها و دست بردن در ارقام و اسناد کشور دوباره به حالت ۷ یا ۸ سال گذشته برگدرد از رو هم نمی‌رود هنوز که هنوز هست دم از عدل عدالت بی‌ شرمی تا چه اندازه؟ حتا از دولت و اطرافی‌‌های خودت اطراف که این وضعیت فلج آور که فقط تحریمات مقصر نیستند بلکه مدیریت و بی‌ سواد بودن تو و دولت تو میداند.
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 12:22
shayan-mir - کوآلالامپور - مالزی
به قول اون هم وطنمون که به احمدی نژاد گفته بود تو واقعا قیافت اینجوریه یا ادا در میاری!!!! حالا نمیدونم این واقعا نمی فهمه یا خودش رو زذه به نفهمی.
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 12:33
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
پس نه پس، مدال طلا هم میخواهی؟ یک مشت عوضی ازگل غربتی ببین که مملکت رو به چه روزی انداختند. البته اگر از حق نگذریم این ملت هم حقشون همینه .هر بلایی که سرشان میاری صداشون درنمیاد...................... از شیخی پرسیدیم که ‌ای شیخ بر سر این ملت چه آمد ه ، مگر این‌ها همان نیستند که وقتی‌ بلیط شرکت واحد از ۲ ریال شد۴ ریال, تیغ بر کشیدند و تهران را بسوزاندن، حال چرا همانند مردگان صدا از کسی‌ بر نخیزد. شیخ گفت بعد از انقلاب باغان میوه ونک را به ستم و اجبار از صاحبان بستادن و میوه حرام باغان را به خورد ملت بدادند ، همانا که ملت بیغیرت گردیدند. پس بخار از کسی‌ بر نخیزد.
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 12:34
طالب حق - تهران - ایران
از یه زاویه دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد . مثلا این که به نابودی کشوندن مملکت و بدبخت کردن مردم در دو دولت اخیر در تاریخ کشور بی نظیر بود .
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 16:23
قهوه تلخ - منجستر - انکلستان
تازه کفتار ها بجان یکدیکر افتاد ند ،،،،،،دیونه واقعا فکر میکنه رئیس دولت ،یا دولتی هم وجود داره ،،،،أون جای که توش ،،، دیونه خانه ست ،،یادت نره تو سر دسته عقب موندهای ذهنی هستی،،،
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 17:50
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.