دعوت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از محمد خاتمی برای حضور در انتخابات

گزارش ها حاکی است شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در نامه ای به محمد خاتمی، رییس جمهوری سابق ایران از او درخواست کرده به عنوان «نامزد اصلاح طلبان»  در انتخابات آتی ریاست جمهوری شرکت کند.

 
به گزارش روز یکشنبه ۲۸ اسفند خبرگزاری کار ایران، ایلنا، ژاله فرامرزیان رییس دوره ‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفته که این دعوت با نظر اجماعی صورت گرفته است.
 
در بیانیه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات آمده است : در جلسه بیست‌وهفتم اسفندماه ۱۳۹۱ خود با اجماع نظر، از محمد خاتمی «به عنوان نامزد اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دعوت به عمل می‌آورد و امیدوار است شرایط به گونه‌ای پیش برود که ایشان نامزدی در انتخابات پیش رو را بپذیرند.»
 
گروه هایی چون مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، حزب کارگزاران سازندگی ایران، انجمن اسلامی معلمان، انجمن اسلامی جامعه پزشکان، انجمن روزنامه‌نگاران زن ایران، مجمع دانش‌آموختگان ایران اسلامی، انجمن اسلامی مهندسان، مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، حزب مردم سالاری، حزب همبستگی ایران، حزب خانه کارگر، حزب جوانان ایران اسلامی و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی از تشکیل دهندگان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هستند.
 
پیشتر هم ۹۱ نفر از وزیران سابق، نمایندگان دوره‌های پیشین مجلس و فعالان سیاسی و فرهنگی در نامه‌ای سرگشاده به محمد خاتمی که روز شنبه ۲۶ اسفند منتشر شد، خواستار نامزدی  رئیس جمهور سابق ایران  در انتخابات آینده شده بودند.
 
این گروه در نامه خود نوشته‌ اند: «متأسفانه رنج مردمان، دشواری ‌های ناشی از سوء نیت بدخواهان و سوء تدبیر بخشی از مسؤولان، کشور را در وضعیتی قرار داده که ادامه آن سبب نگرانی دلسوزان از هر جناح شده است».
 
آنان از محمد خاتمی خواسته‌اند با توجه به «سابقه ممتاز»ش در اداره کشور و همچنین به توجه به «محبوبیت کم‌نظیر» او، در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد شود.
 
انتخابات ریاست جمهوری آینده ایران قرار است ۲۴ خرداد سال آینده برگزار شود و کمتر از سه ماه به این انتخابات مانده است.
 
تاکنون شماری از چهره‌های سیاسی، از جمله حسن روحانی، محمدرضا باهنر، محسن رضایی و منوچهر متکی اعلام کرده‌اند که در این انتخابات به عنوان نامزد حاضر خواهند شد.
 
مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور و مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری هم روز شنبه، ۲۶ اسفندماه با اعلام نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۲، به جمع رقیبان انتخاباتی پیوستند.
 
محمد خاتمی روز ۲۰ اسفند بدون اشاره مستقیم به دعوت‌ها از او برای نامزدی در انتخابات گفت که اصلاح‌طلبان برای «نجات کشور» هم دارای «برنامه» هستند و هم دارای افرادی که بتوانند این برنامه را به اجرا برسانند.

+30
رأی دهید
-25

omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
درود بر موسوی و کروبی و خاتمی ! مرگ بر دیکتاتور ! الان مخالفینِ جداییِ دین از سیاست و آزادیِ بیان و نیز دیکتاتور‌ها میان اینجا بد و بیراه میگن !! میگید نه،،، حالا ببینید !
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 00:02
classic - تهران - ایران
موسوی صد برابر شجاع تر از خاتمی بود و هست. اما در شرایط فعلی موسوی هم اگه بیاد نامزد بشه کار اشتباهی کرده . البته هیچ وقت اینکارو نمیکنه.خاتمی هم یه کبریت بی خطره. واقعا آدم باید خیلی ساده لوح باشه که دنبال خاتمی و امثالهم راه بیفته
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 07:54
shayan96 - تهران - ایران
خاتمی را خیلی دوستش دارم درود بر سید خندان
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 11:56
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
سگ زرد برادر شغال است هر 3 نفر در کشتار مردم وقدرت گرفتن این رژیم فاشیستی مذهبی سهیم هستند ودر جنایتهای ولایت فقه ووزارت اطلاعات وبقیه ارگان سرکوب دست داشته ودارند دوستان گرامی بروید بخوانید زمانی که خاتمی مسئول روزنامه ووزیر ارشاد بود چه کارها که نکرد از تند رو ترین افراد این رژِیم وحشی بوده است وبیشترین سانسور در زمان وی انجام شده است ومسئول تبلیقات جنگ بود که به فتوای امام دجال 400000دانش اموز را به جنگ ضد میهنی فرستاد که رفتن روی مین با کلید بهشت و فرمانذهان می گفتن این دانش اموزان سربازان یک بار مصرف هستند
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 13:06
saba65 - مشهد - ایران
فقط خاتمی عاشقشم
دوشنبه 28 اسفند 1391 - 20:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.