حزب سبزهای آلمان خواستار تحقیق درباره خودکشی پناهجوی ایرانی شد

دو نماینده مجلس در ایالت بایرن آلمان از حزب سبزها با انتقاد شدید از "سیاست غیرانسانی‌ ایالت بایرن در قبال پناهندگان" خواستار انجام تحقیقات وسیع برای روشن شدن دلایل مختلف مرگ پناهجوی ایرانی در شهر هوف آلمان شدند.
 

رناته آکرمان (Renate Ackermann) سیاستمدار و نماینده مجلس از حزب سبزهای ایالت بایرن آلمان، مرگ اخیر حامد سمیعی پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی شهر هوف این ایالت را نشانه‌ای از "سیاست غیرانسانی دولت ایالت بایرن" در مورد پناهجویان دانسته است. آن‌طور که رناته آکرمان گفته است مرگ حامد سمیعی پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی شهر هوف آلمان، اولین مورد از مرگ پناهندگان به دلیل "سیاست‌های غلط دولت بایرن در قبال آنان" نیست.


 
رناته آکرمان نماینده مجلس در ایالت بایرن خواستار پاسخ‌گویی دولت بایرن آلمان درباره مرگ حامد سمیعی شده است


 
در روزهای اخیر دو پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی شهر هوف واقع در ایالت بایرن آلمان به دویچه وله گفتند، حامد سمیعی  ۲۸ ساله که از بیست ماه پیش به آلمان آمده و درخواست پناهندگی داده بود، شامگاه پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ (۷ مارس ۲۰۱۳)، به دلیل "افسردگی ناشی از بلاتکلیفی و فشارهای ناشی از وضعیت پناهندگی"، با خوردن بیش از ۷۰ قرص در این کمپ پناهندگی خودکشی کرده است.
 
در همین زمینه "تلویزیون عمومی ایالت بایرن آلمان" گزارش داد، "خودکشی حامد سمیعی در کمپ پناهندگی شهر هوف آلمان"، چهارمین مورد از خودکشی پناهندگان در این ایالت ظرف یک سال اخیر بوده است.
 
رناته آکرمان نماینده مجلس در ایالت بایرن در نامه‌ای خطاب به دولت بایرن آلمان خواستار پاسخ‌گویی درباره مرگ حامد سمیعی شده و خواسته است تحقیقات وسیعی درباره ابعاد مختلف مرگ پناهجوی ایرانی انجام شود. رناته آکرمان در یادداشتی که چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ (۱۳ مارس ۲۰۱۳)، در سایت شخصی او منتشر شده ادامه داده است: «این وضعیت باید تغییر کند و نمی‌تواند تا ابد ادامه داشته باشد».
 
«تحویل وسایل شخصی حامد سمیعی به کنسولگری ایران»
 
اولریکه گوته (Ulrike Gote) دیگر نماینده مجلس ایالتی بایرن از حزب سبزها نیز با ارسال نامه‌ای رسمی به دولت ایالت بایرن  خواسته است تحقیقات وسیعی درباره ابعاد مختلف مرگ حامد سمیعی پناهجوی ایرانی در کمپ پناهندگی شهر هوف انجام شود.
 
به گفته اولریکه گوته بر اساس اطلاعاتی که وی به دست آورده، متوجه شده پس از مرگ حامد سمیعی لوازم شخصی و وسایل باقی‌مانده از وی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شده است. اولریکه گوته پرسیده: «آیا این طبیعی است که لوازم شخصی حامد سمیعی که از ایران فرار کرده پس از مرگ به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شود؟».
 
رناته آکرمان و اولریکه گوته نمایندگان مجلس از حزب سبزها در ایالت بایرن آلمان وضعیت پناهندگان در این ایالت را "افتضاح" توصیف کرده و هر دو خواستار بهبود این وضع شده‌اند.
 
شرایط بد پناهندگان در ایالت بایرن
 
پناهندگان در ایالت بایرن آلمان به نسبت دیگر ایالت‌های کشور آلمان شرایط بدتری دارند. شرایط بد نگهداری پناهندگان در این ایالت که دهها سال است به وسیله حزب محافظه‌کار سوسیال مسیحی اداره می‌شود، بعد از خودکشی محمد رهسپار پناهجوی ایرانی بر سر زبان‌ها افتاد. محمد رهسپار، ۲۹ ساله، یکشنبه ۲۹ ژانویه ۲۰۱۲ در کمپ پناهندگی وورتسبورگ واقع در ایالت بایرن آلمان خودکشی کرد. او خود را از پنجره اتاق‌اش حلق‌آویز کرده بود.


 
اولریکه گوته نماینده مجلس ایالتی بایرن: وسایل شخصی حامد سمیعی پس از مرگ به کنسولگری ایران تحویل داده شده است


 
کریستین هادرتاور (Christine Haderthauer) وزیر امور اجتماعی ایالت بایرن پنج‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ (۱۴ مارس ۲۰۱۳) در بازدید از کمپ وورتسبورگ  که پیش‌تر یک پناهجوی ایرانی در آن خودکشی کرد، گفت همه پناهندگان باید دوره‌های فراگیری زبان آلمانی را بگذرانند. بر اساس قوانین فعلی پناهندگی ایالت بایرن، تنها پس از مثبت اعلام شدن درخواست پناهندگی، برای پناهندگان  دوره‌های آمورزش کلاس زبان برگزار می‌شود.
 
وزیر امور اجتماعی ایالت بایرن آلمان در بازید از کمپ پناهدگی وورتسبورگ خواستار فراهم شدن امکانی برای یادگیری زبان آلمانی از همان ابتدای تسلیم درخواست پناهندگی شد.
 
اولریکه گوته نماینده حزب سبزها در مجلس ایالتی بایرن اما وزیر امور اجتماعی ایالت را متهم کرده که با هدف  "انداختن عکس‌های قشنگ برای رسانه‌ها" و "خوب جلوه کردن در افکار عمومی" از محل خودکشی محمد رهسپار بازدید کرده است. وی گفته: «بازدید از کمپ‌های پناهندگی کافی نیست، بلکه باید در عمل وضعیت پناهندگان را بهبود بخشید.»
 
در ماه‌های اخیر حرکت‌های اعتراضی نسبت به وضعیت پناهجویان در آلمان بالا گرفته است. پناهجویان با هدف جلب توجه افکار عمومی و دولت آلمان نسبت به شرایط زندگی خود، نداشتن حق کار و نداشتن اجازه خروج از محل اقامت خود، چندبار راهپیمایی اعتراضی برگزار کرده‌اند.

+133
رأی دهید
-10

سیف الله پیتزایی - بیرمنگام - انگلستان
زبان بلد نیست طرف سواد دورست حسابی هم نداره پا میشه میاد این ور اب فکر کره اینا با چهار تا خالی بندی در مورد دولت ایران میتونن پناهنده گی بگیرند یا مثل اون یکی که خالی بندی مسیحی شده بود واسه اقامت امریکا که اخرش هم گیر دولت ایران افتاد. امثال این بنده خدا فکر میکنند که اینا فرش قرمز پهن کردند واسه پناهنده ها اخرش میشه این بشون جواب نمیدن خودکشی میکنند یا افسرده میشند .بابا تو همون ایران بمونید یه لقمه نون که گیرتون میاد اونجا خدا وکیلی هیچ خبری نیست این ور اب. این فیلماشونو نگا نکنید دونیا واقعی با اون چیزی که تو فیلماشون نشون میدن فرق داره.
شنبه 26 اسفند 1391 - 10:59
perser68 - فلوریدا - امریکا
این حزب و اون حزب نداره،چه سبز،چه قرمز،چه سیاه و چه زرد،چه قرمز جیگری دلشون به حال خارجی‌ نمیسوزه،همونجور که دل‌ خیلی‌ از ما‌ها برای افغانی‌ها نسوخت و نمیسوزه!در عین حال اگه خارجی تو آلمان نبود و نباشه،آلمان ترک بر میداره!حق و حقوق خارجی‌ زمانی بهش داده میشه که بهشون ثابت بشه که جانش در خطره،وگرنه پناهنده رو تا مرز خودکشی‌ می‌برن و اونی زنده در میره که از جنس فولاد باشه!دست فرح که خوبه،کفه پاشو باید بوسید که قدرشو و قدر شاه رو بزرگ تر‌های ما ندونستن و ما رو به این روز سیاه نشوندن که بچه‌های ایرانی‌ از دو طرف،داخل و خارج دارن نابود میشن!من اصلا سلطنت طلب نیستم،اما وقتی‌ وحشیگری جمهوری فاشیست اسلامی رو میبینم هزار‌ها بار به خانواده پهلوی درود میفرستم!
شنبه 26 اسفند 1391 - 16:05
perser68 - فلوریدا - امریکا
سیف الله پیتزایی_بیرمنگام_انگلیس. ***۴تا خالی‌ بندی در مورد دولت ایران***تو نگی‌ کی‌ بگه!کدوم دولت!؟این که تو میگی‌ دولت نیست جناب،یه قصاب خونست!حاضری امروز بری اونجا پیتزا تو بپزی؟بچه هاتو اونجا بزرگ کنی‌؟ برای دیگران نسخه میپیچی!اگه مجبورش نمی‌کردن که ۲۰ ماه به خودش زجر موندن نمیداد!همون ماهای اول شاید برمیگشت!در ضمن اون دولت که نیست دولت ایران هم نیست،اون یه طایفه دزد کلاه بردار شیاد مفت خور ایرانه که برای نابودی ایران و ایرانی‌ اومد!
شنبه 26 اسفند 1391 - 18:45
klopatra7 - دوسلدورف - آلمان
دوستانی که از ایران تصمیم دارید بیایید این طرف فقط این را بدانید که اینجا نه سریع بهتان جواب میدهند و نه به به چه چه میکنند. به نظر من کسی که جانش واقعا در کشورش در خطر بوده انتظارهای زیادی نداره و تحمل میکنه کسایی که زود کم میارند به خاطر اینه که به خاطر چیزهای دیگه میایند. این هنوز دو سال هم نشده که اینجا بوده مردم 5 سال به بالا اینجا منتظر جواب ماندند
شنبه 26 اسفند 1391 - 21:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.