دومین عملیات گسترده پلیس آلمان علیه سلفی‌ها‌

پلیس آلمان بار دیگر دست به عملیاتی گسترده علیه سلفی‌ها زده است. صدها مأمور در عملیات تجسسی علیه‌ سلفی‌ها در دو ایالت هسن و نوردراین وست‌فالن شرکت کرده‌اند. این عملیات ادامه عملیات تابستان گذشته محسوب می‌شود.

 

پلیس آلمان در برخی از ایالت‌های این کشور عملیات تجسسی علیه بنیادگرایان سلفی‌ را دوباره آغاز کرده است. به گزارش وزارت کشور آلمان در برلین، از بامداد روز چهارشنبه (۱۳ مارس/ ۲۳ اسفند) صدها مأمور پلیس در ایالت‌های هسن و نوردراین ـ وست‌فالن به کار گرفته شده‌اند تا عملیات تجسسی علیه ۲۰ مظنون ‌را سامان دهند.

"اشپیگل آنلاین" گزارش داده است که هدف این عملیات کشف و توقیف اموال دو تشکل افراط گرا است. این دو تشکل پیش‌از این توسط هانس پتر فریدریش، وزیر کشور آلمان از حزب سوسیال مسیحی (CSU) ممنوع اعلام شده‌اند.
 
در این گزارش همچنین آمده که یکی از اهداف این عملیات، سرعت بخشیدن به انحلال این دو تشکل است.
 
یکی از این دو تشکل "دعوت اف اف ام" است و تشکل دوم "اسلامیشه آدیوس" نام دارد که آموزه‌های اسلام را از طریق صوتی ـ تصویری انتشار می‌دهد. گروه "النصره" که متعلق به گروه "ملت الابراهیم" است نیز غیر قانونی اعلام شده است. فعالیت گروه "ملت الابراهیم" در ژوئن سال ۲۰۱۲ میلادی ممنوع اعلام شد.
 
تناقض آموزه‌های سلفی با بنیادهای دموکراتیک
 
هانس پتر فریدریش‌، وزیر کشور آلمان می‌گوید: «اسلام سلفی (سلفیسم) و آن چه که توسط این گروه‌های ممنوعه تبلیغ می‌شود با بنیادهای جامعه آزاد دمکراتیک ما در تناقض است.»
 
به گفته او « این گروه‌ها تلاش دارند، با راه‌های خشونت‌آمیز و مبارزه‌جویانه تغییراتی در جامعه آلمان به وجود بیاورند تا سیستم سلفی جایگزین دمکراسی شده و شریعت جای حکومت مبتنی بر قانون را بگیرد.»
 
در تابستان سال ۲۰۱۲ میلادی وزیر کشور آلمان گروه سلفی "ملت الابراهیم" را ممنوع اعلام و دستور انجام تحقیقاتی در مورد گروه "دعوت اف اف ام" را صادر کرد. پلیس و دستگاه قضایی آلمان در آن زمان عملیات گسترده‌ای علیه اسلام‌گرایان افراطی سلفی ترتیب داد و مأموران خانه‌ها، مقر این دو گروه و همچنین مسجدی در زولینگن در ایالت نوردراین وست‌فالن را مورد تجسس قرار دادند.


 
هانس پتر فریدریش، وزیر کشور آلمان

 

بنا بر اطلاعات منتشره از سوی وزارت کشور آلمان، در عملیات اولیه "مدارک جامعی" به دست آمد. ارزیابی این مدارک نیز "اطلاعات مهمی در مورد فعالیت‌های مغایر با قانون اساسی و برنامه پیشبرد ساختارهای سلفی در آلمان" به دست داد.
 
وزارت کشور آلمان می‌گوید، نتایجی که از آن عملیات به دست آمد شواهدی به دست داد که منجر به عملیات تکمیلی کنونی شد.
 
شمار سلفی‌ها بالا می‌رود
 
اسلام سلفی که اقلیت کوچکی از مسلمانان پیرو آن هستند، حامی بازگشت به نخستین دوره پیدایش اسلام است. سلفی‌ها دمکراسی غربی را نفی می‌کنند و برقراری نظم اسلامی و قوانین شریعت را تنها شکل مشروع حکومت و جامعه می‌دانند.
 
پیروان اسلام سلفی با مدرنیسم مخالف‌اند، ریش می‌گذارند، رداهای بلند می‌پوشند و لباس‌ها و شلوارهای گشاد بر تن دارند.
 
شمار سلفی‌های آلمان در سال ۲۰۱۱ میلادی حدود ۳ هزار و ۸۰۰ نفر بود، اما اکنون به حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.

مقام‌های اطلاعاتی آلمان ظن آن دارند که بخشی از جنبش سلفی این کشور به جایگاهی برای اسلام‌گرایان آماده ارتکاب خشونت تبدیل شده که با شبکه‌های تروریستی ارتباط دارند.
 
گروه تروریستی زارلند ‌آلمان تحت تأثیر سلفی‌ها قرار داشت. تقریبا همه اسلام‌گرایان آلمان که برای "جهاد" تبلیغ می‌کنند با سلفی‌ها ارتباط دارند.

+56
رأی دهید
-7

واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
این اقایان چرا در کشور خودشان اینگونه کار ها نمیکنند.؟ اصلا غرب بد . اصلا غرب منحرف. اصلا غرب با خدا و پیغمبر رابطه ندارد . بشما عقب مانده سلفی چه ارتباطی دارد بروید در کشور خودتان و با کمک الله و نمایندگان ان خدای تبارک و تعالی مردم کشور خودتان را هدایت کنید /با گریه وزاری وارد این کشور میشوید و پول مفت را که مردم زحمت کشیده بعنوان مالیات میدهند و شما مفت خور های بی مصرف از امکانات این کشور استفاده میکنید و هر کدام هملا اقل 10 تا 12 کره همراه خودشان دارند میخواهید مردم متمدن این کشور را هدایت کنید. عجب بی چشم و رو هائی هستید.البته یادتان باشد اینجا المان است. اعدام ندارد اما اینگونه عوضی ها را از وسط دو پا اویزان میکنند. اینحا المان است یادتان نرود
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 13:06
turkan.t - باکو - آذربایجان
من نمی فهمم، نوح اینجا، موسی اینجا، عیسی اینجا، محمد اینجا، یوسف و یونس و لوط و اسحاق و ابراهیم و . هم اینجا. یه نفر نبود که تو کانادا یا بلژیک یا مثلا نیوزیلند نیاز به هدایت داشته باشه؟ همه اش باید ماهارو هدایت ،،، میکردن؟!!
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 16:09
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
این کثافتها و آشغالهای تروریست از اسلامی‌های ایران گرفته تا الشباب سومالی عقب افتاده از حزب الهی لبنان تا فلسطین!!!!! با هزار دروغ و دغل پناهندگی میگیرند و با آموزه‌های خونبار اسلام یا به فکر ترور هستند یا توله پس انداختن برای مادیات !!!!یا گسترش ننگ!!!! خاک بر سر اروپا که با نفوذ این دین با دست خود گور خود را میکند!!! به درک!!!
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 18:07
faghat zartosht - شیراز - ایران
من میخوام به سران کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا و استرالیا و نیوزیلند و خلاصه هر چی کشور به درد بخور تو دنیا هست یه پیغامی بدم.میخوام بگم خاک بر سرتون!!!! شما چرا اینقدر عرب و افغانی تو کشورتون راه میدید.اینا اکثرا افراطی هستن مخصوصا عربها.ولی از خداتون باشه ایرانی راه بدید.چون ایرانی اگه میاد بیرون چون از حکومت دینی فرار کرده نود در صدشون تغییر دین میدن و دقیقا مثل اروپایی رفتار میکنن از لحاظ پوشش و .. ولی این عربها و افغانیا چون حکومتهاشون سکولاره و اینا افراطی هستن بیشتر دنبال افراط گرایی میرن.ولی بازم بیشتر به این آشغالا ویزا و پناهندگی میدن تا ایرانیا!!!عجیبه والا!!!!!!!!!
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 18:23
مهرداد2538 - تهران - ایران
دین عبارت است از یک بیماری روانی در سطح جهانی.
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 19:56
massoudoslo - اسلو - نروژ
مطمئن باشید در آلمان گروه و طرز فکر های رادیکال و اشتباه زیاد پا نخاهد گرفت و این هم فقط بخاطر منتالیته المانی ها هستش . خود گروه اقلیت آلمانی نازی و تندروها هم نمیتوانند زیاد گردو خاک کنند چه برسه به اقلیت تند روی خارجی !! کشور آلمان کیلومتر به کیلومترش تحت مراقبت و کنترل هستش
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 21:15
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان. آقای محترم اینرا بدانید که مقصر اصلی‌ خود کشورهای غربی هستند-در غرب هر کثافتکاری که باشد لاقل جنایات ناموسی بر گرفته از غیرت بیمارگونه نیست ---چرا این جانوران را می‌‌پذیرند؟؟ وقتی‌ سیستم کمک به فرزند مثلا برای خانواده غربی که به ندرت ۵ بچه دارند تبدیل به کارخانه ی جوجه کشی‌ مسلمانان میشود که برای بهره وری از کمک دولتی مثل موش بچه پس می‌اندازند و حجاب و نقاب‌!!!! آیا کور هستند؟؟؟؟ پس به جهنم!! اینها به کشور ما گند زدند بگذار کمی‌ نصیب خودشان شود!!!
‌پنجشنبه 24 اسفند 1391 - 21:56
a.ahooraei - کلن - آلمان
این آشغالهای مذهبی و ساندیسمى را باید توی دریا ریخت. اینها زائده هاى اجتماع اند و براى دمکراسى مث آب فاضلاب آلوده اند.همشون هم نمک نشناس و کثیفند وقتى فراری اند میان اروپا پناهنده میشن و وقتى به قدرت میرسند میشن ضد اروپا و همه کافرند. تف به شرف نداشتتون.
جمعه 25 اسفند 1391 - 01:16
جنگنده - تهران - ایران
a.ahooraei - کلن - آلمان خیلی آدم فاشیستی هستی و باید انداختت تو کوره آدمسوزی بعد خاکسترتو ریخت تو زباله دونیه تاریخ
جمعه 25 اسفند 1391 - 19:53
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.