هشدار در مورد احتمال استعفای احمدی‌نژاد در صورت رد صلاحیت مشایی

احمدی نژاد در صحبت های امروز خود بیش از ۳۰ بار از کلمه "بهار" استفاده کرده و اسفندیار رحیم مشایی را مردی "بهاری بهاری بهاری" توصیف کرده است

قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی "جبهه پایداری انقلاب اسلامی" هشدار داده که ممکن است محمود احمدی‌نژاد در صورت رد صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، دست به اقداماتی از قبیل استعفا یا برگزار نکردن انتخابات بزند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای روانبخش در همایش "اقتدار ملی در پرتو ولایت" در شهر زنجان گفت که با وجود احتمال انجام واکنش های فوق از سوی رئیس دولت، "تمام پیش بینی ها" برای مقابله با چنین اقداماتی صورت گرفته است.

وی افزود: "در صورت برکناری وزیر کشور، رهبری از جایگاه رهبری خود استفاده می کند و وزیر کشور را در مقام خود ابقا می کند و در صورت استعفای رئیس جمهوری، معاون اول به جای وی اداره کشور را تا بر روی کار آمدن رئیس جمهور جدید بر عهده می گیرد."

همایش اقتدار ملی در پرتو ولایت، با حضور اعضا و رهبران جبهه پایداری انقلاب اسلامی برگزار شده است. گردانندگان این جبهه، همزمان با انتقاد به اسفندیار رحیم مشایی و همفکران وی که آنها را "جریان انحرافی" می نامند، منتقد گروه های محافظه کار سنتی نیز هستند و آنان را به عدم مرزبندی کافی با نیروهایی چون اصلاح طلبان و حامیان اکبر هاشمی رفسنجانی متهم می کنند.

در یک گمانه زنی جداگانه در مورد تحولات انتخابات آینده، محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس هم در همایش "اصولگرایان استان البرز" اظهار داشته که "رئیس جمهور در انتخابات ریاست جمهوری آینده از مشایی ناامید نشده و دنبال این است که نان را از تنور در بیاورد".

'ایمان مشایی به استواری دماوند است'

 

قاسم روانبخش با اشاره به مخالفت آیت الله خامنه ای با انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به سمت معاون اولی رئیس جمهور در پی انتخابات ۱۳۸۸، گفته است: "شورای نگهبان آیا کسی را که برای معاونت اولی صلاحیت نداشته برای انتخابات ریاست جمهوری تائید صلاحیت می کند؟ هرگز!"

وی با ذکر اینکه در صورت رد صلاحیت آقای مشایی، هواداران وی امکان "برهم ریختن" کشور را نخواهند داشت، افزوده است: "جریان انحرافی فاقد قدرت لازم برای ایجاد حرکت خاص است و این امر در ۱۱ روز خانه نشینی احمدی نژاد ثابت شد، زیرا فقط چند نفر به خاطر آقای احمدی نژاد جلوی پاستور رفتند."

اشاره آقای روانبخش به وقایع اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ۱۳۹۰ است که به دنبال مخالفت آیت الله خامنه ای با اقدام رئیس دولت برای برکناری حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، آقای احمدی نژاد به مدت ۱۱ روز از حضور در دفتر رئیس جمهور خودداری کرد و در یکی از این روزها، جمع کوچکی از هوادارانش در مقابل این دفتر تجمع کردند.

قاسم روانبخش همچنین با اشاره به تکرار شعار "زنده باد بهار" در مناسبت های مختلف گفته است که جریان انحرافی "همه برنامه ریزی‌ها را برای انتخابات آینده ریاست جمهوری انجام داده و بنا نیست از مشایی کوتاه بیاید."

شعار زنده باد بهار، که نخستین بار در مهرماه گذشته و در جریان سخنرانی محمود احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل بیان شد، اخیرا در مناسبت های گوناگون توسط آقای احمدی نژاد، آقای مشایی و هواداران آنها مورد استفاده قرار گرفته و بسیاری از محافظه کاران، آن را شعار انتخاباتی جریان منسوب به دولت در مبارزات انتخاباتی آینده دانسته اند.

سه شنبه هفته پیش، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و اسفندیار رحیم مشایی رئیس دبیرخانه کشورهای غیرمتعهد، دو سخنرانی پیاپی در تهران را با شعار "زنده باد بهار" خاتمه دادند و آقای مشایی در سخنرانی خود بیش از ۲۰ بار کلمه "بهار" را تکرار کرد.

یک روز بعد از آن سخنرانی ها، هیات دولت ایران اعطای "نشان فرهنگ" به آقای مشایی را به تصویب رساند که این نشان، امروز یکشنبه ۲۰ اسفند و در "مراسم ملی استقبال از نوروز"، توسط آقای احمدی نژاد به وی اعطا شده است.

محمود احمدی نژاد در مراسم امروز در تجلیل از آقای مشایی گفته است: "ایشان صاحب اندیشه است. صاحب نظریه است. در زمینه‌های گوناگون بخصوص در مسایل بنیادین و اساسی جهان و انسان و رابطه انسان با خدا و همچنین مدیریت جهانی."

رئیس دولت در صحبت های امروز خود، بیش از ۳۰ بار از کلمه "بهار" استفاده کرده و اسفندیار رحیم مشایی را مردی "بهاری بهاری بهاری" توصیف کرده است.

+38
رأی دهید
-17

بسیجی کون نشور - قم - ایران
خاک بر سر هردوتاشون که مملکتو به باد دادن
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 17:35
sharafYabi - بیمبه - انگولا
یک لحظه فکر کنیم که مدیریت جهانی‌ دست اسی مازندرانی و حاج محمود کوچولو است!. یکی‌ می‌خوابه اون یکی‌ بیداره. تلفن مرتب زنگ میزنه از غرب به شرق از شمال تا جنوب، به زبانهای مختلف با مشکلهای مدیریتی جهانی‌. اینها هم دونه به دونه یکی‌ بهتر از قبلی مشکلات را به نحو اعجاب آوری حل میکنند. مدیران دنیا دیوانه هستند زنگ بزنید به اینها برین دنبال کارتون، البته اگه کاری مونده باشه!!
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 21:06
gerard - تهران - ایران
خدایا نظر لطفی کن به این ملت بی پناه
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 21:17
طالب حق - تهران - ایران
خیلی جالبه . خامنه ای خودش میدونه احمدی نژاد چه خریه ولی به دو دلیل مهم مثل سگ (ببخشید چنین کلماتی بکار میبرم ، از این حیوانات عزیز هم معذرت میخوام که اسمشونو در مورد این عوضیا بکار میبرم) میترسه که خلعش کنه : یکی این که خودش رو زیر سوال میبره چون خودش احمدی نژاد رو تایید کرده و به مردم تحمیل کرده ، دوم این که میترسه احمدی نژاد دیوونه بازی در بیاره آبروی خامنه ای و احمقای دور و برشو ببره و به اصطلاح همه رو با خودش بکشونه ته دره . این داستان باید پایان هیجان انگیزی داشته باشه .
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 22:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.