جزئیات بیشتر از عکس جنجالی احمدی نژاد

پارسینه می نویسد :
عکس احمدی نژاد در حالی که به مادر هوگو چاوز تسلی خاطر می دهد،به سرعت در شبکه های اجتماعی و سایت های اینترنتی منتشر شد و البته واکنش های متفاوتی را نیز به دنبال داشت.تعدادی از کاربران شبکه های اجتماعی این کار رئیس جمهور را خلاف احکام اسلامی و موجب خدشه دار شدن عواطف مذهبی مردم دانسته اند.
در مقابل عده ای اینطور اظهار نظر کرده اند که این کار رئیس جمهور در عرف بین الملل پذیرفته است و اشکالی ندارد اگر آقای احمذی نژاد در برابر رسانه ها با این سبک اظهار همدردی،میزان نزدیکی و همبستگی دو کشور را نشان بدهد. برخی نیز با مقایسه این عکس با تصاویر هنرمندان ایرانی که با نامحرم دست داده اند – برای نمونه دست دادن اصغر فرهادی با آنجلینا جولی – پرسیده اند که چطور آن کار قبیح و شایسته تذکر است ،ولی رئیس جمهور ایران چنین رفتاری می کند؟ این موضوع برای بعضی نیز آنقدر غیر قابل باور و عجیب بوده که از اساس آن را تکذیب کرده و عکس را «فتوشاپی» خوانده اند.
البته این عکس کاملا واقعی است و توسط آژانس عکس آسوشیتدپرس منتشر شده است.اما کسی که در این تصویر با رئیس جمهور دیده می شود کیست؟!
« النا فریزا دو چاوز / Elena Frías de Chávez » مادر 78 ساله هوگو چاوز و همسر « هوگو دو لوس ریس چاوز» است.النا فریزا دو چاوز در سن 16 سالگی یعنی 62 سال قبل و 6 سال پیش از اینکه محمود احمدی نژاد به دنیا بیاید با هوگو ازدواج کرد. 6 فرزند حاصل زندگی مشترک آنهاست که هوگو چاوز چهارمین شان بود.
همسر وی تا سال 2008 و به مدت 8 فرماندار ایالت «باریناس» ونزوئلا بود و خودش هم بانوی اول این ایالت شناخته می شد.
تصویر زیر هم عکسی از AVN (خبرگزاری رسمی ونروئلا) است که رئیس جمهور چاوز را در کنار اعضای خانواده اش نشان می دهد. زنی که چاوز دست در گردنش انداخته همان خانم النا فریزا مادر آقای چاوز است.

هوگو چاوز در کنار مادرش

پدر و مادرهوگو چاوز در کنار تابوت وی
