امیر قطر شش جزیره یونان را به قیمت یازده میلیون دلار خرید

حامد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر تصمیم گرفته شش جزیره یونان را به قیمت یازده میلیون دلار بخرد.

 
این جزایر تازه ترین مورد از خریدهای جهانی امیرقطراست که از مستقلات در مرکز لندن تا پکن را شامل می شود.اما خرید این جزایر ماجراهای ویژه خود را دارد.
 
در یونان که کمر اقتصاد آن تحت تاثیر بحران و کسری بودجه سالهای اخیر شکسته است همه با دلخوری به این معامله نگاه می کنند و در دوحه پایتخت قطر به نظر می رسد که خاندان سلطنتی این کشور پس از هجده ماه معطلی و دردسر برای سرگرفتن این معامله کاسه صبرش لبریز شده است.
 

به گفته منابع مطلع امیر قطر قصد دارد برای سه همسر و بیست و چهار فرزند خود در این جزایر قصرهای خصوصی بسازد. طراحان و معماران این پروژه های بزرگ و مجلل از هم اکنون به جزایر آماده و کار نقشه برداری را آغاز کرده اند.

گاردین
 

به نوشته گاردین این نمونه برجسته ای از دیوانساری طولانی و پردردسر یونان است. حتی اگر امیرقطرباشی و بخواهی چند جزیره را بخری هنوز هم باید مدتهای طولانی صبر کنی.
 
روزنامه « گاردین » می نویسد که جزایر « اچینادس » طی یکی از سفرهای دریایی امیر قطر حدود چهار سال پیش توجه وی را به خود جلب کردند.
 
شهردار این بخش از یونان می گوید که در اساس امیر قطر پیشنهاد خرید تمام جزایر که هجده مورد هستند را مطرح کرده بود ولی ظاهرا در پایان کار به شش جزیره رضایت داده است، حداقل برای این مرحله.
 
خرید جزایر بزرگترین سرمایه گذاری خصوصی طی سالهای اخیر در یونان است و از قرار امیر قطر در بازاری که اکنون مشتری و طالب چندانی ندارد توانسته است آنها را با قیمتی نازلتر از ارزش آنها در بازار خریداری کند.
 
صاحب یکی از این جزایر آن را با دو میلیون دلار کمتر از نرخی که ابتدا اعلام کرده بود فروخته است. وی می گوید افزایش چشمگیر مالیات مستقلات در یونان پس از بحران اقتصادی اخیر باعث شده که فقط افراد بسیار ثروتمند بتوانند چنین هزینه هایی را تقبل کنند.
 
روزنامه « گاردین » از قول موسسات مستقلات در یونان می نویسد که این جزایر با آبهای زلال و سواحل زیبای خود جاذبه های طبیعی ارزنده ای هستند و برای انواع و اقسام سرمایه گذاریهای توریستی و تفریحی پتانسیل فراوانی دارند.
 
اما ظاهرا امیر قطر اصلا چنین برنامه ای ندارد. به گفته منابع مطلع امیر قطر قصد دارد برای سه همسر و بیست و چهار فرزند خود در این جزایر قصرهای خصوصی بسازد. طراحان و معماران این پروژه های بزرگ  و مجلل از هم اکنون به جزایر آماده و کار نقشه برداری را آغاز کرده اند.
 
البته در این مورد هم امیر قطر با پیچیدگی های قوانین ساخت و ساز در یونان مواجه شده است و معلوم نیست چه زمانی خواهد توانست جواز ساخت و ساز این قصرها را دریافت کند.امیر قطر از هم اکنون برای راضی نگاه داشتن اهالی این جزایر اعلام کرده که در زمینه های مختلف از جمله ترمیم شبکه آبرسانی به آنها کمک خواهد کرد.
 
اینطور پیش بینی می شود ظاهرا امیر قطر قصد دارد به هر شکلی که شده تابستان امسال کشتی تفریحی خود را در سواحل این جزایر به اسکله برساند و حضور خود را رسما و عملا اعلام کند.

+36
رأی دهید
-74

klopatra7 - دوسلدورف - آلمان
فقط یازده میلیون؟ اگه واقعا انقدره که مفت خریده. فرق نمیکنه چه جزیره ای باشه و چقدر باشه برای اون آب و هوا مفته. ولی فکر نمی کنم. حالا یازده میلیون چه دردی از یونان دوا میکنه که براش جزیره بفروشه.
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 12:25
Pesar Iran - بریزبن - استرالیا
اه اه اه.عرب هایى که ملخ میخوردند و تو چادر زندگى میکردند،به لطف نفت و گاز حالا نمیدونن چیکار باید بکنن.امیدوارم که خیلى زود این نفت تموم بشه تا ببینیم اینا چیکار خواهند کرد.
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 12:29
Prince of darkness - دبی - امارات
نوش جونش...پول داره میخره..دزدی که نمیکنه مثل بقیه...
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 12:29
Rezanl - امستردام - هلند
تو هلند می‌شه باش ۲۰ یا ۲۵ تا خونه بخری. در کلّ مفته به خدا .
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 13:01
dara20 - تهران - ايران
با درآمد هنگفت از پارس جنوبی که با ایران نیز شریک است اما ملاها فقط میتواند واق واق کند و حرف مفت بزنند و برای ملت بی‌ دفاع ایران خط و نشان بکشند. آنوقت یه عرب مارمولک خوار میلیاردها دلار همه ساله از حوزه نفتی‌ پارس بهره میبرد.
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 13:10
m.noor - شارجه - امارات
با درود. دارندگی ،برازندگی.ما هم توی مملکتمان پول نفت،گاز،و و و و داریم امّا مفت و مجانی میدیم به یک مشت پست و مفت خور.م.ن
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 12:41
kobalt - کرج - ایران
خاک آتشفشان رو سر ملت و دولتی که یه ریگ از خاکش رو به هر قیمتی وبه هر چلقوزی بفروشه البته ممکنه این جزایر از اون جزایری باشه که روزا بیرون آبه شبا زیر آب که در اون صورت مفت چنگت یا امیر.
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 14:33
compatriot - تورنتو - کانادا
قیمت باید اشتباه باشه. اینجا باهاش میشه یک یا دوتا آپارتمان مجلل خرید. اگه اینجوریه که خونم را بفروشم بیام یه جزیره‌ توی آبهای مدیترانه بخرم! :)
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 15:07
reza.28 - لندن - انگلستان
زودتر اگه فهمیده بودم میخریدم ،مارمولک و ملخ پرورش میدادم بعدمشتریهای عرب ، برو بالای میلیارد
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 15:44
garmsari - یورک - بریتانیا
کشور ما تحت اشغال است ولى کو گوش شنوا در میان ملت،مردمى که نتایج گوگوش اکادمى برایشان از خاک کشورشان مهم تر هست،چه انتظارى مى شود داشت،هر ملتى لایق حاکمان خود هستند،
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 15:06
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
این دین عجب بهشتی‌ هست برای شهوترانان خروس نژاد!!!! سه همسر و بیست و چهار فرزند!!!!
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 18:12
behrooz sokhoon - لندن - انگلستان
آگاهی از ناتوانی ایران در بهره برداری از پارس جنوبی، قطر را در این سالها به برداشت دیوانه وار از این ذخایر مشترک و رسیدن به این دارایی باداورده و افسانه ای‌ کرد . قطر به خوبی‌ می‌داند که به دلیل ساختار شیب این انباشته گازی در آبهای سرزمینی قطر، با نرخ نجومی برداشت امروز قطر ، در آینده نه چندان دور دیگر گازی برای ایران نمی‌‌ماند.... داستان تلخ و کابوس وار پارس جنوبی، یک لکه ننگ همیشگی‌ دیگر برای حکومت بی‌ کفایت و ضدّ ایرانی‌ جمهوری اسلامی است که تنها سودی که داشته ، برای بیگانه بوده است.
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 17:46
paksan - آمریکا - آمریکا
این جزایر از یونان خریده نشده بلکه از مالک خصوصی یونانی خریده شده و در مالکیت یونان هستش مثل اینکه من ایرانی برم انگلیس زمین بخرم در هرصورت این زمین مال حکومت انگلیسه و اینطور نیست که خاک جدا شده باشه.این جزایر هم در قالب کشور یونان به امیرقطر بعنوان یک سرمایه گذار فروخته شده نه بعنوان کشور قطر و اگر اینطور بود باید درباره پرچم قطر هم می نوشتند دیگه؟! الان کلی آلمانی و سرمایه دار روس انگلیسی و غیره تو یونان زمین دارند ولی چیزی که خیلی سخت شده تو یونان پرداخت مالیات های سنگین برای افراد پولدار این کشور است و این طرف با دومیلیون دلار زیر فی نفروخته احتمالاً زیاد دو میلیون دلار هزینه مالیاتش رو از قیمت کم کردن که باید امیر قطر سالیانه بپردازه در غرب خرید خونه و مستغلات یک طرف مالیاتش طرف دیگه اونم در این حجم یعنی به نظرتون کمه که کشوری از یک جزیره سالی دو میلیون دلار فقط مالیات بگیره؟
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 18:46
pull.over - دوحه - قطر
شیخ حمد درسته،نه شیخ حامد!
‌پنجشنبه 17 اسفند 1391 - 22:08
فریدون شیرازی - شیراز - ایران
pull.over - دوحه - قطر/ نه حمد به این یارو می اید و نه حامد!؟ بهترین نام کرگدن است(با عرض معذرت از کرگدن بخاطر توهین اخیر) فرق یک انسان و یک حیوان به تعداد همسران است.ما انسانها یک همسر را برای پیوند و تشکیل محیطی عاطفی برای رشد و ارتقا فرزندانی مفید برای جامعه و میهن انتخاب میکنیم و حیوانات برای افزایش علفخوران.خوشحالم که افرادی چون شما پرچم انسانیت را در تاتر طلایی حیوانات پاسداری میکنید.امیدوارم
جمعه 18 اسفند 1391 - 07:59
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.