خانواده کروبی: حکومت به جای اتهام زنی بی‌پایه، دادگاه علنی تشکیل دهد

آقای کروبی بیش از دو سال است که در حبس خانگی قرار گرفته است

اعضای خانواده مهدی کروبی، یکی از رهبران اعتراضات انتخاباتی سال ۱۳۸۸ که بیش از دو سال است در حبس خانگی به سر می برد، نسبت به پخش "اعترافات" تلویزیونی اخیر و و اتهاماتی که فرد "اعتراف کننده" متوجه آقای کروبی کرد، واکنش نشان داده‌اند.


در  این نامه که در وب سایت سحام نیوز، سایت خبری نزدیک به آقای کروبی منتشر شده، ادعای ارتباط او با سازمان های امنیتی بیگانه تکذیب شده و از مقام های حکومتی خواسته شده تا با برگزاری دادگاهی علنی، به آقای کروبی فرصت بدهند "ادله خود را مبنی بر انحراف انقلاب در کنار اسرار نهفته اش فاش سازد."

شبکه یک تلویزیون ایران، روز دوشنبه هفتم اسفند در برنامه ای به نام مثلث، "اعترافات" فردی به نام محمود زمانی را پخش کرد که مدعی تماس با مهدی کروبی شده بود.

تلویزیون ایران با انتشار ادعاهای محمود زمانی، مدعی شده که تماس با مهدی کروبی "ویژگی مهمی" بوده که آقای زمانی را به "نقطه توجه و ارزش برای ضدانقلاب" تبدیل کرده است.

این متهم در ادامه اعترافات تلویزیونی خود گفته که مخالفان حکومت ایران در خارج از کشور، در صدد برنامه ریزی برای به خیابان کشیدن مردم در ایران و حمایت "نظامی و تشکیلاتی" از آنها بوده اند.

خانواده آقای کروبی با انتشار نامه ای گفته اند که "هم اکنون هم بعد از گذشت دو سال حبس و در حالیکه قدرت دفاع و سخن از کروبی سلب شده، در سناریویی نخ نما شده مبارز صف اول انقلاب، رئیس دو دوره مجلس و امین امام [آیت الله روح الله خمینی] مرتبط با سیستم های بیگانه خوانده می شود."

خانواده آقای کروبی در این نامه به مقام های حکومتی توصیه کرده اند "به جای توسل به این شیوه ها، دادگاهی علنی و منصفانه برگزار" کنند "تا این گنجینه انقلاب و کشور در کنار استماع اتهامات بی پایه، ادله خود را مبنی بر انحراف انقلاب در کنار اسرار نهفته اش فاش سازد."

آقای کروبی، میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد، پیش از راهپیمایی ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ تحت بازداشت خانگی قرار گرفتند. این راهپیمایی چند روز پس از راهپیمایی حکومتی ۲۲ بهمن و به نشانه حمایت از شهروندان معترض تونسی و مصری صورت گرفت که خواهان تحول سیاسی در کشورشان شده بودند.

پس از آن شماری از نمایندگان دوره هشتم مجلس ایران در صحن علنی با سردادن شعارهایی، خواستار اعدام آقای کروبی و آقای موسوی شدند که از سوی آیت الله علی خامنه ای و هوادارانش، "سران فتنه" خوانده می شدند.

در ماه های اخیر برخی از چهره های اصلی محافظه کاران و اصولگرایان همچون حبیب الله عسگر اولادی، مرتضی نبوی و عباس سلیمی نمین گفته اند که آقایان کروبی و موسوی "سران فتنه" نیستند و عبدالله نوری از چهر های اصلاح طلب گفته جمع کثیری از ایرانیان، آقایان موسوی و کروبی را "دلسوز کشور" می دانند.

+30
رأی دهید
-4

بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت یک از شش-واقعاً که چه روئی دارند این کروبی ها و عامل رسانه ای آنها در خارج از کشور. یکی نیست از این آقازاده پر روی بی پروا سئوال کند اگر قرار است در دادگاهی آزاد که خودش بهتر از همه میداند در ماهیت جمهوری اسلامی تاسیس پدر خیانتکارش اساسا آزاد و آزادی معنی و مفهومی نداشته و ندارد و نخواهد هم داشت لذا اگر بفرض دادگاه آزاد هم تشککیل شده و ملا کروبی را محاکمه کنند آنوقت خواهی نخواهی نوبت مامان جان عزیزش هم خواهد رسید که با سواد زیر دیپلم با اعمال نفوذ همسر ملای خود که رئیس مجلس بود ناگهان میشود رئیس کل دو بیمارستان تخصصی در تهران اولی بیمارستان خاتم الانبیاء و دومی بیمارستان مصطفی خمینی و بدانترتیب صدها دکتر و پرستار و میلیاردها دلار سرمایه و هزاران بیمار بدبخت را زیر پوشش و فرامین خود قرار میدهد.
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:31
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت دو از شش - همزمان به درخواست خانم والده و اعمال نفوذ حاچ آقا بود که مجوز انحصار واردات برخی داروهای خاص به کشور و بیرون از نظارت قانونی گمرکات بنام همین آقازاده صادر و سالها اجرائی بود که میلیاردها دلار سرمایه نصیبشان کرد. درهمین دوران بود که حاج خانم والده که خودش را در اوج قدرقدرتی احساس میکرد خیلی از بستگان خودش را بدون کمترین تخصص یا حتی داشتن شرایط و سواد لازم به کارهای مهم دولتی منصوب میکند. داستان آن ازدواج معروف آقازاده و پاشیدن بیش از چهار میلیون تومان سکه طلا در آن زمان (قیمت دو آپارتمان لوکس در نیاوران و بالاشهر تهران) بر سر عروس خانم هنوز فراموش ملت نشده است. ازطرفی داستان بنیاد شهید و منصوب شدن خانم والده ایشان به ریاست ستاد اعزام و ماجراهای تردد های پی در پی خانم والده به لندن و بیمارستان هایش
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:32
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت سه از شش- و بخصوص آن مرد یهودی اسرائیلی که در بیمارستانی بنام کرومویل در لندن نقش کارگزار خانم والده ایشان را برعهده داشت و آن واسطه و فامیل خانم والده بنام حسین سفری در لندن با آن همسر مینی ژوپ پوش او در حومه لندن که خودش با ته ریش و یقه بسته آخوندی از بستگان حاج خانم والده محترم بود که با اراده حاج خانم درحالیکه حتی دیپلم دبیرستان هم نداشت حقوق بگیر جمهوری اسلامی در لندن شده بود و ماهیانه بابت شغل دلالی خودش مبلغ چهارهزار پوند از بنیاد شهید و با تائید خانم والده حقوق میگرفت و همچنین ماجرای آن خانه کاخ مانند سی و پنج اطاقی منورهاووس حومه لندن که با پول بنیادشهید و دلالی همان حسین سفری ظاهرا برای استراحت دوران نقاهت بیماران خریداری شده بود اما بعداز انتقال مسئولیت به بنیاد مستضعفین
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:32
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت چهار از شش- آن کاخ را هم به قیمت باورنکردنی فروختند اما مطابق اصول اسلام ناب محمدی خودشان فقط اصل پولی را که خریده بودند به حساب بنیاد مستضعفین واریز کردند و بقیه نصیب خانم والده و حسین سفری شد و در نهایت هم داستان شهرام جزایری و میلیونها تومان رشوه که حاج آقا شخصا دریافت کرده بود هنوز هم ورد زبانهاست داستان زندان معروف حاج آقا در بنیاد شهید و بلاهائی که به دستور شخص حاج آقا به سر برخی بیوه های شهدا ویا مجروحین جنگی معترض میاوردند داستانهای دنباله دار تعدی به همسران شهدای جنگ توسط حاج آقا و صیغه کردن تعداد زیادی از آنها هنوز در ذهن کارمندان حضور پررنگی دارد و از یاد نرفته است اما با اینهمه این خانواده و اوباشان حامی آنها هنوز تصور دارند میتوانند با این شامورتی بازی ها موج آفریده و بر احساسات انسانی ملت ایران سوار شده .
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:33
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت پنج از شش - و راه گریز برای خود فراهم آورند. اما بهتر است این باند هم شان و هم طراز باند خامنه ای و احمدی نژاد خوب در گوش خود فرو کنند که بقول رفیق خودشان آن ممه را لولو برده....چشمهای ملت شرافتمند ایران امروز آنقدر باز است که به راحتی همه مهره ها و مسئولین رژیم ضدایران جمهوری اسلامی را بخوبی شناخته و میداند در قاموس این غارتگران جنایتکار نه انسانیت و نه دین و ایمان کمترین جایگاه و پایگاهی نداشته و ندارد و همه ادعاها فقط برای سواری گرفتن از ملت و درنتیجه ملت را در برابر ملت قراردادن و غارت کردن سرمایه های ملی ایرانزمین بوده و هست. امروز ملت ایران بخوبی دریافته است برای نجات سرزمین مقدس خودش از نابودی قطعی و برای مهیا ساختن خانه پدری جهت زندگانی بی دغدغه فرزندان و تامین امنیت جانی و زندگانی نوادگان و نسلهای بعدی آریائیان سرزمین ایران
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:33
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت شش از شش - میباید و میباید به هرطریق ممکن اما با همت و همیاری و اتحاد خود ریشه این قداره بندان ملا و مکلا و اوباشان و اراذل بیگانه پرست را برای همیشه بسوزاند و خاکسترشان را در زباله دان تاریخ ایرانزمین بیافکند. برای ما ملت ایران که زیر تاراج و جنایات این قداره بندان ضد ایران انواع بدبختی ها را تحمل میکنیم خمینی گور به گه شده ، خامنه ای منتظر به درک واصل شدن ، رفسنجانی دزد غارتگر ، احمدی نژاد نیر خلاص زن ، خاتمی فریبکار و مزدور غرب ، حداد عادل پاچه خوار بی مایه و جنتی و صدها سگ و گرگ مشابه دیگر که هریک پاره ای از تن سرزمینمان را دریده اند و میدرند کمترین تفاوتی با هم ندارند و همه را به یاری یزدان پاک و در آینده ای نزدیک به زباله دان تاریخ شاهنشاهی ایران خواهیم افکند تا ننگ فریب ملی که پدرانمان از بیگانگان خوردند و موجبات تاسیس جمهوری اسلامی ضدایران در سرزمینمان شدند حداقل تا حد مقبولی رفع شود. آن روز هم دور نیست.
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 16:34
datis - سن دیگو - امریکا
لطفا خفه، اون موقعه که قدرت داشتیند خمینی خدا شما بود، به دخترا مجاهد تو زندانها تجاوز میشد کروبی رییس مجلس بود و صداش در نمیومد، فکر جیبش بود، حالا که یه گرگه درنده تر از خودتون پوزتونو به خاک زده مردمی شدید؟ همتون یه قماشید، به امید بدرک وصل شدن همگیتون
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 18:21
پل ورسک - هانوفر،پل سفید - المان
زندانی سیاسی به ستار بهشتی میگن پس از یه هفته کشته شد،،،نه این کرگدن که نشسته تو خونه و داره قلیون میزنه و شده زندانی سیاسی
‌پنجشنبه 10 اسفند 1391 - 19:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.