سعید جلیلی: ۱ + ۵ تا به حال مسیری اشتباه رفته است

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در آستانه مذاکرات هسته‌ای گفت: «ایران نه حقوق کمتر می‌خواهد و نه تکالیف بیشتر.» در همین حال سازمان انرژی اتمی ایران می‌گوید ۱۶ مکان برای ساخت نیروگاه‌های‌ هسته‌ای جدید شناسایی شده است.

 

سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی و مسئول تیم ایران درمذاکره با گروه ۱ + ۵ در آستانه دور جدید مذاکرات در آلماتی قزاقستان گفته است: «مسیری که تا به حال گروه ۱ + ۵ طی کرده است هزینه‌های متعدد زیادی برای آن‌ها در بر داشته است. امیدواریم اگر ۱ + ۵ به گفت‌وگو باز می‌گردند بتوانند با یک راهبرد جدید که اشتباه‌های گذشته را نداشته باشد وارد شوند.»
 
به گزارش خبرگزاری "ایسنا"، سعید جلیلی که روز شنبه (۵ اسفند ۱۳۹۱)، در "دومین همایش سالانه مدیران صنعت هسته‌ای" سخنرانی می‌کرد، افزود: «ایران نه حقوق کمتر می‌خواهد و نه تکالیف بیشتر».
 
در همین حال سازمان انرژی اتمی روز شنبه (۵ اسفند ۱۳۹۱) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «۱۶ ساختگاه جدید نیروگاه‌های هسته‌ای در مناطق ساحلی دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان، خوزستان و شمال غرب ایران مورد شناسایی قرار گرفت.»
 
دور جدید مذاکرات هسته‌ای
 
قرار است دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه ۵+۱ روز ۲۶ فوریه (۸ اسفند)، در شهر آلماتی قزاقستان برگزار شود.
 
تلاش شش قدرت جهانی در این مذاکرات بر متقاعد کردن ایران به متوقف ساختن غنی‌سازی ۲۰ درصدی و تعطیلی تاسیسات فردو و انتقال ذخایر اورانیوم به خارج از کشور متمرکز است.
 
ایران در مقابل با اشاره به اینکه همه فعالیت‌های هسته‌ای‌اش جنبه صلح‌آمیز دارد، خواستار لغو تحریم‌ها و به رسمیت شناخته شدن حق خود برای غنی‌سازی اورانیوم است.
 
تحریم‌های غرب علیه ایران به خاطر مناقشه‌ی هسته‌ای در ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته و اقتصاد ایران را در شرایط بحرانی قرار داده است. غربی‌ها امیدوارند این فشارها ایران را به مصالحه در مورد برنامه‌ی اتمی‌اش ترغیب کند.

+15
رأی دهید
-29

سماورساز - تهران - ایران
مذاکرات ۱+۵ در روز ۸ اسفند هم مثل قبل یه جوری ماست مالیش می‌کنن و آمریکا هم هر چقدر این آخوندای ...تحریم کنه اینا یه جوری تحریمهارو دور میزنن ،تحریم فایده نداره ،هر چند که این آخوندا اربابشون همون آمریکا هست ،اینا دارن فیلم بازی می‌کنن .آمریکا اگر می‌خواست به ایران حمله کنه ،مثل عراق زود ترتیب ایرانو میداد .این سیاست که چکار نمی‌کنه.
یکشنبه 6 اسفند 1391 - 10:52
farzanesmaili - ایران - ایران
فعلا که تمام عالم و آدم دارن راه رو اشتباه میرن و فقط آقایون هستند که در صحت و سلامت کاراشون حرفی نمیشه زد!!!!
یکشنبه 6 اسفند 1391 - 20:40
پل ورسک - هانوفر،پل سفید - المان
اره راست میگه دیگه،به مسیر اشتباه رفته،،باید برای چپاول کردن به 30 سال پیشنهاد شده از سوی 1+5 خشنود میشدند که این 30 سال به 20 سال کاهش پیدا کرده،،،اما خوب ساندیس سر جاش هست نگران نباشند ساندیس خورها
یکشنبه 6 اسفند 1391 - 21:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.